Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (20) « първа ... 18 19 [20] ( последно съобщение ) |
Да ви се представя
Irthituin |
Публикувано на: 1.11.2014, 18:12
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 35 478 Дата на регистрация: 31-October 14 |
Здравейте, българи! Аз съм Наско, юрист съм и съм нов член на форума. Отдавна имам интереси към историята, въпреки че конвенционалната такава е крайно тенденциозна в едно или друго направление, в зависимост от геополитическия и икономическия интерес. В определени периоди съм се откъсвал от историята като хоби и страст, занемарявал съм интересите си по темата, но това неизбежно се случва в различни етапи от живота, свързани с различни дейности. Радвам се, че открих сайта преди време, но чак сега реших да се регистрирам. Никога не съм имал познания по предунавския период от историята на древните българи (не обичам да ги наричам прабългари). Бегла е информацията, която е стигала до мен по темата. Чувал съм за библейския герой, от когото се предполага, че произлиза българския народ - Тогарма, за Зиези, Балхара или Кушанската империя, но нищо по-конкретно. Виждам, че изборът от статии и теми, с които да започна са с обширен обем и затова бих потърсил помощ от вас с какво точно би трябвало за започна. Предварително ви благодаря за насоките! Иначе като ученик съм имал утопии за възстановяване на Тангра и на Стара България, но съучениците бяха много далеч от тези мои изказвания. Винаги ще остана националист под една или друга форма. Не обичам глобализма, модерното, ЕС, НАТО. Сега чакам вашите препоръки! Ще ми е интересно първо да се запозная с историята на Движение "Воини на Тангра"!
|
Ванина |
Публикувано на: 1.11.2014, 19:36
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 5 217 Дата на регистрация: 27-January 13 |
Здравей!
Радвамъ се че има хора като тебе зрящи отъ детството си съ собствените си очи. Пътятъ е индивидуаленъ. Мога само да споделя мнение, че времената са крайно усилени. Човекъ никога не може да напълни умътъ си съ всички знания. Знанията са добро нещо кога не са самоцель, а кога се впрегнатъ да задвижатъ Силите. Светилищата, свещенодействията (обичаите и традициите ни), изгубените древни писания... Ахъ да може да отворимъ Небето и задвижимъ Силите кои Дедите ни са владеели, кои са въ същностьта ни! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 1.11.2014, 20:13
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 427 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Здравей! И добре дошъл! Като начало в Материали можеш да прочетеш епосите "Сказание за Чулман" и "Сказание за дъщерята на Шан". Там, когато четеш се абстрахирай от ислямистките мотиви на места, с които са пропити тези епоси в определени свои моменти, и ще видиш истината за Българите.
Можем дори да коментираме определени моменти. Иначе завръщането на Тангра не е утопия, и дори не е въпрос на вяра, а на една много тежка борба, в която ще се загуби не едно сражение. |
Irthituin |
Публикувано на: 1.11.2014, 20:38
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 35 478 Дата на регистрация: 31-October 14 |
Благодаря, ще започна от "Материали"!
|
FLEKTARN |
Публикувано на: 28.6.2017, 12:48
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 9 Участник # 38 328 Дата на регистрация: 22-June 17 |
Привет патриоти! Аз съм създателят на Флектарн. Напоследък казвам истината, пък хората си ме намразиха защото се страхуват да видят какво се случва. Страх ги е дори да се огледат.
Също съм изключително ядосан, че мръсният монополист Фейсбук проми мозъците дори и на българите и сега всеки кретен забрави форумите и започна "да виси във Фейса". Аз и всичките ни Админи имаме банове там. Частните форуми са истината! Силата в ръцете на хората, а не Корпорациите - е истината! За жалост... Аз и само малка шепа хора знаем това. Нещата не отиват на добре. -------------------- ???????? / ?????? & ??????? ?? ???????? / ???????: https://flektarn.com / ?????: flektarn@tuta.io
|
Grenadier |
Публикувано на: 10.7.2018, 2:29
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 49 309 Дата на регистрация: 10-July 18 |
Здравейте,аз съм нов участник във форума.Не съм участвал дейно в движението,но съм чувал и наблюдавал неговите идеи и развитие през годините.Винаги съм се интересувал от историята на Българските държави,както и от политиката на единствената държава с това име,съществуваща в момента.Надявам се да установя контакт с интелигентни и родолюбиви хора,с които да разговаряме по важни и обществено значими теми.
-------------------- ????????
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.7.2018, 20:32
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 427 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Добре дошъл сред нас! |
||
Grenadier |
Публикувано на: 10.7.2018, 20:55
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 49 309 Дата на регистрация: 10-July 18 |
Благодаря!Ще се опитам да бъда полезен за форума и неговото развитие.
-------------------- ????????
|
Страници: (20) « първа ... 18 19 [20] |