www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Току що СКАТ излъчи материал за Елтимир

Страници: (5) « първа ... 3 4 [5]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Току що СКАТ излъчи материал за Елтимир
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 17.7.2006, 23:05
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

QUOTE (kalcho @ Jul 17 2006, 10:01 AM)
май не си много справедлив или имаш нещо общо с кретена Ю.Вучков smil3dbd4e5e7563a.gif .Точно кото него се изразяваш ,а и май си ти е на сърцето.Между другото и за него говорят ,че е бил от доносниците.ти к`во ще кажеш smil4341944e6b0c8.gif

Ами ела пич на митинга утре в 19 (когато запушим движението от Витошка - до Лъвов мост) та да ти ударя на живо два шамара (ако можеш да ме намериш в множеството националисти там).

Аз не съм учил филология - като лицето Вучков. Сорри - в грешка си пич - а и не подкрепям всички дрънканици на Вучков.
Но покрепям АТАКА и СКАТ - БЕЗПРЕКОСЛОВНО - това са двата основни стълба на Българския Национализъм.
Подкрепям Волен - знам че е истински патриот - отдаден като Левски - без средства, без семейство без собствен дом, без деца - без обръч от фирми и без корумпирани връзки - ОТДАДЕН САМО НА БЪЛГАРИЯ - на 100%

Подкрепям и Воини на Тангра и БНцС и ВМРО (пък и Гвардия) - защото се борят срещу изедниците !!

ОБЩИТЕ ВРАГОВЕ НИ ПРАВЯТ С ОБЩИ ЦЕЛИ !!
PM
iss
Публикувано на: 17.7.2006, 23:17
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 17 2006, 10:05 PM)

Подкрепям Волен - знам че е истински патриот - отдаден като Левски - без средства, без семейство без собствен дом, без деца - без обръч от фирми и без корумпирани връзки - ОТДАДЕН САМО НА БЪЛГАРИЯ - на 100%

Не се заяждам с теб (пояснявам,щото от моите бъртвежи не разбираш),но с вулгарния си темперамент трудно ще станеш УБЕДИТЕЛЕН...СПРАВЕДЛИВ!Но на това ...и на човека който го е писал ВЯРВАМ не само аз!!!
Навярно онзи ирландски професор е прав. Свястното у нас е на изчезване.
Моите приятели и хората от които съм се учил,са свестни хора.Сред тях няма Волен-Сидеровци и слава Богу! Ние сме патриоти, обичаме родината и народа си, но знаем какво е възможно и какво не. Затова не лъжем и не заблуждаваме никого. Животът ни е бил такъв, че въпреки греховете си (само Бог е безгрешен), гледаме своите деца в очите без основания за срам. И това ни стига.
Желая Ви здраве и дано Бог Ви помогне да отворите съзнанието си, както и да използвате главата си за нещо повече от носене на шапка.

П.П. Все повече хора, с които се срещам, смятат, че на фона на “Атака” тристранната коалиция изглежда ведра и привлекателна. Това също е една от целите.

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Севар
Публикувано на: 18.7.2006, 12:44
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Май ще въведа такси за реклама вече.

"Но покрепям АТАКА и СКАТ - БЕЗПРЕКОСЛОВНО - това са двата основни стълба на Българския Национализъм." - това го слушам за хиляда и стотен път. Справедлив, пак се правиш на странично лице. Къде са старите националисти, този стълб, Справедлив, корени някакви има ли?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
IYI
Публикувано на: 18.7.2006, 16:38
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Аман от тая Атака!

--------------------
??? ?? ????????, ????? ?? ??????????, ??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
PMEmail Poster
kalcho
Quote Post

добре де справедливия хубаво е ,че си се увлекъл по национализма ,но май си от скоро и не си се пекал на огъня.виждам ,че защитаваш атаката и аз на времето бях като теб но..не се подлъгвай всичко това е илюзия.рано или късно истината ще пъкне.ние сме близо 8 милиона будали та и по малко. няма нищо случайно..поздрави smil4334a79125a1c.gif
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 19.7.2006, 14:35
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (IYI @ Jul 18 2006, 03:38 PM)
Аман от тая Атака!

"АМАН" И ОТ ТЕБЕ !!

( не ползвай ТУРЦИЗМИ в речника си - "АМАН" от турцизми - АМАН-ЗАМАН - ти да не си ДеПеСар - бе ?)
PM
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 19.7.2006, 14:40
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (kalcho @ Jul 19 2006, 12:16 AM)
добре де справедливия хубаво е ,че си се увлекъл по национализма ,но май си от скоро и не си се пекал на огъня.виждам ,че защитаваш атаката и аз на времето бях като теб но..не се подлъгвай всичко това е илюзия.рано или късно истината ще пъкне.ние сме близо 8 милиона будали та и по малко. няма нищо случайно..поздрави smil4334a79125a1c.gif

ТИ ако се смяташ за будала като 8-те милиона - си с есмятай - тяое право е !

Аз за разлика от теб и о мого други, познавам ЛИЧНО от поне 30 години хората, които създадоха и СКАТ и после АТАКА !

Вярвам им поне 10 пъти повече отколкото на всички медии взети заедно. И 100 пъти повече отколкото на разни публикации и клевети по Интернет и по Форумите.

Така че - не ме убеждавай - ами помисли - коя е ЕДИНСТВЕНАТА РЕАЛНА СИЛА - подкрепена от Стотици Хиляди хора, която може да се опълчи на ДПС и на Червените Престъпници !!

ТОВА Е САМО АТАКА !!

Ти с нас ли си - или против нас ?

Поне кажи че си против тези престъпници от властта !!
ПРОТИВ ДПС, ПРОТИВ ОЛИГАРСИТЕ И ОБРИДЖИИТЕ - ПРОТИВ Тайните Червени агенти, против мутрите и против мафиотите, против продажните политици от НДСВ и СДС.

Ако си против всички тях - значи сме ЗАЕДНО !
PM
kalcho
Публикувано на: 19.7.2006, 17:08
Quote Post

не те питам от колко време се познаваш еди кой си,а от кога се занимаваш с национализъм
Иван
Публикувано на: 19.7.2006, 17:10
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Справедлив започва да ми звучи все повече като латерната Мишок.
И изказванията му имат все повече вид на спам.

Нещо като малка Атака в нашия форум - повтаряне на едно и също с надеждата балъците да вземат желаното за действително: "Атака - надеждата на поробения народ". Смята, че като го повтори 100 пъти, тая лъжа ще стане истина. Тъп комунистически лозунгаджийски подход.

Интересно ми е в неговата фирма как ли му се хилят работниците.
PM
Севар
Публикувано на: 19.7.2006, 17:15
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

ZNAESHT:
АЗ СЪМ ГНОСТИК и кандидат ТАМПЛИЕР ..

Към коя ложа? Белгийската ли? smil4334ad8a149e0.gif
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
pitbull
Публикувано на: 20.7.2006, 15:03
Quote Post

Участник

Съобщения: 47
Участник # 362
Дата на регистрация: 4-May 06

QUOTE (Севар @ Jul 19 2006, 04:15 PM)
ZNAESHT:
АЗ СЪМ ГНОСТИК и кандидат ТАМПЛИЕР ..

Към коя ложа? Белгийската ли? smil4334ad8a149e0.gif

smil4334abded4493.gif Да, тук много избухна с лафа!
PM

Topic OptionsСтраници: (5) « първа ... 3 4 [5]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020