www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Подкрепете инициативата ни срещу циганите

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Подкрепете инициативата ни срещу циганите, да се съюзим
Eлена
  Публикувано на: 22.5.2006, 0:40
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 138
Участник # 213
Дата на регистрация: 13-December 05

QUOTE (Bell @ May 21 2006, 11:03 PM)
Сега ще има засилване на провокациите, защото Елтимир нито е в България нито има достъп да пише във сайта - по някакви неведоми причини от два дена насам!

Не трябва да допускаме провокаторите отново да дестабилизират сайта и форума, защото от това ще загубим новите попълнения и ще станем за смях. Това дискредитира и Елтимир пред хората, които са му предложили подкрепата си! Това е целта на новата вълна провокации. Така направиха последния път и успяха......нека сега не допускаме същата грешка!!!

Нека покажем, че сме железни и можем да овладеем положението като не се вкараме в простотиите им!

Права си, Белл! smil4334abded4493.gif

Не само тук на сайта ни "пробват". В събота ми се регна в `isq` непознат, именувал се "nikoi nikoi". Имаше въпроси за Движението и т.н. Не сметнах за подходящо да го информирам за нещата от `кухнята` ни. Уж се разсърди и каза на сбогуване, че разтоворът не се получавал, защото сме нямали общ език (писах му в стил "как`Сийка` smil3dbd4dbc14f3f.gif ). Обаче в неделята (преди 3 часа) пак ме потърси и си призна, че бил се регнал в нашия форум като ... "никулинка"( след "банна" й - като stoqnk) и пак питаше , ма аз пак не го осветлих по въпросите, даже ... не скрих, че го смятам за "+ушев" smil3dbd4e398ff7b.gif . Ще вид утре кви ще ги мъца, може и да е читав, но ...
имам 3 "наум" и за този, а и за другите любопитковци със или без пагон.
smil4334a62fd4260.gif smil4334a62fd4260.gif smil4334a62fd4260.gif

Странно... и предишния път (в края на януари тази година), когато имахме "изясняване" на личните ни отношения във форума, имах "щастието" в продължение на 38 часа (с малки прекъсвания) май ... да чатя с някоИ, дето се пишеха "marseielito" и ми определяха срещи в представително кафене , на 300 метра от VІ-то РУ на МВР София. smil4334a6f863501.gif

Пазете се, младежи. Ще ни пробват по всички възможни начини, само и само да ни насъскат помежду ни, а и ... да провалят Мисията на Колобъра.
smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334af067a7a3.gif
smil4334a5d10da0d.gif

--------------------
???! ??????? ? ????!
PMICQ
stoiank
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 14
Участник # 384
Дата на регистрация: 17-May 06

Мисля ,че все пак ти се извиних и на теб и на всички,които съм засегнал-в поста си в "дискриминация"
Не съм се интересувал от "кухнята " ви, а за нещо повече като разяснения.
Ако не искаш да ти се " регват " в Кю -то , ами не го побликувай тогава.
и ....извинявай,че ми с говореше с българка , а попаднах на......

Успех на теб и тези които също като теб си представят провокацията на куките толкова явна и глупава.
СТОЯН
PM
Eлена
  Публикувано на: 22.5.2006, 7:31
Quote Post

Участник

Участник # 213
Дата на регистрация: 13-December 05

Пусни и това.

"Ето материал от днешния брой на вестнк "Атака". Наколенката и нейните наколенки нещо да коментират?
Цигани счупиха главата на полицай с камъни

