www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Общобългарски поход за мир и неутралитет

Страници: (10) « първа ... 8 9 [10]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Общобългарски поход за мир и неутралитет
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 691
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Тръмп обмисля нови мита и санкции срещу Русия, и заяви: Сядайте на масата за преговори веднага!
https://trud.bg/a/articles/тръмп-обмисля-но...16BGyi2TfDQaCHw

Ба;))) Така кат ми кай некой, ей ся, веднага;))) Мира трябва да узрее. Той не може да бъде заповядан;))) До мира се стига през много кръв и сълзи, страдания и жертви. Винаги е било така, когато липсва зрелостта и мъдростта. А там няма само един виновник. Виновна била Украйна... Виновна е и Русия, виновни са Англия и Щатите и Европа като цяло. Ако сееш ветрове, жънеш бури. Това е. А, нашата вина е в липсата на смелост да застанем между Украина и Русия и да кажем "Стоп". Ние, ако не се снишаваме, подлизурстваме и двуличим, за да сме с всички добре. Тази наша лична психология винаги е била адски отвратителна!

https://www.vesti.bg/sviat/polsha-gotvi-pol...-rusiia-6222748

Нищо Туск и полякините ще обслужим;))) При нас, нема лабаво. Е, да, към украинската прибавиш и полската и току виж сте се изравнили на руската. Числом, да. Но, това, още нищо не значи, макар на тва ние да казваме тук "ГЕРБ Победа";))) А германците, англичаните и французите, които са особено напористи, га ша са включат?;)))
=========================================
Той заяви, че жените също могат да преминат военно обучение, но "войната все още е в по-голяма степен област на мъжете“.
Туск отчете, че украинската армия разполага с 800 000 войници, докато Русия има около 1,3 млн., а той иска да увеличи числеността на полската армия, включително и на резервистите, до 500 000 души.
"Говорим за необходимостта в Полша да има армия от половин милион души, включително резервистите“, посочи Туск.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Magi Iv
Й. С.: ,на изложба не се ходи с покана,бе шушон! Оляхте се с тая ваша ф@шизир@н@ омр@з@,граничеща с тъпоумие!😠
Й. С.: Г-жо или г-жице, ма не знам в кой век живеете, вие русофилите;))) Изпразнени сте откъм вътък и съдържание или по-скоро нямате собствено вътрешно съдържание, което да ви дава стойност и го намирате в идеологии отъ 30-40-сетте години на 20 век: фашисти - болшевики или фашисти-комунисти. За мен, само хора празни отвътре могат да си пълнят съзнанието с такива идеологеми за да имат някаква лична и социална значимост. Просто не сте наясно колко сте смешни с това. Но, най-жалкото е, че ви има. Аз си мислех, че такива хора са умрели заедно с поколението на дядовците ми, например. Те употребяваха такава терминология и то рядко, най-вече кат говореха за партизанските борби, ма те и толкова и говореха. Дори и те, като го казваха не бяха убедени, че това, което говорят наистина го вярват, просто им беше насадено. Това е батално смешно, дори бих казал, че е жалко, по този идеологически начин да се гледа на човека. Руснаците ги разбирам, те не са излезли от това и няма и да излезнат, защото ги устройва в плановете им.

...Кого наричаш ти фашист, другарко Никоя! Никоя! Второ, щом го търсите, ще ви го подам целият в устите и в ушите! С кой спорите вие, бе ? Хм? На висококултурни ще ми прайте! Кого Русия обяви за вражеска държава? Кого бе? РФ обяви България за вражеска държава ! Това е световноизвестен факт! Не, ние! Така наречените ни, братя руснаци ни нарекоха Врагове. И това не засяга само управлението на държавата, а населението! Всички, които са българи по подразбиране са врагове! Едно е да обявиш война на Царство България на 5 септември ли, кога беше 1944 г., съвсем друго е да я наречеш вражеска държава. Това, означава, че ти искаш да заличиш държавата и населението й! И всеки, абсолютно всеки, който подкрепя руснаците е враг на България! Няма как да си български гражданин и да подкрепяш тези, които са те нарекли враг, а държавата ти вражеска! Братя били! Какви братя ни са рунаците? Само ви липсва един Закон за Защита на Държавата и да напълните гарнизонните стрелбища. Защото не можеш да развяваш флаг на държава, която те е обявила за вражеска. ТАКЪВ ФЛАГ СЕ ПАЛИ! ИСКАТЕ ЛИ, ДА ЗАПАЛЯ РУСКОТО ЗНАМЕ И ДА ГО ПУСНА ТВА В НЕТА?;))) И да ва чакам с калъчката, за да ви прережа гъкеликите? Хм? Къде сте тръгнали, бе? Къде бе? Вие не сте наясно, колко е страшно това, което правите, то не е просто подсъдно! И тогава запитайте Митрофанова, как ще посещава публични събития във вражеска държава! Глупаци ниедни, ненагледни!

Й. С./Magi Iv:
Юрди, такива г@лфони ти ги раждаш. А, некой чул ли е Петко войвода да го казва тва;))) за Русия или просто Васил Михайлов (БКП) го казва чрез режисурата на филма? Ти знаеш ли, че капитан Петко войвода е арестуван от руснаците в Чепеларе и депортиран в Русия, защото им пречи:))) За да не пречи на сключените Санстефански и Берлински договори? Хм. Има я книгата "Миналото на Чепеларе" на Дечев. Обаче тази книга не се чете, защото много неудобни факти има за руснаците там;)))) А, тоз от Яворово, Хайтов е удобен;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 18.3.2025, 14:31
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://news.bg/int-politics/tramp-gotov-da...-v-ukrayna.html

Крим е българска територия! Без участието на България съдбата на Крим не мой са решава! САЩ въобще не познават българите;))) Българите не са русофилите и русофобите, те са антибългари и помияри, българите са такива като мене, които без да се замислят и без да са получили прословутите Ф 16 и Джавелин, веднага биха обявили война на САЩ и РФ едновременно!;)))

https://news.bg/int-politics/ukrayna-opitva...ska-oblast.html

Украйна щеше да успее, ако не бе послушала англичаните и не бе тръгнала на контраофанзива да си връща Крим без всякаква изненада, просто на юруш с жива сила и сигурно похаби стотина хиляди свои воини в една безмислена контраофанзива за Крим. Русия е слаба именно в посока Москва. Това е стара слабост на руснаците;))) и една контраофанзива към Москва щеше да приключи войната;))), защото днешното население, не като онова, дето бранеше Москва и Сталинград;))) Затова се наложи да си внесат северокорейци, ха-ха-ха... Да, но англичаните, както се видя и американците играят за Путин;))) Украйна просто трябва да бъде още по-луда и да обяви война на САЩ:))) Аз лично, подобно предателство, никога не бих простил;))) Веднага бих им обявил война;)))
==============================================
Целта на това нахлуване беше да се използва завзетата руска територия като разменна монета за окупирани украински територии в евентуални преговори, както и да принудят Русия да изтегли войски от Украйна, Това обаче не се разви по план и доведе само да допълнително разтягане на фронта. Русия не изтегли войски, а замести необходимата военна сила с войски от Северна Корея.

PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://www.youtube.com/watch?v=neZT-2fZCs0&themeRefresh=1
"Украйна няма да даде задна". Това и аз го знам;))) Украинците нема да капитулират, защото са прави за себе си. Така е, и знаят кои са;))) Но, съвременните тукашни българи биха дали задна;))) оти днес, немат предна;)))
Десет офицери от НАТО убити в Днепропетровск, докато пирували в ресторант

https://trud.bg/a/articles/%D0%B4%D0%B5%D1%...%B0%D0%BD%D1%82

Мир нема да има. Точно обратното и тука ша завалат призовки за "всеки случай". За всеки случай при всеки случай;))) Щото американците казаха, че не искат да се бият и тва требе го праат европейците;)))
Според мен, Зеленски е дал координатите на двойните агенти и така си отмъщава на Тръмп. Просто този ракетен удар е част от политиката. Така, Зеленски показва на Тръмп, че не трябва да иска толкова много.
Не ми пука;))) Аз вече съм умирал на война. Не е кой знае, кво. В този си живот, не съм сигурен, обаче, дали ша ми е отредено тва щастие;))) Иначе, да, по принцип, мобилизацията е хитрост, с която се отърваваш от тия, дето са против тебе, един път и втори път, те ти спасяват богатият задник, т.е. работат за тебе, щат не щат;)))
https://www.facebook.com/100076135936451/vi...702425387295789
Нали виждате, кой Зеленски посочва като първа държава за наблюдател? Гледайте да се окендзате и да се фанете на акъла на Митрофанова, Костя, Малинов и другите пеераси. България трябва да е там независимо дали това на днешна Русия и харесва;))) Ние исторически сме длъжни и към българите, които живеят там, днес, сме длъжни!

https://news.bg/int-politics/isw-prodalzhav...-v-ukrayna.html

Зеленски заяви, че България, Турция, Великобритания, САЩ, Франция и Румъния могат да действат като потенциални наблюдатели, но заяви, че всички страни ще проведат вътрешни и международни консултации относно "готовността" си за извършване на мониторинг.

