Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
СПИН - Поредната глобална лъжа
Petee |
Публикувано на: 29.6.2006, 22:05
|
Участник Група: Участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Абе човека ти казва, че такова чудо не съществува, а ти ми вадиш статистики.
"Само глупак вярва на статистики" - Джордж Оруел |
LETO |
Публикувано на: 3.7.2006, 22:13
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Извини отпадналата ми старческа памет, но би ли ми казал, от коя точно книга на Оруел е цитата ти? -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
||
Petee |
Публикувано на: 3.7.2006, 22:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
1984
|
SSK |
Публикувано на: 3.7.2006, 22:42
|
Участник Група: Участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 |
СПИН,видовете "рак" са евреиските оръжие против другите раси и особенно много срещу нас българите,немците и руснаците
-------------------- ?? ????? ??? ?????? ????????,
??? ?????-??? ??????,
????????? ??? ?? ????????,
???????? ??? ?? ? ???
|
LETO |
Публикувано на: 3.7.2006, 22:59
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Оппа, няма такова изречение там. Нещо бъркаш. Пробвай пак -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
||
Petee |
Публикувано на: 3.7.2006, 23:22
|
|
Запознат |
Публикувано на: 3.7.2006, 23:40
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Като чета постовете оставам с впечатлението, че или не сте чели статията или нещо не сте схванали. СПИН има и това е състояние на имунната система, а не вирус, както ни го набиват постоянно през годините. Ето това е голямата лъжа! "ВИРУСА НА СПИН"!!! НАМА ТАКЪВ ВИРУС, И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!!!! В състояние на СПИН може да се окаже всеки наркоман който поема наркотици(токсини). Токсините успешно разказват играта на имунната система.
|
LETO |
Публикувано на: 4.7.2006, 0:11
|
||
Petee, давай по-сериозно. Виждам желанието ти да цитираш. Моля те, аргументирай се. Иначе всичко писано от теб ще звучи като манипулация. Не е сериозно такова отношение към останалите. -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
||
Petee |
Публикувано на: 4.7.2006, 22:10
|
Ще ти се аргументирам аз, заядливец такъв! Хвани книгата и имай търпението да намериш това цитирах.
|
LETO |
Публикувано на: 5.7.2006, 0:25
|
||
Ако смяташ отправената от мен молба за конкретност или въпросите ми за заяждане, то незнам как би приел ако истински започна да се заяждам с теб. Не е коректоно това, което написа! Специално тая книга на Оруел я препрочитам за трети път и не съм видял в нея подобно изречение. -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
||
Petee |
Публикувано на: 5.7.2006, 0:43
|
Дай още веднъж.
|
LETO |
Публикувано на: 5.7.2006, 0:48
|
Немога да разбера - това предизвикателство ли е?
Не си падам много по тия работи. Дори и да науча книгата на изуст, това няма да промени нещата. И ние така можем да се провокираме до безкрайност! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
LETO |
Публикувано на: 5.7.2006, 2:16
|
Е, Petee, накара ме да се замисля, дали наистина чета детайлно "1984".
Направих копютърен анализ и търсене на словосъчетанието ти "Само глупак вярвя на статистики" и се оказа, че в книгата няма никъде подобно нещо. Дори думата статистика я няма. Това ме навежда на друга мисъл, дали напълно си откровен и в другите си постинги? Казваш да не се заяждам с теб! Как, след като ти започна пръв! (за справка погледни предните си постинги) -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Petee |
Публикувано на: 5.7.2006, 14:46
|
А аз да се съмнявам ли в твоите, като излъга, че си я чел 3 пъти?
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 5.7.2006, 15:21
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
А ся де? Това дали цитата го има в 1984 на Оруел или го няма всеки може да провери сам като си зареди в Уорда книгата и чрез Find види резултата. Обаче ти как ще докажеш , че Лето не е чел 3 пъти книгата а само два примерно? Ми като се напъне и докато доказваш , поглеж я прочел още веднъж. Нека не се заяждаме с дреболии, да си признаваме собствените грешки и най вече - повече да сме толерантни един към друг. -------------------- |
||
Страници: (3) 1 [2] 3 |