Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (20) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Да ви се представя
никулинка |
Публикувано на: 18.5.2006, 16:08
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 385 Дата на регистрация: 18-May 06 |
за Иван
-случайно попаднах на сайта,но съвсем съзнателно влязох с регистрация -тук вие си обменяте инфо за истрията на българите-а това мен лично ме интересува-тъй като се чувствам българка за Бран -защо веднага нападаш /Здрасти провокаторче/ ??? -и какво общо имам аз или ромите въобще с евреите? -нещо не си наястно с циганските общостти-крадците,безделниците,дебилите са малка част от ромите- и това се е получило поради именно лошото отношение на някой българи/управляващи,поради дискриминацията упражнявана върху циганското насление Между другото-точно такова е отношението на народите от обединена Европа към цялата българска държава - не ни искат и се държат с българите като като към втора ръка хора. - Митю "очите " е българин ! -Каквото повикало - такова се обадило! ???? - и къде по-точно прочете поне една обида от ром към българин ?? за Елтимир - :))) има имааа !- така "меко" казано ни наричат ,когато ни се отказва в обществото нещо-било работа,било социални привилегии или културни придобивки. - казваш антицигански расизъм няма???- а психопата Сидеров и дебеловратите около него ? А епитетите и нарицателните думи с които ни наричат разни ....хайде да не бъда крайна. - казваш за обратното- не съм убедена-имам поглед в малките градове и някой села там няма такова нещо-хората-българи,роми и др. живеят рамо до рамо-помагат си,уважават се и рядко някой напада другия етнос. Аз съм родена в България,това е моята родина считам се за българка ! /това,че имам ромски произход не ме прави по-малко умна,по-малко самоуверена или ме кара да уважавам последователите на Малтус ! / пп. Точно от интелигентен човек като теб не очаквах нападки. Между другото не съм запозната с Индия и прогонванията от там,но за сметка на това историята на българските племена и култура ме интересува. |
Bell |
Публикувано на: 18.5.2006, 16:31
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Какво ще кажеш за циганските махали във всички градове....егати бардаците.
За селата не ми говори, защото знаеш ли какво правят циганите, нощем крадат от реколтата на хората и минават с каруците си право през нивите.... В едно село, където половината са цигани, бяха сложили бариера с надпис "забранено за българи" Каква дискриминация бе, като циганите не си плащат тока, а българите зимата зъзнат и не само, че ни спират ток и парно ами и ни товарят с ваште разноски! Като циганин извърши престъпление това се потулва за да няма "расизъм"! Като негрите в щатите сте, мързеливи и все някой ви е виновен, все дискриминацията. Едва ли не някой трябва да дойде да ви моли да сте нормални граждани, а не асоциялни престъпници! Какво ще кажеш за хиледите деца , на които им чупите краката за да растат като инвалиди за да ме гонят по улиците най-нагло да им давам пари! Какво ще кажеш за това, че в Европа и щатите всички ни мислят за черни и престъпни, защото мине не мине и по европейските медии се разнасят новини със снимки на черни циганяци, водещи се за българи, как си продават децата и незнам си какво още.... Да продължавам ли???? Отвори си очите и недей на сляпо да защитаваш нагло просташкия си произход! Не си българка и никога няма да бъдеш! Ако аз се бях родила в Китай и да се мислех за китайка това нямаше да ме прави такава! Тука в сайта си имаме цял сборник със статии за издевателствата на циганите над другите хора! И незнам как може такава наглост да викаш, че нямало роми мафиоти...в Татарли (и във всеки друг мангалски квартал) е всичко мафия , наркотици, проституция и наемници!!! Тва, че тук там-е има някакви изключения, които интересно защо само ти си знаеш, не може да оправдае всичко останало! Не случайно Кондъо ви е идол!!! Ако сме просто расисти по дефиниция без дори да даваме валидни аргументи щяхме да мразим и китайците в Свобода и арменците и тн. Защо се разбираме и сработваме с арменците, които живеят у нас а? Прекалено сме толерантни даже! |
Eлтимир |
Публикувано на: 18.5.2006, 16:34
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Вземи "Залезът на боговетв" от Фридрих Нитче. Отвори главата "Обновителите" на човечеството", 3 част. Там ще прочетеш кои са циганите. Защо казвам, че няма такова нещо като "ромски произход"? Защото като дошли в Европа и ги питали какви са, циганите отговаряли "Ние сме рома, римляни, потомци на римляните". Името "рома" е една лъжа. Ами я ми кажи как вие наричате нас, българите? Даса, което на санскрит значи "слуги". Разчитате на нашето невежество, нали. Вие ни ненавиждате, това е истината. Не можете да очаквате любов в отговор на ненавистта. Има омраза между нас, но тази омраза я създадохте вие. Ние само браним своето.
-------------------- |
Искрица |
Публикувано на: 18.5.2006, 16:45
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Никулина, хайде не ни говори глупости! В града в който живея всеки ден някой българин, имащ нещастието да живее близо до циганската махала,изпищява защото някой твой ром го е обрал. А има ли смисъл да ти казвам, че цялата махала не е плащала вода от години! А за тока! И кой им плаща разходите, а? Има дискриминация! Ако аз не си платя тока и един месец само ще ми го спрат, но не и на циганите в Махалата. Кой е дискриминирания? Ти да не мислиш, че ние живеем на Луната и не изпитваме на гърба си мързела и пиявщината на представителите от измисленият ти етнос! Сърди се на "братята си", а не на нас, че такова отношение сте предизвикали. Ако искаш да видиш обида от ром, ела да живееш в моя град и пак ще говорим! А за мнението на чужденците към България ще ти кажа, че вие сте виновни! Плъзнахте из цяла европа с крадливия си занаят, проституция и продажба на деца, че и наглостта ви няма граници - представяте се за българи и срамите, и петните името ни! Що за мерзавщина! Като сте в България се перчите, че сте цигани, а в Европа се дуете, че сте българи. На това му викам "циганска работа"! |
||
ozzborn |
Публикувано на: 18.5.2006, 16:48
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 386 Дата на регистрация: 18-May 06 |
"....в малките градове и някой села
там няма такова нещо-хората-българи,роми и др. живеят рамо до рамо-помагат си,уважават..." До града в който живея има един квартал . Там повечето са цигани, но има и малко българи. В този квартал, въпреки че е от селски тип и има възможност да се направи домашно стопанство, кражбите са такова ежедневие , че никой вече не отглежда домашни животни - нито пилета , нито други подобни. От кражбите стопаните са се отчаяли. Това не е уникално. Можеби уникално е, че в последните две години хората се отказаха и да засяват зеленчуци въпреки, че земята е плодородна. Отново по същата причина. Българите не просто продават имотите и бягат в града - те направо ги изоставят защото никои не иска да ги купи въпреки както споменах, че земята там е плодородна. Това е нещото което съм видял с очите си друго няма какво да кажа! |
Севар |
Публикувано на: 18.5.2006, 17:22
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Българи, не се вслушайте в долния им мангалски хленч! Не трябва да ви пука за тия гадове, защото и на тях никога не им е пукало за нас. Те не оцениха това, което сме им дали. Аз не искам утре българския отбор да изглежда така и да носи българско име!!!! Тази ужасна перспектива въобще игнорира всякакви други дреболии. Вече всичко българско е заложено на карта.
|
БРАНЪ |
Публикувано на: 18.5.2006, 18:18
|
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Вратаря е бял За разнообразие. Пък и да не ги обвинят в расизъм.
-------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
Eлена |
Публикувано на: 18.5.2006, 18:40
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
Без ПОЗДРАВ, "никулинке"! Пиша ти, аз: "ЛЕМС" Демонстрираш доста НАХАЛНО, дори НАГЛО ДЪРЖАНИЕ за новак в именно този форум. Случайно-съзнателното ти присъствие тук ми е противно по МНОГО ПРИЧИНИ: 1. Приемам за АБСОЛЮТНА ЛЪЖА твърденията за произхода ти и (!!!) образователния ти ценз. Как пропусна да напишеш и че носиш очила с диоптри? 2. Жонглираш с клишета и лишена от емоционалност терминология, конструираш спорни тълкувания като да имаш наивници срещу себе си. КПД-то на словесната ти култура е ... около 3%. 3. ПРИЕМАМ ЗА ЧИСТА ПРОВОКАЦИЯ и двата Ти постинга по темата! Питаш "кое ни кара ..." Губиш ми времето , като питаш за неща, ПОДРОБНО ИЗБРОЕНИ, ИЗЧЕРПАТЕЛНО РАЗТЪЛКУВАНИ и БОГАТО илюстрирани с доказателства още в началото на Воинския сайт ( т.е. леко вляво на монитора ти, там дето пише "Главно меню")! Чети, просвещавай се и ако имаш въпроси с кое да започнеш - пиши на някой от организаторите на сайта, но в ЛС!!! Те може и да те насочат към подходящ материал и т.н. Позволяваш си да хулиш българи, че и наричаш ПЛЕМЕТО ВИ ХОРА??!!! Това е повече от гнусно! Вие сте мръсно, крадливо, безотговорно, нахално, МЪРЗЕЛИВО ... ПРОКУДЕНО ПЛЕМЕ, наречено "чандала"!!! (справка - материал на сайта тук), а в разговорния български език за вас са отредени думите: "цигани, мангали". Нищо общо нямаме с вас, освен, че ни мърсите въздуха и скверните с присъствието си БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!!! -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Izkushenie |
Публикувано на: 18.5.2006, 19:06
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 381 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Да имаш БГ паспорт не значи да си Българин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако кръвта във вените ти е българска, тогава си Българин |
Хунор |
Публикувано на: 18.5.2006, 19:17
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Между другото мангалите въобще не са бедни! http://www.segabg.com/online/article.asp?i...onid=1&id=00004
-------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
||
Azerath |
Публикувано на: 18.5.2006, 21:46
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
И аз така викам, нега ги поздравим тогава с една песен от сърце. Aryan Blood - Battlelust -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
||
Янга |
Публикувано на: 18.5.2006, 22:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Какво въобще отговаряте на провокациите на това същество?
|
никулинка |
Публикувано на: 18.5.2006, 22:45
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 385 Дата на регистрация: 18-May 06 |
Мамо мила ,каква злоба, какви нападки.... Така и никой нормален не се намери да ме подкрепи ?! Пълно с злобни фашисти сбъркали с ориентира- май някой именно от вас беше писал за истинските българи- "силни,благородни и умни люде "! Тук май такива......НЯМА ! |
||
Eлена |
Публикувано на: 18.5.2006, 23:07
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
Аре .. КЪШ! С благРОД сме, ма ни се свърши` толерантността` спрямо тебеподобните "умници"!!! Бегай да си хортуваш със ... събратята, тука няма да срещнеш ни "мургавелчета", ни съмишленици! Скива ли как елегантно ви нарекох, "Ни-КОЛ-ИН-к-ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ" !!!! Тва ми беше последната капчица ПУБЛИЧНА търпимост. По-ЗДРАВ ТИ желая и ... С БОГОМ! как` Сийка - доброволен "шеф" словесна ЧИСТОТА АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Това съобщение е редактирано от Eлена на 19.5.2006, 7:44 -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Bell |
Публикувано на: 19.5.2006, 2:21
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Тая не е мангалка, може да не е и жена.........в такъв случай вероятно е тук да провокира!!!
|
Страници: (20) 1 [2] 3 4 ... последна » |