www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Йеховисти във форума на в-к Атака

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Йеховисти във форума на в-к Атака
Karutzar
Публикувано на: 25.6.2006, 12:29
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06

QUOTE (Севар @ Jun 15 2006, 06:58 PM)
Нещо от форума на в-к "Angriff", пардон "АТАКА":

Мишок
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 4:27 pm    Заглавие: За джемини БНС и войните.
Интересното е но и трите подриват Българщината и имат лошо отношение към Българите и Православното Християнство.
Ето къде е приликата между тези организацийки. Абе господар им е според мене бащата на лъжата лукавия Сатана.

ОтроваЗаМишки
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 4:59 pm    Заглавие: 
Абе кенеф, сине на Йехова, престани да плямпаш едно и също! Направо се осра с това всяване на раздор!

ОтроваЗаМишки
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 5:10 pm    Заглавие: 
Ти си един жалък форумен гризач. Нищо не си направил за България, но иначе винаги първи лаеш срещу другите, които са направили. Роб на Йехова си ти и даже не го съзнаваш.

ОтроваЗаМишки написа:
Ти си един жалък форумен гризач. Нищо не си направил за България, но иначе винаги първи лаеш срещу другите, които са направили. Роб на Йехова си ти и даже не го съзнаваш.

Българофилъ
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 5:12 pm    Заглавие: 
да обаче в случая е прав. "Йехова" е истинския бог а не некъв си "тенгри" седящ на връх Тенгри в Азия или които и да е

Голям резил, добре че този път модераторката успя навреме да я изтрие.

Проблема е че и тук в този форум свидетелите са пуснали пипала - - прочетете постингите на Калоян и Petee за да се убедите.
М/у другото - знаете ли как им промиват мозъците в тези секти? Техниката е разработена много отдавна. В нета има доста форуми на бивши свидетели - интересни неща може да се прочете там...

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
ekzekytor
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 2
Участник # 469
Дата на регистрация: 2-July 06

Здравейте ,аз съм ВенциАтака от форума на Атака където бях изритвам толкова много пъти с БАН,пове4е отколко са ми годините.И го пиша това само защото този мишок там беше една от причините да ме махнат там ,щото не си поплювах и го правих каквото си искам,и него и такива негови подобни които ли4но според мен са грешка на природата ,просто БОГ е бил пиян докато го е правил,,такива като него ли4но според мен незаслужават да живеят,те са срам за нашата родина и заслужават единствено и само smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif
Много се надявам да не бъда изгонен и от тук,, smil4334abded4493.gif
PM
Иван
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Личният елемент при нас е на заден план.

Водещото е Духът, Българският светоглед.
Даваме пример тук с разни индивиди и ги обсъждаме просто като нагледен материал. Интересува ни дали техните прояви са полезни или вредни за Идеята. Така се изпълнява и друг принцип - всеки заема място определено от приноса му. Но това място не е гарантирано на никого. Ако си направил нещо достойно, ти си уважаван и ценен, но ако в следващ момент тръгнеш срещу Идеята, ставаш враг.
Толкова е просто обяснението и за отношението ни към ръководството на Атака, например. Ние гледаме, слушаме и разбираме. При нас думата авторитет няма смисъл. Има смисъл Приносът!
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (Иван @ Jul 2 2006, 12:45 PM)

В последно време толкова много приказки за Атака и за "бамнати" от там...сега и с лика на Волен започвам да не си вярвам къде съм попаднала smil4334a6f863501.gif във форума на Атака или на "Войните на ТАНГРА" smil4334a4c5e23b8.gif

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
BG_ATAKA
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 18
Участник # 461
Дата на регистрация: 30-June 06

QUOTE (ekzekytor @ Jul 2 2006, 12:31 PM)
Здравейте ,аз съм ВенциАтака от форума на Атака където бях изритвам толкова много пъти с БАН,пове4е отколко са ми годините.И го пиша това само защото този мишок там беше една от причините да ме махнат там ,щото не си поплювах и го правих каквото си искам,и него и такива негови подобни които ли4но според мен са грешка на природата ,просто БОГ е бил пиян докато го е правил,,такива като него ли4но според мен незаслужават да живеят,те са срам за нашата родина и заслужават единствено и само smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif

smil4453a9006c2f4.gif smil4453a9006c2f4.gif ти си достоен Български националис приятелю smil3dbd4e398ff7b.gif а за Мишока Плах това smiles-eusa_icon_axe.gif

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PMICQ
Petee
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Олелее... като ви гледам как пишете си мисля... личи си, че куца българското образование.
PMEmail Poster
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (BG_ATAKA @ Jul 2 2006, 01:21 PM)
smil4453a9006c2f4.gif smil4453a9006c2f4.gif ти си достоен Български националис приятелю smil3dbd4e398ff7b.gif а за Мишока Плах това smiles-eusa_icon_axe.gif

Севар,крайно време е да се измисли нещо за безплатните реклами в сайта smil4334a79125a1c.gif

--------------------
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (ekzekytor @ Jul 2 2006, 01:31 PM)

Първо, да се разберем. Ако има изказвания от рода на "който не е с Волен и Атака, трябва да умре" и "Волен - това е България" ще има бан без предупреждение.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
SSK
Quote Post

Участник

Съобщения: 68
Участник # 471

Господа това за Мишока е безмислено той е един пълен боклук и е чисто копие на Господин Постинг-поства на всяка тема и чете чуждите мнение само по диагонал.
Аз съм (все още) в форума на вестник АТАКА и напълно го виждам този ненормалник че за него всеки 2-ри е или евреин или комунист-в 3-тия случай и двете,на него всички са му криви-АТАКА,БНцС,ВМРО....типична мишка.

--------------------
?? ????? ??? ?????? ????????, ??? ?????-??? ??????, ????????? ??? ?? ????????, ???????? ??? ?? ? ???
PM
WELA
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 18
Участник # 458
Дата на регистрация: 28-June 06

QUOTE (iss @ Jul 2 2006, 12:58 PM)

В последно време толкова много приказки за Атака и за "бамнати" от там...сега и с лика на Волен започвам да не си вярвам къде съм попаднала smil4334a6f863501.gif във форума на Атака или на "Войните на ТАНГРА" smil4334a4c5e23b8.gif

Не сме ли едно и също???Защо търсим разлики помежду си???
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (WELA @ Jul 2 2006, 07:28 PM)
QUOTE (iss @ Jul 2 2006, 12:58 PM)

Не сме ли едно и също???Защо търсим разлики помежду си???

Не ...не търсим разлики- би било добре да намерим прилики...

--------------------
PM
kiborgut
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 4
Участник # 474

QUOTE (Севар @ Jul 2 2006, 02:28 PM)
QUOTE (ekzekytor @ Jul 2 2006, 01:31 PM)
Здравейте ,аз съм ВенциАтака от форума на Атака където бях изритвам толкова много пъти с БАН,пове4е отколко са ми годините.И го пиша това само защото този мишок там беше една от причините да ме махнат там ,щото не си поплювах и го правих каквото си искам,и него и такива негови подобни които ли4но според мен са грешка на природата ,просто БОГ е бил пиян докато го е правил,,такива като него ли4но според мен незаслужават да живеят,те са срам за нашата родина и заслужават единствено и само smil4334af067a7a3.gif  smil4334af067a7a3.gif  smil4334af067a7a3.gif

Първо, да се разберем. Ако има изказвания от рода на "който не е с Волен и Атака, трябва да умре" и "Волен - това е България" ще има бан без предупреждение.

Спокойно мой човек,няма да слагам такива подписи,много ми е интересно че всички знаят за мен,това не ми харесва мн,но ко да се прави
smil4334abded4493.gif smil4334a5a360a6a.gif

--------------------
?????????? -?? ?? ?????? ????????
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020