Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (20) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) |
Да ви се представя
Izkushenie |
Публикувано на: 16.5.2006, 5:39
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 381 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Az sam nova 4lenka na taia srtanitsa i reshih da vi se predstavia. Na 23 sam, ot Sofia. Bell me svetna za taia stranitsa i mnogo i blagodaria. I ako nikoi iska neshto drugo da me pita, shte se radvam da otgoviria.
|
Запознат |
Публикувано на: 16.5.2006, 9:06
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Здравей, и добре дошла сред нас! Аз искам да те питам използваш ли кирилица като участваш във форумите?
|
kardama |
Публикувано на: 16.5.2006, 9:19
|
Участник Група: Участници Съобщения: 39 Участник # 82 Дата на регистрация: 15-August 05 |
добре дошла,ще бъде интересно с тебе.
|
Гневен |
Публикувано на: 16.5.2006, 10:48
|
Читател Група: Участници Съобщения: 23 Участник # 363 Дата на регистрация: 6-May 06 |
Здрасти! Моля те, пиши на кирилица.
-------------------- ?? ??? ?, ??? ? ??????????? ???,
??? ??? ? ???-?????? ?????? ?????
? ???? ??? ??? ??? ????? ???????!
??? ? ??????????? ???!
|
Севар |
Публикувано на: 16.5.2006, 10:51
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Здравей! И от мен добре дошла! Само искам да добавя, че ние въведохме нов термин. Във форума не се водим като членове, а като участници.
Членове има в ТКЗС, комсомол, партия или други подобни, а нашата цел е колкото може повече хора да взимат участие в общото начинание. |
Azerath |
Публикувано на: 16.5.2006, 19:02
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Здравей и от мен.
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
БРАНЪ |
Публикувано на: 16.5.2006, 19:22
|
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
Здравей, Изкушение.
Аз също съм нов участник във форума - регистрирах се вчера. Смело! Пробвай на кирилица. -------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
LETO |
Публикувано на: 16.5.2006, 20:06
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Добре дошли и на двамата.
Надявам се да се задържите по-дълго време и да помогнете за развитието на организацията. И тъй като сте започнали да се представяте, предлагам тази тема да остане като място, където новорегистрираните участници във форума да се представят. -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Искрица |
Публикувано на: 16.5.2006, 20:49
|
Участник Група: Участници Съобщения: 226 Участник # 243 Дата на регистрация: 26-January 06 |
Става. А ние да ги поздравяваме с "добре дошли".
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 16.5.2006, 21:02
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Ами поздрави и от мен.....макар че и аз съм доста нов,но пък не съм се и представял
|
Янга |
Публикувано на: 16.5.2006, 21:20
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Добре дошли на всички нови участници.
Няма да е лошо да има тема за новодошлите. |
никулинка |
Публикувано на: 18.5.2006, 12:53
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 385 Дата на регистрация: 18-May 06 |
Здравейте,
Случайно попаднах на този сайт ,почетох и реших да ви задам няколко въпроса. Аз съм от ромски произход . На 36 години съм. Завършила съм 2 висши образования- икономика и психология. 1 Кое кара някой от участниците в дискусиите тук да мислят ,че именно те са съвършенни и богопомазани с правото на определяне живота и участта на другите нации и индивиди ?! 2. Защо се публикуват идиотски снимки на цигани /мангали/ с меко казано остра насоченост. Нима дебили,ненормалници и бавноразвиващи от т.н БЪЛГАРИ -няма?? 3. Някой от вас да е чувал за мутри и рекетьори от ромски прозход ? 4. Защо ние хората с ромска кръв -родени ,живеещи и усещащи се българи не можем да живеем без нападки и обиди от разни "български" дебили с елементарна култура и образование ? |
Иван |
Публикувано на: 18.5.2006, 13:08
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Щом си попаднала случайно, защо искаш точно нас да питаш за тези неща?
Пита ли се случаен човек за важни работи? Когато влезеш тук съзнателно, тогава питай. |
БРАНЪ |
Публикувано на: 18.5.2006, 13:08
|
Участник Група: Участници Съобщения: 315 Участник # 383 Дата на регистрация: 15-May 06 |
мангалите питат:
Здравейте, Здрасти провокаторче. Случайно попаднах на този сайт ,почетох и реших да ви задам няколко въпроса. Аз съм от ромски произход . На 36 години съм. Завършила съм 2 висши образования- икономика и психология. 1 Кое кара някой от участниците в дискусиите тук да мислят ,че именно те са съвършенни и богопомазани с правото на определяне живота и участта на другите нации и индивиди ?! Този въпрос е редно да зададеш на духовните ви братя - евреите. 2. Защо се публикуват идиотски снимки на цигани /мангали/ с меко казано остра насоченост. Нима дебили,ненормалници и бавноразвиващи от т.н БЪЛГАРИ -няма? Има, но те не са огромната част от нашата нация, както е при мангалите. Тях ние наричаме "бели цигани" 3. Някой от вас да е чувал за мутри и рекетьори от ромски прозход ? Е! митю очите, дон цеци, японеца, цар киро !!! 4. Защо ние хората с ромска кръв -родени ,живеещи и усещащи се българи не можем да живеем без нападки и обиди от разни "български" дебили с елементарна култура и образование ? Каквото повикало - такова се обадило! -------------------- ???? ????????? ???????? ???, ?????? ????? ???? ?? ???? ?????!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 18.5.2006, 13:24
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Такова нещо като "ромски произход" няма. Първо осъзнайте релността на своя произход, осъзнайте как и защо сте дошли тук и как се отнасяте към приютилия ви народ и тогава ще разговаряме. В България антицигански расизъм няма, но има антибългарски цигански расизъм. Съветвам те на първо време да се запознаеш с методите, с помощта на които сте били прогонени от родната си Индия. Всъщност с това можем да започнем нашия разговор. А на Изкушение - добре дошла сред нас, всички се радваме, че си тук! -------------------- |
||
Страници: (20) [1] 2 3 ... последна » |