Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
За Георги Ифандиев и предаването му по тв СКАТ
Запознат |
Публикувано на: 15.6.2006, 1:02
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Гледайки телевизия, човек само се нагнетява и се чувства зле. Така той просто отвиква да мисли. Е, не липсват кандидати да поемат мисленето в тяхни ръце
АЗ НЕ ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ! |
LETO |
Публикувано на: 15.6.2006, 1:08
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Някой ден ще я направят задължителна..
Джорж Оруел - "1984" V for Vendetta Equilibrium Започнаха от единия край - Биг брадър Да живеят медиите! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Sinclaire |
Публикувано на: 18.6.2006, 23:39
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Правилно правиш! Ама ние пристрастените наркомани какво да правиме??? Кажи как се отказа от това голямо зло? -------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 18.6.2006, 23:46
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
С интернет и музика телевизията омръзва по някое време,когато това стане,просто не пускай телевизора повече.
|
Petee |
Публикувано на: 18.6.2006, 23:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Как да се откажеш ли? Намираш няколко доброволци, които са се усетили как и защо им промиват мозъците, събирате всичките телевизори от дома си и ги нареждате на голяма купчина пред свинегогава в София. Отгоре можеш да им сложиш бележка: "Телевизията ще си я гледате сами". Пробвай да видиш, че ще стане.
Другия вариянт е да си подариш телевизора на мангалите та да стоят мирни вкъщи и да не правят мизерии. Пробвай седмица без телевизор и ще видиш, как започваш да гледаш по дрг начин на живота :) |
antijew |
Публикувано на: 14.2.2008, 15:47
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
И аз не гледам вече телевизия, но една от причините да съм тук е и Ифандиев. Попаднах днес на интересно негово интервю. "Жълтите" вестници май отдавна не са жълти...:
"Слух, че Георги Ифандиев преминава в отбора на TV2 упорито обикаля медийната гилдия. Според информацията на водещия на “Диагноза” са предложени с пъти повече пари, отколкото взима в момента. Другата любопитна случка около Жоро е, че неотдавна е бил заплашен с пердах от пратени по петите му биячи." - Упорито се говори, че ви предстои "трансфер" от Евроком-България в новата телевизия на Краси Гергов TV2, вярно ли е това? - Ако перифразираме Марк Твен, слуховете за някакво мое преминаване в телевизия на кремълския брилянтин Красимир Гергов са силно преувеличени. Повече приличат на вица, че не съм си купил автомобил, а ме е блъснал такъв. Няма да ходя никъде. Най-много кукловодите да решат, че е време отново да си остана вкъщи. Тези слухове миришат тъкмо на това, нежели на предложение за работа в нещо като опит за медия, който дори не съм запаметил сред програмите на телевизорите си. - Въобще ли не са водени никакви разговори с вас и нямате оферта, така ли? - Приемете, че не са водени никакви разговори. Вече обясних на зрителите това. И припомних, че Ифандиев не се продава. Ифандиев е титла. Все някой трябва да дава пример в тази страна. Съжалявам за нескромността, но не вървя след келепира. - Какво смятате за преминаването на проф. Юлиан Вучков там и за присъствието наАзис? - Мястото на този топидиот, когото споменавате, е тъкмо там, до кълките на Азис. Липсва му компанията на останалите „веселяци”: „Тутси” Трифонов, Ватмана Минчев и офицера Енчев. Ако към „забавния” кръг TV2 добавите офицерите от ДС Митьо Кагебето, Цвятко Цветков-Цъфти, Илия Илиев, Стефан Солаков и Иван Гарелов, агентите Георги Коритаров, Костадин Тренчев, Андрей Райчев, Васил Станилов, Петър Волгин, Филип Димитров и Иво Инджев, тържеството на хомосексуализма във всеки аспект ще бъде пълен. Не помните ли, че във вашия вестник актьорът Стефан Мавродиев заяви: „Юлиан Вучков бе изпълнителят на мокрите поръчки на БКП в културата.” Светът ще загине, идиотите не. Щом все още има лумпени, които да гледат и слушат подобни таварашутки, България просто няма шанс. - Неотдавна в интернет-форумите се появиха поустове, в които анонимно ви заплашват със саморазправа заради позициите ви, изразени по телевизията. В реалния живот заплашват ли ви и боите ли се за сигурността на вас и семейството ви? - Човек като мен, който убедено вярва в Бога, не се страхува от нищо на земята. Понякога само го е гнус… Нямам време да отговарям на всекидневните писма на зрителите, камо ли да влизам и се ровя във форумите. Там е пълно с анонимни комплексари и страхливци. А аз всяка вечер заставам с лицето и името си пред хората. И нося отговорност за всичко, което изричам. Сгреша ли, извинявам се. Не се срамувам – това е достойно и мъжко. Не се страхувам. Още в началото на деветдесетте години започнаха да ме плашат. Понеже бе първото, съм запомнил обръщението към мен в едно анонимно писмо. То започваше така: „Мръсно куче Цар-Борисово, ще ти видим сметката фашистка…” Между впрочем 16 години по-късно, през 2006-а, офицерът от Държавна сигурност, членът на БКП Велизар Енчев посвети цяла страница в гестаповския вестник „Земя”, за да ме изкара „фашист”, „хитлерист”, „телевизионен клеветник”… И знаете ли кого бранеше? Честта и достойнството на Петър Стоянов. Как се защитава нещо, което не съществува, може да обясни пред докторите в Карлуковската психиатрия. Която е лудница с традиции. Заплашвал ме е и бащата на собственика на СКАТ Валери Симеонов. Последно ме плашиха по улиците. Висяха с автомобил пред нас. Правеха се на пийнали, заяждаха се с мен. Така – цели три вечери. Накрая пуснах куфарчето си на земята и им рекох: „Момци, трима сте. Знам, че можете да ме набиете. Та ако това ви е меракът, започвайте. Щото много се проточи. Един мъж трябва да може да отнася и по един бой…” Наведоха глави, набързо „изтрезняха” и повече не се появиха. За пръв път ще призная нещо специално за вашия вестник: когато преди време работех в една медия, ми сложиха двама души за охрана. Пълна комедия! Обаче момчетата се оказаха свестни хора. Една вечер ги поканих да пийнем по едно у дома. Тогава ми разказаха смайващи неща от кухнята на настоящето МВР. У нас наистина има организирана престъпност. Тя е организирана от МВР и основните й клетки са отделните управления. Защо вечер не обиколите заведенията в Студентския град, да речем. За да се уверите, че един шеф на районно управление на МВР е „капо ди тути капи” в този край на столицата. Доклад на Европейския съюз ли? Та на стола на министъра на вътрешните работи седи откровен гангстер! Ако иска да промени нещо, Европейският съюз трябва да пристигне с танкове и самолети и да изрине тази болшевишка сган. Уви, както каза Владимир Буковски: със секретни документи на ЦК на КПСС е доказал, че ЕС е новият Съветски съюз. Жалко за прекрасната ни страна и за поколенията, които все повече биват превръщани в зомбита. Заради тях се мъча да събудя съзнанието на населението, включително и на редовите членове на БКП и БЗНС. И те да застанат до нас, нормалните хора, без значение на етническа принадлежност и вероизповедание. Та да станем народ и да си вземем обратно България. А не партийни секретари, ченгета и мутри да се правят на „националисти”, на „десни”, на „демократи” и да крадат дори изречени от мен фрази, като ги превръщат в „свои” девизи. Едно интервю на Митко ЩИРКОВ http://www.bulpress.net/index.php?p=view&r[id]=4366 -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.2.2008, 16:55
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Човек като мен, който убедено вярва в Бога, не се страхува от нищо на земята. Понякога само го е гнус… Нямам време да отговарям на всекидневните писма на зрителите, камо ли да влизам и се ровя във форумите. Там е пълно с анонимни комплексари и страхливци.
--------------------------------------------------------------------------------------------------- Това не е верно. Инфандиев чете поне един Форум в интернет и това е този. Съвсем скоро в някои негови предавания засякох фрази и изречения изказвани в нашия Форум. Не съм ги записал, но той си знае. Все пак не бива да преразказва комплексари и страхливци Същото прави и колегата му Сираков от Скат, в аналогичното предаване. И двамата си вземат по нещичко и то от "доста дебилните" фрази, често изказвани от нас като "Еврейски съюз" или ЕС= СССР. |
bobired |
Публикувано на: 14.2.2008, 18:29
|
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 |
Едно от малкото предавания, които гледам е именно на Ифандиев. Въпреки, че почти не може да ме изненада по темите, по които говори, има доста интересни неща, които научавам от него.
|
nazi_bg |
Публикувано на: 15.2.2008, 0:55
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 17 Участник # 1 341 Дата на регистрация: 14-February 08 |
Ифандията е гръцки чифут по бащина линия!!
Гиоргос Менелай е истинското му име трансформирано по-късно на Георги Менелаев! Освен това админа на Ифандиевия форум - www.badlsofia.com на име Марин сам призна, че е ЕВРЕЙН! Можете да влезете там и да го попитате!! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 15.2.2008, 13:56
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Верно ли Ифанди си има Форум с админ евреин? Пък разправя, че нямал никакво отношение към интернет и форуми. Лъже като типичен грък с еврейска притурка. http://megimg.info/badl/Forum/index.php |
||
antijew |
Публикувано на: 15.2.2008, 13:57
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
То и Ноам Чомски е чифут, но.... Едно от предаванията на Ифандиев. Диагноза http://www.vbox7.com/play:29d9e4b7 -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 15.2.2008, 14:06
|
||||
Дето имаше една наша поговорка: "Гледай попа кво чете, а не какво прави". Мисля, че това трябва да се промени. И Чомски казва хубави работи, но е любимец на комунерите и си е мисля комунист. Вероятно става дума за подставени лица от евреите, чиято задача е контролирано да изнасят информация за тях, дори и с негативен отенък. Важното е, че информацията е редактирана и контролирана и скрива още по-съществената такава от нас. |
||||
nazi_bg |
Публикувано на: 15.2.2008, 18:22
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 17 Участник # 1 341 Дата на регистрация: 14-February 08 |
Сектичката ви жалка сте същите чифути и мангали като ифандията!!
|
anti666 |
Публикувано на: 15.2.2008, 19:02
|
|
Нацистко педалче, я кажи верно ли че вашия щурмабанфюрер Фелдмаршалов Калоянов станал тангристче някакво. Последно някъде се пенявеше, че сме излагали тангризма и той заедно с танкиста били най-верните му последователи. Откога и той стана тангрист? Или така са му наредили шефовете. По едно време влизаше преди да го баннат с призива смърт на тангристите, пък сега станал по католик от папата. А тоя вашия фюрер Антон Рачев, какво стана, що така в минало време говорите за него? Не ви знам какви ги вършите във вашето русйенско Гестапо, но гледам че Режима осъди две момчета от Карлово само заради една свастика и орел, а вас си ви търпят. Що така бе?
|
|
nazi_bg |
Публикувано на: 15.2.2008, 19:55
|
Самото ти подиграване за говора в Русенско е показатален, че не сте надраснали жалкото си ниско равнище! Имате много път да извървите докато станете националисти! Освен това в Русе не говорим диалектно! На основата на Русенския и Търновския говор е създаден сегашния литературен български език, а не на езика на шопите!
|
Страници: (3) 1 [2] 3 |