www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Атака се наака! (централата)

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Атака се наака! (централата), 300хил. избиратели са излъгани майсторск
БГ_Гвардия
Публикувано на: 17.7.2006, 23:26
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 61
Участник # 486
Дата на регистрация: 10-July 06

QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 17 2006, 09:56 PM)
QUOTE (georgi_nz @ Jul 17 2006, 12:47 PM)
QUOTE (Petee @ Jul 17 2006, 12:44 PM)
Хе-хе то ако ставаше с подписки и стачки...

Става, става с подписки и стачки, но не в тази държава.
Понеже и подписките и стачките се оказа,че са контролирани от функционерите на ДС.

Гошко (или Герги) както предпочиташ,

АТАКА ще спре тези ходжи - ще видиш !

Ела утре и ще видиш как ще спрем движението от Витошка до Лъвов мост - а ти ще си АУТСАЙДЕР - ще си в Б група (или в Трета Дивизия) - и ще съжаляваш - но - твоя си работа - насила патриот не се става !

Ще умра от кеф да ви гледам поредният резил Утре. smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4334a5f2e45cb.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

--------------------
??????????? ????????????????? ????? www.bg-nacionalisti.org
PMICQ
Ник
Публикувано на: 17.7.2006, 23:59
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Не мога да разбера,как някой,който стои в страни,се присмива и дава акъл на друг,който иска да направи нещо.Дори и да има нещо от твоя гледна точка приятелю националист,ти в името на България трябва да подкрепиш,а когато ти измислиш най-добрият начин за противодействие -ще те подкрепим ние със всичка сила.ТОВА Е ПЕЧЕЛИВШИЯТ ВАРИАНТ!
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 12:11
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 249
Дата на регистрация: 13-February 06

QUOTE (Севар @ Jul 15 2006, 06:12 PM)
Тоя прилича на Бате Бойко, но всъщност е самовлюбения евреин Бенито Мошелини.

С това не съм съгласен. smil4334a79125a1c.gif

--------------------
?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
PM
Севар
Публикувано на: 19.7.2006, 12:33
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Това е от Памир в Бълг. патриотичен форум

Все се сещам за една сентенция - Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари. И тук има забъркани пари. Убедена съм. Освен това и знам някои неща. Кой плати? Като стане ясно това, ще стане ясно и на кого всъщност служат шепата хора от върховете на партията. Кой и за колко продаде надеждата на българския народ?

...

Става въпрос за това да излезе на светло истината за партия АТАКА, защото в старата столица сблъсъкът е между около 50 националисти с един отявлен комунист, партиен секретар и ротарианец.

Какво ще кажете, Памир май каза същата сентенция, която каза и някой от нашия форум още като се отвори темата. Надявам се сега SPRAVEDLIV няма да обяви изявлението на Памир за "непотвърдени данни".
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Планинец
Публикувано на: 19.7.2006, 12:57
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

Чакам с нетърпение коментара на SPRAVEDLIV.Не че ще каже нещо съществено но да видим каква посока ще хване.
PM
Pamir
Публикувано на: 26.7.2006, 10:00
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 25
Участник # 510
Дата на регистрация: 24-July 06

Здравейте!
Днес в 11.30 часа изтича едноседмичния срок, който общинската организация на АТАКА във Велико Търново даде на централното ръководство да дойде в старата столица и да застане пред всички членове на партията тук.
Предварително сме убедени, че никой няма да си размърда з.....а до тук. Това са над 200 километра, пък и защо да идват? Те много добре знаят какво ги чака - куп неудобни въпроси, на които никой от тях няма как да отговори. Освен това тук ги чакат с "отворени обятия" близо 50 честни български патриоти, които бяха нагло излъгани лично от лидера на партията Волен Сидеров и той също много добре знае, че никой няма да му прости това.

От днес ние започваме изнасяне на информация по всички форуми, до които имаме достъп. Е, във форума на Партийния орган (главната буква не е случайна) няма как да го направим, защото там народният представител Десислав Чуколов, изживяващ се като администратор, просто трие всичко, свързано със скандала в Търново. Защо ли? Явно от истината много боли.

Знам, че много потребители ще ме обвинят в това, че аз как ли не до вчера съм била привързана към Волен Сидеров и АТАКА и сега, когато ме отстраняват от партията, съм страшно ядосана и започвам да си отмъщавам. Тази приказка обаче става само за малки деца и за такива, които не използват по предназначение интелекта си. От тази партия ме изключваха вече един път - през октомври. Тогава тия, които пак изключват днес и то цял общински сбор, а от вчера Чуколов ми твърди, че и по-голяма част от структурата били изключени, ме възстановиха, защото просто нямаше уставно основание за моето изключване. Странното е, че до ден днешен - един месец след общинското ни събрание, което е абсолютно законно и съобразено с устава, при нас няма никакъв документ за каквото и да е изключване. Само някакви хвърчащи нередовни протоколи, разнасяни от Стефан Стоянов и Борислав Ноев по медиите и изпускания на Волен Сидеров пред агенция Фокус. Ония горе са млъкнали като партизани на разпит и не знаят какво да направят, защото наистина оакването е жестоко.

Най-отговорно заявявам, че:
1. Аз никога не съжалявам за това, което съм казала или направила и не се отричам от стореното. Приемам го като част от пътя към израстването.
2. Аз действително искрено вярвах на Волен Сидеров и в национализма на АТАКА. Затова и влязох в тази партия преди една година и не съм допускала дори за миг, че Волен Сидеров може да се окаже просто подлец.
3. Разтурването на търновската общинска организация е СЛЕДСТВИЕ от това, че ние тук просто поискахме няколко неща - сваляне на политическо доверие от комуниста ротарианец и понастоящем областен координатор на ПП АТАКА в старата столица; среща с лидера на партията Волен Сидеров за изясняване на програмата на партията, целите и задачите й за предстоящите президентски и местни избори; оставките на Георги Ибришимов и Тодор Попов, заради некомпетентността им и съсипването на националистически структури в страната; отговорност от народния представител Борислав Ноев по отношение събираните от него пари в областта за форума на националистите, който така и не се проведе (Ник да каже как от него поискаха 1200 лева още през май!!!); изясняване на въпроса ЗАЩО НЕ СЕ СВИКВА НАЦИОНАЛЕН СБОР (това е в разрез с устава, който точно това ръководство си е писало и приемало); и пр., и пр.

Накрая искам да поднеса една интересна информация от вчера. Снощи е направен опит да се отстранят председателите на три софийски структури, защото и те като нас не спират да задават въпроси, които смущават спокойствието и съня на богоизбраните водачи на народа - Сидеров, Сираков, Ибришимов, Попов, Чуколов, Стоянов и... Капка, която май ще се окаже баш водачът. Мероприятието не успява. Странното обаче е, че там участва отново Борислав Ноев. И ми се иска да попитам този човек след като съсипа структурите в Добрич и Търново, след като постави Варна на колене, какво прави и в София? Явно Борко Ноев просто продължава да си върши работата, за която му е платено - съсипване на национализма изобщо. То какво ли друго да прави един човек като него, който едва ли се е занимавал само професионално като капитан на кораб преди 1989 година. То тогава обикновените моряци пишеха по няколко страници доноси за колегите си, та какво остава за капитана. Ех, минало незабравимо...

В АТАКА случайни хора няма. Не е вярно, че Волен Сидеров не е знаел кои са в листите и това да му служи днес за оправдание как всичко ставало набързо, как той не можел да прецени всеки и пр. АТАКА е замислена още през 2003 година, когато на Волен е предоставена трибуна в СКАТ. Това е толкова долна ченгеджийска разработка, която спокойно може да спечели приза за най-добре свършената работа на ДС пред периода на "демокрация" в родината ни.

За зло, или за добро, много от нас повярваха на Волен и тръгнаха след идеята. Сега обаче е дошъл моментът лидерът и обкръжението му да отговарят за измамата и да поискат прошка от народа. А суверенът ще реши доколко те изобщо заслужават да им се прости. Ние в Търново твърдо сме решили не само да потърсим отговорност от тия самозабравили се люде, но и да направим така, че да спасим парчетата от разбитата надежда на хората. И нищо няма да ни спре. Спасението виждаме само в една посока - обединяване на всички честни български патриоти под едно знаме - България. Нека надмогнем всички различия и да решим заедно кой какви компромиси може да направи със себе си, за да успеем да се обединим. Друго спасение няма.

Искам накрая да перифразирам една сентенция, която се вижда написана върху стена в заставката на предаването АТАКА по ТВ Скат. Там пише: Въпреки всичко, България ще пребъде! Аз мисля, че въпреки безочието и наглостта на Волен Сидеров и творението му АТАКА, не само България, но и българският национализъм ще пребъде!

--------------------
???????? ??? ??????!
PMICQ
Запознат
Публикувано на: 26.7.2006, 11:12
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Играйте си на политика още вие, играйте си!
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020