Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (20) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » ( последно съобщение ) |
Да ви се представя
Karutzar |
Публикувано на: 25.6.2006, 18:28
|
Участник Група: Участници Съобщения: 214 Участник # 433 Дата на регистрация: 16-June 06 |
Май закъснях с представянето си - съжалявам... Предполагам, че се познаваме с повечето от Вас - под едни или други никове по форумите - и преди да закрият форума на Монитор.
Казвам се Каруцар Пайтонджия - съм от "по света и у нас", водач съм на Фараонска колесница. По преди карах политическа катафалка - по времето на манго костOFF - ама нещо се разсъхна бизнеса - не искат да си ходят тези политически динозаври - пък и се плодят отчайващо бързо - ужас! Имах си и веб страница - хубава беше - отваряше се с кликването на надпис "евреите на лъвовете". Та по времето на същия този манго костOFF неговите джафкащи полицейски кученца (всеки ден бяха на страницата - за новини - в нета се знае кой- кой е) се направиха на лъвчета в стремежа си да подкукоросат финландското външно министерство да ми направи проблеми. да бе - трябваше да давам обяснение на доставчика си за надписа - обясних им - историческа фраза от времето на Нерон. Толкова. Ника ми го измисли Чоли от шведско - щото речника ми бил много некаруцарски - другите по форумите псуваха на поразия - до отегчение чак. Плюеха наред - оплюха ми монитора Купих си нов. И него го оплюха... Според мен няма нужда да се казват всички псувни - да ги карат по номера - научихме ги наизуст Привет на всички Бих желал да ви кажа мотото си: "Роб се става само доброволно" Друг начин няма... -------------------- ??????? ?????????? |
Иван |
Публикувано на: 25.6.2006, 21:54
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Добре дошъл, Ekhart! Добре дошъл и на теб, Каруцар! |
||
LETO |
Публикувано на: 27.6.2006, 21:49
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Ekhart и Karutzar, добре дошли!
-------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 27.6.2006, 23:39
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Привет
|
man1aka |
Публикувано на: 15.8.2006, 17:39
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 464 Дата на регистрация: 1-July 06 |
Здравейте и от мен.
|
Планинец |
Публикувано на: 15.8.2006, 18:03
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 418 Дата на регистрация: 8-June 06 |
Привет то и аз не се бях представил кат дойдох ма ей ме на хи хи
|
Eлтимир |
Публикувано на: 15.8.2006, 18:41
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Потърси д-р Венко Седларски, анестизиолог в бургаската болница. Предай му поздрави от мен. Той ще ти обясни някои неща. Само дано е в България, че май по едно време беше заминал за Германия. Много ерудиран човек, макар и малко страхливичък. Това последното, ако искаш му го кажи от мое име. Нека също да те свърже с Живко. Ако Венко не иска да те свърже с Живко, отиди при Иван Григоров, легионера. Въобще нашите хора трябва да намират път едни към други. Опитай се да ги намериш, не бива да оставаш сам. -------------------- |
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 23.8.2006, 23:30
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ето ме и мен. Мисля, че повечето ме познават, особено Севар и Самотен Воин.
Хареса ми смяната на формулата - участници, а не членове. Напълно в идеята за Свободата и будността на човека. |
Севар |
Публикувано на: 23.8.2006, 23:43
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Добре дошъл в нашия скромен форум!
|
Запознат |
Публикувано на: 23.8.2006, 23:52
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Добре дошъл и от мен!
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.8.2006, 0:01
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Важното е, че го има та когато те подгонят убърите, да има къде да се подслониш. Все пак тук съм сред съидейници. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.8.2006, 0:06
|
||
Привет и на теб! |
||
Храбростъ |
Публикувано на: 24.8.2006, 0:50
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 40 Участник # 38 Дата на регистрация: 23-July 05 |
Здрасти Данчо! Както вървят нещата, май и за мен скоро няма да има място при патриотите. Дано намерим "убежище" при Войните! |
||||
Севар |
Публикувано на: 24.8.2006, 1:25
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Чел съм доста от дискусиите ти и видях, че ни подкрепяш, както и че споделяш нашите идеи. Харесват ми и по-нестандартните ти виждания относно Тенгрианството и българската история. Но за много хора още не е станало ясно, че това, което търсим няма да го намерим по стандартните пътища, затова трябва да се търсят други методи за решение на загадките "кои сме" и "откъде сме тръгнали". (друг е въпроса дали те търсят това, което и ние) Също и да се отхвърлят всякакви влияния върху историографията ни дошли от смазаното ни национално самочувствие и от просъветски настроените учени. Ако дори на места неволно си самопревъзнесем родната история, пак ще е по-добре, отколкото обратното. Петър Добрев започна да борави с нов "инструментариум", и постигна много големи успехи, но и той стигна до някакъв лимит, а съм убеден, че отвъд него има и още доста. Нужни са по-смели изследователи, с повече въображение, с повече български Дух, които да продължат. |
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.8.2006, 2:02
|
Да, аз напълно ви подкрепям и споделям българските идеи. Защото нашите идеи са българските идеи, останалото е натрапена ни чужда идеология.
И благодаря за подкрепата! Всъщност аз винаги съм бил част от Движението, защото, ако не съм бил, това значи да съм отхвърлил същността си на Българин. Казвам го съвсем отговорно. Затова рано или късно щях да се озова тук, независимо как щеше да стане това. И днес съм тук, защото поискаха от мен да избягам от Себе Си и да бъда друг. А по-"нестандартните" идеи идват от това, че търся Българското вътре в себе си и по-малко разчитам на поднесеното отвън като идеи. Българското е вътре у нас и оттам трябва да бъде разчетено. Всъщност в онези дискусии, аз подхвърлих съвсем малко от нестандартното, но и то явно дойде за мнозина в повечко, особено за просъветските, както ги казваш учени. Повече няма да позволим да се издевателства над нас като Дух и история. И аз съм на мнение, че позитивното, до което всички изследователи са достигнали трябва да се абсорбира, акумулира и да се върви напред. Докъде ще достигнем? И аз не мога да ти кажа докъде, важното е крилата ни да не се уморят в нашия устрем към бъдещето |
Страници: (20) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » |