www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Легенда за циганите

Страници: (6) « първа ... 2 3 [4] 5 6  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Легенда за циганите
WELA
Quote Post

Читател
**

Група: участници
Съобщения: 18
Участник # 458
Дата на регистрация: 28-June 06

QUOTE (iss @ Jul 2 2006, 02:12 PM)
QUOTE (WELA @ Jul 2 2006, 01:23 PM)
ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ  МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!

Дайте предложения как да се справим с тях.

Може би първоначално трябва да се замислим за собственото си поведение и мисли които ни нареждат от едната или от другата страна на това "липсващо звено" smil4334ad1724132.gif

Добре, как да разбирам този пост след като се обръщаш срещу мен ,а въпроса за циганите остава настрана.Нямам нищо против да се изясним,защо БЪЛГАРИТЕ все намират повод да се конфронтират един с друг?
PM
kiborgut
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 4
Участник # 474
Дата на регистрация: 2-July 06

Приятелю кажи ми какво точно трябва да се сме се замислили,за нашето си поведение,мога да ти кажа 4е поведението ни е даже много меко,прекалено много,но аз ти се заклевам,защото вярвам и съм сигурен,че това е нищо и ако тези наши мнения срещу тези отрепки-цигански те тревожат,незнам след време какво ще разправяш,тъй като няма да са само чесане на езика,а действие,бъди сигурен,мой човек smil4341944e6b0c8.gif ,ако всички се настроят максимално срещу тези грешки на природата,ще стане така че даже и мръсната турска полиция(но българска само по паспорт)няма да може да им помогне,гарантирам ти smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334a79125a1c.gif
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (kiborgut @ Jul 2 2006, 09:54 PM)
Приятелю кажи ми какво точно трябва да се сме се замислили,за нашето си поведение,мога да ти кажа 4е поведението ни е даже много меко,прекалено много,но аз ти се заклевам,защото вярвам и съм сигурен,че това е нищо и ако тези наши мнения срещу тези отрепки-цигански те тревожат,незнам след време какво ще разправяш,тъй като няма да са само чесане на езика,а действие,бъди сигурен,мой човек smil4341944e6b0c8.gif ,ако всички се настроят максимално срещу тези грешки на природата,ще стане така че даже и мръсната турска полиция(но българска само по паспорт)няма да може да им помогне,гарантирам ти smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334a79125a1c.gif

Аз няма какво повече да ви кажа!Погледни темата в АКТУАЛНО:"Преселеление -тревога!"...Там Запознат го казва много точно и ясно(не като мен с намеци smil3dbd4e398ff7b.gif ) и като толкова много знаете-кажете нещо АКТУАЛНО там...не си чешете само езиците тук!!!
PM
WELA
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 18
Участник # 458
Дата на регистрация: 28-June 06

На въпроса защо пиша НИЕ мисля ,че вече сама си отговори,защото започна да ми отговаряш в множествено число,което показва,че си разбрала :не съм само аз с мен са много хора.
Предлагам да се обединим за една обща кауза с теб ,понеже разполагаш с висок интелект(което разбрахме от твоите постове )

И все пак ,има ли предложения за справяне с неуправляемите ,безотговорни и нагли цигани???Ще наведем ли примирено глава???
PM
Иван
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

За сега ще се задоволим с работа на парче:
- Пълна изолация, никакво сътрудничество с цигани.
- Не наемайте на работа цигани, не работете за тях.
- Не продавайте и не купувайте нищо от цигани. По-добре да подариш старата лада на комшията българин, отколкото да я продадеш за 150лв. на циганин! Българинът ще ти е благодарен цял живот, а циганинът само ще стане по-лаком и нагъл, ще започне да си мисли, че това не е подарък, а му се полага.
- Правете се, че не ги забелязвате. Ако някой ви моли за нещо, проси пари и т.н., отминете. Или кажете "моята религия не ми позволява".

Последният съвет е на моят приятел Запознат, за което много му благодаря. smil4334abded4493.gif
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Иван @ Jul 3 2006, 08:44 AM)
Ако някой ви моли за нещо, проси пари и т.н., отминете.

Аз пък като бъда атакуван от просещи цигани - не отминавам, а побеснявам и изсипвам много изречения отгоре им. Казвам си всичко дето ми се е набрало от неволите причинени от циганите.

PMEmail PosterUsers Website
kiborgut
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 4
Участник # 474
Дата на регистрация: 2-July 06

QUOTE (georgi_nz @ Jul 3 2006, 09:27 AM)
Ако някой ви моли за нещо, проси пари и т.н., отминете.

Аз пък като бъда атакуван от просещи цигани - не отминавам, а побеснявам и изсипвам много изречения отгоре им. Казвам си всичко дето ми се е набрало от неволите причинени от циганите

А не ли по хубаво да им строшиш малко тиквите ,вместо да им обесняваш,незабравяй брат 4е те все пак нямат мозъци в тез грозни кратуни и нищо не схващат,ако небеше така нямаше да просят нали smil4334abded4493.gif

Това съобщение е редактирано от kiborgut на 3.7.2006, 13:30
PM
man1aka
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 2
Участник # 464
Дата на регистрация: 1-July 06

циганите Са като кърлежите забиват си хоботчето и докато не се пръснат или докато не ги убие6 не се махат!!
PM
Ahnenerbe
Публикувано на: 10.7.2006, 15:33
Quote Post

Участник

Съобщения: 79
Участник # 437
Дата на регистрация: 17-June 06

Циганите са нй-низшия народ познат на човечеството и подлежат на пълно и безмилостно изтребление като може да се използват поне да си изкупят греховете малко като се прилагат върху тях медицински експерименти както са правили от АНЕНЕРБЕ
PM
krasy
Публикувано на: 10.7.2006, 19:08
Quote Post

Участник

Съобщения: 112
Участник # 70
Дата на регистрация: 5-August 05

QUOTE (Спорт-Здраве @ Jun 21 2006, 09:45 AM)
Много пъти съм чел и все срещам "трептене на ниво светлина, вибрации..." сега и генетично/вибрационно.Някой да обясни тези понятия малко по-физично или с думи прости...че метафорите ме объркват...(темата ясно че вече е отклонена smil4334a43204b20.gif )

Всяко човешко тяло излъчва енергия. Топлинна, електрическа и др. Необходимата за тялото ни енергия получаваме основно чрез храната и напитките. Тази енергия е с различна честота при всеки човек. Всяка клетка в тялото има някакъв ритъм на живот , който се определя от ГЕНА. Този ритъм създава така наречените "вибрации" на всеки организъм.
На всеки се е случвало при запознанство с друг човек да "усеща" че дадения човек му е неприятен, макар че се познават от две минути и не му е направил нищо. Причината за това е че усещаш неговите вибрации , които НЕ са в синхрон с твоите. Ако бяха в синхрон, човека щеше да ти допадне и да ти хареса.
Гама лъчите, при радиоктавното излъчване представляват мощни електромагнитни вълни, които преминавайки през тялото променят енергийня баланс на клетката, което от своя страна води до мутации на облъчената клетка.
PMEmail PosterICQ
ime
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

За к'ва енергия говорите бе? Ние тук за цигани говорим. Ако имате предвид, че енергията тече по кабел и циганите го крадат кабелето то тогава сте на правилна посока.
"И наследили евреите земята Ханан според писанието, победили аморейския цар Сион и васанския цар Ога и цялото Хананско царство. Ханан бил Хамов син, неговотоплеме се наричало ханани. То било най-проклетото между всички племена на земята. От него произхожали седем народа, тук били и циганите"
ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ
СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ
PMUsers Website
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Ами много хубаво си приказвате за циганите.Все едно и също и то общоизвестно.

Това е адекватно решение според мен: изолация.При опит за нейното нарушение: насилие.Толкова ли е трудно за постигане? От нормалните хора циганите са вече изолирани.Трябва да им се прекъснат връзките с ненормалните хора.
PM
iss
Публикувано на: 12.7.2006, 17:56
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (Спорт-Здраве @ Jul 12 2006, 09:37 AM)

Това е адекватно решение според мен: изолация.При опит за нейното нарушение: насилие.Толкова ли е трудно за постигане? От нормалните хора циганите са вече изолирани.Трябва да им се прекъснат връзките с ненормалните хора.

Добре го казваш,но ще ти напомня още нещо общоизвестно.С пренаселването и разрастването на градовете,спомогнахме за нарастване на самочуствеито им...ако преди циганските квартали бяха КРАЙНИ-сега вече са ЦЕНТРАЛНИ...(като пример морската ни столица Варна)"Опитай се да обезглавиш лишей".Как??? smil4334aa21c9ca7.gif
PM
Иван
Публикувано на: 12.7.2006, 19:01
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (iss @ Jul 12 2006, 05:56 PM)
QUOTE (Спорт-Здраве @ Jul 12 2006, 09:37 AM)

Добре го казваш,но ще ти напомня още нещо общоизвестно.С пренаселването и разрастването на градовете,спомогнахме за нарастване на самочуствеито им...ако преди циганските квартали бяха КРАЙНИ-сега вече са ЦЕНТРАЛНИ...(като пример морската ни столица Варна)"Опитай се да обезглавиш лишей".Как??? smil4334aa21c9ca7.gif

Лишеят сме ние smil4334ad1724132.gif

Циганите не са лишей, а паразит.
Паразитът не се обезглавява, а се изолира. После сам загива.
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Българинът ще ти е благодарен цял живот, а циганинът само ще стане по-лаком и нагъл, ще започне да си мисли, че това не е подарък, а му се полага.

Аз лично силно опонирам това изказване що се касае до благодарността у българина и по-скоро припознавам горното негативно описание в голяма част от българите - особенно тези по селата, при които този тип отблагодаряване прекалено често достига до колосална наглост граничеща с нечовешко малумие!

Бих могла да се аргументирам и да дам силни лични примери дори, но не желая да го правя.....въпреки това все пак се изказах така, защото това твърдение дълбоко ме възмути....

Мисля, че iss искаше да каже, че и ние българите трябва да се вгледаме в кусурите и лошите нрави, които ни пречат да живеем добре взаимно, да не говорим да се обединеняваме!!!

А що се касае до циганите...то аз вече се чувствам като неканен гост, когато преминавам през моя квартал от толкова много мангали, турци и араби, които преди ги нямаше....

PM

Topic OptionsСтраници: (6) « първа ... 2 3 [4] 5 6  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020