Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (20) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » ( последно съобщение ) |
Да ви се представя
Иван |
Публикувано на: 24.8.2006, 11:53
|
||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Тяхното гонене за нас е уплътняване. Така, че Добре дошъл, Jordan_13! Много малко време има и аз като гледам темпото на "усвояване на материала" за Духа български, за историята ни, целите и светогледа, няма да стигнем далеч. А ето - идват последните избори. Следващи, според мен, може би няма да има. Елтимир го каза по друг начин, но беше категоричен, че имаме не повече от 2-3 години да вземем живота си в наши ръце. Да се стегнем, да мислим и да го направим! |
||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 24.8.2006, 12:21
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Не съм по темата, ама това си е истината - казаното от Иван. Срокът ни е до 2009 година, ако и не по рано. Не успеем ли до тогава - нашата България няма да я има. Ще бъде заселена от всякаква измет, а нас ще ни изтласкат в анклави и по късно незнам си къде ще ни дянат. Написаното в "Кръгове-въведение" за съжаление ще се сбъдне. Катаклизма в Америка ще е към 2012 няма да бъде избегнат. Ще се случи. България ще бъде като оазис. И затова сега интересът е насочен тук. Как ви изглежда на този фон тази реклама: На спечелилите - честито! -------------------- |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.8.2006, 13:27
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Въпросът е, че Илюминати са предвидили тази наша възможност да възкръсваме от нищото и създадоха идеологиите - комунистическа, капиталистическа, дадоха им социален израз и ги превърнаха в обществени строеве. Наложиха ги на националните държави. Така нашия народ беше разкъсан на парчета от идеологии, чиято цел е да съкрушат Българската идея! Нищо не можем да направим Георги с разпокъсан народ, в който всеки е срещу всеки, независимо, че другият е българин. Затова трябва да работим за Преображението на всеки един българин и връщането към същността му. А това е свобода от идеологиите, с които са били откърмени родителите му в близкото минало. Няма да можем да се освободим политически в близките 3 години, но важното е да бъдем свободни духовно. Много е важно да запазим духовната си сила и същност в тези вече 62 години ционистко робство. Тя ще ни даде енергия за възкресението ни. Никой не може да убие Феникса - Българския дух, никой не може да унищожи висшата духовна сила на Тенгри. Ще бъдем изтласкани в планините. Ще претърпим поражение. Но това не е нашата последна битка. Ще бъдем изтласкани в планините. Това ще бъде тяхната грешка, защото в Планините ще се върнем към изконното си духовно начало, ще се осводим от бремето на урбанизацията и ще събудим своите древни могъщи сили. Никой не може да победи Феникса - за него поражението е начало на победата. Тогава там ще ни се отвори Небето и Тенгри ще говори с нас отново сред хилядолетия на забвение. Продължението по-нататък е ясно... Тенгри иска на тази земя да има българи - нали така беше? Докато Тенгри го иска, ние не можем да бъдем унищожени. България е вътре у нас. |
||||
po3ok |
Публикувано на: 25.8.2006, 15:55
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 96 Дата на регистрация: 1-September 05 |
Здравейте и от мен!
Всъщност аз посещавам този чуден сайт от доста време, включително и дискусиите, но нямам навика да пиша по форуми. Мисля занапред да поправя тази грешка. Стига с тоз вуаьоризъм! |
Севар |
Публикувано на: 25.8.2006, 21:48
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Здравей! Включвай се, когато решиш. Повече мнения - по-богат форум.
|
vereni |
Публикувано на: 30.8.2006, 18:18
|
Читател Група: Участници Съобщения: 13 Участник # 570 Дата на регистрация: 30-August 06 |
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ВОЙНИ
КАЗВАМ СЕ ГЕОРГИ С МЕН ИМА ОЩЕ МНОГО Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- [url=www.vereni.com]??????????? ?????? ????-AIRSOFT[/url]
|
Запознат |
Публикувано на: 30.8.2006, 18:30
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Добре дошъл във Воинския сайт! Сигурен съм, че тук ще намериш това, което търсиш.
|
Севар |
Публикувано на: 30.8.2006, 19:45
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Здрасти и добре дошъл(дошли)! |
||
Публикувано на: 5.9.2006, 13:27
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
ЗДРАВЕЙТЕ,АЗ СЪМ ГЕОРГИ И ВЕЧЕ СЪМ РЕГИСТРИРАН ПОД"VERENI" НО НЕ МОГА ДА ВЛЯЗА С ТАЗИ СИ РЕГИСТРАЦИЯ...ЩЕ СЪМ С ТАЗИ-VERENI-X
|
gemeto |
Публикувано на: 15.9.2006, 9:16
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 592 Дата на регистрация: 15-September 06 |
Здравеите и от мен :) аз съм Георги, викат ми гемето.Ще се радвам да взема деино участи в реализацията на всички начинания на движението :)
|
Иван |
Публикувано на: 15.9.2006, 9:25
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Здравей, Георги!
Всяка сила и знание в нашата посока са добре дошли. Също така можеш да споделиш твои виждани за действията, които има да извършим, за методите, както и опит. |
gemeto |
Публикувано на: 15.9.2006, 21:47
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 592 Дата на регистрация: 15-September 06 |
За мен проблем и болна тема са наркотиците!Оценявам и се опитвам да осъзная всички идеи изявени и споделени в движението!Уча трета година социлани деиности във ВСУ"Черноризец Храбър"-Варна, родом съм от Русе, и искам да кажа с болка,че моят роден град бавно, но сигурно се прояжда от дрога, пряк свидетел съм на всичко.... за сега няма да продължавам и да задълбочавам, само ще завърша с това, че според мен борбата трябва да е на всички фронтове, а за сега губим много воини, дори неосъзнали възможността си да водят битката са своят скормен живот!
|
Севар |
Публикувано на: 16.9.2006, 1:30
|
Още един Георги! Здравей и добре дошъл в нашия сайт!
|
TanNakRa |
Публикувано на: 24.9.2006, 0:14
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 22 Участник # 595 Дата на регистрация: 18-September 06 |
Има да хора всякакви! Доколкото за мутрите ооооода не само съм чувал, а и съм виждал! И те са доста по-крайни повярвай ми! Знаеш ли колко експлататори роми(цигани) има по света? А рекетьори бол! Нещо да кажеш за тези, които си хвърлят децата пред колите и изнудват за пари, за да не кажат на полицията? Нещо за тия, коитопросят и ако не им дадеш те кълнат?! Мисля да спра до тука стемата не е за това давам само няколко примера. Добре да сме дошли новаците. Живи здрави........ -------------------- "?? ???????? ??? ?????? ?????, ? ???????? ?? ???????! ?? ????????? ???? ???????, ???? ???? ???? ?? ?? ?????!???????? ?? ???? ????? ???! ??????? ????? ????? ?? ???????, ?? ????? ?? ?????? ????!"
|
||
LETO |
Публикувано на: 24.9.2006, 0:19
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Да, добре сте дошли, съмишленици.
А на Наколенка не обръщай внимание "бързо дошла - бързо си отишла!" -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Страници: (20) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » |