www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Нов националистически форум

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Нов националистически форум
DragSShaN
Публикувано на: 11.7.2006, 21:05
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 392
Участник # 421
Дата на регистрация: 9-June 06

QUOTE (bg_gvardia @ Jul 11 2006, 07:57 PM)
QUOTE (DragSShaN @ Jul 11 2006, 07:52 PM)
QUOTE (SSK @ Jul 8 2006, 09:13 PM)
БНцС

Тва някаква гавра с БНС ли е или правописна грешка smil3dbd4d99c6eaa.gif Ако е второто поправия!

ааааа? пич от БНС ли си? аз съм от Гвардия прочетох ти потписа затова питам. smil4453a8352265e.gif

И от двете smil4334ad8a149e0.gif

--------------------
??? ?????????, ??????, ??????, ??????! ???????? ????????! ??????, ??????, ??????!
PMUsers Website
tata
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 17
Участник # 455
Дата на регистрация: 27-June 06

QUOTE (Севар @ Jul 9 2006, 07:57 PM)
QUOTE (tata @ Jul 9 2006, 02:15 PM)
Имаме общо с Атака,че сме баннати от техния форум и решихме да направим така,че всеки да си казва мнението без страх от бан

Странно! Те ви гонят от форума си, а вие правите нов форум посветен на тях. Дано ви оценяват верността... Всъщност някой знае ли какъв е претекста за масовия бан и дали админа е наистина Чуколов?

Ние сме за идеята Атака ,а не за ПП Атака.Аз специално не съм верен на никой освен на България.Форума го направихме за да покажем,че може да има инициатива не само от ръководството.За да не се чувстваме като овце,които зависят от само от овчаря.
PM
tata
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 17
Участник # 455
Дата на регистрация: 27-June 06

QUOTE (Запознат @ Jul 11 2006, 10:54 AM)
QUOTE (iss @ Jul 11 2006, 11:26 AM)
Много скромно мнение ще изкажа,но е добре да се знае,че не е единственно!!!
Новите форуми-като новостите в парламента smil4334a6f863501.gif На което и от местата да погледнеш,има за какво да потънеш от срам....отчаяно сменяш канала или сайта с мисли като:"Няма ли вече истенски българи-родолюбци?Защо всички са като баби на седянка?" smil4334a4c5e23b8.gif

Има iss има истински родолюбци, но повечето не киснат постоянно по форумите, а са се захванали с просветителска работа по места! Там е истината!

iss не ме сравнявай с парламента-мента-мента-а-а.Няма нищо лошо в новите форуми.Първо ще се нароим,а после ще се обединим.Всеки върши нещо за националната идея без да е нужно да се хвали.Във форумите сме обикновено вечер,Запознат.Пък и iss,как се определя кой родолюбец е истЕнски?
PM
БГ_Гвардия
Quote Post

Участник

Съобщения: 61
Участник # 486
Дата на регистрация: 10-July 06

краино време е като български националисти да заровим томахавките и да си спомним един завет!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
??????????? ????????????????? ????? www.bg-nacionalisti.org
PMICQ
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

А някой като мен наистина киснат постоянно, денем и нощем. Което не означава, че в момент когато съм логнат не пиша на Уорда или по Ексела, не съм примерно на 30 километра от компютъра си или поливайки доматите си у дома , от време на време не поствам по нещо между местенето на водата по вадите.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
SSK
Публикувано на: 12.7.2006, 13:16
Quote Post

Участник

Съобщения: 68
Участник # 471
Дата на регистрация: 2-July 06

QUOTE (DragSShaN @ Jul 11 2006, 08:05 PM)
БНцС

Тва някаква гавра с БНС ли е или правописна грешка smil3dbd4d99c6eaa.gif Ако е второто поправия!

ааааа? пич от БНС ли си? аз съм от Гвардия прочетох ти потписа затова питам. smil4453a8352265e.gif

БНцС-Български Национален Съюз

БНрС-Български Народен Съюз(Коалицията на Мозер,Каракачанов и Софиянски от изборите)

Затова правя разграничения в титулатурата "БНС"

Съжалявам ако съм обидил някого не е било нарочно,пиша така защото разграничавам Българския Национален Съюз от Българския "Народен" Съюз на Мозер,Каракачанов и Софиянски затова слагам тази буква "ц" след "Н"-то.
Иначе при изговор никой не казва Бенецесе а бенесе.

--------------------
?? ????? ??? ?????? ????????, ??? ?????-??? ??????, ????????? ??? ?? ????????, ???????? ??? ?? ? ???
PM
DragSShaN
Публикувано на: 12.7.2006, 13:21
Quote Post

Участник

Съобщения: 392
Участник # 421
Дата на регистрация: 9-June 06

QUOTE (SSK @ Jul 12 2006, 12:16 PM)
QUOTE (DragSShaN @ Jul 11 2006, 08:05 PM)
БНцС

БНцС-Български Национален Съюз

БНрС-Български Народен Съюз(Коалицията на Мозер,Каракачанов и Софиянски от изборите)

Затова правя разграничения в титулатурата "БНС"

Съжалявам ако съм обидил някого не е било нарочно,пиша така защото разграничавам Българския Национален Съюз от Българския "Народен" Съюз на Мозер,Каракачанов и Софиянски затова слагам тази буква "ц" след "Н"-то.
Иначе при изговор никой не казва Бенецесе а бенесе.

Благодаря ти , че разясни smil4334ad1724132.gif

--------------------
??? ?????????, ??????, ??????, ??????! ???????? ????????! ??????, ??????, ??????!
PMUsers Website
Севар
Публикувано на: 12.7.2006, 16:11
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

За разграничение защо не пишете истинското БНС - БГНС? А ония ченгета нека си се радват на откраднатото име, те с това и ще си останат само.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Планинец
Публикувано на: 12.7.2006, 17:14
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

Не че пиша в много форуми но честно казано взеха да ми стават много.Нямам време да преглеждам всичките.
PM
iss
Публикувано на: 12.7.2006, 18:04
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (tata @ Jul 11 2006, 11:24 PM)
QUOTE (Запознат @ Jul 11 2006, 10:54 AM)
QUOTE (iss @ Jul 11 2006, 11:26 AM)
Много скромно мнение ще изкажа,но е добре да се знае,че не е единственно!!!
Новите форуми-като новостите в парламента smil4334a6f863501.gif На което и от местата да погледнеш,има за какво да потънеш от срам....отчаяно сменяш канала или сайта с мисли като:"Няма ли вече истенски българи-родолюбци?Защо всички са като баби на седянка?" smil4334a4c5e23b8.gif

Има iss има истински родолюбци, но повечето не киснат постоянно по форумите, а са се захванали с просветителска работа по места! Там е истината!

iss не ме сравнявай с парламента-мента-мента-а-а.Няма нищо лошо в новите форуми.Първо ще се нароим,а после ще се обединим.Всеки върши нещо за националната идея без да е нужно да се хвали.Във форумите сме обикновено вечер,Запознат.Пък и iss,как се определя кой родолюбец е истЕнски?

Не приемай толкова лично "сравнението" smil4334ad1724132.gif И не аз определям ,кой родолюбец е "истински"!Но е факт ,че начина на изразяване,думите,са ОПРЕДЕЛЯЩИ...(и по форумите и в парламента).Да...аз не знам кой -какво върши за" националната идея"...дали се е отдал на просветителска работа ... "или поливайки доматите си у дома , от време на време не поствам по нещо между местенето на водата по вадите"( georgi_nz и те ще спрат да поливат и само ще постват-гледай как се изгавриха с доматите им)Та...аз не знам това теле коч ли е....аз чета-слушам думи,изрази и те са определящи за мен!Едва ли се нуждаете и от исторически примери за "Силата на словото".Но ако успеем да овладеем мисловния начин да ускорим динамото ,ако не демонстрираме перфектната си граматика tata,а вникваме повече в проблемите с известна доза първичен оптимизъм...истЕнски вярвам в националното обединение на родолюбците!

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Запознат
Публикувано на: 13.7.2006, 11:12
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Така си е iss, и искам да те успокоя, че процеса по обединяването на родолюбците е започал и е факт, който обаче не го казват по новините и пишат по вестниците. Затова този и други форуми са само лека демонстрация на тези персонални и групови съюзи. Когато човек остане сам започва да си внушава, че няма достатъчно обединение на националноотговорни хора, които да преобърнат чуждата вредна система и да я заменят с наша собствена, която да ни е полезна. Единствения вариант е всички локални съюзи да се обединят помежду си. Това ще прерастне в национален съвсем естествено и непринудено. Истинския героизъм сега е създаването на локални ядра по места и завързването на контакти с други локални ядра. Тази стратегия задължително дава така нужните ни резултати. Препоръчвам ти да си намериш своята локална структура и нещата за теб ще изглеждат по доста по-позитивен начин.
ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРОИЗЛИЗА СИЛАТА!
PM
iss
Публикувано на: 13.7.2006, 11:51
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (Запознат @ Jul 13 2006, 10:12 AM)
Когато човек остане сам започва да си внушава, че няма достатъчно обединение на националноотговорни хора, които да преобърнат чуждата вредна система и да я заменят с наша собствена, която да ни е полезна. ........ Истинския героизъм сега е създаването на локални ядра по места и завързването на контакти с други локални ядра. Тази стратегия задължително дава така нужните ни резултати. Препоръчвам ти да си намериш своята локална структура и нещата за теб ще изглеждат по доста по-позитивен начин.
ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРОИЗЛИЗА СИЛАТА!

Благодаря за съвета Запознат smil3dbd4e398ff7b.gif Сега ще изляза от форума за да не "изглеждам "повече САМА и да избегна ВНУШЕНИЯТА!Явно ми е необходим повече ГЕРОИЗЪМ и ПОЗНАНИЕ преди да се опитам да се приобщя към това "ЛОКАЛНО ЯДРО" (след като ми препоръчваш да си намеря "СВОЯ ЛОКАЛНА СТРУКТОРА")!!!Казваш че нещата ще изглеждат по доста по- позитивен начин???Хе-хе-хе....За разлика от много други на мен първичния оптимизъм ми е вроден и това винаги ми е помагало да оцелявам и да се стремя да общувам с позитивно настроени...мислещи хора!

--------------------
PM
iss
Публикувано на: 13.7.2006, 12:03
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

Обява:ТЪРСЯ СИ ЛОКАЛНА СТРУКТОРА!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
PM
Севар
Публикувано на: 13.7.2006, 13:13
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Структурата си ти!
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Запознат
Публикувано на: 13.7.2006, 17:51
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

QUOTE (iss @ Jul 13 2006, 11:51 AM)
За разлика от много други на мен първичния оптимизъм ми е вроден и това винаги ми е помагало да оцелявам и да се стремя да общувам с позитивно настроени...мислещи хора!

Ами нали аз точно това исках да ти обясня!
То и на мен ми е вроден първичния оптимизъм. Аз ако съм "негатив" някакъв ще се занимавам ли с това постоянно, сякаш си нямам и друга работа?!
Не е задължително да се съобразяваш с това, което ти казвам, ама то накрая излиза, че ти точно това правиш. Така че не виждам кое е смешното?
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020