Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 [2] 3 4 ( последно съобщение ) |
МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !!, срещу воя на мюсулманското куче !
Ник |
Публикувано на: 17.7.2006, 21:21
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Боже,Боже! Като гледам как националисти във форума се репчат за дреболии,а ще правим ЕДИНСТВО.Не може ли все пак, някой, някога да спести нещо,да прояви такт,разбиране и да не се прави на най- умния.Тези неща не са лесни,всички има много да учим.Ако някой тръгне напред- всички вкупом да му помагаме,а не да го дърпаме надолу понеже сме по-умни или по-прави.Някой може ли да предложи в момента алтернатива на АТАКА?Някой не харесва едно, друг друго-недейте-ще падне къщичката. Утре е рождения ден на Дякона и митинга пред джамията /19ч./е съвсем навреме и на място.Турската инвазия трябва да спре.Зависи от нас и не виждам какво против това имате.Там борбата ще бъде не за АТАКА,а за българщината.БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
|
Запознат |
Публикувано на: 17.7.2006, 21:54
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Айде да те питам и теб, ти какво ще искаш да се получи в крайна сметка от тоя митинг? Целта да се съберат много хора на едно място за няколко часа ли е? Какво трябва да стане накрая кажи де? И защо от предните нищо не стана мамка му? Отговори на тези въпроси и да видим така ли ще се борим за България.
Първо не са никакви дреболии, а и не се правя на умен, както намекваш! Просто винаги гледам крайния резултат. НЯМА ГО! Питай ги сега тези, които и писна от митинги, защо не им се ходи вече. Обясни им след това, че никак не е важно да се постигне резултата от иначе простичката цел на митинга! Просто грешката на Атака е, че събра енергията на хората, а не я използва в момента. |
||
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 17.7.2006, 22:48
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 96 Участник # 127 Дата на регистрация: 29-September 05 |
Ела поне да ти набия ДВА ШАМАРА на живо ! . |
||||
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 17.7.2006, 22:52
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 96 Участник # 127 Дата на регистрация: 29-September 05 |
ХИ ХИ - нещо не си разбрал ! АЗ СЪМ ТОЗИ КОЙТО НАЗНАЧАВА !! ---------------------------------------------------------- в 19 часа - да насерем от страх ходжите и плашливите про-турски мекерета !! Ще запушим движението от Витошка до Лъвов мост ! |
||
БГ_Гвардия |
Публикувано на: 17.7.2006, 23:23
|
||||||
Участник Група: Участници Съобщения: 61 Участник # 486 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Къде да доида? аз съм от Пловдив ела ще се почустваш 100 процентова жена ела и във форума на БНС чакаме те. -------------------- ??????????? ????????????????? ????? www.bg-nacionalisti.org
|
||||||
Ник |
Публикувано на: 18.7.2006, 0:32
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
До запознат.Не ти са сложни въпросите.Има един удар в карате,с който чупиш тухли.Ако нямаш вътрешна нагласа и подготовка/от тренировки/-не удряй,ще си счупиш това с което удряш.Освен това количеството води до качество.На нас сега това ни е подготовката.Освен това и с тази изява будим народа,окуражаваме го,показваме проблема,интернационализираме го,изпълняваме гражданския си дълг и реагираме на нашата вътрешна потребност,като патриоти.НИКОГА не забравяй,че капката пробива камъка с постоянство,нищо,че е пренебрежимо малка.Иначе те разбирам и аз знам,че няма време,но преди да бъде създадена ситуация,не само че не може,а и не бива да се действа кардинално.В момента е полезно това,което правим.ПОДКРЕПЯЙТЕ,НАЛИ СМЕ БРАТЯ!
|
iss |
Публикувано на: 18.7.2006, 10:55
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
SpRAveDLIV, може ли да дойда аз вместо него,че нацяло да се "изкефиш"??? Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
kalcho |
Публикувано на: 19.7.2006, 1:51
|
|
единственото което ме кефи на атака и скат е ,че събуди много хора ,те прозряха истината и започнаха да мислят по друг начин.но дали това ще даде някакви резултати ,времето ще покаже
|
|
Калоян |
Публикувано на: 19.7.2006, 11:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 249 Дата на регистрация: 13-February 06 |
Този митинг е по поръчка на ДПС.Съвсем скоро всичко ще излезе наяве.
-------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
100именъ |
Публикувано на: 19.7.2006, 12:12
|
Участник Група: Участници Съобщения: 179 Участник # 53 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Единственото което излезна на яве е, че лъжеАТАКА събра има нема 200 червени бабички и неколцина червени дядовци пред джамията!
Та в тоя ред на мисли, кога ще е опелото на лъжеАТАКА??? -------------------- ?????? ? ??????!!!
|
Планинец |
Публикувано на: 19.7.2006, 12:24
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 418 Дата на регистрация: 8-June 06 |
Вчера минах да видя и да бяха най много 400 човека.Както е тръгнало догодина ако изобщо ще има митинги сам ще си говори.
|
Ник |
Публикувано на: 19.7.2006, 12:48
|
Калоянчо,батиното,не си останал до края да видиш,че доста повече бяха.А за ДПС не си прав-не уважаваш гражданската позиция на сънародниците си.Не мога да разбера какъв е проблема на хората,които критикуват-всеки критикува от последна инстанция,повечето с информация от "Ганкиното кафене".Това не е позиция на българи.Едно трябва да се разбере! Воят на имама от джамията не е религиозен въпрос-ни най-малко.С това само се оправдават. Това е създаване на навик и част от формирането на структурата на новата мюсюлманска държава! Още преди да са ни превзели,те заявяват претенциите си за господство -в центъра но столицата на една православна държава.ТЕ ПОДКЛАЖДАТ ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ,НЕ НИЕ!НИЕ СМЕ У ДОМА! А това ,че не дойдоха сто хиляди софиянци,например може само да се съжалява ...и да се работи по въпроса.НО НЕ ПЛЮЙТЕ!
|
Калоян |
Публикувано на: 19.7.2006, 13:41
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 249 Дата на регистрация: 13-February 06 |
Не видях обаче къде съм написал колко хора били на митинга? А за ДПС скоро ще разбереш.Малко останаха такива като теб,но и вие ще прогледнете. -------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
||
Ник |
Публикувано на: 19.7.2006, 18:23
|
Някой написа -хиляди и мисля,че е прав.Аз бях на самия митинг и няма как да имам поглед върху нещата.Явно знаеш нещо повече от мен щом упорито си поддържаш тезата за АТАКА,но ти виждаш личности,подозираш,а аз виждам ИДЕЯ! А такива като мен са хиляди.Ние също внимаваме и наблюдаваме.Без да ме разбираш грешно,дано не си прав!
|
Калоян |
Публикувано на: 19.7.2006, 19:12
|
Мда.Сега електоратът на Доган ще бъде по-сплотен отвсякога...
-------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
Страници: (4) 1 [2] 3 4 |