www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Дискриминацията!

Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Дискриминацията!
KHANDANKO
Публикувано на: 31.5.2006, 13:25
Quote Post

Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 19
Участник # 407
Дата на регистрация: 30-May 06

pi4 tova e celta na 4ifutite da se biem i mrazim da ni skarvat i da ni kazvat da vodim voini sre6tu edni ili drugi dokato omesvat po podatlivite pomejdu im ... a trqbva da sprem da se karame i da se obedinim i da udarim 4ifutite qko v new york da smajem zloto
PM
KHANDANKO
Публикувано на: 31.5.2006, 13:27
Quote Post

Читател
**

Участник # 407

a po vaprosa nqma zna4enie kak pi6a vajen e smisal za6toto to4no toq tvoq balgarski deto vika6 e sazdaden ot dvama garci vizantiici za da nalojat pismenost na isto4na evropa i da vlastvat su6toto e i s pravolsavieto !
PM
Damond
Публикувано на: 31.5.2006, 13:35
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 6
Участник # 269
Дата на регистрация: 1-March 06

не, KHANDANKO, има значение как пишеш. както има значение и за какъв се приемаш.
не можеш да се смяташ за българин и да твориш подобни позиви относно "удари в Ню Йорк" (?!) и едновременно с това да отричаш азбуката ни.
кирилицата - създадена от "двама гърци византийци". а латиницата? или по-скоро неграмотното подобие, характерно за зората на форумите и електронните пощи?
PMEmail PosterICQ
KHANDANKO
Публикувано на: 31.5.2006, 13:42
Quote Post

Читател
**

Участник # 407

abe daite da smajem 4ifutite sre6tu zloto all stiga ste se cepili za men nqma zna4enie koi kuf e samo ima zna4enie dali e mrasnik ili ne !
PM
LETO
Публикувано на: 31.5.2006, 13:44
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

QUOTE (KHANDANKO @ May 31 2006, 12:27 PM)
a po vaprosa nqma zna4enie kak pi6a vajen e smisal za6toto to4no toq tvoq balgarski deto vika6 e sazdaden ot dvama garci vizantiici za da nalojat pismenost na isto4na evropa i da vlastvat su6toto e i s pravolsavieto !

Админа те предупреди вече спри да замърсяваш форума с тая чатерица!!!
Като си напишеш мненията на кирилица ще имаме удоволствието да ти отговорим!

--------------------
... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
PM
Севар
Публикувано на: 31.5.2006, 14:18
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Промених си решението - като иска, да си пише с лайняницата. Как ще се бориш срещу чифутите, като изповядваш тяхната идеология?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Petee
Публикувано на: 31.5.2006, 15:49
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

На кой викаш гърци бре? Българи са! Гръцката азбука е на базата на българската възстановена от погърчения Българин Кирил. Българите са траки и са имали не една писмености. Раздели ли се на две, едните остават на БАЛК-АНите, а другите тръгват на изток да създават империи. Първите апостоли на Йерусалим идват в България (в Бъблията е Ахайя - прочети за избраниците от Ахайя и Македония, които спомагат за разптространението на Православието в Русия, Сърбия и т.н. -- Деяния на Апостолите) и намират добра почва тук за Христовото учение. Гърците приемат религията от България, но понеже са диваци продължават вековната си лукавост и грабливост и само на думи са Християни, не и на действия.
Да не говорим, че и до ден днешен цял Свят живее с мисълта за гръцка култура, тя всъщност е култура на траките.
PMEmail Poster
БРАНЪ
Публикувано на: 31.5.2006, 23:39
Quote Post

Участник

Съобщения: 315
Участник # 383

QUOTE (KHANDANKO @ May 31 2006, 12:27 PM)

Що "дискриминираш" гърците бе латинец? smil3dbd4dcd7b9f4.gif
Аре ходи да се оправиш първо. Теб и сивата раса към която принадлежиш. На баба ти баба и като е мангал, мен какво ме бърка това.
Един Мангал Костов ни стига. Още много типов хляб трябва да изядеш, за да станеш като него.
Мърша!

--------------------
???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
PM
Petee
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382

Севар, какво стана с книгите? Никакъв не се обаждаш.
PMEmail Poster
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Писах ти още като ги получих, ако не си получил писмото, да ти го пратя отново?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

KHANDANKO бих искала да разбера, кое отчиташ като "злото" и кои са според теб нашите врагове-враговете на българите? Как ги виждаш нещата - какво трябва да се стремим да запазим, че да се опазим?

Аз мисля, че едно от тези неща е българската азбука и макар да не ти се струва нещо важно грешиш като я задгърбваш (и на мен в началото ми беше трудно да премина от латиница на кирилица - питай тука колко забележки съм отнесла, но в последствие се убедих в правотата на това правило)!!!

Дори и да имаш някакъв далечен роднина циганин....кой знае кои от нас имат далечен роднина турчин, както съм казвала на някои им личи визуално...в крайна сметка в момента е важно на чия страна ще застанеш! Ако си с нас и приветстваш общата ни битка за благото на България и за България на българите не виждам защо някой трябва да е груб с теб....проблема е , че може би не разпознаваш добре кои неща в бита, който ни се налага са пагубни! За това е този сайт, за да промени мисленето като информира! За това отвори съзнанието си за нови перспективи....и ако си с нас тогава не мисля, че някой ще те отхвърли, защото пра-бабата на гаджето ти е мнгалка, а ти имаш чешко и нещо друго у себе си!

На чия страна си?

PM
LETO
Quote Post

Участник

Участник # 154

Bell, това е първият ми постинг към теб от от както съм се регистрирал във форума.
Уважавам мнението ти, но не мога да приема когато някой ми пише на чатерица в нашия, български и най-вече националистически форум...
Относно произхода..
Ти не би била тук, ако имаше съмнения за твоя произход!
Това е на вътрешно, подсъзнателно ниво. Не е нещо насадено или внушено. Неможеш да бъдеш Българин само поради това, че в училище са те учили стихотворението "Аз съм българче".
Аз гледах днес, как едно цигане го рецитира.. усещането бе трагично!
.. да не говорим че изговора не бе правилен!
У много цигани се е загнездило мнението, че латиницата е тяхната азбука!
Ами нали нали за това са РОМИ (Римляни, Латини)
Не би трябвало и да те учудва начина на писане на KHANDANKO!
Някои негови съждения може и да са верни. Но ако ми ги напише а кирилица може и да ги коментирам.
..иначе, да ходи в dir.bg или където си иска

--------------------
PM
KHANDANKO
Quote Post

Читател
**

Участник # 407

kak 6e sa opazim li !!! varnete se po selata ! sprete da izpolzvate ma6ini za ne6tata koito mojete da si svar6ite sami za6toto bez trud 4ovek degradira materialno i duhovno a s trud se razviva vsqkak ! i sled 50 000 godini trud moje da sme s 10 % ot mozaka si .... da 50 000 no kakvo sa te na vselensko nivo tam vremeto e ni6to .... kazva6 4e sme ome6ani da nie sme sekvi vsi4ki a znae6 li 4e predi na6ata civilizacia e imalo drugi znae6 li za mu (lemuria) znae6 li 4e dvete religii tazi na evreite i tazi na ariicite sa o6te otogaz ... i dvete ne gi interesuva osobeno dali narodite 6et sa mnogo ili edin za tqh e vajnoto kakuv 6te e duha na tozi narod evreite sa kazvali kakvito i da sa bili po vid - zlo za upravlenie upravlenie za vlast vlast za zlo ! ariicite sa kazvali vlast za upravlenie upravlenie za dobro dobro za vlast ! ednite sa zli drugite dobri za men da ti kaja bez zna4enie e koi kakuf e po narodnost i po proizhod daje sum navit da napraim eksperiment da se sloji edno mangal4e v bg semeistvo na lekari naprimer i da se otgleda tam a edno balgar4e da se sloji v ciganskiq tabor ! ta i drugo iskam da kaja 4e mantaliteta na horata idva ot sredata .... ako te sa vazpitani taka .... ni6to ne moje da gi spasi + tui nqkoi ne e 4el kakto trqba ne baba mi e ciganka :) babata na priqtelkata mi ! moqta ednata e ot belomorka trakia preselni4ka a drugata e slova4ka ! da az sum ome6an no ne sum siv priqtel ! ti koito mi kazva6 taka i znae6 li za6to za6ototo sum proglednal i sum pastar ! a na polovina sum bql .... sega 6te ti obqsnq .... edna legenda ima v vedite za predi sega i sled ! predi stotici milioni godini na zemqta se poqvili dva cvqta beliq i 4erniq te bili kato dvama bratq po sila um i krasota no po mantalitet bili razli4ni ediniq obojaval polojitelnoto drugiq obi4al da ru6i sled kato predi tui dulgo vreme e izpolzval taka neusetno stignali do konflikt .... no poneje 4erniq cvqt bil lukav toi izmamil beliq si sabrat koito bil neopiten v tezi drevni epohi i go raz4lenil ... na vsqkakvi cvetove 4erveno sinio zeleni i t.n. toi si kazal sega trqbva da izopa4a cvetovete otvutre .... trqbva da im podbiq duha trqbva da gi obezdu6a i materializiram trqbva da im srejda vruzkata s jivota kolkoto se moje pove4e trqbva su6tevremeno da gi karam da se delqt i da ne im pozvolq da vijdat beliq cvqt prosto vseki trqbva da si misli 4e e razli4en i unikalen i 4e drugite sa tapanari i tova trqbva da go pravq za da ne se obedinqvat i postoqnno da se mrazqt trqbva da gi zanimavam sus vsqkakvi ne6ta ot sport do voini i s drugi malovajni ne6ta i ot ediniq probem da ska4at na drug i taka bavno bavno da stava celta mi i da se podavat na moq kontrol .... posle 6te gi obedinq v nov cvqt siv obezdu6en materializiran polu ma6ino jivotinski koito 6te mi bade rob dulgi epohi i 6te gradi mra4noto mi carstvo sled tova nai zlite i lukavite 6te boqdisam v 4erno a ostanalite 6te izbiq poneje sa nenujna sgan taka az 6te sum edinstven gospodar na sveta ................. mojete da talkuvate kakto namerite za dobre :) nqmam komentar ! tova e dragi priqteli cqlata caka e dobro ili zlo i koe 6te izberete ......... za6toto ako nqkoi uspee da spasi cvetovete ot lo6oto da slomi 4erniq cvqt po nqkakuv na4in .... da spre obrazuvaneto na sivata rasa koqto e zapo4nalo ve4e v USA .... ako uspee da napravi dobrata terapiq sred tqh i im vdahne sila ! ako varne dobroto v sarcata im i zloto iz4ezne vsi4ki cvetove 6te sa veseli i 6tastlivi te 6te se obedinqt v tozi cvqt za koito vsi4ki ariiski proroci sled atlantida sa prorukuvali - pastriq cvqt ... toi 6te vladee stotici godini 6te vazdignew duha i blagorodiet ona horata i sled tova malko po malko vsi4ki 6te pobeleqt ot 4est i doblest :)
PM
LETO
Quote Post

Участник

Участник # 154

KHANDANKO, съжалявам, ама толкова дълъг текст на чатерица (въпреки че нееднократно те подсетих), не мога, а и не искам да чета.
Може и да ти са гениални умотворенията, но аз че та само на на кирилица ... както и повечето във форума!!!

--------------------
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

QUOTE (LETO @ Jun 1 2006, 01:20 AM)
Bell, това е първият ми постинг към теб от от както съм се регистрирал във форума.
Уважавам мнението ти, но не мога да приема когато някой ми пише на чатерица в нашия, български и най-вече националистически форум...
Относно произхода..
Ти не би била тук, ако имаше съмнения за твоя произход!
Това е на вътрешно, подсъзнателно ниво. Не е нещо насадено или внушено. Неможеш да бъдеш Българин само поради това, че в училище са те учили стихотворението "Аз съм българче".
Аз гледах днес, как едно цигане го рецитира.. усещането бе трагично!
.. да не говорим че изговора не бе правилен!

Лето, съгласна съм с теб, аз също казах, че кирилицата е задължителна! На мен ми е адски неприятно и дори трудно да го чета на тая латиница....той дори не ползва обичайната чатерица!

За циганите....много ги мразя би трябвало да си го забелязал, а той май каза че не е мангал......

Мисълта ми беше, че в България има и много помаци доста от които имат смесена кръв и други смесени българи......за съжаление обаче не можем да изхвърлим всички нечисти българи от БГ....

Мисля, че това е голям проблем за нас чистите българи...,но ако има такива и те споделят нашите идеи - подчертавам, тогава защо да не ги приобщим към нашата битка.

Да, този тук може би не споделя изцяло нашите виждания, но все пак сайта е за да отваря очите на хората. Стори ми се, че и той осъзнава, че в момента България е под заплаха....на такива хора просто трябва да се обясни и ако не възприемат чак тогава да ги отписваме, а не предварително!

Разбира се, ако се окаже интернационалист тогава няма място тук!

Постинга ми е насочен към самия принцип и ползва за пример този човек, нямам спецялно отношение към него......

PM

Topic OptionsСтраници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020