www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !!

Страници: (4) « първа ... 2 3 [4]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !!, срещу воя на мюсулманското куче !
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 19.7.2006, 23:32
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

QUOTE (nik @ Jul 19 2006, 09:05 PM)
Калояне,за какво дясно и ляво говориш.Какво ме интересуват либерали и демократи и прочие боклуци.ПАРТИИТЕ СА ИНСТРУМЕНТА С КОЙТО СЕ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ЗЛОВЕЩА ПРОГРАМА.АЗ ТЪРСЯ БЪЛГАРИ,РАЗГОВАРЯМ С БЪЛГАРИ,ОПИТВАМ СЕ ДА ПОМОГНА НА /И ОЧАКВАМ ПОМОЩ ОТ /БЪЛГАРИ.Това е цялото ми верую.Имам идея и инструмента с който тя може да се осъществи в момента е АТАКА!Винаги има риск, да бъдем излъгани,враговете не спят.Колкото до Чернев не ми говори за този мазен кариерист,който се изживяваше,като много велик/имам лични наблюдения/,не успя във ВМРО,опита в АТАКА и сега ще отиде да сере другаде.Не бързай да даваш предварително оценки за една партия.Там всички не сме овци и лоялността ни е докато всичко се върши в името на България.Лично аз за сега нямам причини да бъда нелоялен,което не ми пречи да се боря със всички сили за единството на всички националисти в България!Това не трябва да излиза от ума на всички ни и всички трябва да се стремим към това!Не уча никого,това е мое виждане,уважавам разбиранията на всички българи -патриоти.Дано да узреем,че всеки ще трябва да се раздели с нещо в името на общата ни цел.Иначе -"Бог да пази България",че ние няма да успеем!

БРАВО !!

УСПЕХ ЗА АТАКА !

И единение на всички Български националисти !!

ПОЗОР ЗА ОТЦЕПНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ !!
PM
Планинец
Публикувано на: 20.7.2006, 16:43
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 19 2006, 10:32 PM)

УСПЕХ ЗА АТАКА !

И единение на всички Български националисти !!

ПОЗОР ЗА ОТЦЕПНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ !!

Само дето не казваш кои са отцепниците и кои са предателите,да не се окаже че черното е бяло.
PM
millll
  Публикувано на: 23.7.2006, 8:12
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 2
Участник # 508
Дата на регистрация: 23-July 06

smil4334af067a7a3.gif
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Ник аз много добре разбирам какво искаш да кажеш....
Идеята е супер важна, но ако се замислиш те всички хора искат България да е добре за да може и те да са добре - в това число имам предвид електората на всички партии в парламента. Който гласува със сигурност е защото възлага някакви позитивни надежди в своята партия-избранница!
Ето тук виждаме, че идеята сама по себе си не е достатъчна! Трябва хората да разберат и осъзнаят кой е правилния път за "възкресението" на България от пепелта....тук вече просветителската дейност е от голямо значение и за това срещу нея се води ожесточена борба. Елтимир и този сайт са живия пример за това!

Така, че не е важна само идеята, но и това усилията да са насочени към резултатни действия!

Митингите на Атака са нож с две остриета - нали я знаеш приказката за лъжливото овчарче...

Но като цяло не смятам, че като Атака е скапана трябва и привържениците и, които вярват главно в идеята да бъдат оплювани.
Патриотите и националистите трябва да са единни, а не да се делят така. Действително няма организация, която да ни обедини в момента, за това всеки припознава по нещо в отделните такива. Но това не е повод за вражда между нас! Напротив - ние трябва да се борим срещу това разделение!

"Разделяй и владей" - този принцип ни е познат, но доста добре го игнорираме.

Аз продължавам да съм на мнение, че няй-големия враг на българите сме самите ние (или по-точно тези недостойни типове между нас, които ламтят за власт и лични облаги - а те, според мен, представляват по-голямата част от населението)!

