www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Посещаемостта на сайта

Страници: (3) [1] 2 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Посещаемостта на сайта, малко статистика
Севар
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

User posted image

User posted image
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
LETO
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

От това, което виждам, следва да сме горди от постигнатото... но не и доволни.
Може и още!

--------------------
... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
PM
Azerath
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 9-July 05

Над 21 Gb трафик за май месец. smil3dbd4d8676346.gif
Можеш ли да извадиш статистика, от кои сайтове има най-много посещения.

--------------------
“???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????). ???????, 6774 IYI "??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
PMEmail PosterUsers Website
Sinclaire
Quote Post

Участник

Съобщения: 230
Участник # 313
Дата на регистрация: 1-April 06

Евала на модераторите и на всички, които отделят от времето си този сайт да функционира, защото той остава едно от малките места, където човек може да си излее душата и да изкаже мнението по наболели за нацията проблеми.

--------------------
[size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
PM
Диана
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 16
Участник # 379
Дата на регистрация: 13-May 06

Да си излеем мъката или да турим сол в раните си. Няма лошо в това, пък и не само тука може да го правим. Въпроса е: КО ПРАЙМ?
smil4334af067a7a3.gif
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Грешиш, Диана. Тук някои се учат как да воюват и да побеждават. Ако това не се отнася до теб, то проблемът си е твой. Никой не бива да бъде спасяван насила.

--------------------
PM
Янга
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

Само се надявам повечето посетители наистина да научават нещо. Не само да четат слепешката...
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (Янга @ Jun 3 2006, 10:12 PM)
Само се надявам повечето посетители наистина да научават нещо. Не само да четат слепешката...

Тук се научават много интересни неща,но...учението се дава на "учениците"-не на любопитните....или...ако си се доближил до огъня или ще си сгрееш ръцете или ще изгориш като боклук smil3dbd4e398ff7b.gif

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Диана
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 16
Участник # 379
Дата на регистрация: 13-May 06

Някак си не виждам къде сгреших, може би в това, че не се изразявам на дълго и на широко както някой симпатяги тук. И може би защото обичам да оставям въпросителни след себе си.
Вярно е, че съм нова в този сайт и форум, и отделям (с интерес) доста от времето си да го изследвам, едва ли бих го правила ако не искам да се уча, ако темите тук не ме вълнуват.
За нещастие Елтимир аз се учих да воювам и да побеждавам не по сайтовете и форумите. А пред лекарските кабинети, по болниците, със всеки следващ и еднакво безхаберен доктор....за детето си воювах с цялата система, осланях се на майчиното си усещане. Да не се впускам в подробности. Излязох от водата суха както се казва, цялата мъка и борба ме промениха, все още се учудвам колко дълбоко и необратимо се промених. И аз се наричам - победителка.
СЕГА И ЗАВИНАГИ ЩЕ СЕ ЧУВСТВАМ ПОБЕДИТЕЛКА.
Може би за някой пак не стана ясно каква ми е била борбата, може би за някой ще е дребно, защото не съм се борила за цял народ, защото не съм се борила за родината.
Но нека някой ми каже, че се чувства като мен, нека ми каже, че гледа леко арогантно, и е насъбрал тоооолкова много търпение да се бори с дебилни служители, с корумпирана бюрокрация, с безсилни доктори, търпението с което водата заглажда камъка. И ДА КАЖЕ - СТРАДАХ, БОРИХ СЕ, ПОБЕДИХ, СЕГА МИ СВАЛЕТЕ И ДВЕТЕ РЪЦЕ ДОЛУ smil4334a62fd4260.gif
Кажете ми спечелихте ли и една малка битка в живота си, за да знам битки можете ли да печелите.
Обръщам се към вас, тук, сплотени, надъхани, и все пак отделни хора:
"Ко прайм" по отделно и всички заедно?
А иначе ми е много приятно, че и аз допринасям за положителната статистика на сайта.
и НЕ ПОДХОЖДАЙ ПЪРВО С КРИТИКА ЕЛТИ... ВСЕ ПАК СЪМ ТУК.
PM
ДАН
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 3
Участник # 420
Дата на регистрация: 8-June 06

КАКВО МИСЛИТЕ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ?
АЗ СЪМ НОВ ТУК И МОЛЯ ДА МИ ОБЯСНИТЕ.
ЩЕ ИЗГОНИМ ЦИГАНИТЕ И ЕВРЕИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ????????????????
ЩЕ СВАЛИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО??????????????
ЩЕ СИ ПОДОБРИМ ЖИВОТА???????????????
ЩЕ......................???????????????????
НЕ!!!!!!!!!!!!!!!ПОВЯРВАЙТЕ ТОВ НЯМА ДА СТАНЕ УВИ!!!!!!!!!!!
ТОВА СА НЕЛЕЧИМИ РАНИ НА БЪЛГАРИЯ КОИТО СМЕ ПОЛУЧИЛИ С ГОДИНИТЕ.
ЦИГАНИТЕ СА ГЛАСОВЕ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ,А ЕВРЕЙТЕ ПАРИ.
ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН Е ДА ГИ ПРИЕМЕМ С УСЛОВИЕТО,ЧЕ АКО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ ТОВА ЗНАЧИ ДА БЪДАТ БЪЛГАРИ И ДА МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
МОЛЯ СЕ НА ГОСПОД ТОВА ДА СТАНЕ НО НЕ ВЯРВАМ.
СЪЖАЛЯВАМ ЗА МОЕТО ЧЕРНОГЛЕДСТВО!!!!!!!!!!!

