Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (6) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Ahnenerbe |
Публикувано на: 20.6.2006, 11:32
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 79 Участник # 437 Дата на регистрация: 17-June 06 ![]() |
Да повече отколкото можем да си представим |
||
ганди |
Публикувано на: 20.6.2006, 11:32
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 35 Участник # 394 Дата на регистрация: 22-May 06 ![]() |
за това че циганите нашият арийски тигър е срещу нас вместо да
го използваме за войната сме виновни ние а не те ЗАПОМНЕТЕ НИКОЙ НЕ БИ СЕ СРАЖАВАЛ ЗА НАС КАКТО ЦИГАНИТЕ |
Ahnenerbe |
Публикувано на: 20.6.2006, 11:38
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 79 Участник # 437 Дата на регистрация: 17-June 06 ![]() |
тц тц как можеш да защитаваш циганите а?те не произхождат от арийските племена и ако ти е известно са ги изгонили от Индия може би защото спазват рийските традиции и морал нали или защото сред тях е имало свети хора AБЕ ЧОВЕК ЦИГАНИТЕ ЛИ СА ТИГЪР БЕ ТОВА Е НАЙ-СТРАХЛИВОТО ПЛЕМЕ В СВЕТА И СЪЩО ТАКА НАЙ НИЗШЕТО |
||
ганди |
Публикувано на: 20.6.2006, 11:52
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 35 Участник # 394 Дата на регистрация: 22-May 06 ![]() |
те са най нисшето племе каста от нашите племена
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 20.6.2006, 12:09
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
Аз пък казвам,че те са най-низшите гръбначни,каста на микробска колония и докато не видя аргументи за обратното,такива ще си останат.Каде си ги чел тия неща? Дори и да са били с нас,нямаме никаква връзка освен господаро-слугинска.
|
DragSShaN |
Публикувано на: 20.6.2006, 12:41
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 ![]() |
няма ли да разясниш? |
||||
Калоян |
Публикувано на: 20.6.2006, 23:40
|
||||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 199 Участник # 249 Дата на регистрация: 13-February 06 ![]() |
Батка,ти ми се струва си прекалил с амфетамините. ![]() ![]() |
||||||
Ahnenerbe |
Публикувано на: 21.6.2006, 9:10
|
Насистина има проход който се казва Шипка това съм го чел в книгите на Рьорих
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 21.6.2006, 9:45
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
Много пъти съм чел и все срещам "трептене на ниво светлина, вибрации..." сега и генетично/вибрационно.Някой да обясни тези понятия малко по-физично или с думи прости...че метафорите ме объркват...(темата ясно че вече е отклонена
![]() |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 21.6.2006, 11:08
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Аз не мога да ти обясня, защото просто не знам , но често някой процеси не могат да се обяснят от нивото на днешната наука и техника. Предполагам че и тук става въпрос за нещо такова. Върви обясни примерно на човек живял преди 200 години, как една ръчна установка тип "Игла" смъква самолет от 5 километра.
А ако могат да бъдат обяснени - и за мен ще е много ценно да разбера за какво става дума. |
Ekhart |
Публикувано на: 22.6.2006, 0:03
|
||
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 26 Участник # 440 Дата на регистрация: 21-June 06 ![]() |
Циганите не са ариици , а това са племена наречени и известни , като чандала.На санскрит думата арии значи благороден и така се наричат тези воини , които 4.000 години преди новата ера нахлуват в полуостров Индустан и подчиняват заварените местни племена.Подчинените местни народности са клон , макра и далечен от негроидната раса известни и като дравиди.С арииското нахлуване и завоюване на Индия се установява кастово-йерархичен ред на обществено устроиство и в този ред циганите са на наи-нисшето стъпало , а опртеделени групи от тях са дори вън от всякакъв обществен ред. Смятам , че е не коректно да се обвиняваме ние един друг за това , че циганите са просто една биологично отпадна маса. Чандала никога не могат да са наши съюзници , а точно обратно те са единствен еврейски съюзник .Съществува нещо много близко и интимно между тези два паразита . |
||
bgskin |
Публикувано на: 22.6.2006, 18:21
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Името да не е свързано с царете и да е покрито с 5 км бетон? |
||||
Янга |
Публикувано на: 22.6.2006, 20:51
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Ние не бяхме ли от Памир (Имеон), а не от Алтай? От Алтай сме според тюркската хипотеза...май...
П.С. Цигани - Шамбала - арийци - съюзници - я се осъзнайте.... |
ганди |
Публикувано на: 25.6.2006, 17:50
|
||||
дравидите са дравиди а не негри за това са част от нас ![]() |
||||
ekzekytor |
Публикувано на: 2.7.2006, 12:38
|
||
![]() Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 2 Участник # 469 Дата на регистрация: 2-July 06 ![]() |
Аз затова използвам само Вносен,,те мангалите миризливи незаслужават даже и на сапун да ги правим лично според мен ,те са най полезни за храната на свинете,ама кат се замисля нали ги ядем прасетата по Коледа,тъй 4е и това не е подходящо,, ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |