www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> СПРАВЕДЛИВИЯ Е МАСОН!

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> СПРАВЕДЛИВИЯ Е МАСОН!, така че не му обръщайте внимание
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 19.7.2006, 22:27
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

QUOTE (100именъ @ Jul 19 2006, 01:53 PM)
Аз и Калоян не сме един и същи човек! Така че нещо си се объркал!

Второ, темплиерите може и да са изклани, но днес съществува такава ко-масонска организация на която ти си кандидат член? Не си ли спомняш????

Поне ти сам така твърдеше!!!

На кое от 2-те места лъжеш???

Твърдеше и, че много уважаваш масоните, даже и се обоснова от някаква идиотска гледна точка!!!

Сега пък твърдиш, че не ги подкрепяш и ги изкарваш лоши!!!

Пак те питам, на кое от 2-те места лъжеш???

И сам си отговарям, ти лъжеш тук, а там където се изказваш позитивно за масоните казваш истината и това което ти е на душата и на сърцето!!!

Едно обаче ще стане ясно със сигурност... Ти или си ДОЛНОПРОБЕН ЛЪЖЕЦ или си болен от МНОГО ТЕЖКА ФОРМА НА ШИЗОФРЕНИЯ!!!

От което следва, че на фона на това не е чак толкова важно в крайна сметка масон ли си и подкрепяш ли ги или пък не!

-------------------------------------------------------------------------------

А сега моето доказателство!

Първо да поясня, че във форума на дир.бг СПРАВЕДЛИВ пише под ник ЗНАЕЩ! Аз пък там съм с ник "разконспиратор"!

Та преди 2 месеца пуснах тема за масоните вижте каво написа в нея СПРАВЕДЛИВ/ЗНАЕЩ:

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...page=&view=&sb=

То момче си явно много надъхан и пишеш ГЛУПОСТИ !!

Ето аз цитирам тук твоето измислено "ДОКАЗАТЕЛСТВО" - ха ха ха !!

СМЕШНИК СИ ТИ:

Аз съм писал:

----------------------------------------------------------------------------

Това са хора борещи се за някаква идея - а не само за пари !
ТОВА Е ВЯРНО ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА СМЯТА ЧЕ СЕ БОРЯТ САМО ЗА ПАРИ ? ТА ДА НЕ СА БАНКЕРИ ?

Не знаете ли че масоните са спасили град Русе от опожаряване и разграбване от турците ?

Защото и турският паша (помюсулманчен французин по народност) и българския управител били масони и се разбрали турските войски да не припарват до града ?

И ТОВА Е ИСТИНА - СЛЕД КАТО ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ ОПИСАН В ДОСТА САЙТОВЕ _ ТОЯА ЧЕ АЗ ВИ ГО КАЗВАМ И ТИ ОТВАРЯМ ОЧИТЕ ЗА ЕДНА ИСТОРИЧЕСКА СЛУЧКА НЕ МЕ ПРАВИ МАСОН - все едно да ти е виновен пошальона че си получил траурна телеграма !!
ДАЖЕ ТРЯБВА ДА МИ БЛАГОДАРИШ ЧЕ ТЕ ОСВЕТЛЯВАМ !

Така че - нека гледаме нещата комплексно .. "когато му дойде времето "(както казва бъдещият ни президент ..)

-------------------------------------------------------------------

ТА ПАК ДА КАЖА - НЯМА НИКАКВА ВРЪЗКА МЕЖДУ МАСОНСТВО И РОТАРИАНСТВО
АЗ ВИ ГО ДОКАЗАХ С ПРОГРАМАТА ИМ И С ТОВА ЧЕ ВСИЧКО ПРИ РОТАРИ Е ОТКРИТО И ДОСТЪПНО - даже го има в Интернет със снимки и биографии и адреси!!
(а не мога нищо да ви кажа за масоните защото там всичко е скрито и няма откъде да го знам - може би някой го знае по добре от мен защото е бил масон ?)

Хайде не ставай смешен с подозрителността си - направо ме разсмя !!

Колко пъти да ти заявавам че не подкрепям МАСОНИТЕ - че съм ПРОТИВ МАСОНИТЕ НО И ПРОТИВ ТЕБЕ ! защото си ЛЪЖЕЦ и НАГЛАСЯЧ - нагласяш и ЛЪЖЕШ за да заблудиш хората !!

ИЗПОЛЗВАМ ТВОИТЕ ДУМИ:

Ти или си ДОЛНОПРОБЕН ЛЪЖЕЦ или си болен от МНОГО ТЕЖКА ФОРМА НА ШИЗОФРЕНИЯ!!! ха ха ха

с твоите камъни - по твоята глава !

