Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
Още един филм от снощи!!!!, Потурчена България
БРАНЪ |
Публикувано на: 16.5.2006, 21:44
|
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Забелязал съм, че като стане дума за работа започват да се скатават, но като няма накъде повече(на село като не прекопаеш стоиш гладен после!) се хвърлят като щурмуваци и свършват всичко. Пък даже и да е напусто. Пак ще кажа, че тия амуджи не са неземни чудовища - яко са си дръпнали български ген. Ама са супер прости и по това може да се съди, че Дарвин не е писал за еволюцията като е бил на почивка в анадола. Най-големите им придобивки са:
1. Броеницата - основа на бройните системи по целия свят 2. Баклавата - основа на... съвремената баклава 3. Шалварите - тоалетна, панталон и турчин в едно(3 в 1) -------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
Искрица |
Публикувано на: 16.5.2006, 21:57
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
|
||
Севар |
Публикувано на: 16.5.2006, 22:12
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Относно плоската тиква. Сещам се за един Цветомир Йолов с такава една квадратна кофа. Сигурно затова му викат Главчо градските му... Май теорията ми за него почна да получава и аргументи.
|
Bell |
Публикувано на: 16.5.2006, 22:23
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Севар и аз за него се сетих....поне на снимката в сайта яко си личи.
Но има и друго, те като са се смесили с нас при някои от тях може този ген за сплесканата глава да не се прояви .... друг отличителен белег е типичния нос наподобяващ сплескан и увиснал член (сходен с еврейския нос)......виждала съм много такива българи с тази типична турска физиономия а ако го докарват и на лайнян цвят е тогава вече няма грешка. Най-куриозно е, че един такъв столичен известен скинар (видите ли) прилича баш на чистокръвен турчин! |
Янга |
Публикувано на: 16.5.2006, 22:43
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Мисля, че говорите за Туранския (Turanoid) тип, който е смесица от Европеиден и Монголоиден и са характеризира точно с тези черти - брахиоцефален череп (повечето европейци и българи сме с долиоцефален или мезоцефален - това се определя от отношението дължина на черепа/широчина=> долиоцефалния е с по-голяма дължина, по-издължен, нормален тил, мезоцефалния също е нормален, а брахеоцефалните са със сплескани глави), бадемовидни очи, нисък ръст, трътлесто тяло, широка челюст, кафеникав тен и нос, който не прилича на нищо. Странното е, че в Европейска Турция този тип не се среща много често - може би поради смесването им с европейци.
В България Туранския тип също е много малко - само 5 % и то се среща предимно при най-изпадналото селско население от Югоизточна България, т.е. при турците. В Унгария, обаче, той е 25%. Добре, че всички от семейството ми са с нормални черепи:) За скиновете - и аз съм виждала разни скинчета, които си приличаха откровено на турци или циганета. Bell, такива индивиди са много. И после някой да не тръгне да ми говори, че расата нямала значение:) П.С. Не мисля, че много са се смесили с нас. Иначе доста щеше да си личи. |
БРАНЪ |
Публикувано на: 16.5.2006, 23:29
|
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
За цвета на кожата. На село хората си работят работата на нивата. Така почерняват, че погледнати отдалеч в съчетание с одрипаните дрехи повдигат съмнения за произхода си. Но е достатъчно да ги погледнеш отблизо, още повече да им засечеш погледа и те обзема вътрешно спокойствие. Чувстваш се като при свои А мангал в костюм например си е гавра със този тип облекло. Има доста българи, които са леко мургави като изключим онези за които говори Bell. Но русите турчета не струват и фъшкия в сравнение с тях. Българската нация е образувана от индо-европейски(тази дума ми звучи супер завоалирана!) племена, толкова пък да няма едно с малко по-бронзов цвят. А през лятото защо толкова се радваме на малко тен. :)Отдавна мисля, че в хората има вложен инстинкт за съхранение на расата - нещо като имунизация срещу погрешно избран партньор. След векове на терор срещу нацията ни, смятам че сме се запазили с изключително чист ген! Защо ли? Представете си жената преди 100 и повече години. Почти през целия си живот тя е бременна, постоянно ражда. Нека видим българката. И тя прави така обаче някъкъв арабски урод си оставя семето в нея след някъкво клане. Българките след толкова раждания и изпълнени с български дух, майки на войни - проблем ли е да намерят по-дълбоко място в реката и да затрият мелезчето! Много се съмнявам да го гушнат копеленцето.
