www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Ботев!

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Ботев!
Иван
Публикувано на: 13.7.2006, 14:22
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Аз също имам такава информация - за убийство на Ботев от свои.
Причините мисля, че са именно нежелание на четата да става камикадзе.

Включително съм съгласен с оценката на Ботев като емоционален, чувствителен и т.н., а на Левски като професионалист. Левски и Ботев винаги са ми харесвали като нагледен пример за "единодействие, но не единомислие".

В крайна сметка Ботев постига целите си. Просто не всички са били съгласни с методите му. Днес положението е същото. Отново има хора, като Ботев, отново е очевидно, че ефект от тяхната борба има, но не всички са склонни да се борят по този начин. И затова ние казваме, че търсим единодействие, а не единомислие.
PM
Bell
Публикувано на: 13.7.2006, 15:53
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

QUOTE (nik @ Jun 21 2006, 08:41 PM)
трябва според мен национална конференция /НАДПАРТИЙНА/ ..ТРЯБВА ЛИДЕР,кръг около него,разбор и определяне начини на действие.

Това го осъзнават всички "лидери на дребно", както му се казва, повели своя кръг от националисти-последователи....
Основен проблем и пречка за такова обединение е това, че всъщност всеки от тия иска да е този един ЛИДЕР! Като кучета над мърша вместо истински националисти........

Никой "изявен" "лидер на дребно" не е готов да даде в "саможертва" собственото его и разбира се привилегиите и облагите на апетитния пост да си ЛИДЕР, за това те залагат на сигурното в изграждането на своята лидерова кариера и не се обръщат официално към хора като Елтимир, които са извън тези мераци и съответно са неконтролируеми и потенциално вредни за лидеровите кариери!......това са ми наблюденията за съжаление....

--------

Да живее паметта на Ботев и примера му за Саможертва, на който се възхищавам смирено!!!

PM
iss
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (Bell @ Jul 13 2006, 02:53 PM)

Никой "изявен" "лидер на дребно" не е готов да даде в "саможертва" собственото его и разбира се привилегиите и облагите на апетитния пост да си ЛИДЕР
Да живее паметта на Ботев и примера му за Саможертва, на който се възхищавам смирено!!!

"Аз съм готов за целта да употребя всичките страшни средства освен подлоста и лъжата,защото преди всичко трябва да сме човеци,после българи и патриоти!"- 26 юни 1875г. Ботев

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
ime
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

"Пък който иска, та тегли -
тежко му нима ще кажа?
Юнакът тегло не търпи -
ала съм думал и думам:
Блазе му, който умее
за чест и воля да мъсти -
доброму добро да прави,
лошия с ножа по глава, -
пък ще си викна песента!"

"Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът!"

"Дружина тръгва, отива,
пътят е страшен, но славен:
аз може млад да загина...
Но... стига ми тая награда -
да каже нявга народът:
умря сиромах за правда,
за правда и за свобода..."

--------------------
"????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
PMUsers Website

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020