Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
Полицията срещу България
Eлтимир |
Публикувано на: 4.6.2006, 23:34
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Проблемът е само в парите. Иначе и за 100 и за 100 000 бройки работата по вестника е една и съща. А тоя брой ще съдържа доста неизвестни на широката публика факти и наистина си заслужава да бъде пуснат в малко по-голям тираж. Помагахте, когато нямах абсолютни никакви средства и никак няма да е зле, ако се намерят поне още малко пари да увеличим тиража. И после да дойде някой да вземе поне част от отпечатаните бройки и да ги разпредели между хората. Когато всеки свърши по нещо малко, накрая ще се окаже, че е свършена една наистина голяма работа.
-------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 5.6.2006, 0:39
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Щом е само в парите - това е добре, понеже е решимо по най лесния начин: отива се в ЦКБ и се превежда по сметката. Стоиш си, а служителя си върши работата. И няма такса, комисионна, ДДС, акциз, патентен данък, винетка , гражданска отговорност, нови табели и пр. Утре ще помогна за "няколко бройки повече". Надявам се да не съм само аз, а и други да направят същото. -------------------- |
||
LETO |
Публикувано на: 5.6.2006, 0:51
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
... Ще има и други, бъди сигурен Този брой го очакват много хора. -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
||
Острие |
Публикувано на: 5.6.2006, 10:28
|
||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 9 Участник # 398 Дата на регистрация: 24-May 06 |
искам и аз такова медальонче, от къде да си купя/намеря? мисля че други хора също биха искали, така че го пиша като коментар, а не на ЛС. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 5.6.2006, 10:39
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
БНС на Боян Расате ги изработват. Интересно е, че извън България никъде не създават проблеми за тази символика. Излиза, че българските символи са забранени само в България. Още по-интересно е, че след като повдигнах тази тема във форума на в-к "Атака", тя бе изтрита по заповед "отгоре". Почвам да се чудя къде точно се намира това тяхно "горе".
-------------------- |
Янга |
Публикувано на: 5.6.2006, 17:04
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Моето е подарък, но все пак ми е от близък човек, така че ще го питам. Само розетите се правят от хората Расате, доколкото знам. Продават се по т.н. "метъл магазини" .Медальончетата от ковано желязо под формата на щит и с Дуло идват от друго място. Не са много лесни за намиране
|
Petee |
Публикувано на: 5.6.2006, 21:59
|
Участник Група: Участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Ехо, четете ли по украйнската преса какво става в Крим? Българите(дето им викат татари) пак се надигат.
|
Севар |
Публикувано на: 5.6.2006, 22:53
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Ами пусни линк. Между другото преди малко даваха по "Господари на ефира" нова гавра. Този път с българския химн в някакъв сериал "Триъгълникът". Ето за какво става въпрос:
Предаването го има в Линкос.бг: http://torrents.linkos.bg/details.php?id=45347 Интересно, че химна не се чува едно към едно, а е замаскиран, но все пак ясно си личи, че е точно химна. |
||
Диана |
Публикувано на: 6.6.2006, 17:10
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 379 Дата на регистрация: 13-May 06 |
А глобата е направооооо заплашително СМЕШНААААА
Как може да е само толкова, това направо не мога да го повярвам. И "ДО една година" , което ще рече, че може и изобщо да няма лишаване от свобода. Прави ми впечатление, че по-принцип символите на Българската държава не се познават и почитат. Факт е, че голям процент от младежите изобщо не знаят думите на химна. И не само младежите. |
Янга |
Публикувано на: 6.6.2006, 18:38
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Много често почнаха да се гаврят с химна ни. Помните ли оня идиотски сайт с кравите?
Интересно каква е глобата в САЩ при такова нещо. Или пък в Израел... |
Севар |
Публикувано на: 6.6.2006, 19:36
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Глобата за гавра с химна или знамето в България е само една - отсичане на главата. Щом тук няма такава мярка, значи не живеем в България. Много хора живеят с тази илюзия и май оттам идват всички проблеми. Те все още вярват. Аз пък например не живея с тази илюзия и се чувствам като чужденец в собствената си родина. Затова май е време да почваме да се отказваме публично от "услугите" на сегашната скапана държава. Имайте предвид, че личния пример може да създаде застрашителна верижна реакция.
|
Янга |
Публикувано на: 6.6.2006, 22:51
|
Уви, едно от най-неприятните неща е да се чувстваш като чужденец в собствената си родина.
Севар е прав за личния пример. Доста от хората притежават стаден инстинкт и се скатават докато някой не направи нещото, което те съзнателно или несъзнателно желаят. От нас се иска да покажем, че не сме само на сладки приказки по форумите. Все някой трябва да е "първата овца". Не можем вечно да си клатим краката и да се успокояваме с "не аз съм тоя, който може да направи нещо по въпроса", защото така никога няма да се измъкнем от порочния робски кръг. |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 6.6.2006, 23:34
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Полицията в квартал Люлин,град София.Какво се случва докато спи и какви ги върши като се събуди.
Люлин се намира на по-малко от километър от квартал Филиповци - кварталът без българи.Идват, безчинстват и си отиват.В 12:00 не е проблем,пеша са на 10минути път. Патрулките са като влакчета от лунапарк - не биха спрели за нищо на света,освен ако не са извикани от един от побойниците,който има познат... Открадват ти колата и почва издирване.Мислиш си,че след първите 30мин е на части,но ГРАЖДАНИ я намират по таван в едно дере в Горна баня.МВР са там преди тебе и се чудиш каде са ти инструментите от багажника.Издирването на виновника се прекратява,знаеш,че е сина на един служител от блока,защото като се напие тръгва с фенерчето. Въпреки че блокчето ти е полицейско,заградено е от блокове на социалните - или дърво,или желязо.Прозорците са неразумна инвестиция. В кафето приятелката ти явно привлича погледите с африканския фактор.Излизате,още двама след вас.Брейй,разнообразно се разхождате,а ония са още отзад.Познато ти е това уравнение,до корена пътя го знаеш.И в точния момент на неопровержимата ти вина,изневиделица като по магия те връхлита патрулка.Двамата сте в районното. -Кой си ти бе?...казваш си името. -Мога да чета бе тъпак,за какъв ме мислиш?...мълчиш. -Кво` е тва бе?(презервативи)...нищо. -Ми нищо я.Само боклуци разнасяш.Кво` ше правиш с тях?...нищо. -Че ти се тва` правиш бе,фашкийо.Кви са тия дрехи?...мълчиш.Поне приятелката ти я пуснаха.Защото такъв бой ти теглиха,че през носа ти изкараха цялата циганска мъка дето си раздал в историята си. -Ма ти си бил от ...блок.Знам го оня от ...етаж. ...да се усмихнеш ли? -Айде махай се. Който ти краде колата,после ти спасява главата.В квартал Люлин сме на "всяко зло за добро".Полиция=господ.Мангал=привилегия.Саморазправа=естествен отбор. |
Bell |
Публикувано на: 7.6.2006, 23:03
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Имам една приятелка на трийсет, няма братя, нито мъж, нито такъв тип познати, които да я защитят при нужда...Веднъж си разхожда това момиче кучето в квартала заедно с едно друго момиче и кучето и се разлаяло по детето на някакъв и го стреснало, но нищо повече, защото животното не хапе.
Скоро след това изкарали двете жени кучетата си пак и зад някакъв храст се бил скрил същия с едно дърво в ръка и ги издебнал-пребил ги и двете от бой с дървото, до такава степен, че на моята приятелка и се посинили гърдите и и излезнала бучка...оказало се оток, но тя изживя голям шок докато се докаже, че не е рак. Казах и-защо не се оплака в полицията? Отговора беше покъртителен - "ква полиция, като тоя беше бившия квартален"!!! .....има много беззащитни хора в България, особено жени....на тази моя приятелка друг мъж и е гърмял пистолет в краката пак заради кучето и я заплашил, че ако се оплаче ще я убие! Къде е нашата полиция? Няма такава....принудени сме да се защитаваме кой както може......много е страшно да си сам и да няма кой да ти помогне!Бих казала, че лудите в България са повече от нормалните!!! Много е лошо да си сама жена в България! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 7.6.2006, 23:47
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ех!
Защо не си е взела газов пищов от примерно 60лева, и да му гръмне от упор в окото, та барутни газове да му излезат от ушите? Толкова е лесно. -------------------- |
Страници: (3) 1 [2] 3 |