Главен сержант Тодор Кимов пострада тежко в петричко гето заради силна музика

Главен сержант Тодор Кимов бе жестоко пребит от двама цигани - 40-годишен баща и 15-годишният му син. Представителят на властта е със счупена глава след нападението. Екшънът се разиграл в гетото в Петрич, няколко минути преди полунощ срещу събота.
Минути преди сержантът да пострада сериозно, при дежурните в полицейското управление в Петрич постъпил сигнал за силна музика от къща на ул. "Явор". Оказало се, че циганско семейство празнува рожден ден и купонът, с поне тридесетина гости, бил във вихъра си. За да усмири нарушителите на обществения ред на адреса пристигнал сержант Кимов. Той позвънил в къщата на Филип Симеонов-Демо около 23,45 минути и се опитал да му обясни, че музиката е прекалено силна за тази част на денонощието и трябва да я намали. Полицаят и домакинът излезли навън, за да разговарят на по-тихо място. Собственикът обаче се развикал на полицая и тръгнал да го пъди от дома си, а съпругата му - Гълъбина, умишлено увеличила музиката. Униформеният заявил на циганското семейство, че това не е молба, а полицейско разпореждане. Точно в този момент съпричастни към "съдбата" на Демо съседи започнали да замерят главния сержант и двамата му колеги, които били в патрулката, с камъни, керемиди и всякакви други твърди предмети. Един от камъните обаче уцелил сержант Кимов по главата.
Двамата му колеги веднага го измъкнали от опасното място и го транспортирали до центъра за спешна медицинска помощ в Петрич. Главата на сержанта е счупена и се наложило на лекарите да му направят два шева. Полицаят, който пострада при изпълнение на служебните си задължения, е изписан за домашно лечение, без опасност за живота му. Служители на полицейското управление са установили, че ударите по ранения служител на реда са дело на двама цигани - баща и син, които веднага след инцидента са се укрили. Полицаите провеждат издирвателни мероприятия в целия регион, но до момента нападателите не са открити.
Филип Симеонов-Демо беше осъден по бързата процедура на 15 дни арест от Петричкия съд. Неговата съпруга се размина само с акт за неподчинение на полицейско разпореждане, защото е бременна.
Според запознати насилието срещу главен сержант Тодор Кимов е поредното циганско посегателство върху полицейски служители. Експерти са категорични, че циганският терор върху представители на органите на реда значително се увеличават и са необходими спешни мерки за неговото ограничаване.
Елтимир"

--------------------
???! ??????? ? ????!
PMICQ
Иван
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

От Елтимир:

""...извинявай,че ми с говореше с българка , а попаднах на......" Е, не виждате ли юдо-мангалския план? Те вече и за българи не ни смятат. Те вече само себе си смятат за българи. Поне досега в чужбина твърдят, че са такива. Същата тактика са използвали в Русия. Казвали са, че те са българи, а не ние. Сега почнаха да го твърдят и тук.
Ако си спомняте, по нареждане от НСС кретенчетата на Ц. Йолов ме обявиха и мен за циганин, та трябваше да публикувам кръщелното на дядо си. Сега пак запяват старата песен. Те искат да ни отнемат всичко, дори народностното ни Име. Ще им се дадем ли на смрадливите мангали и на техните покровители евреи? А НСС щом толкова ги обича, да хванем тоя Румен Николов и да го пратим в някоя маала да го пообидят /или да го поуважат/, пък да видим какво ще мисли после за тях. Впрочем кой знае, може и да му хареса...
Румене, глупако, измисли нещо ново, номерата ти се изтъркаха, не хващат вече дикиш. Или знаеш ли какво - ще насъскам онези с белите чаршафи против теб. Знам как, а те не прощават. Та преди да е станало късно, помисли поне за семейството си. Онези трепят до девето коляно. Същото се отнася и до гаджето ти, която се опитва да ми се прави на много отворена. Впрочем да те питам - какво стана с оня, който питаше за Иван на летището в Дубай? Имам и други изненади в резерв, например мога да подшушна нещо за оная сграда срещу зоопарка. Да не се случи случка на някой твой колега, идиото, че тогава и твоите няма да ти простят. Елтимир"
PM
Иван
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

От Елтимир, Дата: 2006-5-22 5:52:
----------------------
"Държавата, казвате... Коя държава? Държавата не е България, държавата е инструмент, институция. Тук, на нашата земя е имало византийска държава, имало е турска държава и тези държави в никакъв случай не са били в полза на Българите. Сега е същото. Управляват ни небългари. Държавната машина провжда политика на геноцид към българите. Как да се подчинявам на такава държава?
Дискриминация... Каква дискриминация? Когато в твоя дом ти си стопанин, а гостенинът е гостенин, това дискриминация ли е? В сегашната българоубийствена държава неканените гости имат по-големи права от нас, коренното и държавнотворческо население. Това веч е дискриминация. Това е чуждо робство. Поне аз не се чувствам роб, не желая да бъда роб и няма да се подчинявам на тая държава и на тези закони.
Тук някога сме създали наша, Българска държава, която да осигури живот и развитие за нашия, българския народ. Аз няма да приема всеки чуждоземен паразит - било прогонен от сбствената си страна като циганите, било дошъл тук като завоевател като турците, било с хитрост и измама като евреитв, да има същите права като българите.
Сега се намирам в държава, където на чужденци е забранено да се намесват в управлението. Намирам се в държава, където на евреи е забранено да стъпват. Където за проповядване на комунизъм, либерализъм и демокрация се праща в затвора. Държава без масони и МВФ. И тая държава процъфтява, нейният народ живее щастливо. Аз искам моята България също да бъде такава държава. И ако трябва, ще воювам за това с оръжие в ръка. Без да ме интересува мнението на разните Накуленки и цялата им паразитна паплач. Макар да имам голямо основание да смятам, че тая Накуленка всъщност е цяла бригада, ръководена от една етническа българка, много симпатична дама, впрочем. Защото ние, в частност аз засегнах нейния любовник - полковник Р. Николов. И тези изроди от НСС са решили да преминат в настъпление. Е, сега ще видим дали ние сме по-добрите или изродите."
-------------------
PM
Petee
Публикувано на: 22.5.2006, 12:25
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Никаква петиция! Никакви стачки. Действия трябват! Но не срешу циганите, а срещи тези които ги защитават. Циганите са овчо стадо, което за няколко десетилетия може да изчезне ако няма откъде да паразитира.
Затова... към тези които са спрели да гледат юдейските телевизии и мозъкопромиващите програми: нека съберем всички телевизори, стара и ненужна покъщнина, всевъзможни боклуци, да се разбрем за ден и час и да закараме всичко пред свинегогата в София. Входа да задръстим та да няма как нито да влизат, нито да излизат.
PMEmail Poster
БРАНЪ
Публикувано на: 22.5.2006, 13:08
Quote Post

Участник

Съобщения: 315
Участник # 383
Дата на регистрация: 15-May 06

QUOTE (Bell @ May 21 2006, 11:03 PM)
Сега ще има засилване на провокациите, защото Елтимир нито е в България нито има достъп да пише във сайта - по някакви неведоми причини от два дена насам!

Не трябва да допускаме провокаторите отново да дестабилизират сайта и форума, защото от това ще загубим новите попълнения и ще станем за смях. Това дискредитира и Елтимир пред хората, които са му предложили подкрепата си! Това е целта на новата вълна провокации. Така направиха последния път и успяха......нека сега не допускаме същата грешка!!!

Нека покажем, че сме железни и можем да овладеем положението като не се вкараме в простотиите им!

Не обръщайте внимание на провокаторите. За останлото си има админ.
Ако някой знае по-добър начин за справяне с натрапници - да каже.
За спорове на лична основа си има ЛС(Лични Спорове).

Който не "вдява" - да се изпарява. Тук сме се събрали разумни!

--------------------
???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
PM
Запознат
Публикувано на: 22.5.2006, 13:52
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

QUOTE (Petee @ May 22 2006, 11:25 AM)
Никаква петиция! Никакви стачки. Действия трябват! Но не срешу циганите, а срещи тези които ги защитават. Циганите са овчо стадо, което за няколко десетилетия може да изчезне ако няма откъде да паразитира.

Точно така, срещу циганите, и срещу тези които ги защитават! Идвете групи работят заедно в една посока-срещу нас! Така че борбата ни е насочена и към двете-причината и следствието. Спокойно, не стоим със скръстени ръце. Прочети подробно материалите в сайта. Тая борба, която водим не е от вчера.
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Пратиха ми линка към готовата петиция срещу дискриминацията над българите: http://www.bgpetition.com/diskriminacia
Може да го пуснете на всички от вашия ICQ-списък. Виждал съм как по този начин за един ден информацията се разпространява към десетки хиляди хора.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
bobired
Quote Post

Участник

Съобщения: 125
Участник # 34
Дата на регистрация: 23-July 05

http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html

това е целия адрес
PM
saos
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 17
Участник # 305
Дата на регистрация: 29-March 06

smil4334abded4493.gif
PM
Янга
Публикувано на: 29.7.2006, 11:06
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

Аз вече го подписах и го пратих на който можах...Не ми се вярва да направим нещо с тази петиция, обаче...
PM
Планинец
Публикувано на: 29.7.2006, 12:07
Quote Post

Участник

Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

Току що и аз се подписах,ако се вдигне достатъчно шум може и да има някакъв ефект.
PM
Azerath
Публикувано на: 29.7.2006, 17:54
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 9-July 05

Аз предлагам това да се махне "Напротив, страната ни е давала убежище на гонени по етнически признак арменци, спасила е евреите от Холокоста, а сега необмислени действия ни изправят пред бъдещ етнически конфликт." Тъй като такова нещо като Холокост над евреите не имало.

--------------------
“???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????). ???????, 6774 IYI "??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
PMEmail PosterUsers Website
Севар
Публикувано на: 30.7.2006, 14:32
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

PMEmail PosterUsers WebsiteICQ

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020