Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Евреи против Зионизма, Демонстрация
Sinclaire |
Публикувано на: 3.6.2006, 22:53
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
Като гледам да има 30-40 човека, което си е капка в морето. Затова не се залъгвайте! Евреите са гадини може просто да искат да излъжат света с евтини трикове (нали все пак са евреи)
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
Bell |
Публикувано на: 4.6.2006, 0:19
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Арабите мразят евреите...за какво им е да правят демонсттрации с равини?
Това е като да кажат - българите са продажници, защото повечето са такива, но ние тук, макар и малка част, не сме. Предполагам, че и тези, като нас, се имат за различни от останалите евреи....аз допускам и такава възможност. Това не значи, че защитавам евреите или нещо от сорта, просто обичам да гледам колкото ми е възможно по-обективно на нещата и понеже не съм всезнаеща винаги поставям мислена въпросителна зад голяма част от позициите си! Ако наистина лъжат както казвате, тогава ми е интересно каква им е мотивацията? И как така са успели да замажат очите на арабите? Аз предполагам, че за да се стигне до такова положение спецялно тези хора би трябвало да отстояват тези си позиции от сумати години за да могат да направят такова обединение с палестинците! Лесно е да се каже-тея лъжат...лесно е да се кажат много неща. На мен лично ми е интересно да се помисли над реалните залози, мотивация и въобще реалността на това събитие. Не ви ли прави впечатление, че никоя медия едва ли не не отразява това нещо....ако беше манипулация на самите ционисти и властващи евреи тогава би трябвало да я направят световно известна....аз мисля, че това е голям куриоз и не ми се струва нормално да не е отразяван в медиите..... Въобще може да се помисли над тоя въпрос. Такива протести се правят в Ню Йорк, Вашингтон, Израел и тн....как така едва ли не никой не е чул за тях! Те просто имат няколко сайта, с които разпространяват позицията си и тва е, ако ви е интересно можете да потърсите инфо тук: www.jewsagainstzionism.com Има и видеоматериали на демонстрациите и тн..... Незнам за вас, но аз лично съм доста озадачена! |
KHANDANKO |
Публикувано на: 4.6.2006, 0:47
|
Читател Група: Участници Съобщения: 19 Участник # 407 Дата на регистрация: 30-May 06 |
ahhaha ama ti si bil golem razbirko davai talkuvai napisanoto ot evrei preddi hilqdi dogini po svoite pravila i vazgledi i 6te propadne6 v iliuzii po golemi ot vsqka druga laja v jivota ti :)
|
Севар |
Публикувано на: 4.6.2006, 1:33
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Да, знаех си, че нямам право да тълкувам сам, трябва винаги "учител". Отсега нататък ще питам само тебе, пастире наш!
|
iss |
Публикувано на: 4.6.2006, 2:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Нищо хубаво не може да се очаква от евреин,турчин и циганин!
(шушукайки)...и ми миришат гадно...като чуя само"турчин" ми замирисва на лой; евреин - на нафталин; циганин - на брикети/кюмюр/...омирисаха света... -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
БРАНЪ |
Публикувано на: 4.6.2006, 13:38
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
VERNO LI WE KOPELE? 6ALOM TWOITA MAMA IUDEISKA! -------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
||
Бранникъ |
Публикувано на: 4.6.2006, 15:59
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 12 Участник # 401 Дата на регистрация: 26-May 06 |
Вижте само, колко са противни на снимките евреите. Пък тези демонстрации може да с а за прикритие не им вярвайте. -------------------- ?? ??? ?????? ??????? ?? ????, ???????? ?? ???? ????? ???, ??????? ????? ????? ?? ??????? ?? ????? ?? ?????? ????!
|
||
Страници: (2) 1 [2] |