(Извинявам се на момичетата във форума ако съм ги обидил) Предлагам да се отвори отделна тема за расовата хигиена, расата, генът на нацията и т.н. -------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
Bell |
Публикувано на: 16.5.2006, 23:31
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Ами аз мисля, че на тях им личи колко са се смесили с нас, както казваш в Турция се срещат и доста светли люде.......което направо ми обръща червата!
При нас обаче е модерно, толкова момичета се хващат с разни турци и гърци, че направо лошо да ти стане......пък и тяхното нашествие продължава както в Европа така и при нас, но това вече е друга тема! Това за скинарите го казах, защото ми се струва смешно един неосъзнат турчин да се прави на ариец и на незнам си какво, но то по ориенталския манталитет също си проличава.......но хайде това е друга тема, аз нямам нищо лично към скинарите, това е просто мнение по наблюдение! Аз се улавям, че напоследък страшно се оглеждам в морфологичните черти на хората, нещо съм почнала страшни предразсъдъци да развивам в това.....може би трябва да поукротя топката, защото ако трябва така да разделяме всички българи ....се опасявам, че резултатът може да се окаже плачевен! |
Гневен |
Публикувано на: 16.5.2006, 23:47
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 23 Участник # 363 Дата на регистрация: 6-May 06 |
Бел, по-добре недей, защото аз тия дни имах една много интересна среща. Случайно се запознах с една мадама, която знае турски (чиста българка си е иначе) и почна да ми славослови какви превъзходни хора били, докато най-накрая не рипнах. Разговорът ни приключи малко преждевременно, след като тя с възмущение ме обвини за върла националистка. Като че ли това може да е обида, но нейсе. Както и да е, тя най-отговорно ми заяви (като човек, изучавал турска история и т.н.), че истинските турци всъщност били РУСИ със СИНИ ОЧИ. После се били омешали с араби (поради което и досега има много турци с арабски фамилии)...и по-нататък теорията, за съжаление, не можах да я чуя поради гореспоменатия инцидент. Между другото, тази теория за русите турци не я чувам за пръв път. Иначе това, което Янга е написала за разните там цефали е много интересно и дава известно обяснение. -------------------- ?? ??? ?, ??? ? ??????????? ???,
??? ??? ? ???-?????? ?????? ?????
? ???? ??? ??? ??? ????? ???????!
??? ? ??????????? ???!
|
||
Янга |
Публикувано на: 16.5.2006, 23:49
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Bell, най-висшите османски военни и елитни части са били все българи и други бели хора. Турците са знаели за скапания си ген и затова са си взимали европейски жени, както и кръвен данък. И досега тази практика е често срещана сред арабите и други подобни народи, които явно знаят за слабата си кръв.
Коренното население на Турция също е било от индоарийски (щом така ви харесва повече) типове. Тюрките в случая се явяват само едни късни нашественици, които явно не са могли докрай да скапат местния генофонд. Това обяснява европеидния вид на някои турци. За тена : някъде гледах снимки на едно интересно племе в Пакистан, за което се смята, че е остатък от войските на Александър Македонски. Хората бяха със светли коси и светли очи, абсолютно европейски черти, но с тен. И чисти скандинавци да се бяха родили и живяли там, и те щяха да са с толкова тъмна кожа. Оттенъкът на кожата се сменя в зависимост от слънчевото греене и натрупването на пигмент в следствие от него. Той няма много общо с расата. Не е случаен фактът, че за истинския цвят на кожата се съди по този на подмишницата на дневна светлина - там слънцето не огравя. Наистина няма да е лошо да се създаде отделна тема за расология, евгеника и т.н. Напоследък и аз много се интересувам от физическа антропология и се ровя постоянно по разни сайтове по въпроса, както и много се вглеждам в чертите на хората, което вече е "професионално изкривяване" от моя страна |
Bell |
Публикувано на: 16.5.2006, 23:51
|
Да бе много интересна теория само дето както вече споменаха по-горе само в европейската част на турция се наблюдава тоя куриоз........защо ли
|
Bell |
Публикувано на: 16.5.2006, 23:55
|
по тоя случай да ви питам знаете ли защо турците отменят кръвния данък накрая? Ако не знаете поразровете се отговорът е доста интересен!
|
Гост |
Публикувано на: 17.5.2006, 5:31
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 366 Дата на регистрация: 9-May 06 |
Севар,дали има начин да се качи на някой торент сайт който да работи и за чужбина...дата.бг не ми отваря...
Гледах и двете части по СКАТ но много бих искал да ги гледам пак... -------------------- "??? ????????, ??? ??????..?? ??????? ????? ????? ? ?????? ?? ?? ???? ????? ?? ? ??? ??? ????!"??.?????
www.rezervaciq.com
|
kardama |
Публикувано на: 17.5.2006, 14:47
|
Участник Група: Участници Съобщения: 39 Участник # 82 Дата на регистрация: 15-August 05 |
браво на бран,отдавна се каня да го напиша това за главите и копелетата.даже са правили често аборти при нежелана бременност,защото най-често срещаният брой деца при българите е 4-5,като всяко е било наричано скришом,за война,за болест и т.н.
относно черепите забелязвам,че нашите са доста по-изпъкнали на тила от повечето европейци,включително славяните. за турците,каракачаните и сърбите-вгледайте се и в челата им |
stoiank |
Публикувано на: 17.5.2006, 17:58
|
Читател Група: Участници Съобщения: 14 Участник # 384 Дата на регистрация: 17-May 06 |
Чета разните писаници и........ ,нещо не схващам-сайтът за хора,които са българи ли е /тези които се гордеят с това,тези -които искат да научат повече за произхода и историята си ли или...странни полуидиотски и олигофренични мнения за турците и ромите !!
На калпавия...космите му пречели !!! Дами и господа ! Вярно е ,че всеки има право на мнение и на изказа му,но -Вашето такова е РАСИЗЪМ и Пълна ГЛУПОСТ !!! С уважение |
БРАНЪ |
Публикувано на: 17.5.2006, 18:14
|
||
Докато е гледала няколко деца на веднъж, българката е носила следващото в себе си. По онова време, а и не толкова отдавна - може би век и половина назад, жена която не е била с корем е била необичайна гледка - предполагало се е че е раждала наскоро и затова. Много от децата не са доживявали поради ред причини от природен характер - болести и др. като част от естествения подбор. Но по-голямата част са израствали и на свой ред са давали поколение. Жена без мъж и обратното не е било възможно - условията са били естествени, а не либерални. Единия изкарва прехрана, другия ражда децата. Какви изводи правя аз: 1. Едно дете повече или по-малко не е "болка за умиране". Ако е от Осман занчи старите баби ще дадат горчива билка, за да го изкараме от корема навреме! 2. Кой мъж-българин ще го храни и пази рапончето, след като дахлията отскочи до Сърбия(примерно) да прави зулуми и там?!? За какво му е? 3. Ако турчинът иска за жена българка, той я краде!!! Потурчва я! И насила я кара да му ражда рапончета! Ето така са "окрали" от гена ни! А не като са оставяли семенце насам-натам(пак се извинявам на момичетата във форум, не зная как по-меко да се изразя). Става въпрос за турците на наша територия, а еничарите са ги вземали в империята си и техния ген е там. Може да се допълва още... Не искам да звуча като академик, като да съм бил свидетел. Обаче вярвам в това, което съм написал. А ако съм се объркал - заповядайте да опровергаете. -------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
||
Страници: (3) 1 [2] 3 |