Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (5) 1 2 [3] 4 5 ( последно съобщение ) |
Току що СКАТ излъчи материал за Елтимир
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 30.6.2006, 12:15
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Ходя на лекции по стопанско и държавно управление.Няма да изпадам в подробности,едно е неоспоримо - това не е наука,не е метод.Точната дума е "глупости,илюзии,заблуждения".Икономиката е стъбло на плевел,който няма корен.Точка.
Парите са проявление на абсолютното зло според мен.Писал съм есе относно отричане на парите,отхвърляне на човешкия прогрес в съвремието и нещо като "слово против републиката".Имам съответно 2, 3--,3+. Моя съученичка писа философско есе,в което "доказва",че разумът е зло:6. Разлепих моите есета на дъската за съобщенията,последва първото ми предупреждение. Да се отрекът парите не е лесно,но изглежда много просто,ака се действа по метода на атома: постоянно издребняване,докато се стигне до безсмислица.Безсмислието при атома представлява липса на открития,но парите са направени от човек.Щом са направени,значи трябва да има идея,а идея няма.Идеята е оскотяване и световно правителство следва навлизане в друга материя и първопричина.Ето тук идва времето за оценяване... |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 30.6.2006, 12:33
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
По принцип, нищо не е зло само по себе си. Зло става когато се използва за реализация на зла идея. Зло ли е брадвата с която си цепиш дървата за печката? Зло ли е пистолета намиращ се на предпазител в кубура ти?
Същото е с парите. Те са средство за измерване на положен труд. А са станали зло едва когато са предстанали да са средство на положения труд и са започнали да бъдат инструмент за ЛЪЖА и СПЕКУЛА. Тука е тънкия момент. Станали са зло когато идва евреина , вади един мильон спекулативни пари и купува земите на едно селце на добра за момента цена. А по късно селяните се принуждават да работят собствената си земя, но при заплащане и условия не зависещи от тях. Ето къде е измамата: ако селяните затворят евреина е една работилница и му кажат: почваш да работиш докато изкараш един мильон, ние ще ти продаваме стоката и ще ти преспадаме за храна и облекло. Кога мислите евреина ще изкара честно един мильон? След може би 250-300 години усилен труд някъде. Кой може - нека го пресметне . -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 30.6.2006, 12:39
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Георги, жалбата е получена и от РПУ - Ботевград днес са давали обяснения защо не са отговорили. Обяснението е, че имало двумесечен срок. Понеделник мен ме викат в София: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...stup&pos=0&cat=
-------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 30.6.2006, 12:57
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ами ще вървя да си търся обратната разписка. Понеже си дадох адреса както е по личната ми карта, а аз живея по в страни.
Аааа, аха в двумесечен срок. Ами то за два месеца - общинската свиня може да се опраси. Много грозно написана призовка, бееее! Явно служителя на времето не е наблегнал на писането в училище. Но пък за сметка на това сигурно ще чете гладко. А защо ли те викат в София? -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 30.6.2006, 13:11
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Заради моите писма до МВР, в които обвинявам техни служители в тероризъм. Бяха пратили някакъв насметен младок, който не знаеше как да се държи, след като видя, че не може да ме сплаши. Без малко да избухна и да стане супер скандал. В РПУ-то ме видя шефа им и ме пита какво става. Отговарям му: "А ти кой си, че не мога да се сетя". И това предопредели по-нататъшния разговор. Инициативата вече не беше в техни ръце. Те губят, когато ние нямаме респект към тях, и когато сме изпълнени със съзнанието, че срещу нас стоят престъпници.
-------------------- |
Севар |
Публикувано на: 30.6.2006, 13:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Сега до какво положение се доведоха нещата? Чакане на протакането, предполагам?
|
Eлтимир |
Публикувано на: 30.6.2006, 13:54
|
Софиянецът не знаеше как да реагира. И затова реши, че колегите му трябва да поемат тоя случай, който надвишава неговите компетенции. Дойде като аслан, тръгна си като...
-------------------- |
Ник |
Публикувано на: 30.6.2006, 16:10
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
аз не знам дали е възможно,но приветствам всяко сближение между националисти.ТОВА Е ПЪТЯТ,ТОВА ЩЕ НИ НАПРАВИ СИЛНИ! как може да помогнем на Елтимир?-нека "старите лъвове "в сайта да предложат.
|
Ник |
Публикувано на: 30.6.2006, 16:22
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
сещам се още нещо,попаднах на сайт на Н С В -ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА И ПРАВАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ!посочен е e- mayl BG prawa@abv.bg и тел.0896 705 457.знае ли някой нещо за тази организация.мисля,че са посочили за оказана помощ на БНС на Расате.Ако някой може да даде информация също за сайта ТаНак-ра-не знам дали го пиша правилно,но в него прочетох едно смущаващо име.
|
Севар |
Публикувано на: 30.6.2006, 16:37
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Елтимир предложи да се пише до разни важни клечки, разни европейски институции, които правят "мониторинг" на България. Също спомена за италианското полицейско аташе Лоренцо Лебини. Те са заинтересовани да научат.
|
BG_ATAKA |
Публикувано на: 1.7.2006, 16:01
|
Читател Група: Участници Съобщения: 18 Участник # 461 Дата на регистрация: 30-June 06 |
за мен Елтимир е достоен българин националис много бих се радвал ако има начин да го начукам на Мишока от форума на Атака за дето пише такива хули за Елтимир там
|
SPRAVEDLIV |
Публикувано на: 1.7.2006, 20:03
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 96 Участник # 127 Дата на регистрация: 29-September 05 |
И аз бих се радвал ! |
||
BG_ATAKA |
Публикувано на: 1.7.2006, 20:30
|
Читател Група: Участници Съобщения: 18 Участник # 461 Дата на регистрация: 30-June 06 |
oxooooooooo SPRAVEDLIV РЕДОВНО чета твоите мн във форума на атака ти бати Венци атаката и Фелтмаршала сте ми любимите а лошото на атака е че като изгонят някои от форума му правят така че вместо форум атака му се зарежда саита на ДПС като подигравка
|
Севар |
Публикувано на: 1.7.2006, 22:25
|
На мен и мишката и лилимонада също са ми любимци. Е, не домашни ама то и акъла им не е по-горе от на домашните любимци.
|
BG_ATAKA |
Публикувано на: 2.7.2006, 9:00
|
Севар тука си мн прав и на мен Лилимонадата и Мишока са ми антипатични
|
Страници: (5) 1 2 [3] 4 5 |