Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (20) « първа ... 14 15 [16] 17 18 ... последна » ( последно съобщение ) |
Да ви се представя
SvarteSkog |
Публикувано на: 24.6.2008, 19:55
|
||||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 3 Участник # 1 552 Дата на регистрация: 21-June 08 |
Здрасти Владо,непременно ще се срещнем да поразгледаме някой въпроси |
||||
Черна†а роза |
Публикувано на: 5.7.2008, 22:09
|
Участник Група: Участници Съобщения: 134 Участник # 152 Дата на регистрация: 20-October 05 |
Здравейте и от мен, аз съм от първите участници тук, но от доста време не съм влизала. Ще се опитам да се ориентирам бързо.
По въпроса, по-горе за циганите, искам да ви попитам - не сте ли забелязали, колко хора с мургави оттенъци на кожата и тъмни коси и очи претендират, че са чисти Българи, какво мислите по този въпрос?! -------------------- "? ???????, ?? ?????? -
? ?? ?? ???????,
????????? ????? ?????
??????? ?? ??????;
? ?????? ?? ?????????,
??? ???? ???????? ???
? ???????? ?????
?? ??? ????? ?????!"
|
Eлтимир |
Публикувано на: 5.7.2008, 22:16
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
И ти ли, Бруте? Знам клеветите, които се носят за мен. Тук съм сниман до гроба на прадядо ми, който е първият свещеник в тази църква. Освен това венците ми не са синии като на Иван Костов. Е, не съм блондинка, признавам си без бой. Във форума съм приложил и своята биография. С достатъчно снимки и документи към нея.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 5.7.2008, 22:20
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Добре дошла отново!
Аз мисля, че претенциите на такива трябва да бъдат доказвани с дела в полза на България! Претенции само на думи нищо не означава-празно твърдение и привличане на вниманието върху себе си чрез отвличане на вниманието от истинските проблеми, които мафията наречена политици не спира да ни създава. |
Публикувано на: 5.7.2008, 23:51
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Мен като как ме намираш?! Снимката вляво от текста. |
||
Дари |
Публикувано на: 6.7.2008, 12:08
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Извинявайте ако коментарът ми се сметне за спам, но ми писна от изсипването на лъжи по адрес на Ангел!
Всеки път, един и същ номер! Сестрата на Ангел била курва! Абе хора/ ако мога така да ви нарека!/ разберете, че Ангел няма сестра! Черна†а роза, ако подтекста на написаното от теб е разбран правилно от Ангел, просто не си добре дошла тук, а ако не сме те разбрали правилно, обясни какво си имала предвид... За тези, които не са виждали Ангел и са склонни да имат съмнения / въобще, толкова е тъпо това да обсъждаме, колко бяла е кожата на някой/, ще кажа да погледнат датата, на която е правена тази снимка и да преценят в разгара на лятото кожата избелява ли или потъмнява? Моята почернява. |
ton |
Публикувано на: 7.7.2008, 17:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 |
Изглежда, че Черната роза е попаднала под влиянието на групата на Танкиста.
http://www.youtube.com/user/chernatarozabg Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) |
ton |
Публикувано на: 8.7.2008, 12:38
|
Участник Група: Участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 |
Аз съм човек, който обича истината и свободата.
|
Djiana |
Публикувано на: 31.7.2008, 9:01
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 1 603 Дата на регистрация: 26-July 08 |
Здравейте и от мен!Аз съм от Казанлък на 44 год.Случайно попаднах на този сайт.Страхотен е!Ставам учаснтничка и аз!Не членка!Бъдете здрави всчки тук!
|
Заги |
Публикувано на: 31.7.2008, 11:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 62 Участник # 1 342 Дата на регистрация: 15-February 08 |
Добре дошла, Djiana!
Радвам се, че ще бъдеш участник тук - но поне до колкото знам аз - тук членство няма:) Бъди здрава! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 3.8.2008, 22:41
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Добре си дошла! Бъди жива и здрава и дано сайта е полезен за теб. Преди няколко години също случайно попаднах тук. На 38 съм от Нова Загора. -------------------- |
||
Djiana |
Публикувано на: 8.8.2008, 8:52
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 1 603 Дата на регистрация: 26-July 08 |
Благодаря!Как няма да ми е полезен!Макар и малкото свободно време,което имам го използвам за тук.и се чудя кое по напред да чета.....
|
Delerium |
Публикувано на: 14.8.2008, 3:35
|
Читател Група: Участници Съобщения: 12 Участник # 1 618 Дата на регистрация: 14-August 08 |
Здравейте и от мен Аз се казвам Нели
Потресох се от една статия във форума за пси-оръжието и реших да се регистрирам. Обещавам да чета редовно статиите (поръчах си и едната книжка, макар, че май не беше много уместно сега да го правя, тъй като ще съм извън града за малко...) Както и да е. Разбрах (проумях, осъзнах) много неща и съм ви благодарна. Успехи за напред. Продължавайте все така! -------------------- ?????????, ?? ???? ?? ??????,
???? ?? ?? ???????? ????? ???,
? ?? ?? ??? ????????, ?????, ????.
? ?????? ??? ???? ??? ???????,
??????? ??? ?????!
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.8.2008, 13:51
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Здравей Нели.
Добре си дошла. Щом си си поръчала книжка - трябва да ти пратя. Най-добре ми пиши на ЛС - кога и къде желаеш да я получиш. Може и в пощенска станция "до поискване". -------------------- |
Публикувано на: 18.8.2008, 10:41
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Здравейте и от мен!Очевидно, всички интересности се случват случайно!Казвам се Диляна , от Русе съм,на 39 г.!Попаднах тук,разгледах,хареса ми и се регистрирах!Вярвам ,че участието ми тук,ще спомогне за оцеляването на душата ми, в скучнодневните страстовъртежи на приземния ми живот
|
Страници: (20) « първа ... 14 15 [16] 17 18 ... последна » |