www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> "Обявиха “Атака” във В. Търново за нелегитимна

Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> "Обявиха “Атака” във В. Търново за нелегитимна
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Иван @ Jul 5 2006, 09:28 PM)
За теб някои неща от материалите или коментарите на този сайт може да нямат смисъл или логика. Но чия е вината за това?

Иване, той не е сметнал за нужно да прочете какото и да е от материалите, затова не е наясно с нищо.
Ти му цитирай, а той си знае неговто.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
kardama
Quote Post

Участник

Съобщения: 39
Участник # 82
Дата на регистрация: 15-August 05

сраведливия отивай в някой еврейски форум.нищо не си разбрал,няма и да разбереш.това е и проблема на повечето "националисти"мислят че като изгонят изедниците запазвайки системата нещата ще тръгнат по мед и масло.системата е крива неприятелю
SPRAVEDLIV
Quote Post

Участник

Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

QUOTE (kardama @ Jul 6 2006, 10:24 AM)
сраведливия отивай в някой еврейски форум.нищо не си разбрал,няма и да разбереш.това е и проблема на повечето "националисти"мислят че като изгонят изедниците запазвайки системата нещата ще тръгнат по мед и масло.системата е крива неприятелю

НАПРОТИВ - Ти нищо не си разбрал !

Първо се изгонват изедниците - а после се сменя и системата!

(обратното не е възможно - иначве ставаш смешен - как ще смениш системата - без да изгониш кръвопийците и мафиотите - та те веднага ще разрушат новата система - първо ги изгонваш и после сменяш)

И не ме наричай "неприятелю" - аз се боря за България - ако си ми неприятел - тогава ти за Турция ли се бориш. Против България ли ??

Мисля че сме врагове на общите ни врагове - следователно - сме "съюзници"
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

Сравеливий,
ама ти предлагаш нещо като : примерно решаването на циганския въпрос да се сведе до третиране на всеки мангал поотделно. А ние предлагаме обратното : рестарт на системата, но докато е в положение Down да се смени софтуера и хардуера. А после като зареди от новия чипсет - нека мангалите смеят да си надигнат главите.
Ето къде се намират отговорите на възникналите в теб въпроси:

http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...hp?articleid=19

Това е въведението само.
Има и още. И никой не го е скрил. Може свободно да си го дръпнеш и ако разполагаш с принтер да си го изпечаташ.
Не е трудно. Опитай.

--------------------
?????? ?? georgi_nz
Karutzar
Quote Post

Участник

Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06

QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 6 2006, 11:23 AM)

(обратното не е възможно - иначве ставаш смешен - как ще смениш системата - без да изгониш кръвопийците и мафиотите - та те веднага ще разрушат новата система - първо ги изгонваш и после сменяш)

И не ме наричай "неприятелю" - аз се боря за България - ако си ми неприятел - тогава ти за Турция ли се бориш. Против България ли ??

smil3dbd4e5e7563a.gif SPRAVEDLIV - казаха ти го точно и ясно - не се вместваш в рамките за справедливост и баланс.
Пък и IQто ти не е достатъчно високо за да разбереш последните термини.
Просто нямаш място тук smil3dbd4e5e7563a.gif
Ако още не разбираш за какво говоря - прочети най-малко 3 пъти постингите на Иван
Толкова

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
SPRAVEDLIV
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (georgi_nz @ Jul 6 2006, 11:30 AM)
Сравеливий,
ама ти предлагаш нещо като : примерно решаването на циганския въпрос да се сведе до третиране на всеки мангал поотделно. А ние предлагаме обратното : рестарт на системата, но докато е в положение Down да се смени софтуера и хардуера. А после като зареди от новия чипсет - нека мангалите смеят да си надигнат главите.
Ето къде се намират отговорите на възникналите в теб въпроси:

http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...hp?articleid=19

Това е въведението само.
Има и още. И никой не го е скрил. Може свободно да си го дръпнеш и ако разполагаш с принтер да си го изпечаташ.
Не е трудно. Опитай.

Аз не съм против смяна на ситемата - даже напротив.

Но сега говорим КАК ДА СЕ ДЕЙСТВА в момента - а в момента може да се действа по няколко начина но преди да се смени системата трябва да се победят враговете - дали парламентарно, дали с избори или с диктатура или с въстание - във всеки случай ПЪРВО трябва ДА СЕ ПОБЕДИ а после да се сменят системи.

И не приема разни смешни забележки кой с какъв коефициент е - защото просто съм го проверявал много пъти през последните 50 години и съвсем официално знам за какво става дума.
А тези, които ми рпавят забележки - да си погледнат те коефициента или поне да си го проверят - а не да се доверяват само на собствените си усещания.

