www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Евреи против Зионизма

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Евреи против Зионизма, Демонстрация
Sinclaire
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 230
Участник # 313
Дата на регистрация: 1-April 06

Като гледам да има 30-40 човека, което си е капка в морето. Затова не се залъгвайте! Евреите са гадини може просто да искат да излъжат света с евтини трикове (нали все пак са евреи) smil3dbd4dcd7b9f4.gif

--------------------
[size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Арабите мразят евреите...за какво им е да правят демонсттрации с равини?

Това е като да кажат - българите са продажници, защото повечето са такива, но ние тук, макар и малка част, не сме. Предполагам, че и тези, като нас, се имат за различни от останалите евреи....аз допускам и такава възможност.

Това не значи, че защитавам евреите или нещо от сорта, просто обичам да гледам колкото ми е възможно по-обективно на нещата и понеже не съм всезнаеща винаги поставям мислена въпросителна зад голяма част от позициите си!

Ако наистина лъжат както казвате, тогава ми е интересно каква им е мотивацията? И как така са успели да замажат очите на арабите? Аз предполагам, че за да се стигне до такова положение спецялно тези хора би трябвало да отстояват тези си позиции от сумати години за да могат да направят такова обединение с палестинците! Лесно е да се каже-тея лъжат...лесно е да се кажат много неща. На мен лично ми е интересно да се помисли над реалните залози, мотивация и въобще реалността на това събитие. Не ви ли прави впечатление, че никоя медия едва ли не не отразява това нещо....ако беше манипулация на самите ционисти и властващи евреи тогава би трябвало да я направят световно известна....аз мисля, че това е голям куриоз и не ми се струва нормално да не е отразяван в медиите.....
Въобще може да се помисли над тоя въпрос.

Такива протести се правят в Ню Йорк, Вашингтон, Израел и тн....как така едва ли не никой не е чул за тях!

Те просто имат няколко сайта, с които разпространяват позицията си и тва е, ако ви е интересно можете да потърсите инфо тук: www.jewsagainstzionism.com
Има и видеоматериали на демонстрациите и тн.....

Незнам за вас, но аз лично съм доста озадачена!

PM
KHANDANKO
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 19
Участник # 407
Дата на регистрация: 30-May 06

ahhaha ama ti si bil golem razbirko davai talkuvai napisanoto ot evrei preddi hilqdi dogini po svoite pravila i vazgledi i 6te propadne6 v iliuzii po golemi ot vsqka druga laja v jivota ti :)
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Да, знаех си, че нямам право да тълкувам сам, трябва винаги "учител". Отсега нататък ще питам само тебе, пастире наш! smil4334a62fd4260.gif
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
iss
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

smil3dbd4dcd7b9f4.gif Нищо хубаво не може да се очаква от евреин,турчин и циганин!
(шушукайки)...и ми миришат гадно...като чуя само"турчин" ми замирисва на лой; евреин - на нафталин; циганин - на брикети/кюмюр/...омирисаха света...

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
БРАНЪ
Quote Post

Участник

Съобщения: 315
Участник # 383
Дата на регистрация: 15-May 06

QUOTE (KHANDANKO @ Jun 3 2006, 11:47 PM)
ahhaha ama ti si bil golem razbirko davai talkuvai napisanoto ot evrei preddi hilqdi dogini po svoite pravila i vazgledi i 6te propadne6 v iliuzii po golemi ot vsqka druga laja v jivota ti :)

VERNO LI WE KOPELE? 6ALOM TWOITA MAMA IUDEISKA!

--------------------
???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
PM
Бранникъ
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 12
Участник # 401
Дата на регистрация: 26-May 06

QUOTE (iss @ Jun 4 2006, 01:24 AM)
smil3dbd4dcd7b9f4.gif Нищо хубаво не може да се очаква от евреин,турчин и циганин!
(шушукайки)...и ми миришат гадно...като чуя само"турчин" ми замирисва на лой; евреин - на нафталин; циганин - на брикети/кюмюр/...омирисаха

Вижте само, колко са противни на снимките евреите. Пък тези демонстрации може да с smil4334acc8dd304.gif а за прикритие не им вярвайте.

--------------------
?? ??? ?????? ??????? ?? ????, ???????? ?? ???? ????? ???, ??????? ????? ????? ?? ??????? ?? ????? ?? ?????? ????!
PMUsers WebsiteICQ

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020