www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Още един филм от снощи!!!!

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Още един филм от снощи!!!!, Потурчена България
БРАНЪ
Публикувано на: 17.5.2006, 18:39
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 315
Участник # 383
Дата на регистрация: 15-May 06

QUOTE (stoiank @ May 17 2006, 04:58 PM)
всеки има право на мнение и на изказа му,но -Вашето такова е РАСИЗЪМ

Значи и на теб ти прави впечатление, че българи и турци са от различни раси! smil3dbd4dcd7b9f4.gif

--------------------
???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
PM
БРАНЪ
Публикувано на: 17.5.2006, 18:44
Quote Post

Участник

Участник # 383

А като клаха и изнасилваха това не беше ли расизъм. Можеби не, защото не са подбирали според раса - глава да падне, пичка да се ебне!
Расизъм ли е да се говори за такъв нерасизъм?
Този форум не е за теб - това е отговорът ми.
Разбрахме ли се, Ахмед? smil4334a8edcde62.gif

--------------------
PM
stoiank
Публикувано на: 17.5.2006, 18:49
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 14
Участник # 384
Дата на регистрация: 17-May 06

QUOTE (БРАН @ May 17 2006, 05:39 PM)
QUOTE (stoiank @ May 17 2006, 04:58 PM)
всеки има право на мнение и на изказа му,но -Вашето такова е РАСИЗЪМ

Значи и на теб ти прави впечатление, че българи и турци са от различни раси! smil3dbd4dcd7b9f4.gif

Разбира се!
Но какво от това ??! Хайде сега - след като не сме от една раса,дай да ги плюем,унижаваме и избиваме ????
В света ние сме само част от многообразието от гени,история,личностни и общественни формирования. И НИЩО не ни дава правото да упражняваме физически и морален геноцид ! / даже и като ответен такъв-с изключение на чужда инвазия разбира се /
PM
stoiank
Публикувано на: 17.5.2006, 18:54
Quote Post

Читател
**

Участник # 384

QUOTE (БРАН @ May 17 2006, 05:44 PM)
А като клаха и изнасилваха това не беше ли расизъм. Можеби не, защото не са подбирали според раса - глава да падне, пичка да се ебне!
Расизъм ли е да се говори за такъв нерасизъм?
Този форум не е за теб - това е отговорът ми.
Разбрахме ли се, Ахмед? smil4334a8edcde62.gif

За твое сведение съм БЪЛГАРЧЕ !
Форум-това е свободно обсъждане на теми- и не си ти човекът,който определя къде ще пиша !
Според истор. факти Атила е от българите- Как мислиш той до Рим дали е ходил на екскурзия ?-по въпроса с клането !
PM
Янга
Публикувано на: 17.5.2006, 19:09
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

Откога точна наука като антропологията стана расистка?
PM
stoiank
Публикувано на: 17.5.2006, 19:58
Quote Post

Читател
**

Участник # 384

QUOTE (Янга @ May 17 2006, 06:09 PM)

Явно не съм се изразил правилно може би. Не имах в предвид антропологичните разлики, а по-скоро...думите в някой изказвания,епитетите и явно...остро изявеният негативизъм и ненавист към определени групи от хора /турци и роми / .
Въпрос- много пишете срещу турците-как клали и изнасилвали,за гърците-и как ни наричали , а защо тогава нищо не се коментира за сърбите? Малко ли са издетелствали те над българите ??
PM
Sinclaire
Публикувано на: 17.5.2006, 21:19
Quote Post

Участник

Съобщения: 230
Участник # 313
Дата на регистрация: 1-April 06

От всички наши съседи, сърбите са ни най-малки врагове. Най-малко територия са ни свили, загивали са рамо до рамо с братята си българи в доста войни и въстания. Те могат да ни служат за пример като нация, която се опълчи срещу плана за ислямизиране на Европа. И още нещо, езиците и културите ни са много близки, което в днешно време си е предимство.

--------------------
[size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
PM
Иван
Публикувано на: 17.5.2006, 22:15
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (stoiank @ May 17 2006, 06:58 PM)
QUOTE (Янга @ May 17 2006, 06:09 PM)

Явно не съм се изразил правилно може би. Не имах в предвид антропологичните разлики, а по-скоро...думите в някой изказвания,епитетите и явно...остро изявеният негативизъм и ненавист към определени групи от хора /турци и роми / .
Въпрос- много пишете срещу турците-как клали и изнасилвали,за гърците-и как ни наричали , а защо тогава нищо не се коментира за сърбите? Малко ли са издетелствали те над българите ??

Отговор:

Защото ние не пишем, за да си чешем клавиатурите. Пишем, защото имаме цел.
Целта е да има България, да има Български Дух и ... някои други неща.

Във форумите по света и у нас се цени големия брой теми и мненията в тях. Това напълно устройва чифутите. Гледайте "Сблъсък", Бареков, Коритаров, Светла Петрова, ... и ще се наслушате на мнения. Но какво от това?

- Словото е предназначено да въведе Идеята в света.
- Словото е първото ниво на материализация на идеята.
- От идеята ние правим информация, влагайки нещо лично и неповторимо.
- Информацията е храната на Боговете.
Минералите се хранят със светлина;
растенията - с минерали и светлина (донякъде);
животните - с минерали, растения и светлина (съвсем малко);
хората - с минерали, растения, животни и светлина (почти никак);
Боговете се хранят с хората, т.е. с нашата информация. Идеите пронизват всичко - и хората и Боговете и световете, но идеята е суров, необработен материал - божествена искра. След като бъде изживяна една идея, след като бъде превърната в информация, тогава става за храна smil4334ad1724132.gif. Тук се открехва вратата към безсмъртието. Да запазим личността си ще можем, само ако отделим от нея жизнения си опит. Личността ни са Идеите, Ценностите, Подбудите, а жизненият опит - техните въплъщения в този свят, информацията за това! Но отидох в друга тема. smil4334ad1724132.gif
PM
Bell
Публикувано на: 17.5.2006, 23:23
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Ами ние не пишем тук за ескимосите и китайците които също са различни а за Геноцида и инвазията които ни провеждат резеняците. Поинтересувай се от турцизирането на България после ни упреквай.

Освен това, какво да им обичам на мангалите, ако ти си сляп и смяташ, че не ни пречат и че тях държавата ги толерира з анаша сметка значи няма какво да си говорим с теб защото не си в час.

А расизма е абсолютно наложителен при всички природни видове за тяхното оцеляване и запазване на вида, че даже еволюирането....дори самия естествен подбор си е една дискриминация на расистка основа!
PM
БРАНЪ
Публикувано на: 17.5.2006, 23:34
Quote Post

Участник

Участник # 383

--------------------
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Не мисля че носът трябва да се разглежда толкова зорко...аз си имам едър кокъл,висок съм...но ако се определям по нос то може да съм всякакъв.Кик-боксьор съм от доста време,а и като малък не го щадях много smil4334ad1724132.gif Дори често ми се случва да ми казват че е особен...според мен това е малко несигурен начин за определяне на принадлежност, но формата на черепа е силен аргумент. smil4334a43204b20.gif
PM
Янга
Публикувано на: 18.5.2006, 19:48
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

Тук не виждам да сме говорили за формата на носовете, която наистина не е много от значение. Стига носът ти да не е някакаква кука или с доста ненормални размери и форма. Тогава сещате се за какви примеси можем да говори, smil4334ac775281d.gif
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020