Когато не се знаеш как изглеждаш - погледни се в огледалото - или попитай другите. (това не е лично за теб)
PM
SPRAVEDLIV
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (Karutzar @ Jul 6 2006, 11:34 AM)
QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 6 2006, 11:23 AM)

smil3dbd4e5e7563a.gif SPRAVEDLIV - казаха ти го точно и ясно - не се вместваш в рамките за справедливост и баланс.
Пък и IQто ти не е достатъчно високо за да разбереш последните термини.
Просто нямаш място тук smil3dbd4e5e7563a.gif
Ако още не разбираш за какво говоря - прочети най-малко 3 пъти постингите на Иван
Толкова

Ха ха - и кой да ми го каже - някакъв КАРУЦАР !

Просто и ясно попитах - ЗА БЪЛГАРИЯ ЛИ СЕ БОРИШ или ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ !!

Защото аз се боря за България - и ако някой ми е врга - значи се бори против нея !

Ако не разбираш - прочети ми три пъти поне въпроса !
ТОЛКОВА !
PM
kardama
Quote Post

Участник

Съобщения: 39
Участник # 82
Дата на регистрация: 15-August 05

нямам какво да добавя,цар си,умен си,печен поклон до земи
SPRAVEDLIV
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (kardama @ Jul 6 2006, 02:54 PM)
нямам какво да добавя,цар си,умен си,печен поклон до земи

Между другото не съм дошъл за да работя с хора, с които имаме различия или не ме разбират или аз не разбирам тях.

Моята цел е единствено да не се оплюваме взаимно - както оплюват Воини на Тангра в някои националистически сайтове а и обратното - тук се оплюват доказани националисти - като хората от АТАКА и от СКАТ
това се прави от някой тайни ченгета за да ни разединят.
Нека всяка организация работи със своите си средства - но да работим СРЕЩУ ОБЩИТЕ ВРАГОВЕ !!

Общите врагове изискват ОБЩА БОРБА !

И да престанем да се оплюваме един друг - аз уважавам схващанията на хората - прочетох материалите от Иван - разбирам ги - не съм им горещ привърженик, но ги приемам.
И мисля че както поддръжниците на тези учения имат право да се борят срещу враговете на България - така и другите, котио работят или правят бизнес или са почтени граждани или отрудени българи - ИМАТ ПРАВО СЪЩО да се борят срещу враговете на България.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!

Успех и на вас (и на нас) !
.
PM
Ник
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

До Справедлив!Поздравявам те!Сякаш съм го писал аз!Дано те разберат повече хора!
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (nik @ Jul 7 2006, 10:38 PM)
Дано те разберат повече хора!

Ами то написаното е съвсем разбираемо.
Обаче погледнато странично - всеки държи на своите убеждения, чийто крайна цел е да си спасим нацията. Но убежденията са различни. А никой не би си сменил убежденията.

Остава тогава ДА НАПРАВИМ НАЙ ПОСЛЕ НЕЩО ЗАЕДНО без да питаме другия с какви убеждения е , а единствено от значение да е каква му е крайната цел!

--------------------
?????? ?? georgi_nz
Karutzar
Quote Post

Участник

Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06

QUOTE (georgi_nz @ Jul 9 2006, 11:53 PM)
Ами то написаното е съвсем разбираемо.
Обаче погледнато странично - всеки държи на своите убеждения, чийто крайна цел е да си спасим нацията. Но убежденията са различни. А никой не би си сменил убежденията.

Остава тогава ДА НАПРАВИМ НАЙ ПОСЛЕ НЕЩО ЗАЕДНО без да питаме другия с какви убеждения е , а единствено от значение да е каква му е крайната цел!

