www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Да ви се представя

Страници: (20) « първа ... 8 9 [10] 11 12 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Да ви се представя
Дари
Публикувано на: 23.1.2007, 11:30
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (Karutzar @ Jan 22 2007, 09:09 PM)
Ernike и dary Добре дошли.
Случайно не сте попаднали в този сайт - случайноста като термин е несъстоятелен, а като съдържание - несъществуващ.
Случайни неща няма.

Karutzar така е .
Няма нищо случайно.
Въпроса е в това,че трябва да бъдем винаги будни.Първо да се научим да разпознаваме и да се доверяваме в нашите интуиции,защото те са мисловни образи,които се отнасят до истинското,автентичното предназначение,с което сме дошли на земята.Когато се доверим на тези образи и следваме посоката,в която ни водят,всичко започва да ни се случва,защото така е предопределено.Следвайки вътрешното си предопределение,ние се подготвяме да дадем едно ново познание на света.Започваме да разбираме,че нашият индивидуален път е неотменна част от пътя,който е трябвало да извърви човечеството в процеса на своето пробуждане.
Човек идва на тази земя винаги с добро призвание.Отговорността на всеки от нас е да предаде тази идея на другите.
Да, не не случайно,че Вас Ви има.ДА, не е случайно,че аз Ви открих. smil4334abded4493.gif
PM
hebigatsu
Публикувано на: 23.1.2007, 18:50
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 6
Участник # 765

Здравейте отново! smil3dbd4e398ff7b.gif

За Севар,
Знам, че не ядете хора smil3dbd4e398ff7b.gif , но и аз като dary искам първо да изчета множеството интересни материали в сайта, тъй като не съм любител на празнословието. smil4334ad1724132.gif .

За Иван,
Никъде не съм казал, че етническата толерантност е или трябва да е самоцел. Дори в поста си съм се постарал да бъда максимално ясен, какво според мен е допустимо да се влага в това понятие, защото прекомерната му употреба за щяло и не щяло започва да го лишава от смисъл. Може би съм сгрешил, че съм формулирал едно принципно отношение към тази тема, без да съм пространен, но мисля, че макар и в сбит стил съм максимално ясен и точен. Ако мислите, че пиша неразбираемо кажете, ще се опитам да се корегирам.

И още- защо мислите, че "..Осветляването на нашето минало и потенциал може да ни стовари много повече беди. ..."? Та нали това (осветляването на миналото ни) е една от целите на този сайт.
А също така ми е изключително интересно да науча, какви според вас са "..нужните в момента неща.." за българите и България?
И много моля, поста ми да не се третира като заяждане, защото такова няма.

Поздрави на всички!!!!!

PM
Иван
Публикувано на: 24.1.2007, 11:27
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (hebigatsu @ Jan 23 2007, 05:50 PM)
...
И още- защо мислите, че "..Осветляването на нашето минало и потенциал може да ни стовари много повече беди. ..."? Та нали това (осветляването на миналото ни) е една от целите на този сайт.
А също така ми е изключително интересно да науча, какви според вас са "..нужните в момента неща.." за българите и България?
...

Осветляването на миналото не само може, но и отдавна ни носи беди. Това идва или от неблагодарни нации, които са яли от ръката ни, а по-късно решили да властват над света и нас, или, както посочих в другата тема за фалшифицирането на историята ни, от абсолютно различни на нас българите народи - проводници на нечовешки възгледи. Темата е много обширна и не е за един пост.

Осветляването на миналото ни е първостепенна задача. Ударението, обаче, трябва да се постави на изучаването и от нас - българите, а не на налагането или доказването и пред някой небългарин.

1. Важно е да отчитаме всички елементи на обстановката. Никой от враговете ни няма да спре да ни тъпче, само защото е научил историята ни. Няма да спре да използва технологиите срещу нас, само защото те са наше изобретение.
2. Това, което трябва да имаме пред вид е, че ние сме във война. Нима по време на война ще тръгнете да обяснявате на противника колко сте велики с надеждата той да се изплаши? Изкуството на войната предвижда точно обратното. Плановете ни - тях също не можем да разкриваме пред когото и да е. Допуска се това да се прави с тактичеста цел обмислено. Оставете Иван Маразов да обяснява на света как траките пиели вино от еди коя си чаша и колели кучето в каменното корито. Нека чужденеца си мисли, че знае "историята" ни. Ние обаче трябва да навлезем много под това ниво, за да се изкачим много над него.
3. Необходимо е всеки да има индивидуален план. Личностното развитие е първостепенно. Не може да ни спаси принадлежността към някакво общество на можещи, ако самите ние не можем. Това е трагедията на съвременната цивилизация. Всеки докоснал се до технологиите, смята че те му се полагат, само защото е роден в това общество.
4. Историята, която се изучава в момента е история на историците - преместване на политическите граници, формиране на съюзи, преселения на народи, езици, писмености и пр. А истинската история е история на технологиите. Няма епоха, за която това да не е валидно, но интересно - историята не се занимава с това. Мимоходом се споменават "някои постижения", но те или не се разбират, при което минават за "култови церемонии" smil4341944e6b0c8.gif или просто липсват от учебниците, в случай, че бъдат разбрани.

Започвате ли да схващате за каква история говоря. За истинската история, за технологии и умения, които движат света. Нима чрез табличките на Один не беше създадено най-мощното световно оръжие - пропагандата, НЛП (невро-лингвистичното програмиране), чрез което цели народи бяха въвлечени в световна война.

5. Под технология искам да се разбира всичко, което правим. В момента Русия, Китай и САЩ си разменят удари с климатично оръжие. Нима нашите предци не са използвали тази технология. Само дето не са правили тайфуни и земетресения, а дъжд за по-добра реколта. Днес модифицират генно растенията, с които израждат нашите тела. Предците ни са притежавали по-добри от днешните сортове пшеница, но модифицирана по друг начин - ментално. Нашите мисли също са технология.
PM
Karutzar
Публикувано на: 24.1.2007, 11:28
Quote Post

Участник

Съобщения: 214
Участник # 433
Дата на регистрация: 16-June 06

QUOTE (dary @ Jan 23 2007, 10:30 AM)
Няма нищо случайно.
Въпроса е в това,че трябва да бъдем винаги будни.
Първо да се научим да разпознаваме и да се доверяваме в нашите интуиции,защото те са мисловни образи,които се отнасят до истинското,автентичното предназначение,с което сме дошли на земята.
Когато се доверим на тези образи и следваме посоката,в която ни водят,всичко започва да ни се случва,защото така е предопределено.
Следвайки вътрешното си предопределение,ние се подготвяме да дадем едно ново познание на света.Започваме да разбираме,че нашият индивидуален път е неотменна част от пътя,който е трябвало да извърви човечеството в процеса на своето пробуждане.
Отговорността на всеки от нас е да предаде тази идея на другите.
Да, не не случайно,че Вас Ви има.ДА, не е случайно,че аз Ви открих. smil4334abded4493.gif

Много се радвам dary, че си се доверила на интуицията си и като резултат си "Пробудила мозъка си"
Защото повечето хора се раждат, живеят, и умират, само на рефлекси, "мислейки" с мозъка си само за "практични" неща - как да оцелеят, да създадат робско семейство, с робски деца, и от време на време да пробудят само чувствената страна (женската) на душата си, гледайки сапунен сериал. Естествено такова битие не се различава съществено от животинското.
Човек идва на тази земя винаги с добро призвание

Тц, не съм съгласен с теб. Има лоши по същноста си хора. И то доста. Преди доста време си мислех, че не осъзнават какво вършат. Но се убедих, че не съм прав. Просто тяхното индивидуално предназначение е да "творят" злини. Те по принцип и друго не могат да сътворят, защото са паразити. Живеят за сметка на творящите и създаващи хора. Евреите и тяхните създания - комунистите са само един пример. В техните мозъчни гънки меметата никога не се спират. Освен ако има "зли" мемета - такива със сигурност се спират.
Поздравявам те dary с пробуждане на мозъка ти - чака те много, много дълъг път. На този път самотата и скуката не съществува. На него лежи живота и щастието.
Кали юга свърши smil3dbd4e5e7563a.gif
Привет

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
Дари
Публикувано на: 24.1.2007, 12:35
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

Karutsar,не си съгласен с мен,защото не си ме разбрал правилно.
"Човвк идва на тази земя с добро призвание.Отговорността на всички нас е да предадем тази идея на другите."
Не бъркай призванието или предназначението с възпитанието.Имах предвид както беше споменал мисля Елтимир в една от статиите си,че едно еврейско дете ако бъде отгледано и възпитано от ХОРА,а не от чифути то ще има всички шансове да стане добър човек.
Съгласен ли си?
PM
Karutzar
Публикувано на: 25.1.2007, 16:53
Quote Post

Участник

Участник # 433

QUOTE (dary @ Jan 24 2007, 11:35 AM)
Karutsar,не си съгласен с мен,защото не си ме разбрал правилно.
"Човвк идва на тази земя с добро призвание.Отговорността на всички нас е да предадем тази идея на другите."
Не бъркай призванието или предназначението с възпитанието.Имах предвид както беше споменал мисля Елтимир в една от статиите си,че едно еврейско дете ако бъде отгледано и възпитано от ХОРА,а не от чифути то ще има всички шансове да стане добър човек.
Съгласен ли си?

Тц, не съм съгласен нито с теб, нито с Елтимир по този въпрос. Въпрос е на генетика - не на възпитание. И ако беше само въпрос на възпитанието, то тогава нямаше да си раждаме деца, а щяхме да си взимаме маймунчета от Зоото.
И понеже със сигурност ще бъда обвинен, че съм расист - да - май последните години станах такъв. И нямаше начин да не стана - предвид тази реалност (заобикаляща ни) с която се сблъсквам като доказателство.
И понеже ежедневно се използват термини, които са много далечни от първоначалният си смисъл, бих желал да поясня.
Също съм и анархист (не ме бъркайте с шантавите пишлигарчета, дето и анархистки сайт си направиха - те даже и 1 книжка с картинки не са прочели) - но такъв - подобен на Толстой Л.Н. И такъв станах с убеждението, че държавността убива човешката индивидуалност. И самата Държава поставя Човек на по-низше положение от Себе си. И ако преди ( в историята) самото съществуване на Държавата и Царя, който я управлява, може да бъде оправдано с Божествената Връзка, която въпросния Цар е притежавал, то днес всичко това е история - Царят/владетел (нямам предвид моньо ІІІтото чифутско мекере) "управлява" в сянка - а отпред са неговите (некадърни в повечето случаи) слуги, които профанизираните тълпи наричат управляващи. Толстой и другите начетени глави като него (глави - рок музикален жаргон - Гений, Титан в дадена област) (от които не включвам моята скромна личност - къфф съм аз - тъпп и шибан каруцар) не са били против Държавата, като такава. Били са за Държава в която гражданите и да са равноправни не само по "права и задължения" но и интелект. И всички до един са били против религиите. Започвайки от Аристотел (когото същата тази демонокрация в полиса просто убила - и то по не най-хуманния начин), минавайки през Толстой (който така и до днес руснаците си нямат и представа за какво е писал - по детски разбирайки в буквален смисъл написаното от него) стигайки до "Главите" от Гулаг (повечето вече покойници). Би било странно ако Елтимир не ги знае тези неща - даже по-добре от мен.
Относно генетиката и расизма:
Генетично всички нации, народи, племена, паланки, до родове - или са, или не са способни на дадено нещо.
smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif Като доказателство - просто накарай някой финландец да свири музика smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif Или мангал на чистота
smil3dbd4e5e7563a.gif Така че съм расист - ДА, ТАКЪВ СЪМ!
И за да не съм такъв би трябвало да съм тъп, с промит мозък, сляп, и вдиотен
ДА, АМА НЕ СЪМ!

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
Дари
Публикувано на: 25.1.2007, 17:47
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

Каруцар,да разбирам ли,че ако вземеш и отгледаш 1 малко чандалче.И му дадеш твоето знание и ценностна система и то израстне и вярва в тях ще дойде момент в който кръвта ще проговори и то ще избяга от теб?Дали въпреки твоите усилия гените ще се окажат по-силни?
Това ми беше въпроса.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 25.1.2007, 17:50
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

"И самата Държава поставя Човек на по-низше положение от Себе си. И ако преди ( в историята) самото съществуване на Държавата и Царя, който я управлява, може да бъде оправдано с Божествената Връзка, която въпросния Цар е притежавал, то днес всичко това е история - Царят/владетел (нямам предвид моньо ІІІтото чифутско мекере) "управлява" в сянка - а отпред са неговите (некадърни в повечето случаи) слуги, които профанизираните тълпи наричат управляващи."

--------------------------------

Тука доста не съм съгласен. Управлението на Канът не е "оправдано" с Божествената връзка. Просто тя е в пълна наличност. Иначе, никога няма да стане Кан. Същественото в голямата идея на Българската Държава не е просто Канът и неговия Съвет, а Орендата - Силата на Тенгри. Тя е основното, главното, което трябва да бъде, за да го има не само Народа, Държавата, но и Културата.
Затова винаги е имало "практически изпит" при избора на нов Кан или на Кан въобще. Нужен е не просто достойния, а предназначения човек, който да може да приема, концентрира и понася Силата на Тенгри[B][/B][B]
Този човек не просто играе ролята на посредник, а на гумно, където тази Сила трябва да се каптира, да се съсредоточи в нейната същностна изначална чистота, не само като количество, а и като качество.
Значи разбирап, в този човек е трябвало да се срещнат и иманентното и трансцедентното, земното и небесното и той трябва не само да удържи на това напрежение на духовните сили, а и да може да работи с тях, да ги управлява и прилага.
Тук вече си задай въпроса дали Държавата е смачквала личността или всъщност я е утвърждавала по възможно най-правилния начин.
Разбира се, първом изпита е започвал с родословието на рода. Гледал се е гена. Много важен за поносимостта на Силата. Било е основно, но не и задължително условие, защото звания трябва и да работи с тази Сила, да я управлява и прилага и тук да се провали. Те това е, което Иван спомена като технология. Проваля се в технологията. Затова виждаме в нашата история, как понякога в управлението на нашата държава, са се сменяли управляващите родове с други. Генът си е ген, но в края думата има духовната йерархия.
PMEmail Poster
Планинец
Публикувано на: 25.1.2007, 18:59
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

QUOTE (dary @ Jan 25 2007, 04:47 PM)
Каруцар,да разбирам ли,че ако вземеш и отгледаш 1 малко чандалче.И му дадеш твоето знание и ценностна система и то израстне и вярва в тях ще дойде момент в който кръвта ще проговори и то ще избяга от теб?Дали въпреки твоите усилия гените ще се окажат по-силни?
Това ми беше въпроса.

Запитай се защо няма диваци с бяла кожа?Имам предвид като племената в Африка.Развитието им е стигнало до там,докадето са видяли нещо от белия човек.
Расизъм не значи да мразиш другите раси,а да уважаваш и държиш на своята си.
PM
Karutzar
Публикувано на: 26.1.2007, 12:05
Quote Post

Участник

Участник # 433

Това ми беше въпроса.

dary Планинец вече отговори на въпроса ти.
Jordan_13 Нямам нищо напротив да подискутираме въпроса. Защото по принцип и двамата сме на едно и също мнение. Когато говоря за Държавата имам предвид тази държава, с подменени и фалшифицирани стойности. Канът е божествен и е протежение на Тангра.
Затова винаги е имало "практически изпит" при избора на нов Кан или на Кан въобще. Нужен е не просто достойния, а предназначения човек, който да може да приема, концентрира и понася Силата на Тенгри
Горе-долу така е ставало и в Египет по времето когато Българите сме били там. По моя непроверена информация коптите имат Българска кръв. Тук Votan предполагам, че има повече информация от мен. Но е и факт, че коптите контролират цялото културно министерство на Египет, и без тяхно съгласие не можеш даже да "пръднеш" ( smil4341944e6b0c8.gif ) до пирамидите. 2000г. храсталаков се опита (тайно) да направи сатанинските ритуали на скуул анд боунс в пирамидата на Кеопс - хе - не му разрешиха. И толкова. По дефиниция Царят/Кралят е с божествено начало. Но това начало отдавна е подменено. И фалшифицирано. Предполагам, че си съгласен с мен относно това.
Абсолютно е друг въпроса когато Лидера на една държава (и неговия управителен съвет) е с божествено начало. Тази му Божественост се разпростира и в/у населението на държавата. За такава Държава съм и аз (и всички анархисти - не говоря за пишлигарчетата, които много фантазират, малко знаят, а още по-малко четат и мислят).
dary излиза с позицията, че всички човешки души са създадени добри (и както прозирам - по едно и също време) което просто не е вярно. Не можеш да смесиш за дълго време водата с нефта. Ако dary иска да си прави експерименти нека си вземе едно чифутче за отглеждане. И други са го правили този опит - до сега неуспешно като краен резултат. От рептил (влечуго) може да стане хуманоид, но Човек няма да стане никога. Вярно е че еволюцията съществува, но dary - има и инволюция. Предполагам, че това ти говори нещо. От мангала може да произлезе само мангал. Независимо какво му е възпитанието и средата. Може и да стане професор (той Чиркофф си знае колко е професор), но рано или късно някой ключ (тригър) ще му отвори генната информация (чалга на азис smil4341944e6b0c8.gif ) и ще си стане отново мангалчето каквото си е.
Така е и с Българските гени. Мнозина претендират да са Българи - малцина са такива.
И (по мое убеждение) не е далеч времето на пресяване на плявата от зърното, или отделяне на маслото от водата.
Привет на всички

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
Дари
Публикувано на: 26.1.2007, 15:30
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

Каруцар,уважавам мнението ти ,но искам да поясня тезата си за душите.
Всички ние сме души в процес на израстване.Смятам,че човек идва на тази земя винаги с добро призвание и то трябва да бъде извадвно от забравата.Ето това е нашата отговорност да предадем тази идея на другите.Не е ли това истинската междуличностна етика?Може би това е начина за да не живеем в страх и човешката култура да не се разпадне.
PM
iss
Публикувано на: 26.1.2007, 15:57
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (dary @ Jan 26 2007, 02:30 PM)
Каруцар,уважавам мнението ти ,но искам да поясня тезата си за душите.
Всички ние сме души в процес на израстване.Смятам,че човек идва на тази земя винаги с добро призвание и то трябва да бъде извадвно от забравата.Ето това е нашата отговорност да предадем тази идея на другите.Не е ли това истинската междуличностна етика?Може би това е начина за да не живеем в страх и човешката култура да не се разпадне.

A az uwajawaiki diskusiqta wi bih iskala da wi napomnq ,4e bi bilo dobre da q prehwyrlite w druga tema,podhodq6ta za tozi rod komentari... smil3dbd4daabd491.gif

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Йордан_13
Публикувано на: 26.1.2007, 16:03
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Karutzar @ Jan 26 2007, 11:05 AM)
Това ми беше въпроса.

dary Планинец вече отговори на въпроса ти.
Jordan_13 Нямам нищо напротив да подискутираме въпроса. Защото по принцип и двамата сме на едно и също мнение. Когато говоря за Държавата имам предвид тази държава, с подменени и фалшифицирани стойности. Канът е божествен и е протежение на Тангра.
Затова винаги е имало "практически изпит" при избора на нов Кан или на Кан въобще. Нужен е не просто достойния, а предназначения човек, който да може да приема, концентрира и понася Силата на Тенгри
Горе-долу така е ставало и в Египет по времето когато Българите сме били там. По моя непроверена информация коптите имат Българска кръв. Тук Votan предполагам, че има повече информация от мен. Но е и факт, че коптите контролират цялото културно министерство на Египет, и без тяхно съгласие не можеш даже да "пръднеш" ( smil4341944e6b0c8.gif ) до пирамидите. 2000г. храсталаков се опита (тайно) да направи сатанинските ритуали на скуул анд боунс в пирамидата на Кеопс - хе - не му разрешиха. И толкова. По дефиниция Царят/Кралят е с божествено начало. Но това начало отдавна е подменено. И фалшифицирано. Предполагам, че си съгласен с мен относно това.
Абсолютно е друг въпроса когато Лидера на една държава (и неговия управителен съвет) е с божествено начало. Тази му Божественост се разпростира и в/у населението на държавата. За такава Държава съм и аз (и всички анархисти - не говоря за пишлигарчетата, които много фантазират, малко знаят, а още по-малко четат и мислят).
dary излиза с позицията, че всички човешки души са създадени добри (и както прозирам - по едно и също време) което просто не е вярно. Не можеш да смесиш за дълго време водата с нефта. Ако dary иска да си прави експерименти нека си вземе едно чифутче за отглеждане. И други са го правили този опит - до сега неуспешно като краен резултат. От рептил (влечуго) може да стане хуманоид, но Човек няма да стане никога. Вярно е че еволюцията съществува, но dary - има и инволюция. Предполагам, че това ти говори нещо. От мангала може да произлезе само мангал. Независимо какво му е възпитанието и средата. Може и да стане професор (той Чиркофф си знае колко е професор), но рано или късно някой ключ (тригър) ще му отвори генната информация (чалга на азис smil4341944e6b0c8.gif ) и ще си стане отново мангалчето каквото си е.
Така е и с Българските гени. Мнозина претендират да са Българи - малцина са такива.
И (по мое убеждение) не е далеч времето на пресяване на плявата от зърното, или отделяне на маслото от водата.
Привет на всички

Принципно съм съгласен с тебе, за всичко, казано за Египет и Кана. Нашето присъствие там не просто е забележително, а изключително.
Верно е това за Държавата, че днешните държави са просто машини за смилане и изяждане на човека, тъй като лишени от Божествената връзка са се превърнали в институции, за които собственото им съществуване е самоцел. Това е то Хронос (Корнос) изяжда децата си. Наглостта им стига дотам, че те смятат, че ти си длъжен да ги обслужваш от люлка до гроб.
Тука си прав, че трябва не просто протест, а пълно разрушаване на установената система и ред. Пълно и без остатък. Въпроса е след това да имаш идея да създадеш един нов свят. Иначе анархизма, чиято сила е в разрушаването на такива системи, ще освободи едни роби, които не са готови да бъдат свободни. И повярвай ми, пред свободата, която си им дал, те ще поискат да бъдат отново роби, защото няма да знаят какво да правят с нея и тя за тях ще бъде тегло.
За някои хора Свободата е тегло, защото те в себе си не са свободни от колективното съзнание, от психологията на тълпата. Такива хора създават Системата и след това я поддържат жива хилядолетия чрез поколенията си и кърмата, с която са ги отгледали. България затова не се възражда днес, защото мнозинството са с тълпосъзнание.
И тука се получава едно такова самозаключване на еволюционната верига и падане надолу. Те се херметират и падат надолу. Такива са евреите и циганите
PMEmail Poster
Karutzar
Публикувано на: 26.1.2007, 17:30
Quote Post

Участник

Участник # 433

Създавам нова тема за продължение - "Пренасяне на темата"

--------------------
??????? ??????????
PMEmail Poster
Фaнaгория
Quote Post

Участник

Съобщения: 101
Участник # 840
Дата на регистрация: 24-February 07

Здравейте.
Благодаря на iss, че ми показа тоя сайт.
От повече от две седмици чета и още не съм изчела всичко... Радвам се, че намерих това място.
Съжалявам, че се разписах из форумите без да се представя - така се случи.
Нещата, които чета тук, като идея НИКАК не са ми непознати, като информация доста неща от сегашната действителност "зад новините" в БГ ми е (беше) непозната, тъй като от 11 години не живея в България.
Най-общо бих казала, че сред вас си намерих мястото. Не, не най-общо, може би най-точно. Защото отдавна имах нужда от това убежище. Убежище на усещането ми от дете, че не съм славянка, а българка. Дори не знам откъде е дошло това убеждение... нали ни набиваха колко всички сме "словене"...
Няма да изпадам в подробности, за да не прозвуча сантиментално. Но приемете едно малко закъсняло "Здравейте" от мен.
Фанагория

--------------------
?????? ??????????????????.
?? ?????? ????????????????.
PM

Topic OptionsСтраници: (20) « първа ... 8 9 [10] 11 12 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020