Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
Подкрепете инициативата ни срещу циганите, да се съюзим
Eлена |
Публикувано на: 22.5.2006, 0:40
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
Права си, Белл! Не само тук на сайта ни "пробват". В събота ми се регна в `isq` непознат, именувал се "nikoi nikoi". Имаше въпроси за Движението и т.н. Не сметнах за подходящо да го информирам за нещата от `кухнята` ни. Уж се разсърди и каза на сбогуване, че разтоворът не се получавал, защото сме нямали общ език (писах му в стил "как`Сийка` ). Обаче в неделята (преди 3 часа) пак ме потърси и си призна, че бил се регнал в нашия форум като ... "никулинка"( след "банна" й - като stoqnk) и пак питаше , ма аз пак не го осветлих по въпросите, даже ... не скрих, че го смятам за "+ушев" . Ще вид утре кви ще ги мъца, може и да е читав, но ... имам 3 "наум" и за този, а и за другите любопитковци със или без пагон. Странно... и предишния път (в края на януари тази година), когато имахме "изясняване" на личните ни отношения във форума, имах "щастието" в продължение на 38 часа (с малки прекъсвания) май ... да чатя с някоИ, дето се пишеха "marseielito" и ми определяха срещи в представително кафене , на 300 метра от VІ-то РУ на МВР София. Пазете се, младежи. Ще ни пробват по всички възможни начини, само и само да ни насъскат помежду ни, а и ... да провалят Мисията на Колобъра. -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
stoiank |
Публикувано на: 22.5.2006, 1:01
|
Читател Група: Участници Съобщения: 14 Участник # 384 Дата на регистрация: 17-May 06 |
Мисля ,че все пак ти се извиних и на теб и на всички,които съм засегнал-в поста си в "дискриминация"
Не съм се интересувал от "кухнята " ви, а за нещо повече като разяснения. Ако не искаш да ти се " регват " в Кю -то , ами не го побликувай тогава. и ....извинявай,че ми с говореше с българка , а попаднах на...... Успех на теб и тези които също като теб си представят провокацията на куките толкова явна и глупава. СТОЯН |
Eлена |
Публикувано на: 22.5.2006, 7:31
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
-------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Иван |
Публикувано на: 22.5.2006, 8:56
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
От Елтимир:
|
||
Иван |
Публикувано на: 22.5.2006, 9:01
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
От Елтимир, Дата: 2006-5-22 5:52:
---------------------- "Държавата, казвате... Коя държава? Държавата не е България, държавата е инструмент, институция. Тук, на нашата земя е имало византийска държава, имало е турска държава и тези държави в никакъв случай не са били в полза на Българите. Сега е същото. Управляват ни небългари. Държавната машина провжда политика на геноцид към българите. Как да се подчинявам на такава държава? Дискриминация... Каква дискриминация? Когато в твоя дом ти си стопанин, а гостенинът е гостенин, това дискриминация ли е? В сегашната българоубийствена държава неканените гости имат по-големи права от нас, коренното и държавнотворческо население. Това веч е дискриминация. Това е чуждо робство. Поне аз не се чувствам роб, не желая да бъда роб и няма да се подчинявам на тая държава и на тези закони. Тук някога сме създали наша, Българска държава, която да осигури живот и развитие за нашия, българския народ. Аз няма да приема всеки чуждоземен паразит - било прогонен от сбствената си страна като циганите, било дошъл тук като завоевател като турците, било с хитрост и измама като евреитв, да има същите права като българите. Сега се намирам в държава, където на чужденци е забранено да се намесват в управлението. Намирам се в държава, където на евреи е забранено да стъпват. Където за проповядване на комунизъм, либерализъм и демокрация се праща в затвора. Държава без масони и МВФ. И тая държава процъфтява, нейният народ живее щастливо. Аз искам моята България също да бъде такава държава. И ако трябва, ще воювам за това с оръжие в ръка. Без да ме интересува мнението на разните Накуленки и цялата им паразитна паплач. Макар да имам голямо основание да смятам, че тая Накуленка всъщност е цяла бригада, ръководена от една етническа българка, много симпатична дама, впрочем. Защото ние, в частност аз засегнах нейния любовник - полковник Р. Николов. И тези изроди от НСС са решили да преминат в настъпление. Е, сега ще видим дали ние сме по-добрите или изродите." ------------------- |
Petee |
Публикувано на: 22.5.2006, 12:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 358 Участник # 382 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Никаква петиция! Никакви стачки. Действия трябват! Но не срешу циганите, а срещи тези които ги защитават. Циганите са овчо стадо, което за няколко десетилетия може да изчезне ако няма откъде да паразитира.
Затова... към тези които са спрели да гледат юдейските телевизии и мозъкопромиващите програми: нека съберем всички телевизори, стара и ненужна покъщнина, всевъзможни боклуци, да се разбрем за ден и час и да закараме всичко пред свинегогата в София. Входа да задръстим та да няма как нито да влизат, нито да излизат. |
БРАНЪ |
Публикувано на: 22.5.2006, 13:08
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Не обръщайте внимание на провокаторите. За останлото си има админ. Ако някой знае по-добър начин за справяне с натрапници - да каже. За спорове на лична основа си има ЛС(Лични Спорове). Който не "вдява" - да се изпарява. Тук сме се събрали разумни! -------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
||
Запознат |
Публикувано на: 22.5.2006, 13:52
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Точно така, срещу циганите, и срещу тези които ги защитават! Идвете групи работят заедно в една посока-срещу нас! Така че борбата ни е насочена и към двете-причината и следствието. Спокойно, не стоим със скръстени ръце. Прочети подробно материалите в сайта. Тая борба, която водим не е от вчера. |
||
Севар |
Публикувано на: 26.7.2006, 2:22
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Пратиха ми линка към готовата петиция срещу дискриминацията над българите: http://www.bgpetition.com/diskriminacia
Може да го пуснете на всички от вашия ICQ-списък. Виждал съм как по този начин за един ден информацията се разпространява към десетки хиляди хора. |
bobired |
Публикувано на: 26.7.2006, 4:14
|
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 |
|
saos |
Публикувано на: 27.7.2006, 2:07
|
Читател Група: Участници Съобщения: 17 Участник # 305 Дата на регистрация: 29-March 06 |
|
Янга |
Публикувано на: 29.7.2006, 11:06
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Аз вече го подписах и го пратих на който можах...Не ми се вярва да направим нещо с тази петиция, обаче...
|
Планинец |
Публикувано на: 29.7.2006, 12:07
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 418 Дата на регистрация: 8-June 06 |
Току що и аз се подписах,ако се вдигне достатъчно шум може и да има някакъв ефект.
|
Azerath |
Публикувано на: 29.7.2006, 17:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Аз предлагам това да се махне "Напротив, страната ни е давала убежище на гонени по етнически признак арменци, спасила е евреите от Холокоста, а сега необмислени действия ни изправят пред бъдещ етнически конфликт." Тъй като такова нещо като Холокост над евреите не имало.
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Севар |
Публикувано на: 30.7.2006, 14:32
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
|
Страници: (3) 1 [2] 3 |