Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) |
Дискриминацията!
KHANDANKO |
Публикувано на: 1.6.2006, 2:46
|
Читател Група: Участници Съобщения: 19 Участник # 407 Дата на регистрация: 30-May 06 |
AKO PRO4ETE6 6IBANATA 4ATERICA 6TE VIDI6 MN MADRO NE6TO AKO NE GO RAZBERETE POVE4E NQMA DA PI6A OK ?>!
|
LETO |
Публикувано на: 1.6.2006, 2:52
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Права си за помаците. Те са българи, насилсвено приели исляма. В момента са основна таргет група на плана "Бязид 2".
Ако имаме възможност да се видим ще се опитам да ти дам филмите за това. Канданко не веднъж му напомних за начина на писане във форума. Сигурно има добри идеи, но когато ги напише на кирилица ще се запозная с тях. Иначе нямам желание да си тормозя зрението с чатерица. Достатъчно ми е, че по цял ден чета на лтиница скапани английски и френски текстове! Въпреки всичко, радвам се, че направих някакъв контакт с теб! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
LETO |
Публикувано на: 1.6.2006, 2:55
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Не те карам да променяш мнението си! Сигурно ще намерим общи позиции. Просто ти казвам да пишеш на КИРИЛИЦА. Немисля, че е много сложно!!! А, ако не знаеш как ... просто питай! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
||
Bell |
Публикувано на: 1.6.2006, 3:02
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
И аз, ти си един от хората чиито мнения ми е приятно да чета :))!
KHANDANKO, недей да проявяваш агресия защото те уверявам, че тук всички сме под налягане.... Тукощо прочетох дългия ти пост! Запозната съм с теориите за Лемурия и Алтантида и тн......светът е пълен с антагонистични истории...самата тройца присъстваща във всички религии винаги описва двата полюса и тяхното взаимодействие (и противодействие), което е всъщност искрата на живота... Хареса ми това, което написа за цветовете, но според мен ти убягва един фундаментален момент в тая теория. Какво представлява сивия цвят, как ще направи черния от цветовете сиво? Или лайняно на практика........като ги смеси. Това е глобализацията, да обезличи народите като ги смеси и направи хомогенна сива маса! Светът е колоритен, защото има различни раси, различни етноси и различни култури. Тук и преди се е споменавало, че смесване има, но в малки количества, които евентуално опресняват расата. Но масовото омешване на раси и култури е дегенеративно, както можеш да забележиш в щатите! Сам ги даде за пример......аз съм била там и ти казвам, че според мен от тяхното масово омешване се губят ценностите в културите...остава само посредствеността и невежеството...сивотата! Колорита от различните маси се претопява...... Това се отнася просто до масовото омешване, което предполага глобализацията, а интернационализмът е едно странно явление, което е дясната ръка на глобализацията! Аз лично държа на бялата раса и на всички раси по принцип.....казвала съм и преди, че съм любителка на различните култури и не бих искала да се загубят като се претопят в новия свят - проектиран от изпълнителите на новия световен ред! |
LETO |
Публикувано на: 1.6.2006, 3:14
|
Bell, въпреки че въпроса не е към мен, бих искал да ти напомня, че щатите не са нация а начин на мислене. Точно като нашите "приятели" евреите. "По свой образ и подобие..."
Не случайно. Поставени в дадена среда, паразитите приемат формата и състоянието на гостоприемника (учебник по биология зя 7-ми клас) Ако ние приемахме нещата само в спектъра на черния и белия цвят - нещата биха били много прости.... Уви не можем така да ги приемаме. -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
LETO |
Публикувано на: 1.6.2006, 3:21
|
Ама защо ли ни на пусна KHANDANKO, след като можеше да си напише или да ми отговори на въпросите?
