www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> "Борисов 5"- изпраният Бойко

Страници: (17) « първа ... 14 15 [16] 17  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> "Борисов 5"- изпраният Бойко, республиката отвръща на удара
Йордан_13
Публикувано на: 15.9.2024, 15:50
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (18j @ 11.9.2024, 9:37 )
Изтупваме старата тема за изборите с една новина, поне за мен е много важна. Зеленото движение или някогаш ПП Зелените минават към нас диванните войни. Ние сме водили много разговори, аз и съм се възхищавал на тяхната воля и смелост да се борят и да навигират в тази система, която се храни със съдби и човешка съвест, не е лесно в коалиция с ония сините лешпери. И там се получава малко идеологически дисонанс, защото зелените, прогресивните идеи за равенство и опазванена природата не съвпадат много с традиционното европейско разбиране за дясно-центристка, либерална политика. Тя за това и тука десницата умре и няма нито идейна почва нито масовка и в последните години те неистово разчитаха на гласовете на зелените, което се показа и от участието на техни представители в изпълнителната власт по времето на дебе кабинета за няколко месеца. На мен ми е ясно, много е трудно, но и преди сме говорили, не може от вътре, там има неназовани властови ресурси и лостове. Трябва да се започне от нулата, от човек на човек да станат 2 паралелни системи от което едната да изчезне. Това означава хората да работят за каузата, да я финансират, да си пазят лидерите, да има система за експанзия по инситуциите, да участват активно в мероприятия и събития. Това трябва да става извън контекста на избори и институции, а по жизнена и битова необходимост. Опитахме от вътре, не става, сега започва нов етап. Да видим.

https://www.dnes.bg/politika/2024/09/09/zel...izborite.619623

И сега ако лидера на Зелените, в случая Тома Белев е аватара на алпа Иджик Алабуга, ми е любопитна платформата им - добре е, напълно подкрепям. Е има и тази точка за Шенген, която е излишна от гледна точка на Вечността, но все пак всички те се хранят от еврофондове, така че интернационализма е диагноза на съвремието. Като доводи за не-участието им в изборите виждам точните причини, но изказано по някакъв либерало-политкоректен тон, резултатът е, че няма да участват и призовават за нова обществена организация, един вид и ние да минаваме към тях.
Аз лично на последните серии от избори следях точно техните кандидати, но различни събития и изказванияпрез кампаниите ме разколебаваха да отида до урните. И съжалявам, зщото именно те са ми свършили вече много работа, в много инициативи, са помогнали за много неща и са решили нерешими казуси, като цяло мисля, че на место да са в сдружения и да се чудят от къде да намерят някой лев да се борят срещу золумите на държавните институции трябваше точно тези хора да са чиновниците в институциите и да пазят нещата с подписа си. А не по еко-министерството, водни дирекции, паркови дирекции, днска-та и тям подобни, да стоят някви безумни назначения на дпс и герберасите, но това е в друга, паралелна реалност, която предстои да материализираме.

smil4334ad8a149e0.gif Зелени, чершени, пембени... сичку отича. Па тва, чи Белев е аватар на Иджик, а-хахахахахахаааааааааа.... дан си пил нещо? smil4334ad8a149e0.gif Нема смъртен човек, който да е аватар на някой от тези алпи. Човека е смъртен - тялото му умира, докато при алпите смъртта е сън, те заспиват, регенерират и се събуждат отново. Ние сме смъртни. Ние се прераждаме, сменяме телата и понеже и се развиваме, променяме и съзнанието си, душевността си и т.н., докато при алпите от висшите редове, те имат надпланетарно съвършенство, което прилагат в полза или вреда на човека, а може и едновременно и в двете.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 15.9.2024, 15:54
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (18j @ 11.9.2024, 9:37 )
Изтупваме старата тема за изборите с една новина, поне за мен е много важна. Зеленото движение или някогаш ПП Зелените минават към нас диванните войни. Ние сме водили много разговори, аз и съм се възхищавал на тяхната воля и смелост да се борят и да навигират в тази система, която се храни със съдби и човешка съвест, не е лесно в коалиция с ония сините лешпери. И там се получава малко идеологически дисонанс, защото зелените, прогресивните идеи за равенство и опазванена природата не съвпадат много с традиционното европейско разбиране за дясно-центристка, либерална политика. Тя за това и тука десницата умре и няма нито идейна почва нито масовка и в последните години те неистово разчитаха на гласовете на зелените, което се показа и от участието на техни представители в изпълнителната власт по времето на дебе кабинета за няколко месеца. На мен ми е ясно, много е трудно, но и преди сме говорили, не може от вътре, там има неназовани властови ресурси и лостове. Трябва да се започне от нулата, от човек на човек да станат 2 паралелни системи от което едната да изчезне. Това означава хората да работят за каузата, да я финансират, да си пазят лидерите, да има система за експанзия по инситуциите, да участват активно в мероприятия и събития. Това трябва да става извън контекста на избори и институции, а по жизнена и битова необходимост. Опитахме от вътре, не става, сега започва нов етап. Да видим.

https://www.dnes.bg/politika/2024/09/09/zel...izborite.619623

И сега ако лидера на Зелените, в случая Тома Белев е аватара на алпа Иджик Алабуга, ми е любопитна платформата им - добре е, напълно подкрепям. Е има и тази точка за Шенген, която е излишна от гледна точка на Вечността, но все пак всички те се хранят от еврофондове, така че интернационализма е диагноза на съвремието. Като доводи за не-участието им в изборите виждам точните причини, но изказано по някакъв либерало-политкоректен тон, резултатът е, че няма да участват и призовават за нова обществена организация, един вид и ние да минаваме към тях.
Аз лично на последните серии от избори следях точно техните кандидати, но различни събития и изказванияпрез кампаниите ме разколебаваха да отида до урните. И съжалявам, зщото именно те са ми свършили вече много работа, в много инициативи, са помогнали за много неща и са решили нерешими казуси, като цяло мисля, че на место да са в сдружения и да се чудят от къде да намерят някой лев да се борят срещу золумите на държавните институции трябваше точно тези хора да са чиновниците в институциите и да пазят нещата с подписа си. А не по еко-министерството, водни дирекции, паркови дирекции, днска-та и тям подобни, да стоят някви безумни назначения на дпс и герберасите, но това е в друга, паралелна реалност, която предстои да материализираме.

smil4334ad8a149e0.gif Зелени, чершени, пембени... сичку отича. Па тва, чи Белев е аватар на Иджик, а-хахахахахахаааааааааа.... дан си пил нещо? smil4334ad8a149e0.gif Нема смъртен човек, който да е аватар на някой от тези алпи. Човека е смъртен - тялото му умира, докато при алпите смъртта е сън, те заспиват, регенерират и се събуждат отново. Ние сме смъртни. Ние се прераждаме, сменяме телата и понеже и се развиваме, променяме и съзнанието си, душевността си и т.н., докато при алпите от висшите редове, те имат надпланетарно съвършенство, което прилагат в полза или вреда на човека, а може и едновременно и в двете.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 15.9.2024, 15:59
Quote Post

Админ

Участник # 544

Нинова: Румен Радев е вреден за демократичните устои на държавата
Вече съжалявам, че го номинирах за президент, заяви тя
https://www.dnes.bg/politika/2024/09/15/nin...XjYuqvBDa8LJBDA

Tенгри кан
преди 2 секунди
Сичку убаво, но нима Нинова не знаеше, че Мунди Радев е масон от сектата на чече Гоше фффф Филибелата и че с номинирането му за президент, редица масонски ложи, поеха яко "управлението" на страната, като най-важната от тях е "Слънце Ориент", където е и Узунов (заради спасението, когото Мунди дигна юмрука), защото борованският тукмак, освен масон е и почетен консул на Русия в България и чрез него кукурига Митрофанова? Да не говорим, на кой от село Първенец, жена му е рускиня;))) и капана щраква. С една дума, селяните от село Първенец и Труд, ебаха путката майни на цялата държава за отрицателно време, а Нинова не направи нищо в Пловдив, освен да махне фиктивно чече Гоше от БСП, но не и влиянието му в партийната и организация. Вследствие, на което БСП полетя стремглаво надолу и ще се разпадне в близко време. Доста нейни членове ще станат гербери;))) Защо? Защото толкова време, Нинова не можа да види, как в Община "Родопи" БСП и ГЕРБ са една партия;)))
Та, аз оставам с усещането, че префалените северозападняци, ич са не стока;)))

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 16.9.2024, 22:20
Quote Post

Админ

Участник # 544

Тас кибап "Пеевски"
Груххххххххххххххххххххх, квииииииик, мляс, мляс, мляс, към копанята нальота праа аз. Генерали мляскам за мезе и доволно грухам, гевезе, защото съм свине големо, големо, йощ неопрасено! Грухххххххххххххххххх, квииик, мляс, мляс, мляс...;)))

Радев бесен: Когато Пеевски рискува живота си за България, тогава да иска оставки
Политически спекуланти и "експерти" да не се вживяват като съдии, призова той

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2024/09/16/rad...CByyuRmlsRBTFrg
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Гордана Силяновска: Не реагирах за знамето, за да не предизвикам скандал
Не знаела, че ще трябва да се снима с Румен Радев в гербовата зала
https://www.dnes.bg/balkani/2024/09/17/gord...-skandal.620364

Тенгри кан
преди 2 секунди
Вижте, първото нещо, което трябва да се отбележи е, защо Силяновска идва в България да гледа опера? Нима македонците, си нямат опера?;))) Как така, Силянова иди при нискокултурните татари да гледа опера, а не ходи при великите висококултурни славяни, сърбите?;))) При тие диви татари, болгарете, опера, ще ми гледа!;))) И второто, ами правилно, един път е на частно посещение, втори път е глупава, защото щом си държавен глава, не може да имаш частни посещения, личен живот, вече нямаш! При това положение не отиваш в гербовата зала за снимки! Не се и снимаш с Радев! Щом си частно лице, но пак, казвам, няма как да си частно лице, щом си президент на държава;))) И трето, ами, да, само българското знаме;))) Македонската държава на Балканите отдавна приключи, а географската област Македония винаги е била е част от България!

Тая госпожа
преди 4 минути
Като не е искала да се снима, да не го е допуснала! Ухилила се до уши, а на раздяла се хвърли да цилива президента . Това не ли секуално насилие!?
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.9.2024, 17:29
Quote Post

Админ

Участник # 544

Tенгри кан
преди 2 секунди
Това, че можеш да напазаруваш даскалята чрез Такева не означава, че не си простъ, Бойки;))) Ти сам го каза: Аз съм прост и вие сте прости, затва се разбираме;))) Разбира се, не пречи да си образован и едновременно с това и прост;))) ГЕРБ е самото видело на този парадокс;)))

Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място
ГЕРБ сме най-силни в сигурността и образованието, посочи лидерът на партията

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/09/23/...#comment-newest

Tенгри кан
преди 2 секунди
Създаването на ГЕРБ през 2006 г., доведе до политическата криза, днес;))) ГЕРБ бе Зло, което, обаче започна да служи като добро, понеже издърпа килимчето изпод краката на предните паралии и постави началото на една безкрайна битка за кеш-а между слугите на тъма тархана Яга Албасти Златолюбеца;)))

Назарян: Не повишим ли избирателната активност, няма да излезем от политическата криза
В листите на ГЕРБ имало баланс между по-младите и по-опитните

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2024/09/23/naz...#comment-newest

Tенгри кан
преди 2 секунди
Евалла Асане, ашколсун Вайсман!;))) Само така, мойш да спечелиш много проценти на изборите в България;))) Общите приказки не вършат работа - сигурност, стабилност, магистрали... Убаво, ама на тях гладни гарги грачат;))) Друго е да кажеш 1000 евро до 4 години. Това е практична политика. Българина иска да има кеш, за да не бъде леш!;))) Дай му кеш и е твой!;))) Магистралите не го топлат, топли го шума на зелените гущерчета;))) Неслучайно и Пеевски кат говори за политика, говори за кеш-а ;))) и кой е гепил! Гепил го е Радев! Верно е! И аз мога ти каа, де отиде част от него;))) В Община "Родопи";)))

Асен Василев: Минималната заплата трябва да стане 1000 евро до 4 г.
Това са нивата, при които бизнесът трябва да си прави плановете, заяви той

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/09/24/...#comment-newest

Tенгри кан
преди 1 секунда
;))) Вижте ся, важното е, че този евреин, казва откъде ще ги вземе парите, за да ви ги даде и цело чудо е, че евреин иска да ви дава;))) А, той е длъжен да го направи, ако иска да прекрати политическата криза - кеш от олигархията към народа;))) Затва ви казва: бизнеса да си прави отсега сметката - 34 години само е вземал, сега е време да дава. И това е така. Моят бивш шеф навремето, почна с една шкода и 2 чувала брашно в нея за месене (1993) и днес е вече мастит бизнесмен, който хотели, таксита и т.н.;)))

ВМРО зове за вота: Задраскайте всички в хартиената бюлетина
Мачът е купен още преди да е започнал, пише в позиция на "войводите"

Тенгри кан
преди 1 секунда
Караки чан;))) Ако, навремето не бе станал зам.мин. председател на Бойко за "Борисов 3";))) и днес да си с реална вина за политическата криза, защото вие от ОП, тогава задържахте този "човек" в политиката, осигурихте му, за първи път в неговата кариера, цял мандат и то напук на нас (Да си припомним думите на Валерко Винкела от Бургас и на Доган Саколят) и днес, имаме това. Да, помним също така, че беше добър черпаклия и напълни торбичката "Билла";))) Да, ако не бе, всичко това, днес да си народен трибун!;))) Но, сега, вече, няма как!;)))

Анонимен
преди 20 минути
Трябва да се гласува. Ако гласуват всички купения вот отива в кофата. Тъкмо ще се появят нови партии за сметка на сегашните

Тенгри кан
преди 1 секунда
До Анонимен 27
За появата на нови партии трябва капитал;))) А, капитала е при кого?;))) Не и при гласуващите. Това, означава, че новата партия ще е като старата партия, но с ново име. Един и същи капитал ги движи и двете. С новите партии, олигархията лови шаранчетата;))) Пример: Възраждане, Величие, ПП ... се нови партии. Те обраха недоволните, които протестираха и им туриха юлара. Секи требе си има своята агитка;))) Българската политика е футболно агиткаджийство, за което плаща даден олигарх.

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.9.2024, 17:30
Quote Post

Админ

Участник # 544

Tенгри кан
преди 2 секунди
Това, че можеш да напазаруваш даскалята чрез Такева не означава, че не си простъ, Бойки;))) Ти сам го каза: Аз съм прост и вие сте прости, затва се разбираме;))) Разбира се, не пречи да си образован и едновременно с това и прост;))) ГЕРБ е самото видело на този парадокс;)))

Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място
ГЕРБ сме най-силни в сигурността и образованието, посочи лидерът на партията

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/09/23/...#comment-newest

Tенгри кан
преди 2 секунди
Създаването на ГЕРБ през 2006 г., доведе до политическата криза, днес;))) ГЕРБ бе Зло, което, обаче започна да служи като добро, понеже издърпа килимчето изпод краката на предните паралии и постави началото на една безкрайна битка за кеш-а между слугите на тъма тархана Яга Албасти Златолюбеца;)))

Назарян: Не повишим ли избирателната активност, няма да излезем от политическата криза
В листите на ГЕРБ имало баланс между по-младите и по-опитните

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2024/09/23/naz...#comment-newest

Tенгри кан
преди 2 секунди
Евалла Асане, ашколсун Вайсман!;))) Само така, мойш да спечелиш много проценти на изборите в България;))) Общите приказки не вършат работа - сигурност, стабилност, магистрали... Убаво, ама на тях гладни гарги грачат;))) Друго е да кажеш 1000 евро до 4 години. Това е практична политика. Българина иска да има кеш, за да не бъде леш!;))) Дай му кеш и е твой!;))) Магистралите не го топлат, топли го шума на зелените гущерчета;))) Неслучайно и Пеевски кат говори за политика, говори за кеш-а ;))) и кой е гепил! Гепил го е Радев! Верно е! И аз мога ти каа, де отиде част от него;))) В Община "Родопи";)))

Асен Василев: Минималната заплата трябва да стане 1000 евро до 4 г.
Това са нивата, при които бизнесът трябва да си прави плановете, заяви той

Tенгри кан
преди 1 секунда
;))) Вижте ся, важното е, че този евреин, казва откъде ще ги вземе парите, за да ви ги даде и цело чудо е, че евреин иска да ви дава;))) А, той е длъжен да го направи, ако иска да прекрати политическата криза - кеш от олигархията към народа;))) Затва ви казва: бизнеса да си прави отсега сметката - 34 години само е вземал, сега е време да дава. И това е така. Моят бивш шеф навремето, почна с една шкода и 2 чувала брашно в нея за месене (1993) и днес е вече мастит бизнесмен, който хотели, таксита и т.н.;)))

ВМРО зове за вота: Задраскайте всички в хартиената бюлетина
Мачът е купен още преди да е започнал, пише в позиция на "войводите"

Тенгри кан
преди 1 секунда
Караки чан;))) Ако, навремето не бе станал зам.мин. председател на Бойко за "Борисов 3";))) и днес да си с реална вина за политическата криза, защото вие от ОП, тогава задържахте този "човек" в политиката, осигурихте му, за първи път в неговата кариера, цял мандат и то напук на нас (Да си припомним думите на Валерко Винкела от Бургас и на Доган Саколят) и днес, имаме това. Да, помним също така, че беше добър черпаклия и напълни торбичката "Билла";))) Да, ако не бе, всичко това, днес да си народен трибун!;))) Но, сега, вече, няма как!;)))

Анонимен
преди 20 минути
Трябва да се гласува. Ако гласуват всички купения вот отива в кофата. Тъкмо ще се появят нови партии за сметка на сегашните

Тенгри кан
преди 1 секунда
До Анонимен 27
За появата на нови партии трябва капитал;))) А, капитала е при кого?;))) Не и при гласуващите. Това, означава, че новата партия ще е като старата партия, но с ново име. Един и същи капитал ги движи и двете. С новите партии, олигархията лови шаранчетата;))) Пример: Възраждане, Величие, ПП ... се нови партии. Те обраха недоволните, които протестираха и им туриха юлара. Секи требе си има своята агитка;))) Българската политика е футболно агиткаджийство, за което плаща даден олигарх.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 13.10.2024, 21:55
Quote Post

Админ

Участник # 544

Яко, тамбури-бури-дури... ъ-ъ-ъ-ъ, а-ааааа-а... дуп-туп,дуп-туп, дуп-туп. таммммбури-бури- дури, м-ммммм-м, а-ааааааа-а.. у-ууууууууууууу... х-х-х-х-х... тамбури-бури- дури....

Проф. Иво Христов за Краят на това Общество! Идва ли краят на България? Анализ 2024
https://www.youtube.com/watch?v=Yttvo6ubhsk
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 21.10.2024, 21:07
Quote Post

Админ

Участник # 544

Ако това се случи, наистина, ГЕРБ ще паднат на 10-15% ;))) Основно корпоративният вот е за ГЕРБ!

Българският бизнес предупреден да не насочва вот на 27 октомври
https://news.bg/crime/balgarskiyat-biznes-p...3dqEnYgxS_p_zzw

Тенгри Кан
преди 1 секунда
Aбе, те искат са първи, но знаат, чи ни могат да управляват и са наясно с тва. Но, първото место носи големи политически, геополитически и парични дивиденти, а доста хора от тех, които сега са в миманса, ще станат значими ша цъфнат по медиите;))) Всичко това е пари и влияние. Те са антитенгрияни и аз по принцип нямам файда от това да са първи, нито да управляват. Бойке, ку напрайш така да са първи, може и да гласувам за теб, но с условие да напуснеш Бойково и Родопската яка!;)))

Борисов: Костадинов иска "Възраждане" да управлява само
Ние с "възраждане" не можем поради идеологически причини
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2024/10/21/b...#comment-newest
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 23.10.2024, 11:07
Quote Post

Админ

Участник # 544

Тенгри Кан
преди 2 минути
БРИКС сиреч брикет?;))) Аве, братчед, аз не ви симпатизирам. Вие сте, антиТенгри, а който е анти Тенгри нема как да управлява държава на име България. Да, Дунавска България ще бъде заличена, за да не попадне във ваши ръце! Плашиш гаргите, максудски мангал! А, за останалите българи не е нужна държава. Те добре са се уредили в чужбината, слушкат, папкат, цоцкат, има кой да ги рани и да ги дундури. Така че, дали ще има България тук, вече не е от значение за никого.
Тенгри Кан
преди 1 секунда
До аег
Честно, не знам, кво му харесват нашите жени на този;))) Определено, жени, дето аресват този, не са мой тип;))) Как мой да аресваш, един максудски ммангал? Требе си си плюла на формириферата и на спермата на баща си! И кво ша възражда, Врабевски? Възраждане се прави с хора и то с качествени хора, а не просто с едно насипно количество биологичен материал. И какво ще се възражда? ;))) Една и визията на Коста за България, друга е на Бойко, трета е моята;))) България, уйде! Тва требе се приеме.
аег
преди 5 минути
Не знам защо Коца е кръстил продажната си партийка "Възраждане"-защото няма никаква връзка с истинската роля и лицата участвали в този исторически за България процес!! Според мен- понеже Коца и няколко други членове на партията (като например представителят в Плевен) са представители на ромския етнос. Чисти *** са!! Един вид името на партията е "възраждане" на лилавия етнос в Бг!! Няма по-лилава партия от "иЗсраждане"!!!

Костадинов: Смятаме БРИКС за бъдещето на света
Сегашният политически модел ни води към дъното, смята той
23 окт 2024 09:30, Инна Ангелова
279

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/23/...na-sveta.624332

Вижте сега, ще се върна на старата ни политическа поговорка относно изборите: "Пари ми дай, акъл не ща". Българските дебилици наречени политици, така и не поискаха да научат тази поговорка;))) Пич, твоят акъл не ми е нужен, не забравяй, че, аз те избирам, парите ти ми трябват;))) Казват, че българският народ е мъдър... Ето, тва е мъдростта му! Парите дай!;))) Що? Щото, аз знам, как да построя своята България, но ти си ми взел парите;))) Тва е;))) Така че, който даде парите, той печели, а който ръси акъл с кофи - губи;))) Дебилиците не трябват да подценяват сънародниците си...Ще ви уредим, да живеете по-добре... Аве, педерас, ти ли бе, ти? Ти, дай парите, аз знам как да живея, по-добре!;))) За да искаш нещо значимо, трябва да дадеш много повече, иначе, нема такива шаранчета! Требе сте наясно! Ама щела да падне държавата.... По-добре да падне, отколкото да пропадне, гласувайки за вас! Требе сте наясно! Парите, тарикати!;))) Дайте парите и после обещавайте! Един мой приятел, беше сънувал един сън, как идват в Края, некви при мене, горе, в Ситово... Ама, вика, не говореха български в съня, някакъв език чужд, не помна какъв (най-вероятно иврит) и почнаха да ти се молат там;))) Ха-ха-ха... И аз, кво? , викам му;)))) - Ти си вика, бахти бруталният тип;))) - Що, ве, кво ми е бруталното, един гащник...;))) А,а,а,а,а вика, мани, в замяна на услугата им поиска всичкото злато дето имаха;))) Ха-ха-ха-ха... Еми, тва имат, тва могат да дадът! Кво да напраа, аз? Та, така...;))))

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 23.10.2024, 17:46
Quote Post

Админ

Участник # 544

Тенгри Кан
преди 1 секунда
Вижте ся, кат ги претръскам сичките 240-сет от предната Парлама, ми да ви каа, то нема за кого, така че, на Глъфчефф кръглата помашка глава, орлов нос и злобни очуни, ча ги гледаме още. От всичките 240-сет, единствено Тошко Йорданов Хаджипетров изпълва със съдържание длъжността "народен представител". Той, единствен. Останалото е шлака, производствена шлака, сгур! Та, Toшко Йорданов Хаджипетров е еталон за народен представител!

smil4334ad8a149e0.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
Главчев: Крайно време е сериалът "Игра на избори" да приключи
Хората очакват финалните надписи
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2024/10/23/g...#comment-newest
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.10.2024, 9:04
Quote Post

Админ

Участник # 544

Ниската избирателна активност се превръща в балкански проблем
В някои съседки гласуването е задължително, а при нас кога?
https://www.dnes.bg/balkani/2024/10/24/nisk...-problem.624453

Тенгри Кан
преди 0 секунди
Въри гласувай, кат искаш за собственото си унищожение! Ние, Българите, не сме путарляни кат тебе (виж колко съм умен, оти нит си ми на годините, нит на чекииите) сме наясно, чи нема ги бъде, вашите пеераси! В големата си част, днешните българи са истински гомнаре и пеерасе! Който иска да управлява, щото има много пари, трябва да даде пари на населението, ама не говорим за тези 50-100 лева на глас, а заплати от по хиляди евро, т.е. да даде от своите пари! Умрея балъците!;))) Tи искаш нещо от мен, като услуга;))), но таа услуга е много скъпа!;))) За вашето качество като хора, гласуването за вас е скъпо струваща услуга!

дъждовна вода
преди 22 минути
Балканските народи не са вчерашни и не искат да участват във фалшификацията, наречена избори. Пиндостан назначава управляващите, а ние ги легитимираме.

Тенгри Кан
преди 1 секунда
И другото, което е... Некои хора като Балевски Винкела си мислеха, че гласуването за него и Бойко е задължение;))) Пеераси, гласуването за хора като вас е Услуга! Много скъпа Услуга! Така, възприемайте нещата! Искате да управлявате, първом парите за 4 години напред, колкото искаме и тогава нашият глас!;))) Ай, да видим, кой е по-тарикат!;)))

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 25.10.2024, 13:36
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2024/10/25/g...#comment-newest

Тенгри Кан
преди 1 секунда
;))) И ний ся, кво да напрайм? Те си организират състезания, плащат за тях, броят си електората, надпреварват са за кокала;))) и си праат класиране;))) И кво от тва? Кой първи, кой втори, кой трети;))) Па, кой, кви шансове имал... И мен, кво ма боли тва? С кво ма топли? Ще се уредат некви на държавната хранилка за един период, ша полапнат, после други ша ги сменат и те ша полапнат, па други ша огладнеят и така. Чи то, никой от тия, 35 години не е идвал ма пита, как съм;))) ПА, ПАРИ ДА ДАДЕ, Е-ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=16rVHd6Wy0M

Toшко със Славуцата, най- накрая са достигнали до идеята, чи требе се върви към парламентарна монархия. Тва "президентската република" е недоносче, което ще стопира временно кризата, но ще породи нова такава свързана с личността на президента, качествата й и най-вече обкръжението и зависимостите, които има, както фигурата на президента, така и обкръжението. Нужен е българският цар, кана субиги! Кана субиги! А, кана субиги, не е само политическа, той е и духовна категория. От страна на Парламента, тогава той трябва да е двукамарeн Парламент. Това е. Ама било, назадничаво...А, сега, да не е напредничаво?;))) Ние, трябва да следваме своите държавни традиции и най-доброто за нас, винаги е била силната и консенсусна фигура на Царя. Ама, като говоря, сега за цар не говоря за личност, камо ли, за Сакскобургота, защото при едно такова решение, да се върви в тази посока, дъртата лисица Сакс ще изпълзи веднага от дупката. Говорим за връщане към тенгриянската българска държавна традиция, не европейската! Искам да съм ясен, какво точно разбирам под българска царска институция! Не, европейската, не и руската! А, българската държавна традиция. Това, всъщност е един дълбок скок в миналото върху трамплин, който ще ни изстреля към бъдещето. Голямо умение е, наистина, това, рисково умение, но, когато вече сме без изход, ще сме длъжни, да го направим.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 29.10.2024, 13:51
Quote Post

Админ

Участник # 544

Тенгри Кан
преди 1 секунда
До Анонимен 45
Тва е опита за промяна на Конституцията от Балевски Винкела, която е незаконна и невалидна и понеже е такава оставиха без санкция, "задължителността";))) Когато въведеш гласуването като "задължение", това е принуда, насилие над свободната воля и вече не е демокрация. По принцип, пеерасчета като Винкела Балевски не обичат другите да имат свободна воля, защото са им нужни, ако не роби, то поне крепостни селяни;))) Гласуването е осъзнат акт, както и негласуването. И оценка качествата на управляващите като личности, партии и управленски способности;)))
Анонимен
преди 17 минути
Че то е задължително, ама мисирката не чела ИК. В чл. 3 е записано - Гласуването е задължително, извършва се лично от избирателя и представлява изпълнение на гражданския му дълг. Просто няма санкционирани.

https://www.dnes.bg/balkani/2024/10/24/nisk...#comment-newest

Tук в цялата сносна дискусия, профа изпусна нещо много важно. Кой даде надежда и поощри Запада, че неговият модел на света може да бъде възпроизведен "мо-тамо" без опущения и отклонения по целият свят? Отговора е прост: Българите! Българите! До масовата поява на българите на Запад, Запада изпитваше съмнения и колебания в себе си, но след като се появиха българите и показаха, че могат да бъдат много по-западняци от западняците, Запада придоби небивала надежда и кураж!;))) Така донесохме страдания и беди на останалата част на планетата боледувайки от чуждопоколоничество и себеомраза!

https://www.youtube.com/watch?v=xEZx_duWJnU...vAqDA5sJiJVjG4w

Тенгри Кан
преди 1 секунда
Вижте ся, аз съм ви каал, как стават работите. Бюджет за 4 години с 2-3 увеличение на заплатите, превеждат се, тия пари и чак тогава излизам да гласувам, инак, мой само да ви гледам за сеир по нета и телевизията. Ама, мангасарът щел да гласува, вместо мен. Ами, той си гласува, мен тва, въобще ме не брига, аз съм по практичен и от Тошко Йорданов - кинтите, майка! Колкото съм духовен, толкова мога да бъда и адски практичен;)))

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2024/10/25/d...#comment-newest

Тенгри Кан
преди 1 секунда
Сички са Маскари!;))) Нема един, който да не е маскаръ. Тошко Йорданов и той е маскаръ, ама по-отракана маскаръ. За останалите, ич биля;))) Влезте ффф Фейса, вижте там ква, сссган обитава и са досетете, дали тези дето избират не са кат самите тех? Ам, чи, кви други да са? Маскари и пейераси! Лено, Лено, Ленооооо, на таа снимка си мноу зла мър;))) Гледаш кат даскалица по математика;))) Я,я,я, извади цица, мани тоа намращен фейс!;))) Ку извадиш цицъ, нема та маскаросам!;)))

Лена Бориславова: Не всички са маскари
Намери своя кандидат и го подкрепи, зове тя
https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/27/...#comment-newest

Вие сте нелигитимни пред Небето, Радев Герговжи Узун Копринжи;))) Ма, виж са къф си галфон, уе! Активен гражданин=полезен идиот! Да, вие обичате, полезните идиоти, и вечно неглижирате неполезните;))) Но, Небето, Тангра, Той не ви иска!

https://news.bg/politics/radev-legitimnostt...rf_QUrc6y_3l_VA

В БСП само на Корнелия пола беше ясен;)))

Аз бях заченат в политиката преди 9 месеца и ми трябват още 8 за да се родя като политик. Това заяви Евгени Минчев, който е кандидат за депутат от листите на БСП.
"Не е ясен пола, момче, момиче, може и близнаци да са", допълни Минчев.

Оспех Лорде
преди 51 минути
БСП вече напълно отговаря на абревиатурата си - български стари пеерассси

https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/27/...Vt-aOHPcbWNue0Q

Тенгри Кан
преди 1 секунда
Масовата психоза, която рано утринта беше обхванала, дечурлята 30-40 годишните и после по радиата ликуваха как успели да счупят негативната тенденция и вдигнали изборната активност с 5-6 % и достигнали нивата от 2022 г., говори, че ерекцията на Бойко е достигнала критично ниски нива и са нужни повече полезни идиоти за оралната любов, за да го дигне! Гласуваш ли, Бойко го дига, не гласуваш ли, на Бойко му пада! Къде бех, аз ли? Ми, "брах гъби";))) Не съм майстор на фелациото;))) ДНЕШНИЯТ БЪЛГАРИН КАТО ЧОВЕК Е ПЕДЕРАС, А КАТО ИЗБИРАТЕЛ - ИДИОТ!

ЦИК при 93,27% обработени протоколи: ГЕРБ-СДС с 26,31%, ПП-ДБ - 14,79%
3% разлика между ДПС-Ново начало и АПС

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/28/...#comment-newest

Анонимен
преди 7 секунди
Думи на Сталин : Мислех, че демокрацията е власт в интереса на народа, но другарят Рузвелт красноречиво ми обясни, че демокрация всъщност е власт в интереса на американския народ.Край на цитата.

ЕС и САЩ призовават за разследване на изборите в Грузия
Години наред Грузия беше една от най-прозападните страни
https://www.dnes.bg/eu/2024/10/28/es-i-sash...QY1-OjVBdDpzQcQ

Лидерите
Делян Пеевски гласува изненадващо и по незнайни причини в родопското село Бабяк, Ахмед Доган иска да му задават само хубави въпроси, а Бойко Борисов от немай къде се заигра с Гунди и последните секунди. Сякаш нещо може да се случи в последните секунди на политическия терен. Лидерите на ПП-ДБ пък се вкопчили в бъдещето на България, сякаш ги интересува. Слави си остава един фейсбук политик и няма изгледи да се надскочи. Раздава морал и присъди от дивана, а гласувалите за него получават хаджи Тошко и Балабанов. "Когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните" - цитатът от Радой Ралин използва Борислав Гуцанов от БСП, може би защото знае, че няма да управлява. Ивелин Михайлов пък иска свобода, навярно от нещо се притеснява.
Политическата ни система е в разпад, политици няма, остава да видим има ли поне търговци, за да скалъпят така жадувания редовен кабинет. Алексей Петров вече не е сред живите да прави сглобки, надеждите са най-после да видим коалиции. Като в "белите" държави. Да имаме не просто редовно правителство, а ефективно правителство. Не е толкова страшно, но у нас всички искат цялата баница...

Бой, флекс, клишета, негласуващи... Живеем в политическа симулация
Доверието в изборите е като доверието към НС - движи някъде към 5-6 процента
28 окт 2024 13:28, Александър Попов
52
https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/28/...hC4BhTNP_7G0LPw

Tенгри Кан
преди 0 секунди
Toa Василев, голем баксьор, жа удря крошета;))) Вижте ся, политическата система в България се управлява от Един в обръч;))) Новите партии са нищо друго, освен нови вариации на този Един и неговият Обръч. Те винаги идат като опозиция и си отиват като управляващи, но вследствие на тва, този Един със своят Обръч, остава вечен! Партии са негови лица, ипостаси, аватари;))) Ако не сте го проумели, значи наистина сте полезни иддиоти! Демокрацията е игра с много карти, но картоиграча е един;))) Изборите разбъркват тестето и сменят картите в ръцете му, а той винаги иска все по-добри и силни карти, все по-силна "ръка" да има;)))

Хората харесват острата риторика на МЕЧ, защото е алтернативна
Слави Василев: Няма кой да удари едно кроше на Борисов
https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/28/...#comment-newest

Тенгри Кан
преди 1 секунда
Без Палковника жумбиш не стаа, затва "Величието" са срина!;))) Вижте ся, в политиката требе некой да прай жумбиш като Бойко. Електората, тва обича, да му са говори народно и простовато и да има един тарикат с чувство за хумор;))) "Възраждането", затва не мой си надскочи летвата, оти там сички са без чувство за хумор, се едно секи момент ша ги запрат в "Гулаг";))) Ивелинчо не е жумбишлия, но Палковника бичеше жумбиш от
класа;))) Върнете Палковника за свеж жумбиш и сте над 4%;)))