(би ли писал с малки букви? Големите букви в Интернет се приемат за крещене - мод.)
PM
Иван
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (ДАН @ Jun 8 2006, 04:31 PM)
КАКВО МИСЛИТЕ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ?
АЗ СЪМ НОВ ТУК И МОЛЯ ДА МИ ОБЯСНИТЕ.
ЩЕ ИЗГОНИМ ЦИГАНИТЕ И ЕВРЕИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ????????????????
ЩЕ СВАЛИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО??????????????
ЩЕ СИ ПОДОБРИМ ЖИВОТА???????????????
ЩЕ......................???????????????????
НЕ!!!!!!!!!!!!!!!ПОВЯРВАЙТЕ ТОВ НЯМА ДА СТАНЕ УВИ!!!!!!!!!!!
ТОВА СА НЕЛЕЧИМИ РАНИ НА БЪЛГАРИЯ КОИТО СМЕ ПОЛУЧИЛИ С ГОДИНИТЕ.
ЦИГАНИТЕ СА ГЛАСОВЕ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ,А ЕВРЕЙТЕ ПАРИ.
ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН Е ДА ГИ ПРИЕМЕМ С УСЛОВИЕТО,ЧЕ АКО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ ТОВА ЗНАЧИ ДА БЪДАТ БЪЛГАРИ И ДА МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
МОЛЯ СЕ НА ГОСПОД ТОВА ДА СТАНЕ НО НЕ ВЯРВАМ.
СЪЖАЛЯВАМ ЗА МОЕТО ЧЕРНОГЛЕДСТВО!!!!!!!!!!!

(би ли писал с малки букви? Големите букви в Интернет се приемат за крещене - мод.)

Ако ти се струва трудно да изгоним циганите и евреите, то защо смяташ, че ще е по-лесно да ги променим, а?

Да станат българи и да милеят за България?!?!?!
Та това е задача за много поколения!

Всъщност, истината е, че това е божествения път - на еволюцията и промяната. Но първо, няма време за това. Наближава изпълването на някои срокове и не ще може да стане тая промяна. И второ, ние не сме убедени, че е необходима.

Не ни трябват още българи. На нас ни трябва малко, но достатъчно пространство и малко, но достатъно български българи.
Не ни трябва разгръщане, разрастване и разсейване. Сега е необходима концентрация, качество и сплотеност. Този процес на уплътняване дори автоматично означава, че някои българи ще отпаднат - тези, които са били на ръба.
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Ами те циганите и евреите достатъчно много си я харесват България, хич и не искат да си отидат! Проблема е, че не ни харесват нас българите и искат нас да претопят в тяхната смотана култура, затривайки нашата и така да унищожат уникалния ни дух и генофонд! Това е ДАН......и не им остава много до постигането на "заветната" им цел!
PM
ДАН
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 3
Участник # 420
Дата на регистрация: 8-June 06

Извинявам се за главните букви!!!!
От това което чета разбирам,че имате решение.

PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 13.6.2006, 11:40
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Да. Има решение.
Поместено е на сайта. Чети наред и ще го намериш и ти, ако силно пожелаеш да си един от нас.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Спорт-Здраве
Публикувано на: 15.6.2006, 21:50
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (Диана @ Jun 6 2006, 01:39 PM)

Но нека някой ми каже, че се чувства като мен, нека ми каже, че гледа леко арогантно, и е насъбрал тоооолкова много търпение да се бори с дебилни служители, с корумпирана бюрокрация, с безсилни доктори, търпението с което водата заглажда камъка. И ДА КАЖЕ - СТРАДАХ, БОРИХ СЕ, ПОБЕДИХ, СЕГА МИ СВАЛЕТЕ И ДВЕТЕ РЪЦЕ ДОЛУ smil4334a62fd4260.gif

Битки всички сме печелили и още два пъти по толкова на брой водим в момента.Да беше човек безсмъртен,щеше да прави като водата с камъка,но не е.Всички сме доста преходни същества,затова забрави за търпението и вместо това се изпълни с готовност тепърва да им чупиш ръцете. Това е недостатъка на айкидо...за да чупиш добре,трябва да чупиш много... smil4334a5a360a6a.gif
PM

Topic OptionsСтраници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020