www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Шамил Басаев

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Шамил Басаев
bgskin
Публикувано на: 10.7.2006, 19:33
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 274
Участник # 69
Дата на регистрация: 4-August 05

По официална информация днес Шамил Басаев е бил убит. По дани на Съветската, опа Руската преса е бил убит от спец части на Русия изпартени със специална мисия в Ингушетия да го убият. Неговият личен сайт съобщава, че той и още 3ма моджахидини са загинали близко до Ингушетия по време на направа на взривно устройство.
Ето новината от нашите сайтове:
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=908955
А това е сайта на Шамил Басаев.
http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2.../10/45793.shtml

Кръв и Чест България никога не забравя, войните срещу ционизма.

User posted image
PMUsers WebsiteICQ
IYI
Публикувано на: 10.7.2006, 23:10
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Лошо, много лошо.....
PMEmail Poster
Ahnenerbe
Публикувано на: 11.7.2006, 11:17
Quote Post

Участник

Съобщения: 79
Участник # 437
Дата на регистрация: 17-June 06

Вие сега да не искате да ми кажете че подкрепяте чеченците!?
PM
Севар
Публикувано на: 11.7.2006, 12:10
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Чеченската съпротива не са убийци на деца! Дано истината възтържествува най-сетне!

Тимур Муцураев - Посвещаются Шамилю Басаеву
Тимур Муцураев - Шамиль ведет отряд

PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Искрица
Публикувано на: 11.7.2006, 16:20
Quote Post

Участник

Съобщения: 226
Участник # 243
Дата на регистрация: 26-January 06

QUOTE (Ahnenerbe @ Jul 11 2006, 11:17 AM)

А знаеш ли кои и какви са всъщност чеченците?
PM
Запознат
Публикувано на: 11.7.2006, 20:53
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Навярно знае, научавайки от БТВ!
PM
Искрица
Quote Post

Участник

Съобщения: 226
Участник # 243
Дата на регистрация: 26-January 06

Преди време някой беше отворил тема за волжките българи, но не се разви. Мисля, че трябва пак да го направим и да включим и чеченците. За съжаление имам твърде малка информация и за едните, и за другите. Нека ако някой знае повече да сподели информацията си и да отвори тема. Какво ще кажете?
PM
Хунор
Публикувано на: 12.7.2006, 11:44
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 491
Участник # 14
Дата на регистрация: 12-July 05

QUOTE (Ahnenerbe @ Jul 11 2006, 01:47 PM)

Чечения
На 22.02.1944 народът на Чечения е депортиран от родината си заедно с ингушските си съседи в Централна Азия. До 1933 чеченците са се борили срещу Червената армия и НКВД.
1938 75 % от страната им е национализирана и колективизирана. Десетки хиляди чеченци са разстрелвани до летните месеци на 1941, а други десетки хиляди са сред милионите жертви на ГУЛаг. През ноември 1942, при наближаването на нацистките войски и към чеченските области, започват нови надигания на гласове за независимост. От февруари 1943, след изтеглянето на германците,з апочват нови репресии по заповед на КПСС в района. При депортациите една година по-късно на глава население е позволен само 20 кг багаж. От над 400 000 насилствено депортирани са убити 130 000. Едва на 9.01.1957 оцелели от депортациите чеченци имат правото да се върнат по родните си места. След рухването на комунизма чеченците започват нов опит за добиване на независимост - с декларацията от 1.11.1991 се обявяват за независима държава. В отговор на това станалата република Русия извършва от 11.12.1994 до август 1995 многократни демоцидни бомбардировки над чеченската столица Грозни, но и над други градове и села, като само в Грозни директните жертви са 65 000 - 90 000 души. Половината от това число са дори руски граждани, заселени там. 500 000 до 1,3 милиона жители на Чечения остават бездомни и са прокудени насилствено в изгнание. Въпреки това Русия е приета 1996 за член на Европейския парламент.

Библиография: Conquest 1970, Nekrich 1978, Levine 1996; Malek 1996

извадки от книгата "Речник на масовите убийства“ на Гунар Хайнзон, 1998, Бремен
превод - Весела Илиева

http://www.geocities.com/decommunization/A...n/Chechenia.htm

Чеченците вече са към 400 хиляди, борят се за свободата си вече 300 години.
Геноцидът над тях продължава! През 1994 по време на бомбандировките са избивани предимно жени и деца. Ако видите някой да избива децата ви както се е случило със чеченците...какво ще направите? Единствената възможност е тази която те са избрали, а именно въоръжената борба!
Аненербе не вярвай на руската пропаганда, че чеченците са лошите!
PM
Запознат
Публикувано на: 12.7.2006, 16:42
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Ами той и Васил Левски сега се явява като терорист за турците и чифутите. А той за нас терорист ли е бил? За турците е бил със сигурност. Намало е тогава телевизия, иначе щяха да обявят новината: Днес беше обесен Терорист номер 1 в България! Голяма победа за миролюбивия свят!
PM
Севар
Публикувано на: 12.7.2006, 17:11
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Чеченците са дълбоко набожни и са един народ-армия. Каквито и зверства да им приписват, аз съм убеден, че тези неща ги правят предимно руските служби ФСБ, ГРУ и други такива, например клането в Беслан. Тези наемници от службите са изроди-безбожници, които са обучени да нямат никакви скрупули. Всичко се свежда до това какви средства се използват в краен случай. Например убиеца на деца Доган никога няма да бъде възприет като герой, каквото и да правят за да му лъскат имиджа. Ако ще и на първо място в класацията на великите българи да го сложат.
IYI
Публикувано на: 13.7.2006, 15:22
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Имам приятели Чеченци-ДА те са Воини!
PMEmail Poster
Ahnenerbe
Публикувано на: 22.7.2006, 19:41
Quote Post

Участник

Съобщения: 79
Участник # 437
Дата на регистрация: 17-June 06

QUOTE (Искрица @ Jul 11 2006, 04:20 PM)

Mми да знам тече и българска кръв във вените ама много малка част този тези промити мозъци са ни клали и нас и са унищожавали многобройния ни народ останал от Велика България в региона им обаче това за мен не са никакви българи това са бясни кучета които за мой срам имат в кръвта си и малко българска кръв!За свобода се борили айде моля ви се стига глупости това да колиш жени и деца само заради това че изповядват друга вяра борба за свобода ли го наричате а?Преди може да се борили наистина за свобода но сега са си промити мозъци!Били врагове на ционизма по скоро са маша в ръцете на ционизма с цел да се унищожава християнството и да почне да се избива все по пробуждащия се руски народ!
ДАНО СПЕЦНАЗОВЦИТЕ ДА ИЗБИЯТ И ШЕПАТА ОСТАНАЛИ ЧЕЧЕНСКИ КУЧЕТА!ВИЕ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ЧЕЧЕНЦИ А САМО ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ ЦИГАНИТЕ ПАСТИ ДА ЯДАТ ПРЕД ТЯХ СЪЩО И ШИПТАРИТЕ СА ДОСТА ПО КРОТКИ ОТ ТЯХ СЕГА ДА НЕ МИ КАЖЕТЕ ЧЕ ШИПТАРИТЕ И ЦИГАНИТЕ СА ВРАГОВЕ НА ЦИОНИЗМА!И ПРАВИТЕ ГОЛЯМА ГРЕШКА КАТО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО С ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ САМО ЩЕ ВИ ПРИПОМНЯ ЧЕ СА КЛАЛИ БЪЛГАРИ ЗА ДА ПРИЕМАТ ИСЛЯМА И ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ВЯРАТА СИ В ТАНГРА А ТОВА ЧЕ ИМА БЪЛГАРИ КОИТО СА ПРИЛИ ИСЛЯМА ДА ТОВА Е ТАКА НО ПО ГОЛЯМАТ ЧАСТ ОТ ПРИЕЛИТЕ ИСЛЯМА СА БИЛИ БЕЗПРИНЦИПНИ СТРАХЛИВЦИ А ВИЕ СЕГА МИ ГОВОРИТЕ ЧЕ ЧЕЧЕНЦИТЕ БИЛИ БЪЛГАРИ!
PM
Sinclaire
Публикувано на: 22.7.2006, 20:08
Quote Post

Участник

Съобщения: 230
Участник # 313
Дата на регистрация: 31-March 06

Враговете на Руския империализъм са приятели на българския народ!
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 22.7.2006, 22:57
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (Ahnenerbe @ Jul 22 2006, 07:41 PM)

Mми да знам тече и българска кръв във вените ама много малка част този тези промити мозъци са ни клали и нас и са унищожавали многобройния ни народ останал от Велика България в региона им обаче това за мен не са никакви българи това са бясни кучета които за мой срам имат в кръвта си и малко българска кръв!За свобода се борили айде моля ви се стига глупости това да колиш жени и деца само заради това че изповядват друга вяра борба за свобода ли го наричате а?Преди може да се борили наистина за свобода но сега са си промити мозъци!Били врагове на ционизма по скоро са маша в ръцете на ционизма с цел да се унищожава християнството и да почне да се избива все по пробуждащия се руски народ!
ДАНО СПЕЦНАЗОВЦИТЕ ДА ИЗБИЯТ И ШЕПАТА ОСТАНАЛИ ЧЕЧЕНСКИ КУЧЕТА!ВИЕ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ЧЕЧЕНЦИ А САМО ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ ЦИГАНИТЕ ПАСТИ ДА ЯДАТ ПРЕД ТЯХ СЪЩО И ШИПТАРИТЕ СА ДОСТА ПО КРОТКИ ОТ ТЯХ СЕГА ДА НЕ МИ КАЖЕТЕ ЧЕ ШИПТАРИТЕ И ЦИГАНИТЕ СА ВРАГОВЕ НА ЦИОНИЗМА!И ПРАВИТЕ ГОЛЯМА ГРЕШКА КАТО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО С ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ САМО ЩЕ ВИ ПРИПОМНЯ ЧЕ СА КЛАЛИ БЪЛГАРИ ЗА ДА ПРИЕМАТ ИСЛЯМА И ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ВЯРАТА СИ В ТАНГРА А ТОВА ЧЕ ИМА БЪЛГАРИ КОИТО СА ПРИЛИ ИСЛЯМА ДА ТОВА Е ТАКА НО ПО ГОЛЯМАТ ЧАСТ ОТ ПРИЕЛИТЕ ИСЛЯМА СА БИЛИ БЕЗПРИНЦИПНИ СТРАХЛИВЦИ А ВИЕ СЕГА МИ ГОВОРИТЕ ЧЕ ЧЕЧЕНЦИТЕ БИЛИ БЪЛГАРИ!

Хахаха...исляма,основаващ се на християнството.После талмуда се пише след появата на исус...е** си работата.На числовата ос трите вериги издребняват до безкрайност с граница едно и също НЕЩО.Става НЕЩО и пълен бум на световните системи! Християни ли,мюсюлмани ли,юдеи ли...бягайте от звяра РЕЛИГИЯ ! Религията се намесва и в това разискване и сякаш движението пак добива един притегателен център,който се осеща интуитивно,но радиуса около него е постоянен.Признавам я тая система за плод на злия ГЕНИЙ! Пак ли религията разделя? Както винаги...Партията разделя...Парите разделят...Органи все на същата система,органи все на едно тяло.Това,което ни обединява е нацията.Религия,партии,пари и простотии - НАСТРАНА!
PM
Севар
Публикувано на: 24.7.2006, 11:30
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

QUOTE (Ahnenerbe @ Jul 22 2006, 08:41 PM)

Ти като говориш за цял един народ по този начин значи ти си промит мозък, който вярва на руско-юдейската военна пропаганда. Да си чувал какво значи флагова операция?

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020