Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Трябва да ги привлечем!
gеorgi_nz |
Публикувано на: 1.7.2006, 18:55
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
BG_ATAKA, ти да не си админа на оня щърбав форум - от който ме банна?
-------------------- |
BG_ATAKA |
Публикувано на: 1.7.2006, 20:08
|
Читател Група: Участници Съобщения: 18 Участник # 461 Дата на регистрация: 30-June 06 |
spoko Sevar ve4e sas tata sme priqteli a i nie vav BNS si imam mn gotin forum i 4at
|
BG_ATAKA |
Публикувано на: 1.7.2006, 20:11
|
Читател Група: Участници Съобщения: 18 Участник # 461 Дата на регистрация: 30-June 06 |
na koi form be georgi?ako e na ataka ne e sam az sam ot BNS a nie neshto mn ne gi obi4ame ataka zashtoto oporo4ixa ideqta tazi partiika stana semeina na volen
|
LETO |
Публикувано на: 1.7.2006, 23:09
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
BG_ATAKA, знаеш ли, колко по леко се четат постинги на кирилица?
Предвид националистичната ти ориентация ми е странно как продължаваш да постваш на лйняница. Не мога да приема оправдания от рода на - ами нямам кирилизатор. Ами намери си! Спри да замърсяваш форума. Не вярвам в "готиния ви форум" на БНС да чатиш по този начин! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
BG_ATAKA |
Публикувано на: 2.7.2006, 8:54
|
|
LETO |
Публикувано на: 2.7.2006, 13:01
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Помагаме веднага На фонетика " ъ " = " y " и " ю " = " \ " " ш " = " [ " и " щ " = " ] " , " ч " = " ` " сега е важно човек да има и желание. А както виждам добре се справяш с кирилицата, па макар и на фонетика. Поздравления -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
||
Petee |
Публикувано на: 2.7.2006, 13:16
|
Участник Група: Участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Шефе, отиваш на сайта на еврейския вестник СЕГА www.segabg.com и отваряш някой статия. Не я четеш, а отиваш на "дай коментар по темата". Там ще видиш, че всичко си е обяснено и е елементарно. Не ти трябва кирилизатор. Няма нужда да се регистрираш. Хайде спри се с тая гадост. Вече нямаш оправдания
|
BG_ATAKA |
Публикувано на: 2.7.2006, 14:09
|
||
|
||
iss |
Публикувано на: 2.7.2006, 14:16
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
А... ....ама ти гражданин ли си? -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Севар |
Публикувано на: 2.7.2006, 15:12
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Като не я обичаш, защо си сложил името й в ника си? |
||
SSK |
Публикувано на: 2.7.2006, 20:00
|
Участник Група: Участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Георги-нз,ВЕЛА,Тата,ВенциАтака не се притеснявайте борбата във форума на вестник АТАКА продължава и не смятам да се отказвам...докато не ме баннат и мен.
Дотогава...лесно няма да се дадем на туркофилите,македонистите и циганизаторите който напъплиха форума. А относно вас Войни на Тангра,без значение кой с кого е:АТАКА,БНцС или ВМРО не забравяйте че сме от една страна на барикадата и от деленето ни се възползват турчолята на доган,мангалята на кънчев,евреите на станишев и българофобите на симеончо. -------------------- ?? ????? ??? ?????? ????????,
??? ?????-??? ??????,
????????? ??? ?? ????????,
???????? ??? ?? ? ???
|
WELA |
Публикувано на: 2.7.2006, 20:16
|
Читател Група: Участници Съобщения: 18 Участник # 458 Дата на регистрация: 28-June 06 |
БРАВО SSK ,много хубаво пишеш !!! Точно щях да питам защо пак се делим по някакви признаци???
|
LETO |
Публикувано на: 3.7.2006, 11:33
|
||
Съгласен съм с теб. Не веднъж съм твърдял същото. В момента ни прилагат приципа "Разделяи и владей" ... Знаете колко лесно се прекършват пръчките, когато не са на сноп! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
||
kalcho |
Публикувано на: 3.7.2006, 18:40
|
|
Да точно това и е лошото на политиката в България,че не знаеш от коя партия или движение какво ще излезе(обикновенно ДС ) и ние хората със национално самосъзнание не можем до се обединим .Често заставаме един срещу друг (еднакво мислещи) само за да защитаваме нечии интереси на някоя (партия) тлъста еврейска свиня
|
|
Страници: (2) 1 [2] |