К`во ли си вика? Оставиги тея загубени Тенгрияни. -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Bell |
Публикувано на: 1.6.2006, 3:25
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
За съжаление може да се каже, че родени в среда на паразити и нормалните хора могат да заприличат на тях. В щатите е така....може родителите да са българи,германци, италианци и тн, но отрочето родено там си става американец и по манталитет. За това си много прав, че това си е начин на мислене...но е явно много много заразен, след като бавно (но славно) плъзга по цяла Европа!!
И там има интелигентни хора разбира се...но като цяло ценностната им система е мнооого зле! Но и при нас почва да става така....простотията ври и кипи....аз лично обвинявам глобализацията за това! |
LETO |
Публикувано на: 1.6.2006, 3:35
|
Права си. Глобализацията си казва думата.
Но, все още в Европа има мислещи хора (дори и политици), които се противопоставят на тази ценностна система. Милиони са хората, които знаят, че Щатите вече не са "Обетования остров". Дори и в сегашна Европа свободата на словото е по-свободно, от колкото в Америка. За това на Щатите най-големият им проблем е Европа. Не Иран, Корея, Либия, Венецуела и др. а Европа Защо, според теб, филма V for Vendetta е сниман в Германия? -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Petee |
Публикувано на: 1.6.2006, 10:07
|
Участник Група: Участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Севар, нищо не съм получил. Странно!
|
Севар |
Публикувано на: 1.6.2006, 11:18
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
KHANDANKO е от типа потребители "чукча". Почват да пишат преди да са прочели. Като се запознае с нашата идеология, чак тогава има смисъл да говорим. Например нека прочете "Глобализъм и глобалисти". Неговата идеология е от типа на глобалния антиглобализъм. Хем срещу сивата раса, хем нейн радетел. И въобще изказвания от рода на:
трябва да бъдат писани на лайняница за да не се скверни нашата азбука. до Petee: ще ти го пратя наново. |
||
БРАНЪ |
Публикувано на: 1.6.2006, 11:38
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
По едно време спрях да обръщам внимание на подобни глупости. Само се дразня. Написано на турската азбука пък, изобщо не му обръщам внимание. Кадънко е полезен потребител поне с мъничко - показва на незапознатите какво предвтавлява мисленето на сивата раса. Дори всичките му предци да са от бялата раса - мисленето му е "общочовешко". Нека този общочовек да продължава да кърти на шльокавица. За другото си има админ. -------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
||
Bell |
Публикувано на: 1.6.2006, 12:21
|
LETO да ти кажа незнам доколко са останали ценни и действащи политически фигури в Европа, но като гледам какво става се здухвам яко...
Примерно не мога да се примиря с това, че европейците допускат толкова емигранти, Европа е пълна с черни мутри- африканци, турци и арабеси...И още повече идват. Примерно сега в Италия спечелиха комунистите и веднага направиха закон, с който ще легализират емигранти и бежанци по бързата процедура и всеки ден има страхотни приливи от африкански кораби и тн. Европейците могат да си позволят лукса да лавират с идеализирани термини като хуманизма, но това е защото са свикнали да живеят добре и богато крадейки от колониите си ( и политиците се възползват от това предразположение). А те сега идват за да си вземат своето, борят се за правото да живеят добре, те са гладни и нас дори ще изядат- въобще на много