Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (20) « първа ... 17 18 [19] 20 ( последно съобщение ) |
Да ви се представя
bg77 |
Публикувано на: 28.7.2010, 0:12
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 1 Участник # 2 417 Дата на регистрация: 27-July 10 |
здравеите от 2г се интересувам от старата ни вяра и история тук е интересно и намирам отговори с уважение за труда по саита
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 28.7.2010, 0:22
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 427 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
С уважение и на теб, за признанието и добре дошъл. |
||
Anna |
Публикувано на: 18.12.2010, 7:44
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 1 Участник # 2 607 Дата на регистрация: 18-December 10 |
До колкото разбрах тук трябва да пиша,за да се представя.Аз съм Анна на 17 съм и съм от София попаднах на сайта търсейки информация за Мико Вълчев - Кавхана,гледах интервюто му при Карбовски и не мога да отрека че доброто ми мнение за него като журналист с обеждение про-нациолистически се срина.Въпросния господин-Мико Вълчев каза страшно много истини и ще се радвам някой от вас да отговори на въпросите ми или поне да ме посъветвата в коя секция да пиша.Благодаря ви преварително!
|
Asparuh681 |
Публикувано на: 18.12.2010, 19:57
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 8 Участник # 412 Дата на регистрация: 6-June 06 |
Здравей, Анна и добре дошла!
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.12.2010, 20:02
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 427 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Здравей, Ана! И добре дошла. Не знам за какво точно става въпрос, но едва ли ще ми се занимава лично на мене с въпросния "кавхан";))), но ти можеш да поставиш въпросите и темата си в разделите "Общи дискусии" и "Актуално". Там, можеш да създаваш теми от общ характер, без да имат строго специфична насоченост. |
||
Георги-НЗ |
Публикувано на: 18.12.2010, 20:52
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Мнението ми за кавхана е че е чел доста подробно този сайт и е преписвал към неговия такъв.
Онова с което ме дразни е , че прекалява с онзи Шикългрубер от Германия. ( Как му беше името , че забравих...) Толкова ли няма наши си Титани, че да ни занимава с чужди герой? То по неговата логика и Питър Бота и Аугусто Пиночет и генерал Франко трябва да бъдат величани. Въпросните са направили каквото са можели за своята нация, но нищо за нас Българите. И що тогава трябва да ги величаем...? -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
stonetales |
Публикувано на: 11.5.2011, 8:53
|
Участник Група: Участници Съобщения: 149 Участник # 3 529 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Здравейте, на всички и от мен:)
Нека ви се представя: Леко прекалил със себе си, но в много цветуща форма за майтап:) Каменар, който в своето самообучение бавно прераства в скулптор, но как да ви кажа - Каменар ми звучи много по- Българско. А и е по-звучно. Така че - каменар, без каскет, чиито официални дрехи винаги завършват жизнения си път като работни:)(това е по адрес на "избелялата блуза":) Не мога да знам какви са ми идеите. Никога не ме е свъртало на едно място, на един тертип на работа или само на една използвана техника. Искренно се надявам да помогна на всички с красотата на поезията си и нестандартността на идеите си. Щъках около година в много форуми. Главното, което ми направи впечатление е "всезнайството", "менторството" и "негативизъма". Не мисля, че което да е от тях ни помага по какъвто и да е начин, за каквото и да било. Затова и в работата си и в живота и във тук-там форумните си изяви акцентувам на Красотата. И на уважението към себе си - за да могат и другите около мен да се чувстват уважавани:) Краси |
Запознат |
Публикувано на: 11.5.2011, 16:38
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Здравей Краси и добре дошъл Имаше преди време един такъв образ тук "Негативен Всезнаещ Ментор" Интригите му бяха безкрайни, и понеже бе изолиран тук се превърна в по-полезно място за изява и четене. Успех! |
||
stonetales |
Публикувано на: 11.5.2011, 17:10
|
Участник Група: Участници Съобщения: 149 Участник # 3 529 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Благодаря, Запознат:)
Честно да си призная, засега нямам много време да чета, тъй като съм на една бавна и уморителна работа. А и сезона започва. Но, бих искал да попитам - има ли тук тема, която засяга по някакъв начин Оренда? Това наистина ще ми е интересно:) Доколкото аз знам, това е силата, с която Господ е вдъхнал живот в глината - каквото и да е действието, с което Го е направил. Знам, че Оренда е силата на намерението и ние, българите сме нейни пазители. Имам си собствени игри с намерението и редовно го ползвам съвсем съзнателно, както и много от нас, предполагам Това действително ми е любимата тема. Но не по начина на Кастанеда или който и да било друг. Вълнува ме Българският начин:) |
Запознат |
Публикувано на: 11.5.2011, 20:58
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Има тема за Орендата ето линка, но и в други теми е ставало на въпрос.
|
balh |
Публикувано на: 2.10.2012, 10:23
|
Участник Група: Участници Съобщения: 82 Участник # 4 823 Дата на регистрация: 1-October 12 |
Здравейте,след близо две годишно присъствие като гост реших да си направя регистрация. Казвам се Стоян ,на 25 г. съм ,живея в гр.Ямбол.Регистрацията я направих с конкретни цели,които ще се изяснят лесно от позициите ми по конкретни теми.Първата тема която четох бе "Завръщане приРОДАТА".Най-интересни за мен са темите отнасящи се за българските светилища и "Краят на републиката".Благодаря за материалите като книги,най-много ме впечатли "1984" на Джордж Оруел и "40 безоотговорни дни " на Никола Николов. Тъй като съм завършил техникум по строителство и уча в университет пак същото, си мисля че ще е добре във връзка с "крайните времена" да се качат и някои книги по строителство на ниво домашни майстори за хора начинаещи . Навремето са се използвали най-вече дърво и камък ,но днес по редица причини няма вече майстори които да могат да работят с тях (пример : каменна зидария ,дървени къщи ) . Имам още доста подобни идеи и на за други проблеми. А,иначе конкретната подбуда провокирала ме да се регистрирам е че и над Ямбол пръскат във въздуха от около година .Поздрави на всички тук .
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 2.10.2012, 10:46
|
||
Добре дошъл! Определено ще бъдеш доста полезен, особено в сферата на строителството с дърво и камък, тъй като и аз се уча в тази сфера, понеже живея в такъв район в Родопите, където освен дръво и камък, друго не се е ползвало. Моето учене е по-скоро гледане, как са го правили и "налучкване". Точно в това е проблема, че старите майстори са си отишли, а след тях няма никой, който да поеме това голямо тайнство - строителството с дръво и камък. Затова често се случва за да се наредят тикли на покривите или нещо друго, да се викат бригади от турци, цигани и чат-пат по някой друг българомохамеданин. Това е срам и позор. Така, че твоето участие ще бъде полезно. Книгите не бива да са много обемисти и огромни, да не са от порядъка на стотици мегабайти, защото не съм сигурен, дали ще могат да се качат като материали в сайта. |
||
balh |
Публикувано на: 2.10.2012, 10:57
|
Участник Група: Участници Съобщения: 82 Участник # 4 823 Дата на регистрация: 1-October 12 |
За съжаление знанията ми са само теоретични, от нямане на пари и най-вече липса на образователна стратегия в тази псевдо държава.Но си мисля че хора дърводелци правещи мебели или хора дърворезбари биха се възползвали от книги за строителство с дърво, защото обработката на дървесината е подобна ,но се изискват строителни умения ,които не се преподават пък в дървообработващите техникуми . Въобще разминаването е пълно в тази уж "образователна система".
|
balh |
Публикувано на: 2.10.2012, 20:59
|
Подбрах няколко книги за строителство с камък и дърво ,сложих и такива за ВиК , ел.инсталации , направа на оранжерии и направа на камини. Големият проблем е че са на руски език, не знам до колко ще бъдат полезни,но на български както се досещате такава литература не се издава. В тази псевдо държава само Азис и Жельо президентина издават книги. Да не ме помислите за някакъв руски фен, просто този език ми е най - близко когато става въпрос за професионална литература . Иначе на български имам само теоретични книги от университета ,но те нямат практично приложение. Книгите са 10 на брой ,общия размер е 411 мб . Ще чакам отговор ако ги искате . След това ще се помъча да ги кача ,ще ми е за пръв път да качвам разни неща някъде, така че ще помоля за малко помощ, за да не прецакам нещо по сайта.
|
inranxan |
Публикувано на: 24.2.2013, 2:31
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 5 458 Дата на регистрация: 23-February 13 |
Здравейте искам само да напомня на всички търсачи на духовното ,че всички с истински отворени духовни сетива и висшо духовно просветление ясно показват че след раждането на Иешуа или Иисус духовната картинка е различна
така че нека имаме правилна настройка....защото за духовното радио настройката е всичко.... |
Страници: (20) « първа ... 17 18 [19] 20 |