Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (6) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

WELA |
Публикувано на: 2.7.2006, 21:18
|
||||
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 18 Участник # 458 Дата на регистрация: 28-June 06 ![]() |
Добре, как да разбирам този пост след като се обръщаш срещу мен ,а въпроса за циганите остава настрана.Нямам нищо против да се изясним,защо БЪЛГАРИТЕ все намират повод да се конфронтират един с друг? |
||||
kiborgut |
Публикувано на: 2.7.2006, 21:54
|
![]() Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 4 Участник # 474 Дата на регистрация: 2-July 06 ![]() |
Приятелю кажи ми какво точно трябва да се сме се замислили,за нашето си поведение,мога да ти кажа 4е поведението ни е даже много меко,прекалено много,но аз ти се заклевам,защото вярвам и съм сигурен,че това е нищо и ако тези наши мнения срещу тези отрепки-цигански те тревожат,незнам след време какво ще разправяш,тъй като няма да са само чесане на езика,а действие,бъди сигурен,мой човек
![]() ![]() ![]() |
iss |
Публикувано на: 2.7.2006, 22:08
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
Аз няма какво повече да ви кажа!Погледни темата в АКТУАЛНО:"Преселеление -тревога!"...Там Запознат го казва много точно и ясно(не като мен с намеци ![]() |
||
WELA |
Публикувано на: 3.7.2006, 8:20
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 18 Участник # 458 Дата на регистрация: 28-June 06 ![]() |
На въпроса защо пиша НИЕ мисля ,че вече сама си отговори,защото започна да ми отговаряш в множествено число,което показва,че си разбрала :не съм само аз с мен са много хора.
Предлагам да се обединим за една обща кауза с теб ,понеже разполагаш с висок интелект(което разбрахме от твоите постове ) И все пак ,има ли предложения за справяне с неуправляемите ,безотговорни и нагли цигани???Ще наведем ли примирено глава??? |
Иван |
Публикувано на: 3.7.2006, 8:44
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
За сега ще се задоволим с работа на парче:
- Пълна изолация, никакво сътрудничество с цигани. - Не наемайте на работа цигани, не работете за тях. - Не продавайте и не купувайте нищо от цигани. По-добре да подариш старата лада на комшията българин, отколкото да я продадеш за 150лв. на циганин! Българинът ще ти е благодарен цял живот, а циганинът само ще стане по-лаком и нагъл, ще започне да си мисли, че това не е подарък, а му се полага. - Правете се, че не ги забелязвате. Ако някой ви моли за нещо, проси пари и т.н., отминете. Или кажете "моята религия не ми позволява". Последният съвет е на моят приятел Запознат, за което много му благодаря. ![]() |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 3.7.2006, 9:27
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Аз пък като бъда атакуван от просещи цигани - не отминавам, а побеснявам и изсипвам много изречения отгоре им. Казвам си всичко дето ми се е набрало от неволите причинени от циганите. |
||
kiborgut |
Публикувано на: 3.7.2006, 13:28
|
||||
![]() Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 4 Участник # 474 Дата на регистрация: 2-July 06 ![]() |
Това съобщение е редактирано от kiborgut на 3.7.2006, 13:30 |
||||
man1aka |
Публикувано на: 7.7.2006, 23:29
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 2 Участник # 464 Дата на регистрация: 1-July 06 ![]() |
циганите Са като кърлежите забиват си хоботчето и докато не се пръснат или докато не ги убие6 не се махат!!
|
Ahnenerbe |
Публикувано на: 10.7.2006, 15:33
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 79 Участник # 437 Дата на регистрация: 17-June 06 ![]() |
Циганите са нй-низшия народ познат на човечеството и подлежат на пълно и безмилостно изтребление като може да се използват поне да си изкупят греховете малко като се прилагат върху тях медицински експерименти както са правили от АНЕНЕРБЕ
|
krasy |
Публикувано на: 10.7.2006, 19:08
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 112 Участник # 70 Дата на регистрация: 5-August 05 ![]() |
Всяко човешко тяло излъчва енергия. Топлинна, електрическа и др. Необходимата за тялото ни енергия получаваме основно чрез храната и напитките. Тази енергия е с различна честота при всеки човек. Всяка клетка в тялото има някакъв ритъм на живот , който се определя от ГЕНА. Този ритъм създава така наречените "вибрации" на всеки организъм. На всеки се е случвало при запознанство с друг човек да "усеща" че дадения човек му е неприятен, макар че се познават от две минути и не му е направил нищо. Причината за това е че усещаш неговите вибрации , които НЕ са в синхрон с твоите. Ако бяха в синхрон, човека щеше да ти допадне и да ти хареса. Гама лъчите, при радиоктавното излъчване представляват мощни електромагнитни вълни, които преминавайки през тялото променят енергийня баланс на клетката, което от своя страна води до мутации на облъчената клетка. |
||
ime |
Публикувано на: 12.7.2006, 9:14
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 ![]() |
За к'ва енергия говорите бе? Ние тук за цигани говорим. Ако имате предвид, че енергията тече по кабел и циганите го крадат кабелето то тогава сте на правилна посока.
"И наследили евреите земята Ханан според писанието, победили аморейския цар Сион и васанския цар Ога и цялото Хананско царство. Ханан бил Хамов син, неговотоплеме се наричало ханани. То било най-проклетото между всички племена на земята. От него произхожали седем народа, тук били и циганите" ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 12.7.2006, 9:37
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
Ами много хубаво си приказвате за циганите.Все едно и също и то общоизвестно.
Това е адекватно решение според мен: изолация.При опит за нейното нарушение: насилие.Толкова ли е трудно за постигане? От нормалните хора циганите са вече изолирани.Трябва да им се прекъснат връзките с ненормалните хора. |
iss |
Публикувано на: 12.7.2006, 17:56
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
Добре го казваш,но ще ти напомня още нещо общоизвестно.С пренаселването и разрастването на градовете,спомогнахме за нарастване на самочуствеито им...ако преди циганските квартали бяха КРАЙНИ-сега вече са ЦЕНТРАЛНИ...(като пример морската ни столица Варна)"Опитай се да обезглавиш лишей".Как??? ![]() |
||
Иван |
Публикувано на: 12.7.2006, 19:01
|
||||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Лишеят сме ние ![]() Циганите не са лишей, а паразит. Паразитът не се обезглавява, а се изолира. После сам загива. |
||||
Bell |
Публикувано на: 13.7.2006, 0:07
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Аз лично силно опонирам това изказване що се касае до благодарността у българина и по-скоро припознавам горното негативно описание в голяма част от българите - особенно тези по селата, при които този тип отблагодаряване прекалено често достига до колосална наглост граничеща с нечовешко малумие! Бих могла да се аргументирам и да дам силни лични примери дори, но не желая да го правя.....въпреки това все пак се изказах така, защото това твърдение дълбоко ме възмути.... Мисля, че iss искаше да каже, че и ние българите трябва да се вгледаме в кусурите и лошите нрави, които ни пречат да живеем добре взаимно, да не говорим да се обединеняваме!!! А що се касае до циганите...то аз вече се чувствам като неканен гост, когато преминавам през моя квартал от толкова много мангали, турци и араби, които преди ги нямаше.... |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |