Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] ( последно съобщение ) |
МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !!, срещу воя на мюсулманското куче !
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 19.7.2006, 23:32
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 96 Участник # 127 Дата на регистрация: 29-September 05 |
БРАВО !! УСПЕХ ЗА АТАКА ! И единение на всички Български националисти !! ПОЗОР ЗА ОТЦЕПНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ !! |
||
Планинец |
Публикувано на: 20.7.2006, 16:43
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 418 Дата на регистрация: 8-June 06 |
Само дето не казваш кои са отцепниците и кои са предателите,да не се окаже че черното е бяло. |
||
millll |
Публикувано на: 23.7.2006, 8:12
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 508 Дата на регистрация: 23-July 06 |
|
Bell |
Публикувано на: 24.7.2006, 2:59
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Ник аз много добре разбирам какво искаш да кажеш....
Идеята е супер важна, но ако се замислиш те всички хора искат България да е добре за да може и те да са добре - в това число имам предвид електората на всички партии в парламента. Който гласува със сигурност е защото възлага някакви позитивни надежди в своята партия-избранница! Ето тук виждаме, че идеята сама по себе си не е достатъчна! Трябва хората да разберат и осъзнаят кой е правилния път за "възкресението" на България от пепелта....тук вече просветителската дейност е от голямо значение и за това срещу нея се води ожесточена борба. Елтимир и този сайт са живия пример за това! Така, че не е важна само идеята, но и това усилията да са насочени към резултатни действия! Митингите на Атака са нож с две остриета - нали я знаеш приказката за лъжливото овчарче... Но като цяло не смятам, че като Атака е скапана трябва и привържениците и, които вярват главно в идеята да бъдат оплювани. Патриотите и националистите трябва да са единни, а не да се делят така. Действително няма организация, която да ни обедини в момента, за това всеки припознава по нещо в отделните такива. Но това не е повод за вражда между нас! Напротив - ние трябва да се борим срещу това разделение! "Разделяй и владей" - този принцип ни е познат, но доста добре го игнорираме. Аз продължавам да съм на мнение, че няй-големия враг на българите сме самите ние (или по-точно тези недостойни типове между нас, които ламтят за власт и лични облаги - а те, според мен, представляват по-голямата част от населението)! |
Ник |
Публикувано на: 25.7.2006, 16:39
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Бел,ами няма какво да кажа,имаме голяма обща цел и на нейния фон,различията са дребни.На всички ни грешката е,че когато се вторачим в различията обладани от собствените си виждания-ЗАБРАВЯМЕ ЗА ЦЕЛТА.Лично аз съм ЗА НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ НА ВСИЧКИ ПАТРИОТИЧНИ ТЕЧЕНИЯ,ПАРТИИ И ОРГАНИЗАЦИИ.Да бъде създаден национален комитет с участието на всички значителни формации.Нека най-голямата и с най-много последователи да стане гръбнак на движението.И най сетне да се работи както трябва.Първо да се постигне целта-спасението на България!След това ще има място за всичко българско.Сега не е време за разделяне!Само,като си помисля колко силни може да бъдем!Със сигурност всеки ще жертва по нещо ценно за него,но то ще бъде в името на България.Спомни си от римското право за спора на две жени за дете.Всяка казвала,че е нейно.Накрая съдията казал да го разсекат на две!Майката не издържала и отстъпила!Ами от това може всеки от нас да се поучи.
|
iss |
Публикувано на: 25.7.2006, 19:35
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Движение "Войни на Тангра" постъпва точно като майката в примера ти nik...ето защо не води борба на политическата арена, но е намерило начин по който може да помага на своето "дете"...търси пътя по който само една майка би могла да бъде полезна за да расте това "дете" здраво и щастливо. Мисля ,че това има място и тук:
-------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||
Ник |
Публикувано на: 25.7.2006, 19:53
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
iss,тук намерих много неща и интересни събеседници.Хареса ми и затова съм тук.Опитвам се да науча и ако мога да дам.Разбирам,че сте общество и уважавам Вашите порядки.По един или друг начин не се чувствам чужд,все пак съм между българи.Не бих разделял начина, по които патриотичните формации работят за България.Трябва всичко-от просвещение до политическа борба и всичко съпътстващо.Всеки да помага с каквото може.Но трябва координация и единство.Затова написах горното.
|
Bell |
Публикувано на: 26.7.2006, 0:31
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Да....всеки говори за единство, но всъщност повечето търсят привърженици на тяхната визия и техния собствен начин на мислене!
Дано успеем да се срещнем някъде по средата .... (малко лирическо отклонение ) |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] |