www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Току що СКАТ излъчи материал за Елтимир

Страници: (5) 1 2 [3] 4 5  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Току що СКАТ излъчи материал за Елтимир
Спорт-Здраве
Публикувано на: 30.6.2006, 12:15
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Ходя на лекции по стопанско и държавно управление.Няма да изпадам в подробности,едно е неоспоримо - това не е наука,не е метод.Точната дума е "глупости,илюзии,заблуждения".Икономиката е стъбло на плевел,който няма корен.Точка.

Парите са проявление на абсолютното зло според мен.Писал съм есе относно отричане на парите,отхвърляне на човешкия прогрес в съвремието и нещо като "слово против републиката".Имам съответно 2, 3--,3+. Моя съученичка писа философско есе,в което "доказва",че разумът е зло:6.
Разлепих моите есета на дъската за съобщенията,последва първото ми предупреждение.

Да се отрекът парите не е лесно,но изглежда много просто,ака се действа по метода на атома: постоянно издребняване,докато се стигне до безсмислица.Безсмислието при атома представлява липса на открития,но парите са направени от човек.Щом са направени,значи трябва да има идея,а идея няма.Идеята е оскотяване и световно правителство следва навлизане в друга материя и първопричина.Ето тук идва времето за оценяване...
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 30.6.2006, 12:33
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

По принцип, нищо не е зло само по себе си. Зло става когато се използва за реализация на зла идея. Зло ли е брадвата с която си цепиш дървата за печката? Зло ли е пистолета намиращ се на предпазител в кубура ти?
Същото е с парите. Те са средство за измерване на положен труд. А са станали зло едва когато са предстанали да са средство на положения труд и са започнали да бъдат инструмент за ЛЪЖА и СПЕКУЛА. Тука е тънкия момент. Станали са зло когато идва евреина , вади един мильон спекулативни пари и купува земите на едно селце на добра за момента цена. А по късно селяните се принуждават да работят собствената си земя, но при заплащане и условия не зависещи от тях. Ето къде е измамата: ако селяните затворят евреина е една работилница и му кажат: почваш да работиш докато изкараш един мильон, ние ще ти продаваме стоката и ще ти преспадаме за храна и облекло. Кога мислите евреина ще изкара честно един мильон? След може би 250-300 години усилен труд някъде. Кой може - нека го пресметне .

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 30.6.2006, 12:39
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Георги, жалбата е получена и от РПУ - Ботевград днес са давали обяснения защо не са отговорили. Обяснението е, че имало двумесечен срок. Понеделник мен ме викат в София: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...stup&pos=0&cat=

--------------------
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 30.6.2006, 12:57
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Ами ще вървя да си търся обратната разписка. Понеже си дадох адреса както е по личната ми карта, а аз живея по в страни.

Аааа, аха в двумесечен срок. Ами то за два месеца - общинската свиня може да се опраси.
Много грозно написана призовка, бееее! Явно служителя на времето не е наблегнал на писането в училище. Но пък за сметка на това сигурно ще чете гладко.
А защо ли те викат в София?

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 30.6.2006, 13:11
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Заради моите писма до МВР, в които обвинявам техни служители в тероризъм. Бяха пратили някакъв насметен младок, който не знаеше как да се държи, след като видя, че не може да ме сплаши. Без малко да избухна и да стане супер скандал. В РПУ-то ме видя шефа им и ме пита какво става. Отговарям му: "А ти кой си, че не мога да се сетя". И това предопредели по-нататъшния разговор. Инициативата вече не беше в техни ръце. Те губят, когато ние нямаме респект към тях, и когато сме изпълнени със съзнанието, че срещу нас стоят престъпници.

--------------------
PM
Севар
Публикувано на: 30.6.2006, 13:24
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Сега до какво положение се доведоха нещата? Чакане на протакането, предполагам?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Eлтимир
Публикувано на: 30.6.2006, 13:54
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Софиянецът не знаеше как да реагира. И затова реши, че колегите му трябва да поемат тоя случай, който надвишава неговите компетенции. Дойде като аслан, тръгна си като...

--------------------
PM
Ник
Публикувано на: 30.6.2006, 16:10
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

аз не знам дали е възможно,но приветствам всяко сближение между националисти.ТОВА Е ПЪТЯТ,ТОВА ЩЕ НИ НАПРАВИ СИЛНИ! как може да помогнем на Елтимир?-нека "старите лъвове "в сайта да предложат.
PM
Ник
Публикувано на: 30.6.2006, 16:22
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

сещам се още нещо,попаднах на сайт на Н С В -ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА И ПРАВАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ!посочен е e- mayl BG prawa@abv.bg и тел.0896 705 457.знае ли някой нещо за тази организация.мисля,че са посочили за оказана помощ на БНС на Расате.Ако някой може да даде информация също за сайта ТаНак-ра-не знам дали го пиша правилно,но в него прочетох едно смущаващо име.
PM
Севар
Публикувано на: 30.6.2006, 16:37
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Елтимир предложи да се пише до разни важни клечки, разни европейски институции, които правят "мониторинг" на България. Също спомена за италианското полицейско аташе Лоренцо Лебини. Те са заинтересовани да научат.
BG_ATAKA
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 18
Участник # 461
Дата на регистрация: 30-June 06

за мен Елтимир е достоен българин националис много бих се радвал ако има начин да го начукам на Мишока от форума на Атака за дето пише такива хули за Елтимир там smil4334a8edcde62.gif
PMICQ
SPRAVEDLIV
Quote Post

Участник

Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

QUOTE (BG_ATAKA @ Jul 1 2006, 03:01 PM)
за мен Елтимир е достоен българин националис много бих се радвал ако има начин да го начукам на Мишока от форума на Атака за дето пише такива хули за Елтимир там smil4334a8edcde62.gif

И аз бих се радвал !
PM
BG_ATAKA
Quote Post

Читател
**

Участник # 461

oxooooooooo SPRAVEDLIV РЕДОВНО чета твоите мн във форума на атака ти бати Венци атаката и Фелтмаршала сте ми любимите smil3dbd4e398ff7b.gif а лошото на атака е че като изгонят някои от форума му правят така че вместо форум атака му се зарежда саита на ДПС като подигравка smil4334a8edcde62.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334a8edcde62.gif
PMICQ
Севар
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

На мен и мишката и лилимонада също са ми любимци. Е, не домашни ама то и акъла им не е по-горе от на домашните любимци.
BG_ATAKA
Quote Post

Читател
**

Участник # 461

Севар тука си мн прав и на мен Лилимонадата и Мишока са ми антипатични smil3dbd4e398ff7b.gif smil4334af067a7a3.gif
PMICQ

Topic OptionsСтраници: (5) 1 2 [3] 4 5  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020