различни ментални нива сме. Това според мен е много опасно за европейците - бялата раса! Аз лично не мога да си обясня политиката на европейския съюз освен като я свържа с глобализацията и новия световен ред. Не може мислещи хора, които ако наистиня бранят интересите на Европа, да допускат тя да обеднява и да е разкъсвана отвътре под логото на хуманизма и откритата пазарна икономика!!! Не съм запозната толкова добре с икономиката и гледам еврото уж е високо, но мен кво ме интересува като дори членките на ЕС обедняха от това евро...а с обещания за светло бъдеще не се живее!!! А филма мислех, че е сниман в Англия, тъй като действието се развива там до колкото си спомням и комикса е английски... |
KHANDANKO |
Публикувано на: 3.6.2006, 7:16
|
Читател Група: Участници Съобщения: 19 Участник # 407 Дата на регистрация: 30-May 06 |
OFFFF KAK MOJE V NQKOI OT VA6TE FORUMI DA IZPOLVATE DUMITE NA NAI VELIQ OT ZEMNITE U4ITELI NA SVETLINATA - PETAR DANOV ?! VIE NARED LI STE ? DA KAJETE TEZI NE6TA ? BALGARITE BILI OSOBENA JILKA ILI NE6TO TAKOVA .... DA TAKA E TE SA OSOBENAJILKA ZA6TOTO BULGARITE I TQHNATA IDEOLOGIA SA MINALI OT STRA6NO MNOGO MESTA A TRAKITE DRUGATA 4AST KOQTO SA OSTANALI TUK TAKA SA SE ISPOME6ALI 4E .... I TOVA E S CEL DA SE PREDADE GEOFONDA NA PROTOBALGARITE IZ PO GOLQMA 4AST OT NARODITE PO SVETA ! TAKA 4E VOB6TE NE IZOPA4AVAITE DUMITE NA DANOV V RASIZAM PONEJE U4ITELQ VINAGI E ISKAL OBEDINENIE ZA VSI4KI 4OVECI BEZ ZNA4ENIE ZA OB6TOTO BLAGO SVETLINATA I DOBROTATA :) AI PEACE
|
KHANDANKO |
Публикувано на: 3.6.2006, 7:21
|
PEDAR DANOV E NAI VELIKIQ OT ZEMNITE U4ITELI ILI KAKTO KAZVA AIN6TAIN ... VSI4KI SE PREKLANQT PRED MEN A AZ PRED PETAR DANOV ! A TOI E MNOGO NAD RASOVITE PREDRASADACI I TAI NATATUK SAMO 6TE VI KAJA 4E S NI6TO EDIN 4OVEK NQMA PRAVO DA SE SMQTA ZA POVE4E OT NQKOI KATO SE ZAHVA6TA ZA GENA .... SAMO DVE NE6TA 6TE KAJA PARVO ! 4E NIMA BOLKATA NA EDIN BALGARIN E PO GOLQMO OT BOLKATA NA EDIN KANADEC ILI PAK 6TASTIETO AN EDIN EVREIN E POVE4E 6TASTIE OTKOLKOTO TOVA NA EDIN BALGARIN A NIMA NQMA MRASNICI I ZLI HORA SRED VSI4KI NARODI ?! NO VIE NQMA DA ME RAZBEERETE PONEJE SI MISLITE ZA VIE STE NE6TO POVE4E ZARADI KRAVTA A AKO ZNAETE SAMO KOLKO E ,E6ANA TAZI KRAV A AKO ZNAETE 4E HAZARITE PRIELI IUDAIZMA POLOVINATA SA BALGARI KOITO SE OME6VAT TAM S TQH I HAN IM STAVA EDIN OT SINOVETE NA KUBRAT - BAQN I TO4NO TOI PRIMAZ IUDAIZMA KAKVO DA VI GOVORQ POVEE4 NO VIE STE NAI NAI I NE MOJE DA VI SE KAJE NI6TO
|
Eлтимир |
Публикувано на: 3.6.2006, 13:48
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Петър Дънов бе обучаван от масоните в САЩ да работи срещу България. Не ми е мястото тук да обяснявам каква бе неговата мисия. Дънов обаче се провали. Сега в момента тече втори сериозен опит юдеите да постигнат същата цел, която не постигнаха с помощта на Дънов. Пак ще се провалят. Няма как да не се провалят, защото техните извратени принципи противоречат на природните и на Божествените закони. Животът е борба между видове, а не междувидово сътрудничество. И който ми говори за толерантност, той е против България, против Небесната Воля и против всичко, в което вярваме ние. Както боровете в планината и рибите в морето могат да бъдат толерантни едни към други, защото нямат допирни точки, така и ние можем да бъдем толерантни към циганите, например, само ако те си отидат в родната Индия и спрат да смучат кръвта и потта на нашия, на българския народ.
-------------------- |
Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » |