Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5 ( последно съобщение ) |
Току що СКАТ излъчи материал за Елтимир
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 3.7.2006, 17:10
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 96 Участник # 127 Дата на регистрация: 29-September 05 |
Не знаех че така се зарежда сайта. Може да е случайно ? |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 3.7.2006, 22:07
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Не е случайно. Няма случайни работи. След като админа не може да се справи с непокорни форумци - той ги праща на шефовете си от ДПС, дето му дърпат конците - те дано да се справят. А оня мадурко админа атакиски, като ме е банал по ай-пи - е банал всички от моя град с доставчик Орбинет. Понеже сме на даиъл-ъп връзка и всички отстрани се виждаме с един ай-пи. Ама нали е тъпо копеле - махнал е и тези дето не трябвало. -------------------- |
||||
tata |
Публикувано на: 4.7.2006, 20:03
|
Читател Група: Участници Съобщения: 17 Участник # 455 Дата на регистрация: 27-June 06 |
Справедлив,няма нищо случайно,когато се случва на всички баннати.Вчера изгониха BG-АТАКА защото пусна тема за баннатите и за това,че им излиза Дпс.А за Лимонадата,тя е разгазирана.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 6.7.2006, 16:35
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Телевизия СКАТ разполага с нов форум, където едва ли ще има цензура: http://283.freebb.com/skatbg/skatbg.html
Според мен тази телевизия наистина може да се превърне в основа ако не за обединението, то поне на първо време за спиране на междуособиците между националистите. Следващата крачка е преминаване към единодействие и изправяне срещу общия враг. Друг път няма, поотделно сме нищо и ще бъдем унищожени. А време не ни остана. -------------------- |
kalcho |
Публикувано на: 6.7.2006, 17:29
|
|
малко ми е сложно да си го представя този пич като модератор на форум :
|
|
Иван |
Публикувано на: 7.7.2006, 8:50
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Калчо, кой е тоя ? Почти не гледам телевизия и не мога да го позная. |
||
kalcho |
Публикувано на: 7.7.2006, 15:53
|
|
шоуто на Слави -"цеко сифоня" или по-точно проф.Вучков--смотльо
|
|
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 9.7.2006, 10:46
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 96 Участник # 127 Дата на регистрация: 29-September 05 |
Ха ха - КАЛЧОО - ама ти Шоуто на педала Слави ли гледаШ ?? И то редовно ?? Ми тогава - какво правиш тук - върви си го гледай кумира ти СлаФчо. |
||
kalcho |
Публикувано на: 10.7.2006, 12:27
|
|
гледкам го в понеделник,само че той ми не е кумир, а ТИ не си човека който ще ми търси сметка.
|
|
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 14.7.2006, 13:10
|
||
" ... Аз съм и Пътя и Истината и Живота .." (а ти се изложи - разсмя ни всички - гледаш Славето - ама да не си участвувал и в шоуто му за олигофрени ?) А Дим-Дуков и Евгений Минчев - гледаш ли ги - щот ще ти отива...(ха ха) |
||
БГ_Гвардия |
Публикувано на: 14.7.2006, 20:07
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 61 Участник # 486 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Справедлив правими силно впечатление че, по националистическите форуми лъхащ не като Патриот а като някои избягал от Карлуково пич. Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- ??????????? ????????????????? ????? www.bg-nacionalisti.org
|
||||
kalcho |
Публикувано на: 15.7.2006, 8:27
|
||||
|
Пич ,ако ненадейно се срещнеме съм сигурен,че щеше да си мечтаеш ,да съм като тези двамата... |
||||
|
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 15.7.2006, 14:22
|
||||||
Мнооого ме разсмя - вместо да ме уплашиш .. Защо не се снимаш някъде - ще ти трябва снимка за жълта книжка. Заведи и колегата си - по горния - и той да се снима ! Ама може и СлаФчо и Росенчо да ви снимат - голички някъде ? |
||||||
kalcho |
Публикувано на: 17.7.2006, 11:01
|
|
май не си много справедлив или имаш нещо общо с кретена Ю.Вучков .Точно кото него се изразяваш ,а и май си ти е на сърцето.Между другото и за него говорят ,че е бил от доносниците.ти к`во ще кажеш
|
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 17.7.2006, 11:30
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Гледал съм няколко пъти "Размисли и страсти" на Вучков и не ми се стори да е кретен...
|
Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5 |