И какво му е на "справедливия" различното в убежденията? smil4334a79125a1c.gif - такива вече сме ги виждали в БГ история - бай ганьовци. Няма проблем. Сам той заяви, че е за старият принцип в бизнеса. Заради такива като него месото в БГ е по 10+ лв - справка - в Германия е ?1.85 - smil4341944e6b0c8.gif да бе - гювеч не пускаме никому smil4341944e6b0c8.gif
Просто не е могъл да докопа парче от БГ баница - и се натиска - абе - може да падне гювеч.
По въпроса за неговият идол в. сидеров - страшен журналист - №1 в БГ - но тражданската му съвест я няма никаква - къде беше той в 1999 - бомбардировките на Югославия тогава - да бе - глаДен редактор на монитор. Тогава всички истински българи на форума в монитор възстанаха с/у манго&kostoff и пасмина отрепки. Къде беше тогава и "справедливия" и неговият идол сидеров? Сиктир от ДС ченгета...
Всичкото това е инсценировка на ДС - не се вързвайте - бла-бла - форуми и прочие. Тези "националисти" са резервният" вариант - какъвто беше моньо чифутчето (бе къф му беше поредния номер - че съм го забравил - обективно погледнато). И дедо му (Фернандел) беше същия - педал и чифут( абе да не съм му объркал именцето - фернандел ли, фердиданд ли - все ги бъркам клоуните). Този същият шахматист дето се правеше на астролог (или май беше астролог дето се правеше на шахматист - и го рязнаха smil4341944e6b0c8.gif )
И не забравяйте - не всичките от тези 8-9 милиона живеещи в БГ са българи - много по-малко сме.
smil4341944e6b0c8.gif А справедливия щом не ми знае ника, и кой съм - значи не е в час и е младо ченгенце - smil4453a9006c2f4.gif Мнооого ги обичам полицейските кученца - само знаят да джафкат и подвиват опашчица като видят истинската сила... smil3dbd4e7853679.gif
smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif Ма що ги избират се бавноразвиващи се тези кученца - хептен без интелект - smil4341944e6b0c8.gif smil3dbd4e5e7563a.gif за правописа да не говорим... smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
Иван
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Karutzar @ Jul 10 2006, 12:54 AM)
И какво му е на "справедливия" различното в убежденията? smil4334a79125a1c.gif - такива вече сме ги виждали в БГ история - бай ганьовци. Няма проблем. Сам той заяви, че е за старият принцип в бизнеса. Заради такива като него месото в БГ е по 10+ лв - справка - в Германия е ?1.85 - smil4341944e6b0c8.gif да бе - гювеч не пускаме никому smil4341944e6b0c8.gif
Просто не е могъл да докопа парче от БГ баница - и се натиска - абе - може да падне гювеч.

...........................

Всичкото това е инсценировка на ДС - не се вързвайте - бла-бла - форуми и прочие. Тези "националисти" са резервният" вариант - какъвто беше моньо чифутчето (бе къф му беше поредния номер - че съм го забравил - обективно погледнато).

..............

Ами успяхме да се убедим в тези неща.

Пример - банване на хора от един форум, пък откриване на друг, в който нямало да има цензура. Значи в предния форум е имало. А като казахме, че там е пълно с поставени плямпала и има цензура, казват че сме плюели.

Друго - работенето за България. Тоя призив е разбираем, но не е осезаем. Колко пъти форумци питаха ръководството на Атака, както и помежду си защо се провали подписката против базите, защо се правят глупости в Търново и пр. Или например поддържането на форума на в.Атака нали е част от работенето (или неработенето) за България?! Защо той беше превърнат в кенеф? Никой от ръководството не взе отношение. Моят отговор е: за да може да не се вземат насериозно истинските въпроси, зададени от форумците там. За да се каже, че форумът е просто говорилня и за да може час по час да се повтаря "стига сте дрънкали, действия трябват". А кой е виновен, че обсъжданото не води до действия? Ами нека форумът стане един постоянно действащ парламент на народа, който да бъде четен от ръководството и изпълняван. Не е незаконно. Даже е справедливо. И най-важното - осъществимо е!!!
Сега се стимулира изграждането на нови форуми, за да може питащите да се удавят в потока от повтарящи се или несъгласувани мнения - чист чифутски принцип.

Значи няма плюене. Има анализ и ясен поглед.
PM
Запознат
Публикувано на: 10.7.2006, 18:12
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Във въпросния форум(мен не са ме баннали още) зададох преди месец въпросите:
"Защо ръководството на Атака не остави структурата на местно ниво САМА да си изберат координатор за Велико Търново? Да не би някой да се притеснява от това?", ми отговори някакъв депутат Чуколов май, че партията си има устав и те го спазват с цел да се запази единна партията.
Така постъпват и комунистите.
Според мен от централата на Атака не си познават хората в Търново, а и не само там и за това им нямат никакво доверие. Обаче за избори когато стане на въпрос ще искат доверие от народа. Искат но не дават! Това е ясен знак, какво предстои занапред!
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (Запознат @ Jul 10 2006, 05:12 PM)
...ми отговори някакъв депутат Чуколов май, че партията си има устав и те го спазват с цел да се запази единна партията.
...

Същото и на мен ми отговори Чухала по късно. Както и щом админа ме е баннал, вероятно е имало защо. ( а той е админа с ник АТАКА и се прави на "дръж ми шапката")

Ами повтаря едно и също като папагал, на всички отговаря еднакво за да не му се наложи да мисли, а и евентуално тогава да обърка нещо.

Общо в цялата им централа е властва чифутстването. Вчера Памир е изстреляла едно "торпедо" по посока на кораба на централата, ма да видим как ще обяснят взрива на борда. Вероятно с теч на газ в машинното отделение.

Абе те са неспасяеми.

--------------------
?????? ?? georgi_nz

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020