Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 25.4.2025, 19:45
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 727 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=5Zp1RGTeUk8...Eyf3w0vdRI8fdKH
Песента като излезе и малко ма спече, оти веднага ми ръгна "Хей, девойко черновежда, не ме поглеждай, ша сгрешим" на група Контрол;))), а Контрол са незаменими в областта на черновеждите девойки. Още повек, мелодията ми се струва взета назаем от друга наша песен, както и да е, реших да я оставя да ми улегне известно време, да не бързам с изводите си. Песента има доста достойнства, особено в текста, където се отправят много големи предизвикателства към днешните млади мъже и като цяло, идеята, с която е създадена е да съвмести народният фолклор с настоящето, макар че, то далеч не е толкова игриво, колкото двете девойки, които са магически, признавам си;))) Пленяват те с изпълнението си. Като цяло, много добра съвременна народна песен, отлична и като изпълнение. Нека не е и последната. Не вярвам, песента да е стара и това да е просто нов аранжимент, но може и да греша. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |