www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Да ви се представя

Страници: (20) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Да ви се представя
Иван
Публикувано на: 24.8.2006, 11:53
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Jordan_13 @ Aug 23 2006, 11:01 PM)
QUOTE (Севар @ Aug 23 2006, 10:43 PM)
Добре дошъл в нашия скромен форум! smil4334ad1724132.gif

Важното е, че го има smil4334ad1724132.gif та когато те подгонят убърите, да има къде да се подслониш. Все пак тук съм сред съидейници.

Тяхното гонене за нас е уплътняване. Така, че Добре дошъл, Jordan_13!
smil4334ad1724132.gif

Много малко време има и аз като гледам темпото на "усвояване на материала" за Духа български, за историята ни, целите и светогледа, няма да стигнем далеч. А ето - идват последните избори. Следващи, според мен, може би няма да има. Елтимир го каза по друг начин, но беше категоричен, че имаме не повече от 2-3 години да вземем живота си в наши ръце.

Да се стегнем, да мислим и да го направим!
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 24.8.2006, 12:21
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Иван @ Aug 24 2006, 10:53 AM)

Много малко време има и аз като гледам темпото на "усвояване на материала" за Духа български, за историята ни, целите и светогледа, няма да стигнем далеч. А ето - идват последните избори. Следващи, според мен, може би няма да има. Елтимир го каза по друг начин, но беше категоричен, че имаме не повече от 2-3 години да вземем живота си в наши ръце.

Не съм по темата, ама това си е истината - казаното от Иван. Срокът ни е до 2009 година, ако и не по рано. Не успеем ли до тогава - нашата България няма да я има. Ще бъде заселена от всякаква измет, а нас ще ни изтласкат в анклави и по късно незнам си къде ще ни дянат. Написаното в "Кръгове-въведение" за съжаление ще се сбъдне.
Катаклизма в Америка ще е към 2012 няма да бъде избегнат. Ще се случи. България ще бъде като оазис. И затова сега интересът е насочен тук. Как ви изглежда на този фон тази реклама:

User posted image

На спечелилите - честито!

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Йордан_13
Публикувано на: 24.8.2006, 13:27
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (georgi_nz @ Aug 24 2006, 11:21 AM)
QUOTE (Иван @ Aug 24 2006, 10:53 AM)

Не съм по темата, ама това си е истината - казаното от Иван. Срокът ни е до 2009 година, ако и не по рано. Не успеем ли до тогава - нашата България няма да я има. Ще бъде заселена от всякаква измет, а нас ще ни изтласкат в анклави и по късно незнам си къде ще ни дянат. Написаното в "Кръгове-въведение" за съжаление ще се сбъдне.
Катаклизма в Америка ще е към 2012 няма да бъде избегнат. Ще се случи. България ще бъде като оазис. И затова сега интересът е насочен тук. Как ви изглежда на този фон тази реклама:

User posted image

На спечелилите - честито!

Въпросът е, че Илюминати са предвидили тази наша възможност да възкръсваме от нищото и създадоха идеологиите - комунистическа, капиталистическа, дадоха им социален израз и ги превърнаха в обществени строеве. Наложиха ги на националните държави.
Така нашия народ беше разкъсан на парчета от идеологии, чиято цел е да съкрушат Българската идея!
Нищо не можем да направим Георги с разпокъсан народ, в който всеки е срещу всеки, независимо, че другият е българин.
Затова трябва да работим за Преображението на всеки един българин и връщането към същността му. А това е свобода от идеологиите, с които са били откърмени родителите му в близкото минало.
Няма да можем да се освободим политически в близките 3 години, но важното е да бъдем свободни духовно. Много е важно да запазим духовната си сила и същност в тези вече 62 години ционистко робство. Тя ще ни даде енергия за възкресението ни. Никой не може да убие Феникса - Българския дух, никой не може да унищожи висшата духовна сила на Тенгри.

Ще бъдем изтласкани в планините. Ще претърпим поражение. Но това не е нашата последна битка. Ще бъдем изтласкани в планините. Това ще бъде тяхната грешка, защото в Планините ще се върнем към изконното си духовно начало, ще се осводим от бремето на урбанизацията и ще събудим своите древни могъщи сили. Никой не може да победи Феникса - за него поражението е начало на победата. Тогава там ще ни се отвори Небето и Тенгри ще говори с нас отново сред хилядолетия на забвение.

Продължението по-нататък е ясно... Тенгри иска на тази земя да има българи - нали така беше? Докато Тенгри го иска, ние не можем да бъдем унищожени. България е вътре у нас.
PMEmail Poster
po3ok
Публикувано на: 25.8.2006, 15:55
Quote Post

Участник

Съобщения: 65
Участник # 96
Дата на регистрация: 1-September 05

Здравейте и от мен!

Всъщност аз посещавам този чуден сайт от доста време, включително и дискусиите, но нямам навика да пиша по форуми. Мисля занапред да поправя тази грешка. Стига с тоз вуаьоризъм!
PM
Севар
Публикувано на: 25.8.2006, 21:48
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Здравей! Включвай се, когато решиш. Повече мнения - по-богат форум.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
vereni
Публикувано на: 30.8.2006, 18:18
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 13
Участник # 570
Дата на регистрация: 30-August 06

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ВОЙНИ smil3dbd4e5e7563a.gif
КАЗВАМ СЕ ГЕОРГИ
С МЕН ИМА ОЩЕ МНОГО smil4334ad8a149e0.gif

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
[url=www.vereni.com]??????????? ?????? ????-AIRSOFT[/url]
PMEmail PosterUsers Website
Запознат
Публикувано на: 30.8.2006, 18:30
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Добре дошъл във Воинския сайт! Сигурен съм, че тук ще намериш това, което търсиш.
PM
Севар
Публикувано на: 30.8.2006, 19:45
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

QUOTE (vereni @ Aug 30 2006, 06:18 PM)
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ВОЙНИ smil3dbd4e5e7563a.gif
КАЗВАМ СЕ ГЕОРГИ
С МЕН ИМА ОЩЕ МНОГО smil4334ad8a149e0.gif

Здрасти и добре дошъл(дошли)!
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

ЗДРАВЕЙТЕ,АЗ СЪМ ГЕОРГИ И ВЕЧЕ СЪМ РЕГИСТРИРАН ПОД"VERENI" НО НЕ МОГА ДА ВЛЯЗА С ТАЗИ СИ РЕГИСТРАЦИЯ...ЩЕ СЪМ С ТАЗИ-VERENI-X
PM
gemeto
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 2
Участник # 592
Дата на регистрация: 15-September 06

Здравеите и от мен :) аз съм Георги, викат ми гемето.Ще се радвам да взема деино участи в реализацията на всички начинания на движението :)
PM
Иван
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Здравей, Георги!
Всяка сила и знание в нашата посока са добре дошли.
Също така можеш да споделиш твои виждани за действията, които има да извършим, за методите, както и опит.
smil4334abded4493.gif
PM
gemeto
Публикувано на: 15.9.2006, 21:47
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 2
Участник # 592
Дата на регистрация: 15-September 06

За мен проблем и болна тема са наркотиците!Оценявам и се опитвам да осъзная всички идеи изявени и споделени в движението!Уча трета година социлани деиности във ВСУ"Черноризец Храбър"-Варна, родом съм от Русе, и искам да кажа с болка,че моят роден град бавно, но сигурно се прояжда от дрога, пряк свидетел съм на всичко.... за сега няма да продължавам и да задълбочавам, само ще завърша с това, че според мен борбата трябва да е на всички фронтове, а за сега губим много воини, дори неосъзнали възможността си да водят битката са своят скормен живот!
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Още един Георги! smil4334ad1724132.gif Здравей и добре дошъл в нашия сайт!
TanNakRa
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 22
Участник # 595
Дата на регистрация: 18-September 06

QUOTE (никулинка @ May 18 2006, 11:53 AM)
2. Защо се публикуват идиотски снимки на цигани /мангали/ с меко казано остра насоченост. Нима дебили,ненормалници и бавноразвиващи от т.н БЪЛГАРИ -няма??
3. Някой от вас да е чувал за мутри и рекетьори от ромски прозход ?
4. Защо ние хората с ромска кръв -родени ,живеещи и усещащи се българи не можем да живеем без нападки и обиди от разни "български" дебили с елементарна култура и образование ?

Има да хора всякакви! Доколкото за мутрите ооооода не само съм чувал, а и съм виждал! И те са доста по-крайни повярвай ми! Знаеш ли колко експлататори роми(цигани) има по света? А рекетьори бол! Нещо да кажеш за тези, които си хвърлят децата пред колите и изнудват за пари, за да не кажат на полицията? Нещо за тия, коитопросят и ако не им дадеш те кълнат?! Мисля да спра до тука стемата не е за това давам само няколко примера.

Добре да сме дошли новаците. Живи здрави........ smil4334ad1724132.gif

--------------------
"?? ???????? ??? ?????? ?????, ? ???????? ?? ???????! ?? ????????? ???? ???????, ???? ???? ???? ?? ?? ?????!???????? ?? ???? ????? ???! ??????? ????? ????? ?? ???????, ?? ????? ?? ?????? ????!"
PMEmail Poster
LETO
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Да, добре сте дошли, съмишленици.
А на Наколенка не обръщай внимание "бързо дошла - бързо си отишла!"

--------------------
... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
PM

Topic OptionsСтраници: (20) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020