Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) |
Дискриминацията!
KHANDANKO |
Публикувано на: 31.5.2006, 13:25
|
Читател Група: Участници Съобщения: 19 Участник # 407 Дата на регистрация: 30-May 06 |
pi4 tova e celta na 4ifutite da se biem i mrazim da ni skarvat i da ni kazvat da vodim voini sre6tu edni ili drugi dokato omesvat po podatlivite pomejdu im ... a trqbva da sprem da se karame i da se obedinim i da udarim 4ifutite qko v new york da smajem zloto
|
KHANDANKO |
Публикувано на: 31.5.2006, 13:27
|
Читател Група: Участници Съобщения: 19 Участник # 407 Дата на регистрация: 30-May 06 |
a po vaprosa nqma zna4enie kak pi6a vajen e smisal za6toto to4no toq tvoq balgarski deto vika6 e sazdaden ot dvama garci vizantiici za da nalojat pismenost na isto4na evropa i da vlastvat su6toto e i s pravolsavieto !
|
Damond |
Публикувано на: 31.5.2006, 13:35
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 6 Участник # 269 Дата на регистрация: 1-March 06 |
не, KHANDANKO, има значение как пишеш. както има значение и за какъв се приемаш.
не можеш да се смяташ за българин и да твориш подобни позиви относно "удари в Ню Йорк" (?!) и едновременно с това да отричаш азбуката ни. кирилицата - създадена от "двама гърци византийци". а латиницата? или по-скоро неграмотното подобие, характерно за зората на форумите и електронните пощи? |
KHANDANKO |
Публикувано на: 31.5.2006, 13:42
|
abe daite da smajem 4ifutite sre6tu zloto all stiga ste se cepili za men nqma zna4enie koi kuf e samo ima zna4enie dali e mrasnik ili ne !
|
LETO |
Публикувано на: 31.5.2006, 13:44
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Админа те предупреди вече спри да замърсяваш форума с тая чатерица!!! Като си напишеш мненията на кирилица ще имаме удоволствието да ти отговорим! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
||
Севар |
Публикувано на: 31.5.2006, 14:18
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Промених си решението - като иска, да си пише с лайняницата. Как ще се бориш срещу чифутите, като изповядваш тяхната идеология?
|
Petee |
Публикувано на: 31.5.2006, 15:49
|
Участник Група: Участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
На кой викаш гърци бре? Българи са! Гръцката азбука е на базата на българската възстановена от погърчения Българин Кирил. Българите са траки и са имали не една писмености. Раздели ли се на две, едните остават на БАЛК-АНите, а другите тръгват на изток да създават империи. Първите апостоли на Йерусалим идват в България (в Бъблията е Ахайя - прочети за избраниците от Ахайя и Македония, които спомагат за разптространението на Православието в Русия, Сърбия и т.н. -- Деяния на Апостолите) и намират добра почва тук за Христовото учение. Гърците приемат религията от България, но понеже са диваци продължават вековната си лукавост и грабливост и само на думи са Християни, не и на действия.
Да не говорим, че и до ден днешен цял Свят живее с мисълта за гръцка култура, тя всъщност е култура на траките. |
БРАНЪ |
Публикувано на: 31.5.2006, 23:39
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Що "дискриминираш" гърците бе латинец? Аре ходи да се оправиш първо. Теб и сивата раса към която принадлежиш. На баба ти баба и като е мангал, мен какво ме бърка това. Един Мангал Костов ни стига. Още много типов хляб трябва да изядеш, за да станеш като него. Мърша! -------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
||
Petee |
Публикувано на: 1.6.2006, 0:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Севар, какво стана с книгите? Никакъв не се обаждаш.
|
Севар |
Публикувано на: 1.6.2006, 1:10
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Писах ти още като ги получих, ако не си получил писмото, да ти го пратя отново?
|
Bell |
Публикувано на: 1.6.2006, 1:50
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
KHANDANKO бих искала да разбера, кое отчиташ като "злото" и кои са според теб нашите врагове-враговете на българите? Как ги виждаш нещата - какво трябва да се стремим да запазим, че да се опазим?
Аз мисля, че едно от тези неща е българската азбука и макар да не ти се струва нещо важно грешиш като я задгърбваш (и на мен в началото ми беше трудно да премина от латиница на кирилица - питай тука колко забележки съм отнесла, но в последствие се убедих в правотата на това правило)!!! Дори и да имаш някакъв далечен роднина циганин....кой знае кои от нас имат далечен роднина турчин, както съм казвала на някои им личи визуално...в крайна сметка в момента е важно на чия страна ще застанеш! Ако си с нас и приветстваш общата ни битка за благото на България и за България на българите не виждам защо някой трябва да е груб с теб....проблема е , че може би не разпознаваш добре кои неща в бита, който ни се налага са пагубни! За това е този сайт, за да промени мисленето като информира! За това отвори съзнанието си за нови перспективи....и ако си с нас тогава не мисля, че някой ще те отхвърли, защото пра-бабата на гаджето ти е мнгалка, а ти имаш чешко и нещо друго у себе си! На чия страна си? |
LETO |
Публикувано на: 1.6.2006, 2:20
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Bell, това е първият ми постинг към теб от от както съм се регистрирал във форума.
Уважавам мнението ти, но не мога да приема когато някой ми пише на чатерица в нашия, български и най-вече националистически форум... Относно произхода.. Ти не би била тук, ако имаше съмнения за твоя произход! Това е на вътрешно, подсъзнателно ниво. Не е нещо насадено или внушено. Неможеш да бъдеш Българин само поради това, че в училище са те учили стихотворението "Аз съм българче". Аз гледах днес, как едно цигане го рецитира.. усещането бе трагично! .. да не говорим че изговора не бе правилен! У много цигани се е загнездило мнението, че латиницата е тяхната азбука! Ами нали нали за това са РОМИ (Римляни, Латини) Не би трябвало и да те учудва начина на писане на KHANDANKO! Някои негови съждения може и да са верни. Но ако ми ги напише а кирилица може и да ги коментирам. ..иначе, да ходи в dir.bg или където си иска -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
KHANDANKO |
Публикувано на: 1.6.2006, 2:27
|
kak 6e sa opazim li !!! varnete se po selata ! sprete da izpolzvate ma6ini za ne6tata koito mojete da si svar6ite sami za6toto bez trud 4ovek degradira materialno i duhovno a s trud se razviva vsqkak ! i sled 50 000 godini trud moje da sme s 10 % ot mozaka si .... da 50 000 no kakvo sa te na vselensko nivo tam vremeto e ni6to .... kazva6 4e sme ome6ani da nie sme sekvi vsi4ki a znae6 li 4e predi na6ata civilizacia e imalo drugi znae6 li za mu (lemuria) znae6 li 4e dvete religii tazi na evreite i tazi na ariicite sa o6te otogaz ... i dvete ne gi interesuva osobeno dali narodite 6et sa mnogo ili edin za tqh e vajnoto kakuv 6te e duha na tozi narod evreite sa kazvali kakvito i da sa bili po vid - zlo za upravlenie upravlenie za vlast vlast za zlo ! ariicite sa kazvali vlast za upravlenie upravlenie za dobro dobro za vlast ! ednite sa zli drugite dobri za men da ti kaja bez zna4enie e koi kakuf e po narodnost i po proizhod daje sum navit da napraim eksperiment da se sloji edno mangal4e v bg semeistvo na lekari naprimer i da se otgleda tam a edno balgar4e da se sloji v ciganskiq tabor ! ta i drugo iskam da kaja 4e mantaliteta na horata idva ot sredata .... ako te sa vazpitani taka .... ni6to ne moje da gi spasi + tui nqkoi ne e 4el kakto trqba ne baba mi e ciganka :) babata na priqtelkata mi ! moqta ednata e ot belomorka trakia preselni4ka a drugata e slova4ka ! da az sum ome6an no ne sum siv priqtel ! ti koito mi kazva6 taka i znae6 li za6to za6ototo sum proglednal i sum pastar ! a na polovina sum bql .... sega 6te ti obqsnq .... edna legenda ima v vedite za predi sega i sled ! predi stotici milioni godini na zemqta se poqvili dva cvqta beliq i 4erniq te bili kato dvama bratq po sila um i krasota no po mantalitet bili razli4ni ediniq obojaval polojitelnoto drugiq obi4al da ru6i sled kato predi tui dulgo vreme e izpolzval taka neusetno stignali do konflikt .... no poneje 4erniq cvqt bil lukav toi izmamil beliq si sabrat koito bil neopiten v tezi drevni epohi i go raz4lenil ... na vsqkakvi cvetove 4erveno sinio zeleni i t.n. toi si kazal sega trqbva da izopa4a cvetovete otvutre .... trqbva da im podbiq duha trqbva da gi obezdu6a i materializiram trqbva da im srejda vruzkata s jivota kolkoto se moje pove4e trqbva su6tevremeno da gi karam da se delqt i da ne im pozvolq da vijdat beliq cvqt prosto vseki trqbva da si misli 4e e razli4en i unikalen i 4e drugite sa tapanari i tova trqbva da go pravq za da ne se obedinqvat i postoqnno da se mrazqt trqbva da gi zanimavam sus vsqkakvi ne6ta ot sport do voini i s drugi malovajni ne6ta i ot ediniq probem da ska4at na drug i taka bavno bavno da stava celta mi i da se podavat na moq kontrol .... posle 6te gi obedinq v nov cvqt siv obezdu6en materializiran polu ma6ino jivotinski koito 6te mi bade rob dulgi epohi i 6te gradi mra4noto mi carstvo sled tova nai zlite i lukavite 6te boqdisam v 4erno a ostanalite 6te izbiq poneje sa nenujna sgan taka az 6te sum edinstven gospodar na sveta ................. mojete da talkuvate kakto namerite za dobre :) nqmam komentar ! tova e dragi priqteli cqlata caka e dobro ili zlo i koe 6te izberete ......... za6toto ako nqkoi uspee da spasi cvetovete ot lo6oto da slomi 4erniq cvqt po nqkakuv na4in .... da spre obrazuvaneto na sivata rasa koqto e zapo4nalo ve4e v USA .... ako uspee da napravi dobrata terapiq sred tqh i im vdahne sila ! ako varne dobroto v sarcata im i zloto iz4ezne vsi4ki cvetove 6te sa veseli i 6tastlivi te 6te se obedinqt v tozi cvqt za koito vsi4ki ariiski proroci sled atlantida sa prorukuvali - pastriq cvqt ... toi 6te vladee stotici godini 6te vazdignew duha i blagorodiet ona horata i sled tova malko po malko vsi4ki 6te pobeleqt ot 4est i doblest :)
|
LETO |
Публикувано на: 1.6.2006, 2:34
|
KHANDANKO, съжалявам, ама толкова дълъг текст на чатерица (въпреки че нееднократно те подсетих), не мога, а и не искам да чета.
Може и да ти са гениални умотворенията, но аз че та само на на кирилица ... както и повечето във форума!!! -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Bell |
Публикувано на: 1.6.2006, 2:41
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Лето, съгласна съм с теб, аз също казах, че кирилицата е задължителна! На мен ми е адски неприятно и дори трудно да го чета на тая латиница....той дори не ползва обичайната чатерица! За циганите....много ги мразя би трябвало да си го забелязал, а той май каза че не е мангал...... Мисълта ми беше, че в България има и много помаци доста от които имат смесена кръв и други смесени българи......за съжаление обаче не можем да изхвърлим всички нечисти българи от БГ.... Мисля, че това е голям проблем за нас чистите българи...,но ако има такива и те споделят нашите идеи - подчертавам, тогава защо да не ги приобщим към нашата битка. Да, този тук може би не споделя изцяло нашите виждания, но все пак сайта е за да отваря очите на хората. Стори ми се, че и той осъзнава, че в момента България е под заплаха....на такива хора просто трябва да се обясни и ако не възприемат чак тогава да ги отписваме, а не предварително! Разбира се, ако се окаже интернационалист тогава няма място тук! Постинга ми е насочен към самия принцип и ползва за пример този човек, нямам спецялно отношение към него...... |
||
Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » |