www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Легенда за циганите

Страници: (6) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Легенда за циганите
WELA
Quote Post

Читател
**

Група: участници
Съобщения: 18
Участник # 458
Дата на регистрация: 28-June 06

Вече съм писала,но ще го повторя:
ЦИГАНИТЕ НЕ СА ХОРА !
ПРИЛИКАТА Е САМО ИЗМАМНА.
MЯСТОТО ИМ Е В ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА.

Кажете ми кое животно сее,оре,работи целенасочено?
Животните чакат някой да ги нахрани или ще откраднат отнякъде.
За технически,литературен прогрес при тях изобщо не съм чувала.Какво мъчение е за бедните животни да се учат да четат и пишат.
Циганите не спазват никакви правила и ред.
Можете ли да научите животното-циганин да спазва някакви правила или закони ?То просто не може да възприеме за какво става дума.

ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!

Дайте предложения как да се справим с тях.
PM
BG_ATAKA
Quote Post

Читател
**

Участник # 461
Дата на регистрация: 30-June 06

QUOTE (WELA @ Jul 2 2006, 01:23 PM)
Вече съм писала,но ще го повторя:
ЦИГАНИТЕ НЕ СА ХОРА !
ПРИЛИКАТА Е САМО ИЗМАМНА.
MЯСТОТО ИМ Е В ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА.

Кажете ми кое животно сее,оре,работи целенасочено?
Животните чакат някой да ги нахрани или ще откраднат отнякъде.
За технически,литературен прогрес при тях изобщо не съм чувала.Какво мъчение е за бедните животни да се учат да четат и пишат.
Циганите не спазват никакви правила и ред.
Можете ли да научите животното-циганин да спазва някакви правила или закони ?То просто не може да възприеме за какво става дума.

ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!

ЕТО ТАКА smil4334af067a7a3.gif smiles-eusa_icon_axe.gif smiles-eusa_icon_axe.gif smiles-eusa_icon_axe.gif
PMICQ
WELA
Quote Post

Читател
**

Участник # 458

И аз съм ЗА този метод ,но защитниците на животните ще са против .Трябва да измислим нещо друго.
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ  МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!

Може би първоначално трябва да се замислим за собственото си поведение и мисли които ни нареждат от едната или от другата страна на това "липсващо звено" smil4334ad1724132.gif
PM
Petee
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Всички защитници на човешки права в България са юдеи или мангали! Първо те трябва да бъдат премахнати. Но тях ги пази полицията, защото те, чрез труда на българина(чрез парите), й дават прехрана. Следователно трябва да се премахне най-напред полицията.
Като казвате "ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!" вие напълно подкрепяте юдейската теория на Дарвин - справка Протоколи на ционистките мъдреци
Как да се справите с циганите ли? Ами с евреите дето са още по-опасни? Спрете да използвате пари и всичко ще се нареди! В началото ще трябва много работа, но след това ще има възмездие - просто ще пукнат от глад.
Между другото, знаете ли, че цялата еврейска сган, която управлява България и особено мъдреците(равините), живее в най-разкшните къщи в полите на Витоша и в лъскави мезонети по преките на Мария Луиза (София) - еврейския квартал? От тези места се пишат по-голямата част от българските вестници, на спокойствие и тишина.
PMEmail Poster
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (Petee @ Jul 2 2006, 02:20 PM)
Между другото, знаете ли, че цялата еврейска сган, която управлява България и особено мъдреците(равините), живее в най-разкшните къщи в полите на Витоша и в лъскави мезонети по преките на Мария Луиза (София) - еврейския квартал? От тези места се пишат по-голямата част от българските вестници, на спокойствие и тишина.

В Цюрих (Швейцария) дори не можеш да влезеш с кола в еврейския квартал...
PM
WELA
Quote Post

Читател
**

Участник # 458

Благодаря на Petee за Протоколи на ционистките мъдреци.С мои познати сме си говорили по повод на това, че без земя с кредитни карти и т.н. хората по цялата земя стават зависими ,безправни роби,но не знаех че вече го има написано .

Не разбирам как е възможно някой да стане защитник на животното -циганин??? Може би това е човек ( iss ) ,с много малко познания за света,който го заобикаля???

И все пак на темата за циганите: Има ли начин да се справим с тях?
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (WELA @ Jul 2 2006, 02:47 PM)

Не разбирам как е възможно някой да стане защитник на животното -циганин??? Може би това е човек ( iss ) ,с много малко познания за света,който го заобикаля???

Явно не разбираш...защото освен познания за света е необходим и интелект за да ги използваш...
PM
WELA
Quote Post

Читател
**

Участник # 458

Кой тук се явява защитник на циганите и си позволява да прави преценка на моя интелект???Може би си много малък(а) да го правиш???

С демонстрации на интелект ли предлагаш да се справим с циганите???
PM
SSK
Quote Post

Участник

Съобщения: 68
Участник # 471
Дата на регистрация: 2-July 06

Циганите са една мръсна,черна пасмина която трябва да бъде премахната...с всички възможни средства и начини.
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (iss @ Jul 2 2006, 02:12 PM)
ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ  МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!

Може би първоначално трябва да се замислим за собственото си поведение и мисли които ни нареждат от едната или от другата страна на това "липсващо звено" smil4334ad1724132.gif

smil4334ad1724132.gif "Кой тук си позволява" да ме обявява за ЗАЩИТНИК на циганите ако претендира за интелект???Би трябвало да схаванеш че с АААААА и УУУУУУ и с smil3dbd4e5e7563a.gif и с smil4334af067a7a3.gif няма да се доближим никога до същноста....ето това исках да намекна с казаното по-горе.
PM
WELA
Quote Post

Читател
**

Участник # 458

Изразявай се по ясно ако искаш да те разберат дали си защитник на животните или не ( без да намекваш ) До тук ние разбираме,че твоето предложение е да им се помолим да не крадат,да не разбиват и изобщо може би да им отправим писмено обръщение .
PM
TurkofobSS
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 4
Участник # 473
Дата на регистрация: 2-July 06

Абе нали знаете обетованата земя си е просто една фабрика за сапун !!! smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4dcd7b9f4.gif smil3dbd4dbc14f3f.gif
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (WELA @ Jul 2 2006, 07:47 PM)
Изразявай се по ясно ако искаш да те разберат дали си защитник на животните или не ( без да намекваш ) До тук ние разбираме,че твоето предложение е да им се помолим да не крадат,да не разбиват и изобщо може би да им отправим писмено обръщение .

До тук ти не разбираш а правиш опити да преиначаваш казаното!И от името на кои "ние"ми преписваш думи които не съм писала?Не смятах да правя толкова коментари с теб,но обвинението "ЗАЩИТНИК",което ми лепна,дълбоко ме засегна!
PM
Petee
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Абе аз като ти казвам къде живее чичко Барух дето дърпа конците е за да те подсетя, къде трябва да се удари! Ако няма кой да ги пази, с циганите ще приключим за няколко седмици.
Между другото Швейцария бъка от евреи - Цюрих, Женева, Базел... международната банка за инвестиции е там
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (6) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020