Инфарктен фотофиниш остави "Величие" извън 51-то Народно събрание
При 100% обработени протоколи: 8 партии влизат в новия парламент
https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/28/...#comment-newest

Ха-ха-ха... Шпионите не са герои;))) Aбе щом си непрекъснато в новинарските сайтове,. не тие чист косъма, пич;))) Секи ден, ти се отпечатват твоите изказвания, което е сигурен признак, че некой неистово иска та пробута напред!;))) Ама, тоя пеерас, не се показва;)))

"Имам план и той сработва. Дали съм ходещо СРС, ще преценят хората, а дали определяте МEЧ като вождиска партия - ако искате я определяйте като партия от рода Дуло."

https://news.bg/politics/radostin-vasilev-i...r2fs9Er03isFycg

Анонимен
преди 22 минути
Бат Бойко, къде ти е кръглата шапчица? Сложи си я на главата и отиди в синагогата да се молиш!
Тенгри Кан
преди 0 секунди
Eвреите от сички страни се съединиха и доволно праха с белина АЧЕ образа на Бойко кат Спасител и Цар Юдейски;))) Кат го изпраха, разфърчаха Сглобката и сега е ред отново да бъде предложен на електората, напудрен и захаросан;)))Правителство нема, оти некои евреи не искат Бойко начело;))) На българите им е се тая, те отдавна са се предали заради парите в ръцете на масони, евреи, турци, тамплиери и секва друга анти-българска сссган! Важното е, да има пари;)))

Борисов – премиер? Трябва приемлива за всички фигура, а не равноотдалечен
Разни имена се въртят още по време на кампанията
https://www.dnes.bg/politika/2024/10/29/bor...#comment-newest

Симеонов
преди 1 секунда
Евреи от всички страни, съединявайте се!;)))

https://www.dnes.bg/politika/2024/10/29/sim...#comment-newest

Съединени евреи
преди 1 секунда
Както сами виждате и усетихте, нема политическа партия, която да не лелее да получи солидна легитимност чрез повдигане на избирателната активност;))) Ако, това не се получава се кешира повече, за да има изборна активност. Това ми е целта. Изборите да се превърнат в черна дупка, която да погълне евреите с техните пари. Яга Албасти=Злато=еврей - Еврей=Злато= Яга Албасти!

https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/29/...#comment-newest

12 гласа
преди 0 секунди
можеха да бъдат купени;))) Аз, обаче, не искам много. Искам само, Ивелинчо Исторически парк да излее и да каже: Слава на Тангра! Смърт на Сциентологията! И знаете ли, защо? Защото той дразни възрожденците. Тва е добре;))) Те са руски и гръцки християни. Аз, не мисля, че в основата на тази статистическа грешка от 12-сет гласа стои Бойко, по-скоро Врабевски с парите си;))) Но, най-интересното е, че ццциганина Костадинов е историк, а електората му не обича миналото. За жените става въпрос;)))

https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/29/...-na-gerb.625147

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 29.10.2024, 17:31
Quote Post

Админ

Участник # 544

Тенгри Кан
преди 1 секунда
Да прайш системна политика ти требе пари, а парите са при евреите;))) Тогава тия 29 гласа, немаше са проблем да се напазаруват;))) Българина, той си е такъв - ку имаш паре, та тачи, ку немаш - бал съм го в прошляка, как ша ме управлява;))) Обича си, Яга, днешният българин;)))

ЦИК потвърди: 29 гласа не достигнали на "Величие" за НС
Не се извършва закръгляне, категорична бе Матева

https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/10/29/...#comment-newest

Костадинов за мишките и хората: Огромна маса от населението трябва да бъде разтърсена
https://news.bg/politics/kostadinov-za-mish...raztarsena.html

Врабевски губи търпение и ще превърне мангалчето Коста в новият Валери Балевски;))) Видиш ли, патриот, наречи го идиот!;))) Аз па съм ядосан на тие, дето зеха парите и отидоха да гласуват вместо да заседнат по кръчмите и да започнат "тумба-лумба";))) Е, па, нека да е Мишкинден и Улят на берекет и късмет, да посети Врабевски "тет-а-тет";))))
========================================
Избирателната активност стана тема и в друга част от брифинга на "Възраждане" - в края Костадин Костадинов заяви, че много граждани от цялата страна ги призовават да се въведат санкции за негласуващите. "Хората изпитват ярост и гняв към тези не гласуват", убеден е Костадинов, а "Възраждане" се позиционира като изразител на родния гняв. Такива санкции от партията няма да предлагат въпреки всичко, тъй като това би било в противоречие на Конституцията. Но и Костадинов изпитва същия гняв, стана ясно на брифинга, тъй като: "Има една огромна маса от населението, която трябва да бъде разтърсена. Нацията е смъртно болна."
На въпрос не смята ли че обижда едни близо 400 000 българи, които вчера нарече "мишки", Костадинов отхвърли всякакви такива тези дори и с обяснението, че всъщност е отбелязал Мишкинден, който се празнува на 27 октомври.

PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (17) « първа ... 14 15 [16] 17  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020