Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (20) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) |
Да ви се представя
Eлена |
Публикувано на: 19.5.2006, 7:49
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
"Камбанке", това ИЗОБЩО НЕ Е ЕДИН И СЪЩИ ЧОВЕК!!!!! Синтаксиса на 3-те постинга на "никулинка-та" е различен! И писалите ги са толкова "цигани", колкото ние с теб: негърки!!! -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
blag009 |
Публикувано на: 19.5.2006, 22:56
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 |
Или е от НПО - НеПравителствена соровска Организация!!!!!!! Плява и боклук!!!!!!!! -------------------- ???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
|
||
Янга |
Публикувано на: 20.5.2006, 0:18
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Не я банвайте, засега. Постовете й/му внасят доста веселие и разнообразие във форума, независимо какво и с каква цел ги пише. Да видим колко ще издържи и докъде ще й/му стигне умствения багаж в споровете. Аз мисля, че скоро ще подвие опашчица и ще се откаже
Това ако не е толерантност здраве му кажи |
Eлена |
Публикувано на: 20.5.2006, 12:36
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
По изключение съм съгласна с теб - важното е да не се БЕЗ-ДЕЙСТВА. Има такъв девиз: Ако няма В ИМЕТО НА КАКВО ДА СЕ БОРИШ, то Винаги ще се намери НАПУК НА КОГО да го сториш! Обаче акцентът е ... друг. а КЪДЕ Е ИДЕЯТА, а? -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
никулинка |
Публикувано на: 21.5.2006, 14:02
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 385 Дата на регистрация: 18-May 06 |
И защо да ме "баннват" ?
Или май доста от вас мислят- "дай да трепем тия дето не са като нас - А ? Лееей -какви спецове има по синтаксис тука ???!!! / 3 ма различни били писали постовете / |
PaganeIYI |
Публикувано на: 21.5.2006, 14:40
|
Читател Група: Участници Съобщения: 23 Участник # 355 Дата на регистрация: 29-April 06 |
Обикновено участниците в едно движение споделят сходни идеи. Твоите са много различни от нашите.
Както забеляза никой не те е баннал още! Вероятно искаш да се правиш на жертва. Ако искаш да ни обвиниш в дискриминация си сбъркала! Ние сме дискриминираните! На нас обаче никой не ни обръща вннимание! Ако целиш да създадеш лошо име на нашето движение, както вече се опитаха да направят няма да успееш! Очакваме нападки за това колко сме нехуманни, нетолерантни, расисти и фашисти!!! Предизвикваш участниците в движението да са груби с теб и после започваш да крещиш - ДИСКРИМИНАЦИЯ НА МАЛЦИНСТВАТА! НЯМА ДА СТАНЕ! НЯМА ДА ТИ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ! |
kalcho |
Публикувано на: 21.5.2006, 15:10
|
|
Тука нещо ми мирише .Никулинке ма ,да не е от тебе?
|
|
никулинка |
Публикувано на: 21.5.2006, 15:10
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 385 Дата на регистрация: 18-May 06 |
Моите идеи приятелю са- един ден в света да произнасят името БЪЛГАРИН с уважение и респект !!! / току що прочетох сттията на Елтмир мисля- за Гърция .......бясна съм !!!! Това, че не съм все още банната -го оценявам. Но за толерантността.....си прав ! Не предизвиквам никого-просто се опитвам да ви обясня ,че всяко стадо си има мърша и не е особнно приятно да те слагат в един кюп с убийци,изнасилвачи,джебчии и лупаци ! Опитвам се да обясня,че много хора от нас-мангалте- рботят физически трд ден след ден -години,че възпитаватдецата си НРМЛНИ граждни,че интелигентността не е приоритет на дна или друга раса ! Че измежду враговете и недоброжелатлите на България НЕ СА ЦИГАНИТЕ !!! /По скоро-Англичаните с Берлинския договр,румънците и србите анексирали български територии, Гърците и българите родоизменници присъединили се към разни етнически-турски движения !!! |
||
никулинка |
Публикувано на: 21.5.2006, 15:24
|
||
|
||
PaganeIYI |
Публикувано на: 21.5.2006, 15:44
|
||||
Читател Група: Участници Съобщения: 23 Участник # 355 Дата на регистрация: 29-April 06 |
Това е от друга тема. Прилагам го, за да покажа какво имах предвид с това, което казах по-горе:
Подчертани са думите, с които Николинка нарича лидера на движнието. След това смята да да вдигне врява до бога, че не е добре приета от устаналите участници. |
||||
Bell |
Публикувано на: 21.5.2006, 15:53
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Ту обижда ту се прави на любезна и се самонарича мангалка?
Отново започнаха изцепките на сайта.....надявам се да не продължат дълго, защото само ни вредят! Елтимир отиде с риск на майната си за да направи нещо полезно, а ние седим и допускаме да ни занимават и дестабилизират някакви плоски агент-провокатори като най-големите балъци! |
никулинка |
Публикувано на: 21.5.2006, 15:54
|
||||||
Лидер или не- ако пише или говори глупости-ЩОМ СЕ ИМА ЗА ДОСТОЕН ЧОВЕК то тогава трбва да може и да изслушва и приема другите мнения. / инъче...Сидеров 2 никуму не е нужен !!/ А изказаното от мен мнение е точно ! п. Поп Кръстювци виждам още се намират |
||||||
никулинка |
Публикувано на: 21.5.2006, 16:03
|
||
агент-провокатор.....май доста шпионска литератуа си изчела Къде и защо е отишъл Елтмир-не зная, но зная че не е нормално и морално това обобщение което прави /доста прилича на гръцките изказвания само,че тук обекта са циганите- Е ? ?? Как е възможно нещо да те възмути , а с лед 5 минути да го правиш и ти ???! |
||
PaganeIYI |
Публикувано на: 21.5.2006, 16:18
|
||
Ако те наречем с думите, с които ти нарече Елтимир, вероятно ще ни дадът подсъд за обида. Ние нямаме ли право на "мнение"?! Bell Публикувано на May 21 2006, 01:53 PM
Bell е права. Няма да ти обръщам внимание вече. Може да си говориш колкото си искаш, обаче вече сама! |
||
Bell |
Публикувано на: 21.5.2006, 16:21
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
PaganeIYI
|
Страници: (20) 1 2 [3] 4 5 ... последна » |