Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (5) « първа ... 3 4 [5] ( последно съобщение ) |
Току що СКАТ излъчи материал за Елтимир
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 17.7.2006, 23:05
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 96 Участник # 127 Дата на регистрация: 29-September 05 |
Ами ела пич на митинга утре в 19 (когато запушим движението от Витошка - до Лъвов мост) та да ти ударя на живо два шамара (ако можеш да ме намериш в множеството националисти там). Аз не съм учил филология - като лицето Вучков. Сорри - в грешка си пич - а и не подкрепям всички дрънканици на Вучков. Но покрепям АТАКА и СКАТ - БЕЗПРЕКОСЛОВНО - това са двата основни стълба на Българския Национализъм. Подкрепям Волен - знам че е истински патриот - отдаден като Левски - без средства, без семейство без собствен дом, без деца - без обръч от фирми и без корумпирани връзки - ОТДАДЕН САМО НА БЪЛГАРИЯ - на 100% Подкрепям и Воини на Тангра и БНцС и ВМРО (пък и Гвардия) - защото се борят срещу изедниците !! ОБЩИТЕ ВРАГОВЕ НИ ПРАВЯТ С ОБЩИ ЦЕЛИ !! |
||
iss |
Публикувано на: 17.7.2006, 23:17
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Не се заяждам с теб (пояснявам,щото от моите бъртвежи не разбираш),но с вулгарния си темперамент трудно ще станеш УБЕДИТЕЛЕН...СПРАВЕДЛИВ!Но на това ...и на човека който го е писал ВЯРВАМ не само аз!!!
-------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||
Севар |
Публикувано на: 18.7.2006, 12:44
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Май ще въведа такси за реклама вече.
"Но покрепям АТАКА и СКАТ - БЕЗПРЕКОСЛОВНО - това са двата основни стълба на Българския Национализъм." - това го слушам за хиляда и стотен път. Справедлив, пак се правиш на странично лице. Къде са старите националисти, този стълб, Справедлив, корени някакви има ли? |
IYI |
Публикувано на: 18.7.2006, 16:38
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Аман от тая Атака!
-------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
|
kalcho |
Публикувано на: 19.7.2006, 1:16
|
|
добре де справедливия хубаво е ,че си се увлекъл по национализма ,но май си от скоро и не си се пекал на огъня.виждам ,че защитаваш атаката и аз на времето бях като теб но..не се подлъгвай всичко това е илюзия.рано или късно истината ще пъкне.ние сме близо 8 милиона будали та и по малко. няма нищо случайно..поздрави
|
|
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 19.7.2006, 14:35
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 96 Участник # 127 Дата на регистрация: 29-September 05 |
"АМАН" И ОТ ТЕБЕ !! ( не ползвай ТУРЦИЗМИ в речника си - "АМАН" от турцизми - АМАН-ЗАМАН - ти да не си ДеПеСар - бе ?) |
||
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 19.7.2006, 14:40
|
||
ТИ ако се смяташ за будала като 8-те милиона - си с есмятай - тяое право е ! Аз за разлика от теб и о мого други, познавам ЛИЧНО от поне 30 години хората, които създадоха и СКАТ и после АТАКА ! Вярвам им поне 10 пъти повече отколкото на всички медии взети заедно. И 100 пъти повече отколкото на разни публикации и клевети по Интернет и по Форумите. Така че - не ме убеждавай - ами помисли - коя е ЕДИНСТВЕНАТА РЕАЛНА СИЛА - подкрепена от Стотици Хиляди хора, която може да се опълчи на ДПС и на Червените Престъпници !! ТОВА Е САМО АТАКА !! Ти с нас ли си - или против нас ? Поне кажи че си против тези престъпници от властта !! ПРОТИВ ДПС, ПРОТИВ ОЛИГАРСИТЕ И ОБРИДЖИИТЕ - ПРОТИВ Тайните Червени агенти, против мутрите и против мафиотите, против продажните политици от НДСВ и СДС. Ако си против всички тях - значи сме ЗАЕДНО ! |
||
kalcho |
Публикувано на: 19.7.2006, 17:08
|
|
не те питам от колко време се познаваш еди кой си,а от кога се занимаваш с национализъм
|
|
Иван |
Публикувано на: 19.7.2006, 17:10
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Справедлив започва да ми звучи все повече като латерната Мишок.
И изказванията му имат все повече вид на спам. Нещо като малка Атака в нашия форум - повтаряне на едно и също с надеждата балъците да вземат желаното за действително: "Атака - надеждата на поробения народ". Смята, че като го повтори 100 пъти, тая лъжа ще стане истина. Тъп комунистически лозунгаджийски подход. Интересно ми е в неговата фирма как ли му се хилят работниците. |
Севар |
Публикувано на: 19.7.2006, 17:15
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
ZNAESHT:
Към коя ложа? Белгийската ли? |
||
pitbull |
Публикувано на: 20.7.2006, 15:03
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 47 Участник # 362 Дата на регистрация: 4-May 06 |
Да, тук много избухна с лафа! |
||||
Страници: (5) « първа ... 3 4 [5] |