Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Атака се наака! (централата), 300хил. избиратели са излъгани майсторск
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.7.2006, 23:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Днес 14 юли след дълга и продължителна агония централата на Атака обяви че е въздух под налягане (не чак толкова високо) затапен с чепа Сидеров. Това стана на политическия сбор на централата днес следобяд. Решението на мъд-рите старейшини е да изключи цялото ръководство на общинския сбор на партията във Велико Търнво. Причината за изключването за сега е мътна и неясна, но умните глави верочтно имат някакво оправдание.
Няма как да нямат оправдание, въпроса е какво ще обявят за пред избирателите си. Каквото и да обявят, нека избирателите знаят, че става въпрос за пари ( вероятно еврейски). И нека много не се ядосват,че са си дали надеждите на Сидеров, а пък той ги е излъгал като ямболски циганин( нали все пак не е истински циганин, а само се държи като такъв). За повече информация , утре Памир (Наталия Сотирова) ще направи нужното, както и ще потвърди казаното до тук. Нека Справедлив да не взима за сега отношение по темата(ако може), че играта на централата загрубява от ден на ден и май, избирателите иде ред да баннат Сидеров. -------------------- |
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 15.7.2006, 14:28
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 96 Участник # 127 Дата на регистрация: 29-September 05 |
. ПАК ЛЪЖЕШ И СИ ИЗМИСЛЯШ ГЕРГИ ! Та даже Памир каза че още няма нищо официално дошло от Централата. Като дойде - тогава ще го обсъдим. Ти като някой лъжлив ходжа - като не знае - само си наглася .. ЗАСРАМИ СЕ ! " ....Който е против АТАКА - прави сФирки на Доган .." |
||
tata |
Публикувано на: 15.7.2006, 15:14
|
Читател Група: Участници Съобщения: 17 Участник # 455 Дата на регистрация: 27-June 06 |
Георги,не очаквай СПРАВЕДЛИВ да не се изпусне по темата.Въобще в последно време той трудно се устисква!
|
iss |
Публикувано на: 15.7.2006, 15:58
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Засрами се и ти!!! С тоя подпис за за Атака и ти се наака! -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 15.7.2006, 16:42
|
Участник Група: Участници Съобщения: 96 Участник # 127 Дата на регистрация: 29-September 05 |
Кой е този ? |
Севар |
Публикувано на: 15.7.2006, 19:12
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Тоя прилича на Бате Бойко, но всъщност е самовлюбения евреин Бенито Мошелини. Който го е сложиш, да го изтрие от форума. Също и гадния си подпис!
|
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 16.7.2006, 1:10
|
||
Не те разбрах - какво искаш да кажеш ? Иначе го позна - Бенито е - първият фашист на света - майтап беше ! А за Търновци - докато не чуем Памир (Георги няма думата - той не знае нищо със сигурност) - няма какво да коментираме - всичко ще са слухове и клевети - ето аз не казвам кой-прав - кой крив - чакам информация и от Търновци и от Централата. |
||
Севар |
Публикувано на: 16.7.2006, 2:05
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
В тоя форум Георги има думата. И нямаме нужда "Централата" да ни спусне нещо, имаме мозък и си го ползваме за да разберем как вървят нещата. |
||
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 16.7.2006, 18:02
|
||||
Съгласен съм че ГЕОРГИ има думата - и чакам да си я каже ! Ама да казва някакви факти и истини, а не само негови предположения - то и аз и ти и всеки може да предполага каквото си иска. Но само фактите говорят истината ! ЧАКАМ някакви факти и доказателства ! Ако истината е на страната на Георги - и аз ще съм на неговата страна - а иначе - само защото някой ми е приятел или съфорумник - не мога да го подкрепям - ако не казва и не доказва истината ! |
||||
Иван |
Публикувано на: 17.7.2006, 8:49
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Какви факти да ти казва Георги?
Ти също имаш мозък. Ползвай си го. За някои и един поглед е достатчен. А за други цял живот не стига, за да разберат. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 17.7.2006, 11:20
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Какви трябва да са фактите, че да са ДОСТАТЪЧНО убедителни? Факта е, че вечерта Памир ми звънна и ми описа ситуацията. Помоли ме да пусна тема по форумите, понеже нямала достъп тогава до нета. А кой е нейния човек в централата - не съм я питал, и нямам намерение да питам. Тя работата си има и предистория, но това е друга тема. Тя Атаката е била обречена. Факта за това е подписката за базите: 1.Уж започна подписката, а няколко месеца никой нищо не говорише за това . Целта е да не могат да се съберат внушителен брой подписи. 2.После изкараха няколко образеца за подписката, за да се чудят хората коя е валидната и коя е невалидната. 3.Не контрираха преговорите за базите в зародиш, а можеха. 4.Покриха датата за ратификация на договора от НС, когато можеше да стане РЕВОЛЮЦИЯ! Ратификацията мина тихомълком. 5.Подписката е покрита и пратена вече при козлодуйската. А задачата на местните клубове е да останат, да си подържат връзките помежду си за да се запази единението на истинските националисти. Атака ли ще се казват клубовете, как ли - не е толкова важно. Та когато в един решителен момент се наложи да съборим НС, да сме на линия. Като на трети март. Но заслугата на Сидеров май беше само тази, че покрай него доста хора се събудихме и си създадохме контактите и познанствата. Което не е малко, за което му дължим едно хубаво българско "МЕРСИ"( или както казват французите "машалла аркадаш"). -------------------- |
||
Запознат |
Публикувано на: 17.7.2006, 11:56
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Напълно съм склонен да вярвам в това! Наистина за чий ... събирахме подписи? КЪДЕ Е ПОДПИСКАТА СЕГА И ЗАЩО ИМАШЕ НУЛЕВ ЕФЕКТ ОТ НЕЯ? СПАВЕДЛИВ ОТГОВАРЯЙ!
А наистина имаше шанс да се преобърнат нещата, нямаше да се допусне такава излагация! Хората трябва да спрат да халюцинират, че Атака ще постигне нещо съществено. Не че не е възможно, но целта е точно обратната, а имено да не се прави НИЩО! Иначе щяхме да направим нещо нали така? |
Petee |
Публикувано на: 17.7.2006, 13:44
|
Участник Група: Участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Хе-хе то ако ставаше с подписки и стачки...
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 17.7.2006, 13:47
|
||
Става, става с подписки и стачки, но не в тази държава. Понеже и подписките и стачките се оказа,че са контролирани от функционерите на ДС. -------------------- |
||
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 17.7.2006, 22:56
|
||||
Гошко (или Герги) както предпочиташ, АТАКА ще спре тези ходжи - ще видиш ! Ела утре и ще видиш как ще спрем движението от Витошка до Лъвов мост - а ти ще си АУТСАЙДЕР - ще си в Б група (или в Трета Дивизия) - и ще съжаляваш - но - твоя си работа - насила патриот не се става ! |
||||
Страници: (2) [1] 2 |