Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Атака се наака! (централата), 300хил. избиратели са излъгани майсторск
БГ_Гвардия |
Публикувано на: 17.7.2006, 23:26
|
||||||
Участник Група: Участници Съобщения: 61 Участник # 486 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Ще умра от кеф да ви гледам поредният резил Утре. -------------------- ??????????? ????????????????? ????? www.bg-nacionalisti.org
|
||||||
Ник |
Публикувано на: 17.7.2006, 23:59
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Не мога да разбера,как някой,който стои в страни,се присмива и дава акъл на друг,който иска да направи нещо.Дори и да има нещо от твоя гледна точка приятелю националист,ти в името на България трябва да подкрепиш,а когато ти измислиш най-добрият начин за противодействие -ще те подкрепим ние със всичка сила.ТОВА Е ПЕЧЕЛИВШИЯТ ВАРИАНТ!
|
Калоян |
Публикувано на: 19.7.2006, 12:11
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 249 Дата на регистрация: 13-February 06 |
С това не съм съгласен. -------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
||
Севар |
Публикувано на: 19.7.2006, 12:33
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
...
Какво ще кажете, Памир май каза същата сентенция, която каза и някой от нашия форум още като се отвори темата. Надявам се сега SPRAVEDLIV няма да обяви изявлението на Памир за "непотвърдени данни". |
||||
Планинец |
Публикувано на: 19.7.2006, 12:57
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 418 Дата на регистрация: 8-June 06 |
Чакам с нетърпение коментара на SPRAVEDLIV.Не че ще каже нещо съществено но да видим каква посока ще хване.
|
Pamir |
Публикувано на: 26.7.2006, 10:00
|
Читател Група: Участници Съобщения: 25 Участник # 510 Дата на регистрация: 24-July 06 |
Здравейте!
Днес в 11.30 часа изтича едноседмичния срок, който общинската организация на АТАКА във Велико Търново даде на централното ръководство да дойде в старата столица и да застане пред всички членове на партията тук. Предварително сме убедени, че никой няма да си размърда з.....а до тук. Това са над 200 километра, пък и защо да идват? Те много добре знаят какво ги чака - куп неудобни въпроси, на които никой от тях няма как да отговори. Освен това тук ги чакат с "отворени обятия" близо 50 честни български патриоти, които бяха нагло излъгани лично от лидера на партията Волен Сидеров и той също много добре знае, че никой няма да му прости това. От днес ние започваме изнасяне на информация по всички форуми, до които имаме достъп. Е, във форума на Партийния орган (главната буква не е случайна) няма как да го направим, защото там народният представител Десислав Чуколов, изживяващ се като администратор, просто трие всичко, свързано със скандала в Търново. Защо ли? Явно от истината много боли. Знам, че много потребители ще ме обвинят в това, че аз как ли не до вчера съм била привързана към Волен Сидеров и АТАКА и сега, когато ме отстраняват от партията, съм страшно ядосана и започвам да си отмъщавам. Тази приказка обаче става само за малки деца и за такива, които не използват по предназначение интелекта си. От тази партия ме изключваха вече един път - през октомври. Тогава тия, които пак изключват днес и то цял общински сбор, а от вчера Чуколов ми твърди, че и по-голяма част от структурата били изключени, ме възстановиха, защото просто нямаше уставно основание за моето изключване. Странното е, че до ден днешен - един месец след общинското ни събрание, което е абсолютно законно и съобразено с устава, при нас няма никакъв документ за каквото и да е изключване. Само някакви хвърчащи нередовни протоколи, разнасяни от Стефан Стоянов и Борислав Ноев по медиите и изпускания на Волен Сидеров пред агенция Фокус. Ония горе са млъкнали като партизани на разпит и не знаят какво да направят, защото наистина оакването е жестоко. Най-отговорно заявявам, че: 1. Аз никога не съжалявам за това, което съм казала или направила и не се отричам от стореното. Приемам го като част от пътя към израстването. 2. Аз действително искрено вярвах на Волен Сидеров и в национализма на АТАКА. Затова и влязох в тази партия преди една година и не съм допускала дори за миг, че Волен Сидеров може да се окаже просто подлец. 3. Разтурването на търновската общинска организация е СЛЕДСТВИЕ от това, че ние тук просто поискахме няколко неща - сваляне на политическо доверие от комуниста ротарианец и понастоящем областен координатор на ПП АТАКА в старата столица; среща с лидера на партията Волен Сидеров за изясняване на програмата на партията, целите и задачите й за предстоящите президентски и местни избори; оставките на Георги Ибришимов и Тодор Попов, заради некомпетентността им и съсипването на националистически структури в страната; отговорност от народния представител Борислав Ноев по отношение събираните от него пари в областта за форума на националистите, който така и не се проведе (Ник да каже как от него поискаха 1200 лева още през май!!!); изясняване на въпроса ЗАЩО НЕ СЕ СВИКВА НАЦИОНАЛЕН СБОР (това е в разрез с устава, който точно това ръководство си е писало и приемало); и пр., и пр. Накрая искам да поднеса една интересна информация от вчера. Снощи е направен опит да се отстранят председателите на три софийски структури, защото и те като нас не спират да задават въпроси, които смущават спокойствието и съня на богоизбраните водачи на народа - Сидеров, Сираков, Ибришимов, Попов, Чуколов, Стоянов и... Капка, която май ще се окаже баш водачът. Мероприятието не успява. Странното обаче е, че там участва отново Борислав Ноев. И ми се иска да попитам този човек след като съсипа структурите в Добрич и Търново, след като постави Варна на колене, какво прави и в София? Явно Борко Ноев просто продължава да си върши работата, за която му е платено - съсипване на национализма изобщо. То какво ли друго да прави един човек като него, който едва ли се е занимавал само професионално като капитан на кораб преди 1989 година. То тогава обикновените моряци пишеха по няколко страници доноси за колегите си, та какво остава за капитана. Ех, минало незабравимо... В АТАКА случайни хора няма. Не е вярно, че Волен Сидеров не е знаел кои са в листите и това да му служи днес за оправдание как всичко ставало набързо, как той не можел да прецени всеки и пр. АТАКА е замислена още през 2003 година, когато на Волен е предоставена трибуна в СКАТ. Това е толкова долна ченгеджийска разработка, която спокойно може да спечели приза за най-добре свършената работа на ДС пред периода на "демокрация" в родината ни. За зло, или за добро, много от нас повярваха на Волен и тръгнаха след идеята. Сега обаче е дошъл моментът лидерът и обкръжението му да отговарят за измамата и да поискат прошка от народа. А суверенът ще реши доколко те изобщо заслужават да им се прости. Ние в Търново твърдо сме решили не само да потърсим отговорност от тия самозабравили се люде, но и да направим така, че да спасим парчетата от разбитата надежда на хората. И нищо няма да ни спре. Спасението виждаме само в една посока - обединяване на всички честни български патриоти под едно знаме - България. Нека надмогнем всички различия и да решим заедно кой какви компромиси може да направи със себе си, за да успеем да се обединим. Друго спасение няма. Искам накрая да перифразирам една сентенция, която се вижда написана върху стена в заставката на предаването АТАКА по ТВ Скат. Там пише: Въпреки всичко, България ще пребъде! Аз мисля, че въпреки безочието и наглостта на Волен Сидеров и творението му АТАКА, не само България, но и българският национализъм ще пребъде! -------------------- ???????? ??? ??????!
|
Запознат |
Публикувано на: 26.7.2006, 11:12
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Играйте си на политика още вие, играйте си!
|
Страници: (2) 1 [2] |