Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Запознат |
Публикувано на: 23.5.2006, 22:06
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Няма смисъл тепърва да се разработват програми за тази цел. Има много добри заглавия като SoundForge, която има опция "reverse", само предварително се маркира съмнителния участък и се обръща от дясно на ляво. Ако имате материали като MP3 пишете ми едно ЛС за да ви дам мейл и ще го прегледам. Ако има нещо, веднага си личи. Мога даже да филтрирам само глас в съответния честотен диапазон, за да се чуе по-изразително. Обещавам да ви върна готовия материал!
|
LETO |
Публикувано на: 23.5.2006, 22:39
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Това е една от причините от година и половина да нямам телевизор в къщи. Налага се да приложим принципна цензура на вълните от манипулация, заливащи ни от екрана. Мислим си "Егати якото предаване!" Но не си задаваме въпроса "Кой и защо са го сътворили?" Емоции. Тълпата гледа "Шоуто на Слави", "Биг брадър" .... и още знайни и незнайни помии и се кефи максимално, без да оценява какво и отнемат! Да не говоря вълната от скудоумните реклами, на които се радвахме в началото на 90-те години на миналия век! Всеки уважаващ себе си PR сигурно вие от недоумиците (меко казано) на новите маркетинг-стратези! 25 кадър? Ами той в момента не е нужен! Помията, която залива обикновения зрител е напълно достатъчна. Новините по интерНационалната телевизия са минали през ситото на правителственото одобрение, а там имаме и сериозна деформация .. и се приема за меродавно... и Истина! Филмите, които се представят си говорят в прав текст какво ни очаква.. филми сътворени и платени от чифутите. ТЕ вече не се крият.. няма защо! |
||
Запознат |
Публикувано на: 23.5.2006, 22:48
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Така е мамка му. Обаче забелязвате ли как чифутите разчитат на схемата "АММ" Ако Мине-Мине! Точно там е слабият им момент-Ако мине номера-мине, ако не, ще мислим друга "АММ" схема, нова дето не я знаят още! За това е много важно човек да знае принципите на вредната за нас манипулация. Само като знам кой е срещу мен, вече ми е ясно какъв арсенал ще ми изкара
![]() |
Petee |
Публикувано на: 24.5.2006, 8:57
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 ![]() |
Хубаво ще е, след като спрете да гледате телевизия, да се наговорите, да съберете телевизорите си (колкото и да струват) и да затрупате входа на Свинегогата с тях. От там се определя как и с какво да се промиват мозъци.
За такова нещо никой не арестува :) Най-много да запеят за антисемитизма, но какво от това |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 25.5.2006, 22:30
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
По Skype и по ICQ много често започнаха да се пускат съобщения,носещи съдбоносен личен характер,завършващи със заплаха за също толкова съкровени неща като душевен покой и прочие.
" Ако получиш това писмо значи си късметлия . В момента , в който си го получил твойта голяма любов е осъзнала , че те обича и не може да живее без теб.Ако изпратиш това на 20 души в близките 20 мин. това ще се сбъдне и утре мужду 13 и 16 часа следобед той/тя ще ти покаже любовта си.Ако ли не - чака те 7 години нещастна любов!" В първата му част потребителя се утешава с нещо положително,спечелва се вниманието му и доверието му.Замазват му се очите с "don't worry be happy",следват малко цифри за автентичност и най-накрая ,разбира се,елемента на страха.Поставя се такова условие,което вдъхва страх от вземането на собствено решение,което внушава някаква външна намеса в най-съкровените предели на личността.Не вярвам че това има за цел само да разнообрази чатенето на потребителя...Прекалено нехаен ще е този,който не използва посланията за осъществяване на свои цели... |
Севар |
Публикувано на: 25.5.2006, 23:24
|
||
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
И аз съм ги срещал тези глупости, приличат ми на историята за циганската врачка "ела да ти гледам или ще те прокълна!". Като стана дума за PR, ето какво пише д-р Атанас Гълъбов в главата за флуоризирането на водата:
Докато търсих книгата в мрежата, се натъкнах на сайта на д-р Атанас Гълъбов - http://www.biomedica-consult.com/ Този сайт изглежда е съвсем нов. А днес е имало представяне на новата му книга. |
||
Янга |
Публикувано на: 26.5.2006, 16:36
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Винаги съм се изумявала от факта, че повечето хора препращат тези съобщения. Явно са по-тъпи и зомбирани отколкото си мисля... |
||
Bell |
Публикувано на: 29.5.2006, 1:31
|
||||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Не ви ли прави впечатление, че всички религии са пренаситени от подобни манипулативни методи където се внушава, че ако хората не робуват на определена схема "някой" ще ги накаже или просто съдбата ще ги накаже......ню ейдж езотериката, окултизъм и незнам си кво са просто "духовната" алтернатива на компютарния спам от тоя род....това започвам да си мисля. Сектите имат страхотен успех, защото явно хората са доста уязвими в душевността си, явно границата между духовното и подвластното малумие е много тънка...... Аз лично смятам, че човек трябва да внимава с религиозните и окултни хобита, защото рискува сам да отвори съзнанието си за чуждо влияние и манипулацията.....според мен не е случайна тази масова истерия по окултизма, мистиката и езотериката..... |
||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 29.5.2006, 9:40
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Наистина човек без да им отвори вратата доброволно няма как да го обсебят ЧУЖДИТЕ влияния. И затова пък сам ще си е виновен за "постигнатите резултати" по-късно. |
||
Янга |
Публикувано на: 29.5.2006, 16:03
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 ![]() |
Разгледайте някоя обикновена сергия за книги - ще се учудите, че уж "окултната" и "езотерична" литература е в много по-голямо количество от евтините криминалета и булевардни любовни романчета. Преди манипулираха хората със сълзливи историйки на графове и принцеси, сега с уж източни и духовни учения, които в последствие се оказаха доста опасни. Естествено, има и добри книги, но в днешно време човек трябва да си отваря очите на четири при избора на подобна литература. В най-добрия случай, ако си си с акъла, ще останеш разочарован и след няколко страници ще хвърлиш книгата. Ако пък си по-наивен или объркан - подведен си!
|
Искрица |
Публикувано на: 30.5.2006, 12:38
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 ![]() |
Ето какъв линк ми пратиха днес. Не знам как е по-точно да се нарече:манипулация или глупащина.
![]() http://www.worldjumpday.org/ |
Янга |
Публикувано на: 30.5.2006, 15:49
|
На пръв поглед е поредната идиотщина, която не вреди с нищо-какво опасно има в това да скачаш? Но ако погледнем по-внимателно ще достигнем до заключението, че "бащата" на тази безумна идея е някой пишман учен- евреин, който е взел пари от цялата тази работа. Може и да я е патентовал...А за овчиците остава да скачат и някой да им гледа сеира като печели на техен гръб.
Всичко е много навързано - трябва да търсим манипулацията и в най-идиотското и безопасно на пръв поглед мероприятие. |
Petee |
Публикувано на: 30.5.2006, 16:21
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 ![]() |
Как мога да качвам на сайта книги? Има ли ограничения?
|
Севар |
Публикувано на: 30.5.2006, 17:49
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Аа, при лошите Тенгриани да качваш книги, а?
![]() Ако искаш, прати ги на webmaster @ voininatangra.org и ще помислим дали стават за сайта. Предпочитаме да качваме уникални неща, които да не се намират на други места. Но понякога правим и изключения. |
Искрица |
Публикувано на: 30.5.2006, 19:19
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 ![]() |
Не ми се вижда много безопасно. Прилича ми на тренировка под надслов:"Я да видим можем ли събра 600 милиона глупака?" И какво "велико" предложение за оправяне на екологичните проблеми предлагат само - местене на орбитата. След години като разбъркаме отново климата какво следва? Все ще скачаме ли? Не разбирам много от физика и математика, ама дали изобщо е възможно подобно отместване с такъв скок? |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |