Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (11) « първа ... 7 8 [9] 10 11 ( последно съобщение ) |
Предложения за БАН на участници
Eлтимир |
Публикувано на: 13.7.2008, 20:34
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Предлагам за бан hackteam. Вулгарни убийци на жени и деца нямат място тук. Тук също нямат място и юдеи, чиято религия изисква да бъдат извършвани жертвоприношения с малки деца. И тъй като Турция в момента се ръководи от юдеи, то аз съм против в тоя форум да водим диалог с всякакъв вид убийци на деца. Независимо дали са юдеи-талмудисти или пък "турци", преклонили главички пред талмуда.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 13.7.2008, 21:05
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Подсказаха ми, че това може да са началниците на ГлаДния секретар на МВР Павлин Димитров. Нали знаете, че той работи за турската рерористична организация "Сивите Вълци". Облажва се от наркотрафика, както твърдят негови бивши колеги. Все изроди, все недостойни да се води диалог с тях. Бан и толкова, никакви разговори с изродите1
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 13.7.2008, 22:27
|
Сетих се, че през юни 2006 година след едни такива турски заплахи последва атентат срещу жилището ми. Сега сигналите са, че ще е същото. Абе в тая бивша държава няма ли служби за сигурност или сам да се оправям като видя сметката на всеки джагал или мангал, осмелил се да се доближи до дома ми? И това няма да е расизъм, а антитероризъм. След като си нямаме служби за борба с тероризма, след като нашите служби са преминали към "Сивите Вълци" и наркотрафика, значи ние имаме правото самички да се защитаваме. Аз поне възнамерявам точно това да направя. Ако чуете за гръмнат мангал, джагал, "Сив Вълк" или "танцьор", да знаете каква е причината.
Ей, амуджи, аз в Истанбул не ви се уплаших, на границата не ви стреснах, та тук ли? Но земята, която все още е моя! А Павката Демирев, тоест Димитров да бега в Анкара, тук на "Сивите Вълци" скоро ще им се стъжни. Вълкодавите са вече тук! -------------------- |
hackteam |
Публикувано на: 13.7.2008, 23:17
|
Новодошъл Група: Изгонени Съобщения: 3 Участник # 1 592 Дата на регистрация: 13-July 08 |
Ti si edno nenormalno smradlivo layno.Ni6to drugo Mnogo se vjivyava6 kirlyo.Varvi si lekuvay paranoyata i 6izofreniyata.Mnogo si zle.Ili napravo vzemi si gramni prostata tikva Daeba izperkalite vi pedali daeba
|
Eлтимир |
Публикувано на: 14.7.2008, 2:14
|
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 14.7.2008, 2:16
|
Ето и част от предишните ми халюцинации.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 14.7.2008, 2:20
|
И резултатът от халюцинациите. За този резултат разполагам с много сериозни доказателства, че е замесен и сегашния Главен секретар на МВР Павлин Димитров. Съмненията ми се споделят и от бивши колеги на Димитров, които твърдят, че тоя тип се е продал на турците, и че участва в наркотрафика. Обвиненията ми са много сериозни, но освен псувни и епитети, друго опровержение не очаквам. А, да някой нов терористичен акт, може би. Защото тези типове са и терористи, доказани.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 25.7.2008, 22:33
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
bozok (212.25.47.99) е изгонен! Наспами 7 теми със снимки на турска терористична група. Интересното в случая е че зад това име се крие Калоян Чавдаров Христов от Русе-поклонникът на Адолф Хитлер! Друго още по-интересно в случая е, че службата към евреите ДАНС знае за него и го подкрепя. Това лице проповядва хитлеризъм в най-чист вид където му падне, но най-вече сред националистическите сайтове. Целта на ДАНС е чрез него да се подпали чергата на истинските националисти, които не се примиряват с господстващия тероризъм у нас и влизащи в контакт с него-Калоян Чавдаров Христов от гр. Русе-така самообявилия се за НОВИЯ РУСЕНСКИ ФЮРЕР! Стария Русенски фюрер се нарича Антон Радославов Рачев! Запомнете тези две имена, ако искате да нямате проблеми от такъв характер.
http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...ge.php?pid=5420 http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...t=ST&f=2&t=1710 Тук на снимката самия Русенски фюрер-Антон Радославов Рачев: Това съобщение е редактирано от Запознат на 26.7.2008, 20:48 |
Публикувано на: 27.7.2008, 1:09
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Флудмършляка,а?На леля Валя момчето?Немайте грижи.Скоро ще го сгази некой голяяяяям тъмен и тежък акордеон...
|
Богатир |
Публикувано на: 27.7.2008, 7:57
|
Участник Група: Участници Съобщения: 204 Участник # 1 356 Дата на регистрация: 20-February 08 |
Да оставим всичко друго, ама и позата в която е застанал е траги-комична. Мисля си че се е пробвал да отдаде нацисткия поздрав отдаван по времето на Третия Райх, уви получило се е нещо като протягане или някакъв странен спазъм. Да не говорим че главата му е наведена, а лицето изразява някаква тревога/напрежение.
Абе с една дума повече ми се струва че на човека му се ходи по мнооого голяма нужда в тоалетната |
Публикувано на: 29.7.2008, 1:24
|
|||
И търси де е верижката на казанчето... |
||
Публикувано на: 12.9.2008, 23:46
|
|
Искам тука да се изнесе информация за банирването на "ново"-същата русенска мърша и да се впише в БАН-листата.
Нека си водим отчета точно!Беше пропуск на Модовете,че го оставиха да си развява байрака цялата снощна вечер.Благодаря на Парадокс за помощта снощи и поддържам желанието му,да му се дадат права на модератор. |
Канатица |
Публикувано на: 13.9.2008, 20:01
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 920 Участник # 1 054 Дата на регистрация: 26-July 07 |
С една дума - смешник. Да беше гледал два филма с немски войници да види как става тоя номер отдаването на чест в Третия райх.
Тоя даже ни ми заслужа коментара... -------------------- "?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
|
Eлтимир |
Публикувано на: 13.9.2008, 23:09
|
Тази вечер доколкото разбрах, е взето решение да бъде баннат Елтимир. Разбрах го по предпочитанията, отдадени на един провокатор - violence. Желая ви всичко най-добро, повече няма да досаждам.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 13.9.2008, 23:39
|
Копирам и тук, за да няма недоразумения. Държа да съм пределно ясен и коректен:
QUOTE (Запознат @ Sep 13 2008, 09:54 PM) QUOTE (violence @ Sep 13 2008, 09:31 PM) след като сайта се превръща в антибългарски - да го лишим от най-значимото за него - потребителите. ако започнем масова интернет кампания против vbox7 предполагам малко по-малко ще го затрием, но е важна предпоставка и да има алтернативен създаден такъв в който да се толерира българщината и национализма. създайте такъва сайт и от там насетне ще се почне кампанията против тоя смотан администраторски екип, който толерира такива ретроградни и деградивни явления като педерастията и антибългарщината. Това ще е добър ход наистина. Това е съобщението, което приемам като покана да напусна форума и повече никога да не пиша тук. Стана ми ясно, че нещо ще се случи, след като една от "пощенските кутии" на Димитър Асенов Радев се активизира. Няма да споменавам имена, тези, които трябва знаят за кого се отнася. Очертава се весела дружинка, а в тази дружинка място за Елтимир няма. -------------------- |
Страници: (11) « първа ... 7 8 [9] 10 11 |