Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Още един филм от снощи!!!!, Потурчена България
БРАНЪ |
Публикувано на: 17.5.2006, 18:39
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Значи и на теб ти прави впечатление, че българи и турци са от различни раси! -------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
||
БРАНЪ |
Публикувано на: 17.5.2006, 18:44
|
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
А като клаха и изнасилваха това не беше ли расизъм. Можеби не, защото не са подбирали според раса - глава да падне, пичка да се ебне!
Расизъм ли е да се говори за такъв нерасизъм? Този форум не е за теб - това е отговорът ми. Разбрахме ли се, Ахмед? -------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
stoiank |
Публикувано на: 17.5.2006, 18:49
|
||||
Читател Група: Участници Съобщения: 14 Участник # 384 Дата на регистрация: 17-May 06 |
Разбира се! Но какво от това ??! Хайде сега - след като не сме от една раса,дай да ги плюем,унижаваме и избиваме ???? В света ние сме само част от многообразието от гени,история,личностни и общественни формирования. И НИЩО не ни дава правото да упражняваме физически и морален геноцид ! / даже и като ответен такъв-с изключение на чужда инвазия разбира се / |
||||
stoiank |
Публикувано на: 17.5.2006, 18:54
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 14 Участник # 384 Дата на регистрация: 17-May 06 |
За твое сведение съм БЪЛГАРЧЕ ! Форум-това е свободно обсъждане на теми- и не си ти човекът,който определя къде ще пиша ! Според истор. факти Атила е от българите- Как мислиш той до Рим дали е ходил на екскурзия ?-по въпроса с клането ! |
||
Янга |
Публикувано на: 17.5.2006, 19:09
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Откога точна наука като антропологията стана расистка?
|
stoiank |
Публикувано на: 17.5.2006, 19:58
|
||
Явно не съм се изразил правилно може би. Не имах в предвид антропологичните разлики, а по-скоро...думите в някой изказвания,епитетите и явно...остро изявеният негативизъм и ненавист към определени групи от хора /турци и роми / . Въпрос- много пишете срещу турците-как клали и изнасилвали,за гърците-и как ни наричали , а защо тогава нищо не се коментира за сърбите? Малко ли са издетелствали те над българите ?? |
||
Sinclaire |
Публикувано на: 17.5.2006, 21:19
|
Участник Група: Участници Съобщения: 230 Участник # 313 Дата на регистрация: 1-April 06 |
От всички наши съседи, сърбите са ни най-малки врагове. Най-малко територия са ни свили, загивали са рамо до рамо с братята си българи в доста войни и въстания. Те могат да ни служат за пример като нация, която се опълчи срещу плана за ислямизиране на Европа. И още нещо, езиците и културите ни са много близки, което в днешно време си е предимство.
-------------------- [size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
|
Иван |
Публикувано на: 17.5.2006, 22:15
|
||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Отговор: Защото ние не пишем, за да си чешем клавиатурите. Пишем, защото имаме цел. Целта е да има България, да има Български Дух и ... някои други неща. Във форумите по света и у нас се цени големия брой теми и мненията в тях. Това напълно устройва чифутите. Гледайте "Сблъсък", Бареков, Коритаров, Светла Петрова, ... и ще се наслушате на мнения. Но какво от това? - Словото е предназначено да въведе Идеята в света. - Словото е първото ниво на материализация на идеята. - От идеята ние правим информация, влагайки нещо лично и неповторимо. - Информацията е храната на Боговете. Минералите се хранят със светлина; растенията - с минерали и светлина (донякъде); животните - с минерали, растения и светлина (съвсем малко); хората - с минерали, растения, животни и светлина (почти никак); Боговете се хранят с хората, т.е. с нашата информация. Идеите пронизват всичко - и хората и Боговете и световете, но идеята е суров, необработен материал - божествена искра. След като бъде изживяна една идея, след като бъде превърната в информация, тогава става за храна . Тук се открехва вратата към безсмъртието. Да запазим личността си ще можем, само ако отделим от нея жизнения си опит. Личността ни са Идеите, Ценностите, Подбудите, а жизненият опит - техните въплъщения в този свят, информацията за това! Но отидох в друга тема. |
||||
Bell |
Публикувано на: 17.5.2006, 23:23
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Ами ние не пишем тук за ескимосите и китайците които също са различни а за Геноцида и инвазията които ни провеждат резеняците. Поинтересувай се от турцизирането на България после ни упреквай.
Освен това, какво да им обичам на мангалите, ако ти си сляп и смяташ, че не ни пречат и че тях държавата ги толерира з анаша сметка значи няма какво да си говорим с теб защото не си в час. А расизма е абсолютно наложителен при всички природни видове за тяхното оцеляване и запазване на вида, че даже еволюирането....дори самия естествен подбор си е една дискриминация на расистка основа! |
БРАНЪ |
Публикувано на: 17.5.2006, 23:34
|
-------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 18.5.2006, 0:29
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Не мисля че носът трябва да се разглежда толкова зорко...аз си имам едър кокъл,висок съм...но ако се определям по нос то може да съм всякакъв.Кик-боксьор съм от доста време,а и като малък не го щадях много Дори често ми се случва да ми казват че е особен...според мен това е малко несигурен начин за определяне на принадлежност, но формата на черепа е силен аргумент.
|
Янга |
Публикувано на: 18.5.2006, 19:48
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Тук не виждам да сме говорили за формата на носовете, която наистина не е много от значение. Стига носът ти да не е някакаква кука или с доста ненормални размери и форма. Тогава сещате се за какви примеси можем да говори,
|
Страници: (3) 1 2 [3] |