Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Йеховисти във форума на в-к Атака
Karutzar |
Публикувано на: 25.6.2006, 12:29
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 |
Проблема е че и тук в този форум свидетелите са пуснали пипала - - прочетете постингите на Калоян и Petee за да се убедите. М/у другото - знаете ли как им промиват мозъците в тези секти? Техниката е разработена много отдавна. В нета има доста форуми на бивши свидетели - интересни неща може да се прочете там... -------------------- ??????? ?????????? |
||||
ekzekytor |
Публикувано на: 2.7.2006, 13:31
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 469 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Здравейте ,аз съм ВенциАтака от форума на Атака където бях изритвам толкова много пъти с БАН,пове4е отколко са ми годините.И го пиша това само защото този мишок там беше една от причините да ме махнат там ,щото не си поплювах и го правих каквото си искам,и него и такива негови подобни които ли4но според мен са грешка на природата ,просто БОГ е бил пиян докато го е правил,,такива като него ли4но според мен незаслужават да живеят,те са срам за нашата родина и заслужават единствено и само
Много се надявам да не бъда изгонен и от тук,, |
Иван |
Публикувано на: 2.7.2006, 13:45
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Личният елемент при нас е на заден план.
Водещото е Духът, Българският светоглед. Даваме пример тук с разни индивиди и ги обсъждаме просто като нагледен материал. Интересува ни дали техните прояви са полезни или вредни за Идеята. Така се изпълнява и друг принцип - всеки заема място определено от приноса му. Но това място не е гарантирано на никого. Ако си направил нещо достойно, ти си уважаван и ценен, но ако в следващ момент тръгнеш срещу Идеята, ставаш враг. Толкова е просто обяснението и за отношението ни към ръководството на Атака, например. Ние гледаме, слушаме и разбираме. При нас думата авторитет няма смисъл. Има смисъл Приносът! |
iss |
Публикувано на: 2.7.2006, 13:58
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
В последно време толкова много приказки за Атака и за "бамнати" от там...сега и с лика на Волен започвам да не си вярвам къде съм попаднала във форума на Атака или на "Войните на ТАНГРА" -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
BG_ATAKA |
Публикувано на: 2.7.2006, 14:21
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 18 Участник # 461 Дата на регистрация: 30-June 06 |
|
||
Petee |
Публикувано на: 2.7.2006, 15:11
|
Участник Група: Участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Олелее... като ви гледам как пишете си мисля... личи си, че куца българското образование.
|
iss |
Публикувано на: 2.7.2006, 15:23
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Севар,крайно време е да се измисли нещо за безплатните реклами в сайта -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Севар |
Публикувано на: 2.7.2006, 15:28
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Първо, да се разберем. Ако има изказвания от рода на "който не е с Волен и Атака, трябва да умре" и "Волен - това е България" ще има бан без предупреждение. |
||
SSK |
Публикувано на: 2.7.2006, 20:20
|
Участник Група: Участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Господа това за Мишока е безмислено той е един пълен боклук и е чисто копие на Господин Постинг-поства на всяка тема и чете чуждите мнение само по диагонал.
Аз съм (все още) в форума на вестник АТАКА и напълно го виждам този ненормалник че за него всеки 2-ри е или евреин или комунист-в 3-тия случай и двете,на него всички са му криви-АТАКА,БНцС,ВМРО....типична мишка. -------------------- ?? ????? ??? ?????? ????????,
??? ?????-??? ??????,
????????? ??? ?? ????????,
???????? ??? ?? ? ???
|
WELA |
Публикувано на: 2.7.2006, 20:28
|
||||
Читател Група: Участници Съобщения: 18 Участник # 458 Дата на регистрация: 28-June 06 |
Не сме ли едно и също???Защо търсим разлики помежду си??? |
||||
iss |
Публикувано на: 2.7.2006, 20:35
|
||||||
Не ...не търсим разлики- би било добре да намерим прилики... -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||||
kiborgut |
Публикувано на: 2.7.2006, 22:36
|
||||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 474 Дата на регистрация: 2-July 06 |
Спокойно мой човек,няма да слагам такива подписи,много ми е интересно че всички знаят за мен,това не ми харесва мн,но ко да се прави -------------------- ?????????? -?? ?? ?????? ????????
|
||||
Страници: (2) 1 [2] |