Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (20) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

iss |
Публикувано на: 23.5.2006, 6:30
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
Сложи нещо по твоя преценка ....за мен то си е със име...:) |
||
iss |
Публикувано на: 23.5.2006, 7:28
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 ![]() |
Много се изкушавам да ти отговоря подобаващо за подписа ти:"Всеки заслужава това,което е предизвикал"...:)))но Искрица ти даде по добро обяснение,за което и благодаря!Искаше ми се да сложа друг аватар ,но ограниченията в пиксели не ми позволи-жалко,ако бях го сложила сега нямаше да се "упражняваш по бързо вземане на мерна линия"а щеше да упражняваш мисълта си. (забел.:"вещица"...призход?...тълкувание?....) |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 23.5.2006, 8:42
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Ми що не ми отговори както ти се е искало? Не е късно и сега. А относно обемистия аватар , дето не е можло да се качи - прати ми го на мейла да му намаля пикселите , пригодя за качване и да ти го върна. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 26.5.2006, 5:24
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Ето какво правят защитаваните от Наколенката мангали. Сега от БХК ще кажат, че мангалът бил дисккриминиран, като не му позволили да си упражни етническото право върху поредното българско дете.
"Циганин смля от бой 8-годишно момиченце Циганин преби жестоко 8-годишно момиченце. Ромът се нахвърлил върху детето, защото по време на игра то ударило дъщеря му с топка. Инцидентът стана във вторник около 20 ч. в столичния квартал "Редута". Децата играели на народна топка, но по погрешка 8-годишната Екатерина Димитрова ударила с топката друго момиче, от цигански произход, по устата. То се прехапало и започнало да плаче и да крещи. Разгневеният татко веднага се появил и подгонил малката Катя. Когато я настигнал, я свалил на земята и започнал да я удря и рита. Момиченцето си спомня, че той я хванала за врата, сякаш иска да я удуши. Въпреки че наоколо има много хора, никой не се притекъл на помощ на детето. Приятелите на Катя веднага отишли в дома й и казали на родителите й какво става. Таткото на пострадалата - Димитър, откарал детето в "Пирогов" за преглед. Лекарите установили, че има кръвонасядания и охлузвания на дясната ръка и левия крак. Родителите обаче са притеснени, че Катя ходи много често до тоалетна и може да има проблеми с бъбреците. Циганинът е арестуван от служители на I РПУ за 24 часа, след като бащата ан катя подал сигнал за инцидента." Но и ние, българите сме много виновни. След такова нещо трябва да бъде запалена поне една циганска махла. Ние си траем, бездействаме. И тук е най-голямата ни беда. |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.5.2006, 5:59
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Полека и други почват да мислят като нас. Кога ще се събуди цялата нация?
http://news.bg/article.php?cid=60&pid=0&aid=179985 |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 26.5.2006, 9:16
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Достатъчно е критичната маса да се събуди и да започнем да се оргенизираме за наказателни акции в гетата. Те останалите , заспалите, като видят за какво ства въпрос - че НИЕ сме закона в страната на българите, и те ще се присъединят .
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 26.5.2006, 9:43
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
Наказателни акции вече има...но рядко.По-начесто трябва.И аз сега си мисля да си направя още една акция,че ми писна в 11:30 вечер да ме посрещат поцкани и напушени 40-годишни цигани във входа.Бойната група вече я има
![]() ![]() |
Севар |
Публикувано на: 26.5.2006, 13:17
|
||
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Така трябва. Да се действа, докато още циганите не са почнали да стават полицаи. Вижте какво правят нашите хора в Германия.
|
||
ДАН |
Публикувано на: 8.6.2006, 16:16
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 3 Участник # 420 Дата на регистрация: 8-June 06 ![]() |
ЗДРАВЕЙТЕ ОТ МЕН!!
|
LETO |
Публикувано на: 8.6.2006, 17:15
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 ![]() |
Здравей и добре дошъл!
|
Севар |
Публикувано на: 8.6.2006, 17:47
|
||
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Здрасти! Темата доста се оплеска от едни нежелани гости, затова трябва да пуснем нова тема. |
||
Bell |
Публикувано на: 8.6.2006, 19:37
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Здравей
![]() |
stoiank |
Публикувано на: 9.6.2006, 13:04
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 14 Участник # 384 Дата на регистрация: 17-May 06 ![]() |
Привет он Никулинка на тиквите дето сте се събрали тука.
Каза да Ви предам ,че по-голямо сборище на идиотчета и дебилчета не е виждала ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() НАСИЛИЕТО ВОДИ ДО НАСИЛИЕ!!! пп. Винаги има някой като Янга, Иван.....дето ще осере хубавата идея !!! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 9.6.2006, 13:23
|
Никулинке да го духаш.
Никулинке, кажи на stoiank да не си завира рязаната миньонка сред зъбните колела, че ще остане без нея. |
stoiank |
Публикувано на: 9.6.2006, 13:28
|
||
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 14 Участник # 384 Дата на регистрация: 17-May 06 ![]() |
На тебе ли ве НЕЩАСТНИК ?! Ей....да не та срещне бялата мечка?! Че после ще обедваш с сламка! |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |