Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (6) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

WELA |
Публикувано на: 2.7.2006, 13:23
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 18 Участник # 458 Дата на регистрация: 28-June 06 ![]() |
Вече съм писала,но ще го повторя:
ЦИГАНИТЕ НЕ СА ХОРА ! ПРИЛИКАТА Е САМО ИЗМАМНА. MЯСТОТО ИМ Е В ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА. Кажете ми кое животно сее,оре,работи целенасочено? Животните чакат някой да ги нахрани или ще откраднат отнякъде. За технически,литературен прогрес при тях изобщо не съм чувала.Какво мъчение е за бедните животни да се учат да четат и пишат. Циганите не спазват никакви правила и ред. Можете ли да научите животното-циганин да спазва някакви правила или закони ?То просто не може да възприеме за какво става дума. ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА! Дайте предложения как да се справим с тях. |
BG_ATAKA |
Публикувано на: 2.7.2006, 13:30
|
||
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 18 Участник # 461 Дата на регистрация: 30-June 06 ![]() |
ЕТО ТАКА ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
WELA |
Публикувано на: 2.7.2006, 13:50
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 18 Участник # 458 Дата на регистрация: 28-June 06 ![]() |
И аз съм ЗА този метод ,но защитниците на животните ще са против .Трябва да измислим нещо друго.
|
iss |
Публикувано на: 2.7.2006, 14:12
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
Може би първоначално трябва да се замислим за собственото си поведение и мисли които ни нареждат от едната или от другата страна на това "липсващо звено" ![]() |
||
Petee |
Публикувано на: 2.7.2006, 14:20
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 ![]() |
Всички защитници на човешки права в България са юдеи или мангали! Първо те трябва да бъдат премахнати. Но тях ги пази полицията, защото те, чрез труда на българина(чрез парите), й дават прехрана. Следователно трябва да се премахне най-напред полицията.
Като казвате "ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!" вие напълно подкрепяте юдейската теория на Дарвин - справка Протоколи на ционистките мъдреци Как да се справите с циганите ли? Ами с евреите дето са още по-опасни? Спрете да използвате пари и всичко ще се нареди! В началото ще трябва много работа, но след това ще има възмездие - просто ще пукнат от глад. Между другото, знаете ли, че цялата еврейска сган, която управлява България и особено мъдреците(равините), живее в най-разкшните къщи в полите на Витоша и в лъскави мезонети по преките на Мария Луиза (София) - еврейския квартал? От тези места се пишат по-голямата част от българските вестници, на спокойствие и тишина. |
iss |
Публикувано на: 2.7.2006, 14:33
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
В Цюрих (Швейцария) дори не можеш да влезеш с кола в еврейския квартал... |
||
WELA |
Публикувано на: 2.7.2006, 14:47
|
Благодаря на Petee за Протоколи на ционистките мъдреци.С мои познати сме си говорили по повод на това, че без земя с кредитни карти и т.н. хората по цялата земя стават зависими ,безправни роби,но не знаех че вече го има написано .
Не разбирам как е възможно някой да стане защитник на животното -циганин??? Може би това е човек ( iss ) ,с много малко познания за света,който го заобикаля??? И все пак на темата за циганите: Има ли начин да се справим с тях? |
iss |
Публикувано на: 2.7.2006, 15:57
|
||
Явно не разбираш...защото освен познания за света е необходим и интелект за да ги използваш... |
||
WELA |
Публикувано на: 2.7.2006, 18:50
|
Кой тук се явява защитник на циганите и си позволява да прави преценка на моя интелект???Може би си много малък(а) да го правиш???
С демонстрации на интелект ли предлагаш да се справим с циганите??? |
SSK |
Публикувано на: 2.7.2006, 19:09
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 68 Участник # 471 Дата на регистрация: 2-July 06 ![]() |
Циганите са една мръсна,черна пасмина която трябва да бъде премахната...с всички възможни средства и начини.
|
iss |
Публикувано на: 2.7.2006, 19:19
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
WELA |
Публикувано на: 2.7.2006, 19:47
|
Изразявай се по ясно ако искаш да те разберат дали си защитник на животните или не ( без да намекваш ) До тук ние разбираме,че твоето предложение е да им се помолим да не крадат,да не разбиват и изобщо може би да им отправим писмено обръщение .
|
TurkofobSS |
Публикувано на: 2.7.2006, 20:14
|
![]() Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 4 Участник # 473 Дата на регистрация: 2-July 06 ![]() |
Абе нали знаете обетованата земя си е просто една фабрика за сапун !!!
![]() ![]() ![]() |
iss |
Публикувано на: 2.7.2006, 20:19
|
||
До тук ти не разбираш а правиш опити да преиначаваш казаното!И от името на кои "ние"ми преписваш думи които не съм писала?Не смятах да правя толкова коментари с теб,но обвинението "ЗАЩИТНИК",което ми лепна,дълбоко ме засегна! |
||
Petee |
Публикувано на: 2.7.2006, 20:31
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 ![]() |
Абе аз като ти казвам къде живее чичко Барух дето дърпа конците е за да те подсетя, къде трябва да се удари! Ако няма кой да ги пази, с циганите ще приключим за няколко седмици.
Между другото Швейцария бъка от евреи - Цюрих, Женева, Базел... международната банка за инвестиции е там |
![]() |
![]() ![]() ![]() |