Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
Ботев!
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 6.6.2006, 10:51
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Не трябва да е силно.Трябва да точно
|
Севар |
Публикувано на: 6.6.2006, 15:00
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Изключително опасни оръжия могат да се направят (хипотетично) и в домашни условия. За справка: "Готварска книга на анархиста". Наскоро НСБОП бяха арестували някакъв човек, който се осмелил да я качи в Интернет с картинки. А иначе без картинки се намира навсякъде.
|
Диана |
Публикувано на: 6.6.2006, 15:41
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 379 Дата на регистрация: 13-May 06 |
И дядо ми, с един крак човека, си спи с рязаната пушка.
Който търси намира. Който пъшка - умира. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 13.6.2006, 12:19
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Разбира се че хипнотично. Ние се интересуваме единствено с учебна цел, теоретично да сме запознати, а иначе с незакони работи не се занимаваме. Ми да. Та Севар, къде викаш се намира въпросната книжица? Аз като пуснах гугъла ми изкара следната интересна курсова работа: http://www.kumanov.com/docs/internet/sec/ , но такава книга не найдох. -------------------- |
||
Янга |
Публикувано на: 13.6.2006, 23:04
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Имаше един сайт в който най-подробно се обясняваше направата и употребата на всякакви взривни вещества и димки. Инструкциите бяха добри (познати ненормалници даже си направиха бомбички и отидоха да гърмят едни квартални наркоманчета, но това е друга тема:)), та даже и снимки имаше...
В Интернет се публикува абсолютно всякаква информация - достоверна и грешна. Явно масовият разврат и разните му там сектантски организации се смятат за нещо полезно и позволено, а други неща биват забранявани, въпреки че пространството като цяло се смята за свободна зона. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 13.6.2006, 23:16
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Да така е - освен вярна информация в нета с пуска и лъжа.
Мой приятел, виртуоз в химията потвърди че някой бомбаджийски рецепти са пуснати с цел диверсия за тези които се опитат да правят нещо. Примерно една от рецептите била преиначена така, че при въпросната последователност на смесване на реактивитв - задължително би последвало взрив и пращане на наивника в болница с изгаряния от киселината. -------------------- |
Ник |
Публикувано на: 15.6.2006, 1:17
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
все още не се учим от враговете си и хленчим.писането е добро,ако има кой да го чете и ако има начин да стигне до широка аудитория.тук има лидери и авторитети.какво се прави на практика обаче.става като "в механата"-...но щом изтрезнеем.?! да си даваме живота,но да не е глупашки.без емоции и без приказки!дела трябват,дела и хора-не декларации!трябват водачи,мъдреци,трябва да насочим усилията си натам,да разберем къде им е силата,кой я поражда,как,каква е почвата,какво искат хората-народът-и тогава да измислим противоотрова!НЯМА ВРЕМЕ!
|
LETO |
Публикувано на: 15.6.2006, 1:30
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
nik, "В механата" е алегория.
А ти, как предлагаш да противодействаме? Имаш ли ясен план? В началото на сайта имаше до днес обяснение на Движение "Войни на Тангра" Ако може, би ли ми казал как виждаш развитието на една подобна българска съпротива в тоя момент. Всяка идея за нас е ценна! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Bell |
Публикувано на: 15.6.2006, 2:10
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Сега ще ви кажа аз как ги виждам нещата и какво можем да направим сега!
