www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !!

Страници: (4) 1 2 [3] 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !!, срещу воя на мюсулманското куче !
Petee
Публикувано на: 19.7.2006, 19:20
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Калояне, сееш раздор след раздор. Усещаш ли се?
PMEmail Poster
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 19:29
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 249
Дата на регистрация: 13-February 06

Не....

--------------------
?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 20:24
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Всичко има граници! Не се предпоставяй,а и да си прав не злорадствай,защото това ще бъде пирова победа за теб,ако изповядяш това,което си мисля.Иначе изобщо не бих се занимавал с теб!Не е умно с пяна на уста да се твърди,че бутилката е наполовина празна.Прав си.Ако пък признаеш,че е и наполовина пълна,значи си еволюирал до някъде.
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 20:50
Quote Post

Участник

Участник # 249

И защо си мислиш че злорадствам?

--------------------
?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
PM
iss
Публикувано на: 19.7.2006, 21:03
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (Калоян @ Jul 19 2006, 06:29 PM)
Не....

Форума взе да прилича на чат...ми карайте я по 4атърската,хем по бързо ще си изтрелвате репликите и ще стане точно като в mIRC:
-asl?
-pls?
-n.z.

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 21:06
Quote Post

Участник

Участник # 219

Защото до момента не виждам нищо позитивно и добронамерено,а ние правим колкото можем съобразно ситуацията и на някои от нас им е доста тежко.
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 21:27
Quote Post

Участник

Участник # 249

И какво правиш съобразно ситуацията?Вярваш във Волен и заклеймяваш всеки дръзнал да каже истината за него?Хората се разочароваха.Оттук натам трябва да се мисли какво ще се прави,защото Атака е празна фурна.За мое съжаление в България не виждам стабилна крайно дясна партия,която да може да обедини националистическите сили.Аз лично ще следя развитието на БНРП след председателството на Чернев.Но не възлагам големи надежди...

--------------------
PM
iss
Публикувано на: 19.7.2006, 21:36
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (nik @ Jul 19 2006, 08:06 PM)
Защото до момента не виждам нищо позитивно и добронамерено,а ние правим колкото можем съобразно ситуацията и на някои от нас им е доста тежко.

nik,аз те разбирам и ти вярвам ,че е така...минах и през митингите и стачиките...и подписките...много патос...много надежда(някои от вас тогава ,може би тепърва чуваха за това)Досещаш ли се вече как ще продължа?Печално...сменяха актиорите,плакатите,сцените...публика имаше винаги...ръкопляскаха и ги изкарваха на бис...но пиесата си оставаше същата...Сега се опитвам да открия мястото,където наистина ще се обединят българите-националисти,патриоти...мястото където няма да има лидери,а идеи...(безкористни идеи).Много скоро ще се намери пътя който да обедини всички истински родолюбци !

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 22:05
Quote Post

Участник

Участник # 219

Калояне,за какво дясно и ляво говориш.Какво ме интересуват либерали и демократи и прочие боклуци.ПАРТИИТЕ СА ИНСТРУМЕНТА С КОЙТО СЕ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ЗЛОВЕЩА ПРОГРАМА.АЗ ТЪРСЯ БЪЛГАРИ,РАЗГОВАРЯМ С БЪЛГАРИ,ОПИТВАМ СЕ ДА ПОМОГНА НА /И ОЧАКВАМ ПОМОЩ ОТ /БЪЛГАРИ.Това е цялото ми верую.Имам идея и инструмента с който тя може да се осъществи в момента е АТАКА!Винаги има риск, да бъдем излъгани,враговете не спят.Колкото до Чернев не ми говори за този мазен кариерист,който се изживяваше,като много велик/имам лични наблюдения/,не успя във ВМРО,опита в АТАКА и сега ще отиде да сере другаде.Не бързай да даваш предварително оценки за една партия.Там всички не сме овци и лоялността ни е докато всичко се върши в името на България.Лично аз за сега нямам причини да бъда нелоялен,което не ми пречи да се боря със всички сили за единството на всички националисти в България!Това не трябва да излиза от ума на всички ни и всички трябва да се стремим към това!Не уча никого,това е мое виждане,уважавам разбиранията на всички българи -патриоти.Дано да узреем,че всеки ще трябва да се раздели с нещо в името на общата ни цел.Иначе -"Бог да пази България",че ние няма да успеем!
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 22:12
Quote Post

Участник

Участник # 219

ISS,благодаря за внимателния и деликатен отговор.Минах през всичко.Нищо обаче не може да ме разколебае.Не можем да спрем изяви от подобен род и не трябва.Някой може и да не ги оценява,това е негов проблем.Спомни си как завърши Априлското въстание.Спомни си,какво каза Бенковски,независимо от изхода."Забих ръждясал нож в сърцето на Империята",може и да не съм точен в цитата.Всякаа проява,всяка манифестация или друго е само стъпка по пътя към победата.ДАНО!
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 22:20
Quote Post

Участник

Участник # 249

QUOTE (nik @ Jul 19 2006, 09:05 PM)
Имам идея и инструмента с който тя може да се осъществи в момента е АТАКА!

Освен ако нямаш комунистически идеи не виждам как може за инструмент да ти служи тази партия? smil4334a4c5e23b8.gif

--------------------
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 22:26
Quote Post

Участник

Участник # 219

Някога един много умен човек ми каза"Не си хвърляй златото в блато!"
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 22:29
Quote Post

Участник

Участник # 249

На мен един мъдър човек ми е казвал:"Пази се от мъж, на когото лайното му е близо до сърцето."

--------------------
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 22:59
Quote Post

Участник

Участник # 219

не мога да сляза на това ниво.не знаеш нищо за мен,аз за тебе също,но по това,което пишеш,горе долу съм наясно.не се ядосвай,липсва ти малко житейски опит и като че ли малко култура.бъди здрав!
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 23:11
Quote Post

Участник

Участник # 249

Явно не си разбрал какво искам да кажа.Нищо,не е болка за умиране....

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 2 [3] 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020