Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (20) « първа ... 9 10 [11] 12 13 ... последна » ( последно съобщение ) |
Да ви се представя
iss |
Публикувано на: 7.3.2007, 11:28
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Добре доШла сред нас...Имайки в пред вид будната ти натура бях убедена че сайта Ще те привлече и искренно се надявам присъствието ти да допренесе zа неговото обогатяване. -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
PARADOX |
Публикувано на: 7.3.2007, 14:33
|
||||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Занимавате се с глупости, докато на Алтемир може би му изтича пясъка... Виждам колко много съчуствие среща той от съратниците си, но проблема е там, че съчуствието ви няма да му реши проблема... Хайде да спрем да съчустваме и да помислим, как можем да му помогнем... Нямам предвид да му ремонтираме апартамента (не омаловажам такава помощ), а да направим така, че повече дане му се налага да го ремонтира... Защото докато Алтемир мисли за това как да опази себе си и близките си, той не може да мисли за истинските неща.. Тези неща, които са ни събрали всички тук (надявам се) |
||||
iss |
Публикувано на: 9.3.2007, 22:45
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
-------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||
Pamir |
Публикувано на: 28.3.2007, 10:01
|
Читател Група: Участници Съобщения: 25 Участник # 510 Дата на регистрация: 24-July 06 |
Е, явно и аз трябва да се представя. Тук съм от юли миналата година, но не пишех много, а и не съм влизала толкова редовно в сайта. Всеки може да го приеме както иска, но това основно се дължеше на един спор, който водехме с Елтимир известно време във виртуалното пространство. Спор безсмислен бих казала, но важен за мен, защото и той беше част от един пъзел, който след нареждането ми даде възможност да разбера истината за някои хора и делата им. Няма да влизам в подробности.
Част от хората тук ме познават и надявам се ме уважават, други може би ме мразят, трети са безразлични и пр. Но това е нормално в едно общество и именно различното отношение един към друг, а и към проблемите, дава възможност за дискусии и достигане до истината в края на краищата. Та, аз се радвам да ви кажа здравейте и да се чувствам един от участниците в този форум. -------------------- ???????? ??? ??????!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 28.3.2007, 10:15
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Памир, не е фатално да повярваш на недостоен човек. Повечето от нас в един или друг момент са вярвали на Волен и са го подкрепяли. Фаталното е, ако не видиш грешката си, а гадно е, ако не я признаеш. Аз казвам, че сбърках с доверието си към Волен Сидеров. Ти казваш същото. Значи няма никакъв проблем.
Тя Папата греши, та ние ли няма да сбъркаме някъде. -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 20.5.2007, 21:15
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Разговора, който подхванахте се различава доста от заглавието на темата и затова преместих всички постове в Метафизиката на Тангра.
(Заб. Админ) |
kanespor |
Публикувано на: 7.6.2007, 17:31
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 995 Дата на регистрация: 7-June 07 |
Здр
|
Запознат |
Публикувано на: 7.6.2007, 19:37
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Здрасти и добре дошъл сред нас!
|
Дари |
Публикувано на: 7.6.2007, 22:14
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Здравей. Добре дошъл при нас! |
||
Tien |
Публикувано на: 15.6.2007, 17:43
|
Участник Група: Участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 |
Здравейте! От доста време чета форума и материалите, и мисля че това е едно от малкото места в Нета, които НЕ обслужват Системата. Този световен ред, нов или стар не знам, за който обаче Човека е последна грижа. Българите сме по-древни от всякакви световни редове и затова само ние можем да ги победим!
Ще се радвам да бъда полезна! |
Запознат |
Публикувано на: 16.6.2007, 1:28
|
Здравей Tien. Целта на всички нас е да бъдем полезни на останалите. Радвам се на някой като теб, който иска да е полезен за останалите, понеже не останаха кой знае колко такива хора вече. Дано заедно успеем да променим ситуацията.
|
antijew |
Публикувано на: 16.6.2007, 8:59
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Здравей ТИЕН,добре дошла.
Всеки,който работи ЗА ИДЕЯТА е полезен. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Биляр |
Публикувано на: 17.6.2007, 0:27
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
Здравейте и от мен! Аз съм от скоро регистриран, но чета и разглеждам сайта от повече от година и половина. Просто преди нямах възможност да се регистрирам и да пиша поради липса на такова време. Радвам се, че съм сред вас, а най-вече бих се радвал ако съдбата ми помогне да ви помогна на вас да организираме и осъществим грандиозната идея за съживяването на родината и изправянето и на крака, в далечно бъдеще - присъединяване на Македония, нашата западна България. В заключение, никога не се разделяйте, винаги търсете обединяващи ви неща.
-------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
Tien |
Публикувано на: 19.6.2007, 15:21
|
Участник Група: Участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 |
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 19.6.2007, 16:49
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Привет на новорегистрираните!
|
Страници: (20) « първа ... 9 10 [11] 12 13 ... последна » |