www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !!

Страници: (4) 1 [2] 3 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !!, срещу воя на мюсулманското куче !
Ник
Публикувано на: 17.7.2006, 21:21
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Боже,Боже! Като гледам как националисти във форума се репчат за дреболии,а ще правим ЕДИНСТВО.Не може ли все пак, някой, някога да спести нещо,да прояви такт,разбиране и да не се прави на най- умния.Тези неща не са лесни,всички има много да учим.Ако някой тръгне напред- всички вкупом да му помагаме,а не да го дърпаме надолу понеже сме по-умни или по-прави.Някой може ли да предложи в момента алтернатива на АТАКА?Някой не харесва едно, друг друго-недейте-ще падне къщичката. Утре е рождения ден на Дякона и митинга пред джамията /19ч./е съвсем навреме и на място.Турската инвазия трябва да спре.Зависи от нас и не виждам какво против това имате.Там борбата ще бъде не за АТАКА,а за българщината.БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
PM
Запознат
Публикувано на: 17.7.2006, 21:54
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Айде да те питам и теб, ти какво ще искаш да се получи в крайна сметка от тоя митинг? Целта да се съберат много хора на едно място за няколко часа ли е? Какво трябва да стане накрая кажи де? И защо от предните нищо не стана мамка му? Отговори на тези въпроси и да видим така ли ще се борим за България.

Боже,Боже! Като гледам как националисти във форума се репчат за дреболии,а ще правим ЕДИНСТВО.Не може ли все пак, някой, някога да спести нещо,да прояви такт,разбиране и да не се прави на най- умния.Тези неща не са лесни,всички има много да учим.

Първо не са никакви дреболии, а и не се правя на умен, както намекваш! Просто винаги гледам крайния резултат. НЯМА ГО! Питай ги сега тези, които и писна от митинги, защо не им се ходи вече. Обясни им след това, че никак не е важно да се постигне резултата от иначе простичката цел на митинга!

Просто грешката на Атака е, че събра енергията на хората, а не я използва в момента.
PM
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 17.7.2006, 22:48
Quote Post

Участник

Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

QUOTE (bg_gvardia @ Jul 16 2006, 04:19 PM)
QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 16 2006, 12:33 AM)
ВСИЧКИ НА МИТИНГА !!

ЩЕ ИМА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ !!  СРЕЩУ ДПС !!

............... никаде няма да ходим, достатачно беще че АТАКА се, ИЗГАВРИ със много българи като им пренасочи компютрите към ДПС smil4341944e6b0c8.gif ония дядо със инвалидната количка ще го поканите ли пак smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

Ела поне да ти набия ДВА ШАМАРА на живо !
.
PM
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 17.7.2006, 22:52
Quote Post

Участник

Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

QUOTE (Запознат @ Jul 16 2006, 11:10 AM)
Спрведлив, ти така и така изпълняваш PR функциите на Атака, искай от централата да те назначат официално като PR на партията. Поне така ще сме сигурни, че човек от "кухнята" ни говори за събития и процесите течащи в Атака. Помоли ги сигурно няма да ти откажат.

ХИ ХИ - нещо не си разбрал !

АЗ СЪМ ТОЗИ КОЙТО НАЗНАЧАВА !!

----------------------------------------------------------

в 19 часа - да насерем от страх ходжите и плашливите про-турски мекерета !!

Ще запушим движението от Витошка до Лъвов мост !
PM
БГ_Гвардия
  Публикувано на: 17.7.2006, 23:23
Quote Post

Участник

Съобщения: 61
Участник # 486
Дата на регистрация: 10-July 06

QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 17 2006, 09:48 PM)
QUOTE (bg_gvardia @ Jul 16 2006, 04:19 PM)
QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 16 2006, 12:33 AM)
ВСИЧКИ НА МИТИНГА !!

ЩЕ ИМА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ !!  СРЕЩУ ДПС !!

............... никаде няма да ходим, достатачно беще че АТАКА се, ИЗГАВРИ със много българи като им пренасочи компютрите към ДПС smil4341944e6b0c8.gif ония дядо със инвалидната количка ще го поканите ли пак smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

.

Къде да доида? аз съм от Пловдив ела ще се почустваш 100 процентова жена smil4341944e6b0c8.gif ела и във форума на БНС чакаме те. smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

--------------------
??????????? ????????????????? ????? www.bg-nacionalisti.org
PMICQ
Ник
Quote Post

Участник

Участник # 219

До запознат.Не ти са сложни въпросите.Има един удар в карате,с който чупиш тухли.Ако нямаш вътрешна нагласа и подготовка/от тренировки/-не удряй,ще си счупиш това с което удряш.Освен това количеството води до качество.На нас сега това ни е подготовката.Освен това и с тази изява будим народа,окуражаваме го,показваме проблема,интернационализираме го,изпълняваме гражданския си дълг и реагираме на нашата вътрешна потребност,като патриоти.НИКОГА не забравяй,че капката пробива камъка с постоянство,нищо,че е пренебрежимо малка.Иначе те разбирам и аз знам,че няма време,но преди да бъде създадена ситуация,не само че не може,а и не бива да се действа кардинално.В момента е полезно това,което правим.ПОДКРЕПЯЙТЕ,НАЛИ СМЕ БРАТЯ!
PM
iss
Публикувано на: 18.7.2006, 10:55
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 17 2006, 09:48 PM)

SpRAveDLIV, може ли да дойда аз вместо него,че нацяло да се "изкефиш"??? smil4334a87ce0a9c.gif

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
kalcho
Quote Post

единственото което ме кефи на атака и скат е ,че събуди много хора ,те прозряха истината и започнаха да мислят по друг начин.но дали това ще даде някакви резултати ,времето ще покаже
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 11:51
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 249
Дата на регистрация: 13-February 06

Този митинг е по поръчка на ДПС.Съвсем скоро всичко ще излезе наяве. smil4334ac775281d.gif

--------------------
?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
PM
100именъ
Публикувано на: 19.7.2006, 12:12
Quote Post

Участник

Съобщения: 179
Участник # 53
Дата на регистрация: 28-July 05

Единственото което излезна на яве е, че лъжеАТАКА събра има нема 200 червени бабички и неколцина червени дядовци пред джамията!

Та в тоя ред на мисли, кога ще е опелото на лъжеАТАКА???

--------------------
?????? ? ??????!!!
PM
Планинец
Публикувано на: 19.7.2006, 12:24
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

Вчера минах да видя и да бяха най много 400 човека.Както е тръгнало догодина ако изобщо ще има митинги сам ще си говори.
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 12:48
Quote Post

Участник

Участник # 219

Калоянчо,батиното,не си останал до края да видиш,че доста повече бяха.А за ДПС не си прав-не уважаваш гражданската позиция на сънародниците си.Не мога да разбера какъв е проблема на хората,които критикуват-всеки критикува от последна инстанция,повечето с информация от "Ганкиното кафене".Това не е позиция на българи.Едно трябва да се разбере! Воят на имама от джамията не е религиозен въпрос-ни най-малко.С това само се оправдават. Това е създаване на навик и част от формирането на структурата на новата мюсюлманска държава! Още преди да са ни превзели,те заявяват претенциите си за господство -в центъра но столицата на една православна държава.ТЕ ПОДКЛАЖДАТ ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ,НЕ НИЕ!НИЕ СМЕ У ДОМА! А това ,че не дойдоха сто хиляди софиянци,например може само да се съжалява ...и да се работи по въпроса.НО НЕ ПЛЮЙТЕ!
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 13:41
Quote Post

Участник

Участник # 249

QUOTE (nik @ Jul 19 2006, 11:48 AM)
Калоянчо,батиното,не си останал до края да видиш,че доста повече бяха.А за ДПС не си прав-не уважаваш гражданската позиция на сънародниците си.Не мога да разбера какъв е проблема на хората,които критикуват-всеки критикува от последна инстанция,повечето с информация от "Ганкиното кафене".Това не е позиция на българи.Едно трябва да се разбере! Воят на имама от джамията не е религиозен въпрос-ни най-малко.С това само се оправдават. Това е създаване на навик и част от формирането на структурата на новата мюсюлманска държава! Още преди да са ни превзели,те заявяват претенциите си за господство -в центъра но столицата на една православна държава.ТЕ ПОДКЛАЖДАТ ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ,НЕ НИЕ!НИЕ СМЕ У ДОМА! А това ,че не дойдоха сто хиляди софиянци,например може само да се съжалява ...и да се работи по въпроса.НО НЕ ПЛЮЙТЕ!

Не видях обаче къде съм написал колко хора били на митинга? smil4334ab7941679.gif А за ДПС скоро ще разбереш.Малко останаха такива като теб,но и вие ще прогледнете.

--------------------
?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 18:23
Quote Post

Участник

Участник # 219

Някой написа -хиляди и мисля,че е прав.Аз бях на самия митинг и няма как да имам поглед върху нещата.Явно знаеш нещо повече от мен щом упорито си поддържаш тезата за АТАКА,но ти виждаш личности,подозираш,а аз виждам ИДЕЯ! А такива като мен са хиляди.Ние също внимаваме и наблюдаваме.Без да ме разбираш грешно,дано не си прав!
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 19:12
Quote Post

Участник

Участник # 249

Мда.Сега електоратът на Доган ще бъде по-сплотен отвсякога...

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 [2] 3 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020