PM
Ник
Публикувано на: 25.7.2006, 16:39
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Бел,ами няма какво да кажа,имаме голяма обща цел и на нейния фон,различията са дребни.На всички ни грешката е,че когато се вторачим в различията обладани от собствените си виждания-ЗАБРАВЯМЕ ЗА ЦЕЛТА.Лично аз съм ЗА НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ НА ВСИЧКИ ПАТРИОТИЧНИ ТЕЧЕНИЯ,ПАРТИИ И ОРГАНИЗАЦИИ.Да бъде създаден национален комитет с участието на всички значителни формации.Нека най-голямата и с най-много последователи да стане гръбнак на движението.И най сетне да се работи както трябва.Първо да се постигне целта-спасението на България!След това ще има място за всичко българско.Сега не е време за разделяне!Само,като си помисля колко силни може да бъдем!Със сигурност всеки ще жертва по нещо ценно за него,но то ще бъде в името на България.Спомни си от римското право за спора на две жени за дете.Всяка казвала,че е нейно.Накрая съдията казал да го разсекат на две!Майката не издържала и отстъпила!Ами от това може всеки от нас да се поучи.
PM
iss
Публикувано на: 25.7.2006, 19:35
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (nik @ Jul 25 2006, 03:39 PM)
Бел,ами няма какво да кажа,имаме голяма обща цел и на нейния фон,различията са дребни.На всички ни грешката е,че когато се вторачим в различията обладани от собствените си виждания-ЗАБРАВЯМЕ ЗА ЦЕЛТА.Лично аз съм  ЗА НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ НА ВСИЧКИ ПАТРИОТИЧНИ ТЕЧЕНИЯ,ПАРТИИ И ОРГАНИЗАЦИИ.Да бъде създаден национален комитет с участието на всички значителни формации.Нека най-голямата и с най-много последователи да стане гръбнак на движението.И най сетне да се работи както трябва.Първо да се постигне целта-спасението на България!След това ще има място за всичко българско.Сега не е време за разделяне!Само,като си помисля колко силни може да бъдем!Със сигурност всеки ще жертва по нещо ценно за него,но то ще бъде в името на България.Спомни си от римското право за спора на две жени за дете.Всяка казвала,че е нейно.Накрая съдията казал да го разсекат на две!Майката не издържала и отстъпила!Ами от това може всеки от нас да се поучи.

Движение "Войни на Тангра" постъпва точно като майката в примера ти nik...ето защо не води борба на политическата арена, но е намерило начин по който може да помага на своето "дете"...търси пътя по който само една майка би могла да бъде полезна за да расте това "дете" здраво и щастливо.
Мисля ,че това има място и тук:
QUOTE (Иван @ Jul 25 2006, 04:02 PM)
Само аз ли усещам, че темите на Движение "Воини на Тангра" се подменят?

Справедлив се махна.
Сега Ник, Памир и още други "решават" проблеми - лични или партийни.

Хора, предлагам ви да се включите в духа на нашия форум.
Движение "Воини на Тангра" е идеен център, като не претендираме да сме единствен център. Движението не е партия, нито ще бъде. Партийните въпроси не ни интересуват повече, отколкото слънчевия вятър.
Ако искате да излезете от системата, макар и да не можете още (стереотип, принуда) или не знаете как (липса на воля, беден светоглед), сте добре дошли.

Но форум за политика или за чат между разни обидени хорица, няма да правим.

Не забравяйте - обсъждаме идеи, предлагаме решения. Споровете са именно между идеи, подходи и процедури. Не между факти и събития. Дадена личност се разглежда само като носител (приносител) на съответната идея. Но той не е самата идея. Така, че няма никакво значение кой е носителя. Това сваля необходимостта от лични нападки, омраза, хвалебствия и пр.

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Ник
Публикувано на: 25.7.2006, 19:53
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

iss,тук намерих много неща и интересни събеседници.Хареса ми и затова съм тук.Опитвам се да науча и ако мога да дам.Разбирам,че сте общество и уважавам Вашите порядки.По един или друг начин не се чувствам чужд,все пак съм между българи.Не бих разделял начина, по които патриотичните формации работят за България.Трябва всичко-от просвещение до политическа борба и всичко съпътстващо.Всеки да помага с каквото може.Но трябва координация и единство.Затова написах горното.
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Да....всеки говори за единство, но всъщност повечето търсят привърженици на тяхната визия и техния собствен начин на мислене!

Дано успеем да се срещнем някъде по средата ....

(малко лирическо отклонение smil3dbd4daabd491.gif )
PM

Topic OptionsСтраници: (4) « първа ... 2 3 [4]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020