Та хората които уважавам са от СКАТ и АТАКА, а хората които презирам са от БКП/БСП, НДСВ, ДПС и СеДеСетата - също така презирам И ХОРА КАТО ТЕБЕ - които работят за разединение на Националистическата идея.

И ако някъде се появи по силна и сериозна партия - способна да РАЗБИЕ сегашната олигархия - ТИ НЕЗАБАВНО (и такива като тебе) започвате да ръсите интриги и клевети и КАМАРА ОТ ГЛУПОСТИ за да намалите влиянието и !

НО НЕ СИ ПОЗНАЛ !!
КАКТО АЗ СЪМ поне 20 пъти по силен от тебе - така и АТАКА е поне 50 пъти по силан от всички псевдо-патриоти и ще стане по силна от всички врагове !!
PM
Petee
Публикувано на: 19.7.2006, 22:34
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Спри се беее! Не си за тук! Ей, администраторите, слепи ли сте?! Този форум заприлича на кочина.
PMEmail Poster
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 22:38
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 249
Дата на регистрация: 13-February 06

Другарю Балевски, и Атлантическият клуб ли не е масонска ложа,защото и той е достъпен по интернет?Ами Свободното зидарство в България?И те си имат сайт....... smil3dbd4e398ff7b.gif

--------------------
?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
PM
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 19.7.2006, 22:44
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (Калоян @ Jul 19 2006, 03:15 PM)
А другаря Александър Балевски нека пише още в защита на масоните.Никой не се учудва. smil3dbd4e398ff7b.gif

Абе КАлоянчо - какво ти става бе момче ?
Пиша ПРОТИВ масоните - не си измисляй !!

Но ми е странно какво става с тебе - да не би да ти предложиха някои длъжности и пари - враговете на АТАКА ?

Или ми се разсърди че АЗ НЕ ТИ ПРЕДЛАГАМ ПОСТОВЕ или ПАРИ ?

Помниш ли като сподели с мен че някой от мое име - провокатор - ти праща SMS-и от сайта на МОБИЛТЕЛ с предложения за служби и пари - а аз ти обясних че не пращам НИКОГА SMS- от никакви сайтове - защото си имам много промоционална фирмена почти безплатна СИМ карта от Мобилтел - и НИКОГА досега не съм пращал на НИКОГО съобщения за мобилен телефон през Интернет - даже нямам регистрация и не знам как се прави ?

Може би това ЧЕ НЕ СЪМ ТИ ПРЕДЛОЖИЛ ПОСТОВЕ И ПАРИ те ядоса ?

Или забрави че съм подпомагал както НЕЗАВИСИМ НЕТ с лични средства - така и твоите разходи ?

Или забрави че се опитвам да помогна на Елтимир - или ти и него го броиш МАСОН ?

Направо си ми странен - не знам защо бягаш от ИСТИНСКАТА СИЛА, която може да промени всичко - АТАКА - но това си е твоя работа - просто те смятах за ЧЕСТНО МОМЧЕ - но сега ми падаш в очите !

И предай на този, който те лъже и заблуждава - (може да е Модел - ако не е той - му се извинявам) предай му ДА ГО ДУХА - и че рано или късно ще си намери майстора - и ти ЛИЧНО ще му разбиеш физиономията - когато разбереш как те е лъгал и манипулирал !

Да знаеш - че нито ти, нито Модел нито сайта ти ми трябвате за нещо - след като ме плюете - правете каквото искате - ваша си работа - давете се и се връзвайте на дрънканиците на разни злоумишленици !!

На мен не ми трябват нито сайтовете на ПАМИР нито този сайт нито твоята или вашата подкрепа - имам си хубава - модерна телекомуникационна фирма - 2-ра в света - с добри доходи, имам си вече още едно бебе - ШЕСТО дете - Българче - а другите са с добро образование - растат и учат или работят (а вие не помагате на Майка България да расте и да не се циганизира).
Имам си спонсориран от мен сайт на ТВ СКАТ, имам си поддръжници и приятели и то приятели с положение, за което ти можеш само да мечтаеш - хора с чест и достойнство - по целия свят - ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !

Така че - ако не ти се занимава с мен - то реципрочно - и на мен не ми се занимава повече с теб - ЖАЛКО - изглеждаше надежден националист и момче с бъдеще - сам си го загробваш - твоя си работа !

Не ми пука дали ще публикуваш името ми, телефона ми адреса ми и т.н.
Готов съм на всеки,който ми се обади да му помогна да се осъзнае - да му покажа ОТВЪТРЕ - и "кухнята" и счетоводството на СКАТ и на АТАКА да види има ли нещо нередно - и после да се извини !

Но конкретно с теб и с такива като тебе - честно казано, ми писна да се занимавам - слаби са ви ангелите и много лесно ви излъгаха враговете на България !

Все пак - ти пожелавам успех - но не разчитай на мене повече !
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 23:13
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 249
Дата на регистрация: 13-February 06

Както ти казах вече,явно ме бъркаш с някой друг Калоян. smil4334ac775281d.gif

--------------------
?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
PM
100именъ
Публикувано на: 19.7.2006, 23:19
Quote Post

Участник

Съобщения: 179
Участник # 53
Дата на регистрация: 28-July 05

Както и очаквах масона СПРАВЕДЛИВ се оплете в собствените си лъжи и шизофренични отклоняваня от нормата!?

Масоне СПРАВЕДЛИВ... ето тук казваш следното:

кандидат тамплиер

Значи си кандидат Тамплиер, Темплиер ли, ебал ли съм ви в масонските гъзове, че да знам как точно се пише названието ви!

Да потретиме - ТИ СИ КАНДИДАТ ТЕМПЛИЕР!!!

Да уточниме - ТОВА ТИ ГО КАЗВАШ!!!

А пък ето тук, това също вече го показах, ама явно повторение е нужно, щото освен, че си лъжец си и малко тъпичък, та ето тук казваш:

уважава масоните и тамплиерите

Значи УВАЖАВАШ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ!

Да потретиме - УВАЖАВАШ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ!

Да уточниме - ТОВА ТИ ГО КАЗВАШ!

-----------------------------------------------------

А сега си прочети какво говориш в тази тема за масоните! После недей да се обиждаш, от думите лъжец и шизофреник, защото както е видно за всички при твърде явните ти противоречия, то тези думи особено ти прилягат!

Като заговорихме за противоречия, може и да направиме един анализ на думите ти: "АЗ УВАЖАВАМ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ"... та за противоречията ми е думата... сигурен ли си, че ги уважаваш??? Да не би всъщност те тебе да те УВАЖАВАТ??? smil4334ab7941679.gif smil4334a7c1e8c32.gif smil4334aa44c7e89.gif

Или пък се УВАЖАВАТЕ взаимно??? smil4334a69a0bdb2.gif smil4334a65642c53.gif

Севар, мислих си, че не си фен на демокрацията! Сигурен съм, че тук никой не е фен на демокрацията! Защо форума да ни е демократичен??? Не се връзва, да не сме демократи, пък форума да ни е демократ-либерален! Тоест както вече съм казвал и за други подобни моменти, еби и майката на демократичноста на форума и го банни този масон, щото масони тук място нямат, май!?!?

--------------------
?????? ? ??????!!!
PM
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 19.7.2006, 23:28
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (100именъ @ Jul 19 2006, 10:19 PM)
Както и очаквах масона СПРАВЕДЛИВ се оплете в собствените си лъжи и шизофренични отклоняваня от нормата!?

Масоне СПРАВЕДЛИВ... ето тук казваш следното:

кандидат тамплиер

Значи си кандидат Тамплиер, Темплиер ли, ебал ли съм ви в масонските гъзове, че да знам как точно се пише названието ви!

Да потретиме - ТИ СИ КАНДИДАТ ТЕМПЛИЕР!!!

Да уточниме - ТОВА ТИ ГО КАЗВАШ!!!

А пък ето тук, това също вече го показах, ама явно повторение е нужно, щото освен, че си лъжец си и малко тъпичък, та ето тук казваш:

уважава масоните и тамплиерите

Значи УВАЖАВАШ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ!

Да потретиме - УВАЖАВАШ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ!

Да уточниме - ТОВА ТИ ГО КАЗВАШ!

-----------------------------------------------------

А сега си прочети какво говориш в тази тема за масоните! После недей да се обиждаш, от думите лъжец и шизофреник, защото както е видно за всички при твърде явните ти противоречия, то тези думи особено ти прилягат!

Като заговорихме за противоречия, може и да направиме един анализ на думите ти: "АЗ УВАЖАВАМ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ"... та за противоречията ми е думата... сигурен ли си, че ги уважаваш??? Да не би всъщност те тебе да те УВАЖАВАТ??? smil4334ab7941679.gif smil4334a7c1e8c32.gif smil4334aa44c7e89.gif

Или пък се УВАЖАВАТЕ взаимно??? smil4334a69a0bdb2.gif smil4334a65642c53.gif

Севар, мислих си, че не си фен на демокрацията! Сигурен съм, че тук никой не е фен на демокрацията! Защо форума да ни е демократичен??? Не се връзва, да не сме демократи, пък форума да ни е демократ-либерален! Тоест както вече съм казвал и за други подобни моменти, еби и майката на демократичноста на форума и го банни този масон, щото масони тук място нямат, май!?!?

Казах ти че съм ПРОТИВ масоните.

Уважавам Темплиерите - защото тогава са пазили Свещенния Граал (ако разбира се това е истина )

А враговете, които не работят само за да лапат и за пари - трябва да се уважават и да се познават. Уважавай врага си и го опознавай !

Абе я да ти кажа нещо - МНОГО МАЙ ТИ Е СЛАБ ДОКАЗАТЕЛСТВЕНИЯ МАТЕРИАЛ - ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДА МЕ ОБОРИШ С ДОКАЗАТЕЛСТВА И С ДУМИ а само цитираш СТАРИ ЛАЙНА (от чужди сайтове) - от които си правиш НОВА ДЪВКА !

Навсякъде си известен с това че си ПРОТИВ НАЦИОНАЛИЗМА - скоро ще изкопирам тук разни твои ГЛУПОСТИ - писани от теб по сайтовете - нали си призна че си ЛЕКЕТО "Разконспиратор" - така ми развързваш ръцете !

И май НЕ ТИ СТИГА СМЕЛОСТТА ДА ПИШЕШ ТУК - и виждаш Решението в това Севар да ме банне ?

Дреме ми - ако само ме плюят тук и не искат да видят истината - не ми е кеф вече и на самият мен да влизам - защо да влизам тук, ако са останали само "НЕРАЗУМНИЙ ЮРОДЕ" ?

Смешен си ти РАСКОНСПИРАТОР - но ще те разконспирирам скоро и теб - с Анти Българските ти изказвания !!

Ха остани си - то с БАНН - всеки може - и аз мога да БАННА всички от форума където съм модератор или администратор и после САМ ДА СИ ПИША НА МЕНЕ СИ ВЪТРЕ - ама не е интересно - на теб и Севар ако ви е интересно - баннете всички и си пишете тук сами !

СБОГОМ ЛЕКЕНЦЕ - с теб повече няма да си пиша - а само ще публикувам твоите ГЛУПОСТИ писани срещу национализма и срещу България !
PM
Запознат
Публикувано на: 19.7.2006, 23:41
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Аз съм на същото мнение. Справедлив по никакъв начин не се вписва в мисията ни. Никой от участниците не споделя призивите му! Не желае да участва в дискусии на други теми, освен на тема Атака. Все пак, както вече каза Севар, тук не е място за реклама на ПП Атака. Атака си имат сайт, там може, а тук НЕ! Предлагам на Севар да му сложи бан за да може да спре да ни спами и разсейва от дискусиите на теми, които наистина ни вълнуват!
PM
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 19.7.2006, 23:45
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (Запознат @ Jul 19 2006, 10:41 PM)
Аз съм на същото мнение. Справедлив по никакъв начин не се вписва в мисията ни. Никой от участниците не споделя призивите му! Не желае да участва в дискусии на други теми, освен на тема Атака. Все пак, както вече каза Севар, тук не е място за реклама на ПП Атака. Атака си имат сайт, там може, а тук НЕ! Предлагам на Севар да му сложи бан за да може да спре да ни спами и разсейва от дискусиите на теми, които наистина ни вълнуват!

Съгласен съм

Аз пък ще ви сложа БАН в моите форуми - и така враговете на национализма ще са доволни !

СБОГОМ !
PM
100именъ
Публикувано на: 19.7.2006, 23:55
Quote Post

Участник

Участник # 53

Лайно масонско, никога не съм бил против национализма и не съм говорил против него!

Вади да видим какво ще извадиш! Аз за разлика от теб не се отказвам от нито една своя дума! Поне не и по такива категорични въпроси като политиката например! Иначе за друго може и да може!

Против масонската ви партийка създадена от ДС съм говорил много, говоря много и ще говоря много! Но моляте не слагай знак за равенство м/у лъжеАТАКА и национализма! Обиждаш националистите така!

Впрочем, чакам да покажеш "анти-българските" ми изказваня!

А пък който има интерес може сам да провери! Във форума на диг.бг когато натиснеш върху някой ник имаш опция да му видиш всички постове от както се е регистрирал, ако ще да са хиляди! Всеки може да провери! А който намери мое анти-българско изказване, го черпя една каса бира(това в твой стил)!

Сбогом много ясно! Нали те РАЗКОНСПИРИРАХ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... кандидат тамплиере!

РАЗКОНСПИРИРАН СИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

МАСОНСКИ МУХЪЛ!

НАСРА ЛИ СЕ АМ???

