www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> "Обявиха “Атака” във В. Търново за нелегитимна

Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> "Обявиха “Атака” във В. Търново за нелегитимна
Иван
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Ей тука вече преигра:
А това че се занимава с покупко-продажби на имоти си е най-нормална законна дейност с плащане на всички данъци - такива фирми има в София само над 600 !!
И във Варна са може би над 100 !.
Във всеки курорт или селце край морето или на Боровец - до всеки павилион за вестници има по някоя агенция за недвижими имоти. Хората купуват и продават офиси и апартаменти всеки ден - и това е толкова нормално, както ако СКАТ беше открила кафене до офиса си за да си пият служителите там кафето.

Това е най-ненормалната дейност, за която се сещам. Спекула, комисиони и пр. еврейщина. Аз не бих нарекъл националист и нормален човек, който смята всичко това за нормална дейност. Хайде да не изнасяме сега лекции за паразитизма. Изнеси си ги сам.

Нормална частна фирма - при това не е собственост на СКАТ а ползва услугите и.
.........

Така че гледайте хората и партиите и обектите по делата  - а не по думите (написани със злоба от някой друг).

Ами по делата, по какво да гледаме. Защо трябва ТВ СКАТ да предлага услугите си на тая фирма? Нали печели по 14лв. от абонат и така е станала това, което е? Защо се заравя в лайната? За пари? Кой беше казал "не можеш да служиш едновременно на двама господари, на Бога и на Мамона"?

Аман от посредствена пропаганда.
PM
SPRAVEDLIV
Quote Post

Участник

Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

QUOTE (Иван @ Jul 1 2006, 04:25 PM)
Ей тука вече преигра:
А това че се занимава с покупко-продажби на имоти си е най-нормална законна дейност с плащане на всички данъци - такива фирми има в София само над 600 !!
И във Варна са може би над 100 !.
Във всеки курорт или селце край морето или на Боровец - до всеки павилион за вестници има по някоя агенция за недвижими имоти. Хората купуват и продават офиси и апартаменти всеки ден - и това е толкова нормално, както ако СКАТ беше открила кафене до офиса си за да си пият служителите там кафето.

Това е най-ненормалната дейност, за която се сещам. Спекула, комисиони и пр. еврейщина. Аз не бих нарекъл националист и нормален човек, който смята всичко това за нормална дейност. Хайде да не изнасяме сега лекции за паразитизма. Изнеси си ги сам.

Нормална частна фирма - при това не е собственост на СКАТ а ползва услугите и.
.........

Така че гледайте хората и партиите и обектите по делата  - а не по думите (написани със злоба от някой друг).

Ами по делата, по какво да гледаме. Защо трябва ТВ СКАТ да предлага услугите си на тая фирма? Нали печели по 14лв. от абонат и така е станала това, което е? Защо се заравя в лайната? За пари? Кой беше казал "не можеш да служиш едновременно на двама господари, на Бога и на Мамона"?

Аман от посредствена пропаганда.

Абе кой си ти бе да казваш една ЧАСТНА фирма какво да прави и как да работи - я ела се опитай на мен да ми кажеш във моята си фирма какво да правя и ще ти счупя главата !!

Това да не ти е партия или пионерска организация ?

Та ако не съществуват фирми - няма да има производство и ще измрем гладни бе - няма да има и телевизия и даже Интернет - няма да има къде да си пишеш глупостите !! Това сега не ти е социализма - тябва да има фирми за всичко - но да са честни.

Я се осъзнай - живеем в реално общество - трябва да се бачка някъде - но без да се нарушават законите, без да се краде и мошенничества.

И аз съм търсил квартира и ако не са тези фирми за имоти и за наем - как ще си намеря - ще обикалям улиците да чета бележките от бабичките ли - вместо да си върша работата в работното си време ?

Признай си че просто искаш да се заяждаш - като пишеш нещо - пиши го ПОДГОТВЕН - когато се съмняваш че има някакви нарушения или престъпления.

Хорицата посредничат за някакви си гарсониери и селски дворове със съборетини къщи по тях и едва изкарват по 200 лева на месец за да преживяват - - да не би да продават Девня-Цимент или Кремиковци или Хотел Амбасадор за милиони - или пък да продават БТК за половин МИЛИАРД на лапачите ? Или магистрала Тракия на Португалците като НДСВ или пък БГА Балкан на Израелците ?

Никой не може да казва на която и да е частна фирма да прави всичко каквото пожелаее, стга да не противоречи на закона и да го има в предмета и на дейност.

Виж - ако се чуе че някоя ПАРТИЯ прави далавери и продава имоти или прави ресторантьорство (както правят 44 клуба на СДС и 60 клуба на БСП само в София) - то това вече нарушение и трябва да бъде порицано !

А ти си се заял с най-българската телевизия без ченгета в нея - без мутри и без мошенничества !

ЗАСРАМИ СЕ и млъкни !!
.
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Хорицата посредничат за някакви си гарсониери и селски дворове със съборетини къщи по тях и едва изкарват по 200 лева на месец за да преживяват

Хм, съборетини за по 50-100 хиляди евро, кой не иска да живее в такава съборетина!? Има и парцел за 509 хиляди евро! С кои трябва да играеш, за да те допуснат в тоя бизнес? Предполагам, че СКАТ-Инвест е дъщерна фирма на СКАТ, а не някакви си хорица, които се "помолили" да ги рекламират. То в държавен вестник трябва да си пише.

Price: 59000 ?

№: VP133
Price: 60000 ?

№: VP130
Price: 57000 ?

№: VP109
Price: 9000 ?

№: SP161
Price: 503000 ?

№: VP162
Price: 15600 ?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
BG_ATAKA
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 18
Участник # 461
Дата на регистрация: 30-June 06

taqqqqq ataka samo na BATAKA stana samo BNS i Gvardia men me izgonixa ot tam smil3dbd4e5e7563a.gif
PMICQ
BG_ATAKA
Quote Post

Читател
**

Участник # 461

smil4334a8edcde62.gif Иване този Венци Атака не е малоумник какавто НЕСЪМНЕНО СИ ТИ това че е настарвен за бои не значи нищо аз съм от БНС Не ми пречи да го уважавам просто е младо момче на което му ври кръвта ари чао педерунгел такав smil3dbd4dcd7b9f4.gif smil4334af067a7a3.gif smil3dbd4dcd7b9f4.gif
PMICQ
Azerath
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 9-July 05

BG_ATAKA, престани да пишеш глупости, защото само излагаш БНС. Или не си от БНС и това ти е целта?

--------------------
“???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????). ???????, 6774 IYI "??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
PMEmail PosterUsers Website
BG_ATAKA
Quote Post

Читател
**

Участник # 461

QUOTE (Azerath @ Jul 2 2006, 09:23 AM)
BG_ATAKA, престани да пишеш глупости, защото само излагаш БНС. Или не си от БНС и това ти е целта?

уважавам всеки изгонен от форума на атака защото са истински националисти smil4334a4a0bfda2.gif
PMICQ
Иван
Quote Post

Често пишещ

Участник # 80

QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 1 2006, 06:57 PM)
Абе кой си ти бе да казваш една ЧАСТНА фирма какво да прави и как да работи - я ела се опитай на мен да ми кажеш във моята си фирма какво да правя и ще ти счупя главата !!

Та ако не съществуват фирми - няма да има производство и ще измрем гладни бе - няма да има и телевизия и даже Интернет - няма да има къде да си пишеш глупостите !! Това сега не ти е социализма - тябва да има фирми за всичко - но да са честни.

Я се осъзнай - живеем в реално общество - трябва да се бачка някъде - но без да се нарушават законите, без да се краде и мошенничества.

И аз съм търсил квартира и ако не са тези фирми за имоти и за наем - как ще си намеря - ще обикалям улиците да чета бележките от бабичките ли - вместо да си върша работата в работното си време ?

Признай си че просто искаш да се заяждаш - като пишеш нещо - пиши го ПОДГОТВЕН - когато се съмняваш че има някакви нарушения или престъпления.

Хорицата посредничат за някакви си гарсониери и селски дворове със съборетини къщи по тях и едва изкарват по 200 лева на месец за да преживяват - - да не би да продават Девня-Цимент или Кремиковци или Хотел Амбасадор за милиони - или пък да продават БТК за половин МИЛИАРД на лапачите ? Или магистрала Тракия на Португалците като НДСВ или пък БГА Балкан на Израелците ?

Никой не може да казва на която и да е частна фирма да прави всичко каквото пожелаее, стга да не противоречи на закона и да го има в предмета и на дейност.

Виж - ако се чуе че някоя ПАРТИЯ прави далавери и продава имоти или прави ресторантьорство (както правят 44 клуба на СДС и 60 клуба на БСП само в София) - то това вече нарушение и трябва да бъде порицано !

А ти си се заял с най-българската телевизия без ченгета в нея - без мутри и без мошенничества !

ЗАСРАМИ СЕ и млъкни !!
.

Аз съм българин и казвам какво смятам за добре да бъде в България!

За мен е по-важно една работа да е справедлива, а не законна.
Каква ирония с твоя псевдоним.

Писаните закони са част от институцията наречена Република България.
Справедливостта е част от нацията наречена България.

Институцията трябва да е инструмент на нацията. Не обратно.
Какво казваме ние, повечето хора, представителите на нацията, това е справедливо, това е законът.

В момента и от много отдавна законите са писани не от българи и не в интерес на българите. Затова стопанският живот на България не е добър за нацията. Справедливост, Равновесие, Достойнство. Това са нашите ценности.
Твоите какви са?
PM
Petee
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Този пък с фирмите ще ме скъса. Толкова е обладан от идеята да слугува на еврейската сган, че даже защитава каузата. Абре кратуно, първо вземи да разбереш как работят парите и какво е имал впредвид Майер Родшойлд с думите: "Дайте му правото да печатам пари в една страна и аз няма да се интересувам кой прави законите".
PMEmail Poster
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (BG_ATAKA @ Jul 2 2006, 04:11 AM)
smil4334a8edcde62.gif Иване този Венци Атака не е малоумник какавто НЕСЪМНЕНО СИ ТИ това че е настарвен за бои не значи нищо аз съм от БНС Не ми пречи да го уважавам просто е младо момче на което му ври кръвта ари чао педерунгел такав smil3dbd4dcd7b9f4.gif smil4334af067a7a3.gif smil3dbd4dcd7b9f4.gif

Ей, ти ако си от БНС, си срам за тях. Още не се научил да пише на кирилица, тръгнал да се прави на "националиС". Айде кръгом.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
TurkofobSS
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 4
Участник # 473
Дата на регистрация: 2-July 06

Калояне всички хора на БНС почнаха да плюят по АТАКА след като вашият лидер и организация се отделиха от партията, странно защото преди това аз съм писал с теб и точно ти, който казваш че атака са масони и незнам какви още тогава пишеше "АТАКА АТАКА" и "Да живее Волен"

АТАКА ЗА БЪЛГАРИЯ !!! smil4334aa21c9ca7.gif

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
??? ????? ????? ? ??? ?? ??????? ??? ?? ????? !!!
PM
SPRAVEDLIV
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (Иван @ Jul 2 2006, 11:50 AM)
QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 1 2006, 06:57 PM)
Абе кой си ти бе да казваш една ЧАСТНА фирма какво да прави  и как да работи - я ела се опитай на мен да ми кажеш във моята си фирма какво да правя и ще ти счупя главата !!

Виж - ако се чуе че някоя ПАРТИЯ прави далавери и продава имоти или прави ресторантьорство (както правят 44 клуба на СДС и 60 клуба на БСП само в София) - то това вече  нарушение и трябва да бъде порицано !

ЗАСРАМИ СЕ и млъкни !!
.

Аз съм българин и казвам какво смятам за добре да бъде в България!

За мен е по-важно една работа да е справедлива, а не законна.
Каква ирония с твоя псевдоним.

Писаните закони са част от институцията наречена Република България.
Справедливостта е част от нацията наречена България.

Институцията трябва да е инструмент на нацията. Не обратно.
Какво казваме ние, повечето хора, представителите на нацията, това е справедливо, това е законът.

В момента и от много отдавна законите са писани не от българи и не в интерес на българите. Затова стопанският живот на България не е добър за нацията. Справедливост, Равновесие, Достойнство. Това са нашите ценности.
Твоите какви са?

Ти си ми СМЕШЕН и сега ще ти обясня защо:

1. Не е вярно че ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ не одобрявали бизнеса - най малкото защото повече от 85% от икономиката и производството в България вече се прави от частния сектор - ако той спре дори за 1 седмица - всички ще измрат от глад.
ТОест - ти и още една шепа хора не одобрявате - е това си е ваша работа.

2. Сумите за които се споменява за имоти са смешни - от 15 - до 50 хиляди - ами в София един обикновен панелен апартамент 2-3 стаен е вече 40,000 евро !! А една вила е милион или 2 милиона !!

Та ако говорим за истински големи пари - то това са имоти за по 20,000,000 тоест около 1000 пъти по големи от тези, с които ни занимавате че били някакъв отрицателен пример.
И пак повтарям - фирма СКАТ е частна фирма и тя трябва да функционира и живее - да печели пари, за да плаща на служителите си, да купува обурудване и за да помага на националистите. Ако СКАТ спре да помага - АТАКА не може да си плати и 1/10 от програмното телевизионно време при никоя друга телевизия.
Когато говорим за партии и движения - за АТАКА или БНцС или ВМРО или други - тогава Е ВАЖНО ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ТЪРГОВИЯ И ПЕЧАЛБИ (а БСП, СДС и НДСВ именно с това се занимават в нарушение и на закона и на човешката етика) - но за една ФИРМА - ами тя винаги се създава за да прави оборот, и да има доходи, с които да плаща заплати на работниците си и да остава за инвестиране и разширение - а в случая - да остава и по нещо за подпомагане на борбата на националистите.

ДАНО НИКОГА НЕ СПРЕ тази фирма да работи и печели, защото след това трябва да спре и националистическото - патриотично движение. ТО се зароди именно чрез СКАТ и ние трябва да помагаме на тази структура а не да я критикуваме.
Слава богу - там управляват по умни и разбрани хора от вас - та тя ще продължи да съществува успешно да се разраства !

Ако тази фирма беше голямя колкото МултиГруп - сега именно националистите отдавна да са спечелили всякакви избори - но за съжаление МИЛИАРДИТЕ са в ръцете на враговете - и те въртят сделки за МИЛИРАДИ (а не дребни сделчици - 100 пъти и 1000 пъти по малки - като тези на Скатинвест).

Пожелавам УСПЕХ и на АТАКА и на СКАТ и на вестник АТАКА - и пожелавам катастрофален неуспех на клюкарите и провокаторите срещу народната борба !!
PM
Иван
Quote Post

Често пишещ

Участник # 80

Не си ми смешен. Ненужен си.

Бизнес, пари, печалба - все едно слушам някой Моше. Да не се казваш така?

Ако това беше пътят, то САЩ щяха да са цъфнали и вързали - нали техните ценности са точно такива? Вместо това обаче, те висят като воденичен камък на врата на целият свят.
Пак ти казвам, тук наивниците са малко. Ние не изповядваме паразитизъм.
PM
SPRAVEDLIV
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (Иван @ Jul 4 2006, 08:32 AM)
Не си ми смешен. Ненужен си.

Бизнес, пари, печалба - все едно слушам някой Моше. Да не се казваш така?

Ако това беше пътят, то САЩ щяха да са цъфнали и вързали - нали техните ценности са точно такива? Вместо това обаче, те висят като воденичен камък на врата на целият свят.
Пак ти казвам, тук наивниците са малко. Ние не изповядваме паразитизъм.

Ти в този свят ли живееш ?

Или живееш някъде в ГОРАТА ?

Този свят е базиран на определни правила и на определни отношения между хората - дори да вземем като образец отношенията в България около 1938 година или даже по времето на Цар Калоян.

Та по тези правила се живее тук - не можа да живеем по твоите правила - да се катерим по дърветата и да ядем банани от Райското Дърво.

Може би след като оправим бакиите на лапачите и продажниците в България - да създадем нещо по добро - но сега живеем ТУК и СЕГА и ако искаш да ядеш - независми дали си Националист или Екологист или Дарвинист или Лев- Толстоист - ти трябват 60 ст. за да си купиш хляб.

Та твоите глупости не издържаха изпита на времето - върви в някой ЗЕЛЕН форум при Елз Де Гроен - и нейните писания са КАТО ТВОИТЕ ..

А АТАКА и СКАТ са надеждата на поробения народ !!
.
PM
Иван
Quote Post

Често пишещ

Участник # 80

Така си и знаех.
Казваш, че имало някакви правила. Правилата ти харесват, а на повечето българи, включително и мен - не. Разбра се, че си малко нещо бизнесмен, така че положението е ясно.

Ние не искаме да живеем по тези правила. Тези правила в момента ни убиват - физически, емоционално, всякак. И не ми говори за Калоян или за 1938г., защото в момента живеем много по-мизерен живот. Мизерни са не само битовите условия на хората. Мизерни са целите и възгледите им. Не знам кой от нас живее по дърветата, но ако ти наричаш животът ни сега единствено възможен и правилата, по които е устроен човешки, значи нямаме нищо общо. А това е жалко.

Ние търсим малко на брой човеци, с които да извършим определен подвиг.
За теб някои неща от материалите или коментарите на този сайт може да нямат смисъл или логика. Но чия е вината за това?
Щом не ти е ясно какви са целите и методите ни, имаш две възможности - да се опиташ да ги разбереш или да продължиш по пътя си.

Но да искаш да постигаме твоите цели с твоите методи е наивно и безсмислено.
Има достатъчно хора с подобни на твоите възгледи. Работи с тях.
PM

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020