www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Една трагедия за която няма давност.

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Една трагедия за която няма давност., За турските зверства над българина.
LETO
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

... Моя род е от оцелелите в този геноцид...
.. и още съм жив.. за да помня и ще го предам на децата ми!
.. за да помнят и те...

--------------------
... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
PM
Диана
  Публикувано на: 8.6.2006, 14:03
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 16
Участник # 379
Дата на регистрация: 13-May 06

QUOTE (Спорт-Здраве @ May 23 2006, 08:02 PM)
До тук добре,докато не се качила една от днешните модерни мадами.Циганчето я загледало .... и по същия отвратителен начин започнало да изучава девойката.
...Цигани да заглеждат бели?

Офф ама те не само ги заглеждат беее, някой (14-18 г.) циганета са много нагли, нали ги виждам.
Направо налитат на момичетата, да ги опипват. А момиченцата стигнаха до там, че да се движат по групички, защото ги заплашва един с изнасилване. На мен ми писна и му се развиках на най-гадния , а наглоста му стигна до там, че изкара момичетата виновни - те му се слагали сами.
Момиченцата дето се въртят край мене вече посвикнаха да ги ругаят . Ама не ми се мисли колко девойки си траят и поддават на такива задявки.
Ами какво да кажа още, като за пореден път ми се гади от такива врътки. В класа на сина ми има 4 деца от смесени бракове - цигани-българи. Че праят и по много деца.
брррр....
С младите има доста работа, трябва да се измисли нещо. Лошото е, че на циганите с пари доброволно им се дава, а по-бедните си мислят, че и на тях им се полага. smil3dbd4dcd7b9f4.gif
PM
geraksi
Публикувано на: 12.6.2006, 15:42
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 17
Участник # 300
Дата на регистрация: 23-March 06

До кога ще търпим тези убйици в България. Те стават все по нагли, и все по открито започват да се държат като господари. До кога ще позволяваме да тъпчат майка България..............

PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020