Понеже се убедих, а е време и вие да го разберете, че на този етап за да постигнем нещо трябват доста пари.....не разполагаме с такива средства! В света днес всичко се постига с пари и връзки...дори големите революции са платени поръчки, който не го е разбрал ще си остане безнадежден мечтател! Нямаме време да чакаме да се образоват хората, особенно след като сега се полагат държавни усилия в обратната посока! Това, което трябва да правим според мен е да действаме като илюминатите примерно! След като народа ни не е обединен и няма изгледи за такова нещо, то тогава трябва да действаме на индивидуално ниво! Смятам, че трябва да направим силен пакт между нас-тези които са наистина запалени и сериозни и само ние да се знаем кои сме, след което всеки да работи усилено за да се внедри в ключови позиции в политиката, полицията, медиите, банките....и прикрито да работи за българските интереси докато другите му покриват гърба и това до момента, в който не наберем достатъчно власт и средства (всякакви), с които да можем открито да претендираме за българския (на България и на българите) суверенитет!!! Но до тогава да изглеждаме колкото е възможно по-безобидно в работата си! Трябва да боравим със системата щом за сега не можем да я променим, трябва да ги бием на тяхната игра!!! Докато някои "мечтаят" аз лично работя над своите идеи!!! За това смятам, че не можем и не трябва да даваме излишни жертви за тоя дето духа!!! Проблема е,че се съмнявам, че на този етап някой от вас ще се съгласи с мен и ще има желанието да си създаде неудобства в личния живот, като да се сблъска със системата! Трябва да влезнеш в ядрото на матрицата за да я разбиеш......... |
pitbull |
Публикувано на: 15.6.2006, 12:29
|
Участник Група: Участници Съобщения: 47 Участник # 362 Дата на регистрация: 4-May 06 |
На България и на Българите ни трябва нов образ,който да бъде последван,трябва ни нова ценностна система,нова концепция за развитие и възраждане на народа и на "държавата" и този образ трябва да бъде стремеж на всеко един от нас, да се издигнат такива ценности, които да събудят промития и заспал народ.Ако всеко го пожелае ,то ще започне .Ако всеки преследва целта съзнателно или не,тя ще бъде постигната с наша и Божия помощ! Българите са Българи и няма на света подобен народ!И не е вярно, че сме малко! Достатъчно сме! В Българина е заложено много и е време да се покаже тази Божествена заложба! И тя се показва, показвала се е и ще продължи да се показва . Капка по капка-вир!
|
Запознат |
Публикувано на: 15.6.2006, 12:55
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Добре дошъл pitbull, точно така и ние мислим! Работата по възраждането е започнала вече. Ако си стабилен и търпелив скоро ще разбереш за какво става дума.
|
Севар |
Публикувано на: 15.6.2006, 14:04
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Да, знаеш, само ти се сблъскваш със системата. Ние си живеем райски живот. Никакви неудобства нямаме. |
||
Bell |
Публикувано на: 15.6.2006, 16:15
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Не си ме разбрал правилно явно!
Това изречение "да се сблъска със системата" е предназначено да се чете в контекст и да не се вади от него........иначе, ако искаш можеш да сложиш буквален смисъл на всяка отделна дума, която казвам и ще стане много интересно! Все пак мисля, че тук не водим единствено монолози, а се стремим към диалог. Та въпросното изречение и спецялния контекст са свързани именно с диалога, който водим за БЯГСТВО от системата и ПРОМЯНА на системата (визирам главно чудесните анализи на Иван по този проблем и всички, които се съгласяват с него).....и след като на този етап това не е най-постижимото в масов аспект то тогава аз лично смятам, че е по-практично да се "сблъскаме" със системата, като се опитаме да я използваме за наши цели! И за да бъда максимално ясна ще поясня също така, че под "сблъсък" имам предвид да се насилим да играем по някои правила, които не са ни приятни с цел да "превъртим" играта.... Ако пък си си помислил, че аз съм искала да се изява като многострадална героиня от бразилски сериал, то нещо ме бъркаш с друга!!! |
Ник |
Публикувано на: 21.6.2006, 21:41
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
бел е права в много отношения.с удоволствие бих дискутирал,но не тук притеснява ме ,че всичко,което се казва се контролира и това ще направи разговора безмислен.де факто бел предлага модела на евреите и той е изключително ефикасен.само,че евреите работят върху хората си вече почти три хиляди години и там издънки не са възможни,а ако се случат са наказвани по един единствен начин.при нас народът е отровен и хората не реагират нормално.трудно е.не е обаче невъзможно. трябват да се изберат подходящи хора.В България има такива, има и виждания по въпроса.има и няколко прости неща,много прости,но никой не ги осъзнава и не ги прилага.трябва според мен национална конференция /НАДПАРТИЙНА/ ..ТРЯБВА ЛИДЕР,кръг около него,разбор и определяне начини на действие.всичко законно,все още може!пари и медии!предложете как да се срещнем преди това.
|
iss |
Публикувано на: 13.7.2006, 10:50
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
За "промития и заспал народ",няколко дена след 02.юни.в вестник "Ние жените"(брой 23), се мъдреше статия,която определено може да повлияе за "нова ценностна система"...в статията нямаше "концепция за развитие и възраждане на народа"....в нея обстойно предаваха"Прозренията на свръхфеномена Слава Севрюкова(из книгата на Христо Нанов)...за...ГИБЕЛТА НА БОТЕВ!!!...Искаше ми се веднага да споделя това със Вас,тъй като ме обзеха неприятни чуства,тъй като този форум (за мен) е едно от малкото места където се обменя и опровергава информацията.Не го направих ,защото темата се отклони :)Дне смисля ,че може да се приключи ,като отново се върнем към Ботев с мнения и коментари на това което ще цитирам от статията.С големи букви : "ГЕРОИТЕ СЕ РАЖДАТ ОТ АБСУРДА"............(разяснения защо) "ГРУБА СТРАТЕГИЧЕСКА ГРЕШКА ....съпоставяйки го с Апостола С.С.констатира:"За разлика от Левски,той е непрактичен.Като всеки роден поет ,във висша степен е идеалист"......." "ПРАКТИЧЕСКИТЕ УМЕНИЯ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ СА МНОГО ПО ЦЕННИ ОТ ЕНТУСИАЗМА"..........С.С.не веднъж подчертава:"Напетият воевода е с чуствителна ,нежна ,ранима духовна настройка на поет,но е лишен от пълководически качества"............" "КУРШУМЪТ Е ИЗСВИСТЯЛ ОТКЪМ ГЪРБА.КОЙ Е СТРЕЛЯЛ?.....На въпроса дали е обсъждана възможноста за евентуално покушение над Ботев от негови четници Никола Обретенов споделя пред комисия,създадена през 1929г.:"Да ,много се коментира това в затвора."..........." "СЛЕД ВРЕМЕ ГО ИЗДИГАТ В КУМИР-констатира от разстояние на годините С.С.-Това бе допуснато защото от величав пример се нуждае всяко племе." Мистериозният куршум,извистял уж неизвесто отде и пронизал гърбом поета войвода,най-вероятно е на....Всъщност има ли значение на кого? По-важният въпрос е-трябва ли тази горчива информация да е достъпна за малцина?" Автора на статията я приключва с :"П.П.......Кой е стрелял в гърба на Ботйов?По всяка вероятност Никола Войновски.Леля Сава нарочно не произнася името му.Нито богоязливият автор на изследването Христо Нанев.Нека грехът да остане за мен.Защото Войновски е погубил поета,а е спасил легендата.Премахнал е лидер,който е непригоден за ситуацията,страдащ и плачещ за живота на всяко момче от четата. Ако приемем за истина разказа на леля Слава,то интуицията ме е подвела и в още нещо.Бях убеден,че Ботйов съзнателно тръгва да мре,защото само чрез саможертвата си може да спои ведно формата и съдържанието на индивидуалната си и национаялната представа за свобода.Да приземи във вечност думата си на мъж и на поет чрез извисеното си дело на духовен революционер.Продължавам да мисля,че е осъзнавал:без лична саможертва и себеотрицателен пример никога няма да може да нахлуе в колективната митология.И в народната памет.Макар и доста овчедушна.Както по него време.Така и до днес..........Румен Леонидов" -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Страници: (3) 1 [2] 3 |