Впрочем, има 2 възможности пред тебе, по повод "анти-българските" ми изказваня!

Понеже такива няма, то или няма нищо да публикуваш разбира се, или ще публикуваш нещо което никак не е "анти-българско" но ти ще му лепнеш такъв етикет!

Виж анти-АТАКИСТКО сигурно съм писъл повече от всеки регистриран в дира, но потарям, вашата партийка не само няма нищо общо с национализма, но е и създадена, за да го унищожи!

Аз обаче етикет на думите ти не съм слагал! Ти казваш - АЗ УВАЖАВАМ МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ или пък АЗ СЪМ КАНДИДАТ ТАМПЛИЕР! И аз просто го публикувам! Е разбира се правя и коментар, но той не противоречи на това което си казал! Противоречи на други твои изказваня, но това е поради вътрешното ти противоречие!

И понеже ме ядоса! То е крайно време да изгориш като факла в интернет пространството! Сиреч да пратя на кино имиджа ти на "националист"!

Нека който влиза по другите форуми на АТАКА да пусне линк с признанията на СПРАВЕДЛИВИЯ, че "УВАЖАВА МАСОНИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ" и, че е "КАНДИДАТ ТАМПЛИЕР"!

Плюс това МУХЪЛ МАСОНСКИ не става въпрос за липса на смелост да споря с теб, а за това да не пълниш форума с глупостите ти, които както е видно са досадни на всички, това не ти ли е ясно вече!

Продължавам да настоявам Севар да те банне!

Но пък призовавам Севар да публикува тук всяко получено от теб мое "анти-българско" изказване! Интересно ще ми е да видя нещо несъществуващо! Направо ще ми е интересно! Аз имам интереси към езотериката и от тази гледна точка наистина ще ми е интересно да ВИДЯ НЕЩО НЕСЪЩЕСТВУВАЩО!

РАЗКОНСПИРИРАН СИ ОТ РАЗКОНСПИРАТОРА!

СМЕШНИК!

--------------------
?????? ? ??????!!!
PM
Petee
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Мда. На този форум му трябва диктатор
PMEmail Poster
100именъ
Quote Post

Участник

Участник # 53

QUOTE (Petee @ Jul 19 2006, 11:23 PM)
Мда. На този форум му трябва диктатор

Това направо си е код!

И то не просто диктатор, а диктатор от шогунски тип, както вече съм казвал и преди!

Аман от свлачища дето идват тук! Ама пък масон, при това и акъл да дава, това вече е върха!

--------------------
?????? ? ??????!!!
PM
Azerath
Публикувано на: 20.7.2006, 10:32
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 9-July 05

QUOTE (Севар @ Jul 19 2006, 08:10 PM)
Няма да го банваме, ама може да му наложим такса за вход и публикуване на реклами и хвалебствия. Масоните могат да си го позволят. Нищо лично Справедлив, но никой не гледа с добро око на националисти-масони. Това са взаимно изключващи се неща.

Това националисти-масони, звучи малко като комунисти-националисти, нали и такива имаше? smil3dbd4e398ff7b.gif

--------------------
“???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????). ???????, 6774 IYI "??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
PMEmail PosterUsers Website
Хунор
Публикувано на: 20.7.2006, 10:38
Quote Post

Участник

Група: Изгонени
Съобщения: 491
Участник # 14
Дата на регистрация: 13-July 05

справедлив масоните и чифутите са заедно, има много автори проучвали тайните общества, който са си рискували живота като са изкарали тайните им. защо ги защитаваш, да не би със волен да сте във една ложа? smil4334ad8a149e0.gif Твоя любимец пишеше против тях. Обаче от както стана депутат нещо не говори по темата. и против жидовете и ционизма не говори. Странна работа!
А както знаем и масоните и чифутите се борят за унищожението на нацията, и са почти успели smil4334a8edcde62.gif масоните не могат да бъдат от нацията и да служат на страната. масонската клетва игнорира всички останали клетви - това си е техен закон smil4334af067a7a3.gif

справедлив ако майсторите ти казват, че ще работите за светлото бъдеще знай, че са те излъгали smil3dbd4dbc14f3f.gif

--------------------
"???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???.
????????? ???????? ? ????????".
??? ???
PM
Севар
Публикувано на: 20.7.2006, 11:21
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

На Смраведливия явно целта му е да всява някаква вражда, нищо че изглежда съвсем друго. Даже сега намеси и хора, които нямат нищо общо помежду си. Сигурно и други задачи има, ама те са известни само на ложата му. Какъв е резултата от всичките му дебилни пропаганди? - Всички още повече се озлобяват.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020