AЗ СЪМ НАЦИ, НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ! Хайде сега всички с мен, новият български слоган: AЗ СЪМ НАЦИ, НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ!
Дърт пеерас, народите не искат да бъдат руснаци, затва са наци! НАЦИОНАЛИСТ= БЪЛГАРИН, КОМУНИСТ = РУСНАК!
Бъдещето не е възкресение на мумии!;)))
Кремъл: Националистите в Украйна набират сила

https://trud.bg/a/articles/%D0%BA%D1%80%D0%...%B8%D0%BB%D0%B0
Теза+Антитеза = Синтеза сиреч за да я има Синтезата е необходим теренен сблъсък, който да открие, че всъщност те са едно.
Дугин: Тръмп и Путин прекрояват света в "нов световен ред"
Александър Дугин, известен също като "идеолога на Путин“, заяви миналия месец, че Западът "вече не съществува като обединено цяло", докато Доналд Тръмп и Владимир Путин прекрояват света в "нов световен ред", основан на "консервативна революция".
=======================================
Съветският модел не е работещ модел. Това е РФ, днес - един модернизиран съветски модел, но със същата идеология насочена срещу свободата на личността. Това, което поставя несъмнено под заплаха РФ е свободата на личността. Защо? Защото тя води до национално самоосъзнаване в народите й, че не са руснаци и оттам до национална независимост и отхвърляне на руската идентичност и култура, каквито по принцип са една илюзия. Те не съществуват. Московитите нямат култура също като западняците, междувпрочем. Украинците, обаче са друго нещо. Те имат култура и я показват! А, при московитите, ако говорим за култура, то това е култура на разрушението;))) Европа, едва ли ще стои да я приведат в "модела Тръмп". По-скоро ще има ТСВ отколкото Европа да бъде прекроена политически, идеологичекси и културно. Няма как. Иначе, да, руските саботажи на европейският континент ще продължават. За България, РФ не е никак добър модел. Ние си имаме наш, стар, древен модел - Българският Саракт и не ни трябват руснаците. Нещо повече, те са от основните врагове на този модел! Така че, Украйна не е тяхна. Украйна, това е Черна България и това ще стане ясно, впоследствие. Аз, като българският Дугин, казвам, че НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ ЗА РУСИЯ В ЕВРАЗИЯ, А ЗА БЪЛГАРИЯ!;))) И ако се говори за Русия, това трябва да е в минало време! ЕДИН ДЪРТ ПЕДЕРАС КАТО ДУГИН НЕ МОЖЕ ДА ВИ ОПРЕДЕЛЯ КАК ДА ЖИВЕЕТЕ!
===========================================
Според Дугин Канада и Гренландия могат да попаднат под контрола на Съединените щати, докато части от Източна Европа могат отново да станат руски. При тези условия Европа или трябва да стане велика, или да изчезне. Дугин смята, че в момента на Запад се извършва "истинска консервативна революция", а "Тръмп и неговите съюзници" са променили курса на ориентацията на колективния Запад на 180 градуса. "Нещо повече, колективният Запад като цяло вече просто не съществува", каза идеологът на Путин и добави, че "Западът" сега се състои от САЩ или "Велика Америка" и Европа, която "все още е либерална и глобалистка".
Според Александър Дучин Европа "трябва да бъде приведена в съответствие" с модела на Тръмп." С други думи", смята Дугин, "Европа или трябва да бъде велика, или да спре да съществува, докато всички ние забравяме за нея".
"Украйна е наша. Точка. Украйна трябва да принадлежи на нас и на никой друг. Нито на Европа, нито на Америка", заяви Дугин. В допълнение към Украйна, "Беларус, балтийските страни и части от Източна Европа трябва ясно да принадлежат на нас в новата карта на глобалното преразпределение. Няма съмнение в това", категоричен бе той.
https://trud.bg/a/articles/%D0%B0%D0%BB%D0%...%82%D0%B8%D0%BD

Аз съм на мнение, даже, че отвързването ни от съветската сфера и прехвърлянето ни в европейската сфера на влияние е един много прецизен и много тънък ход на руснаците, двояк ход. Един път те насочват нашето съзнание към Европа и към Елада и Рим конкретно отклонявайки нашето внимание от другите Българии, чиято поява на политическата карта в Евразия означава смърт за РФ и втори път, ние се превръщаме в техен "троянски кон" в ЕС. Защо? Защото всичко това се осъществява с един и същи елит, техният елит;))) Затова, той по заповед от Москва се трансформира от социалистически, т.е. руски в капиталистически, т.е. американо-европейски. Това е един и същ "елит", който никога няма да тръгне да се занимава с национална идея и национален идеал, той просто ще слугува. И го прави много добре, съвършено добре! Затова усилено започна да се отхвърля тюрската историческа теория, която ни приобщаваше с Евразия (забележете, това е много тънък момент) т.е. с другите Българии и ние бехме хвърлени в тракийската хипотеза, която ни приобщава с Елада, Рим и Европа, надувайки клаксона, колко сме велики именно чрез това. И същевременно това ни разделя с бездна от възможността за обединение с българите в Евразия. Това не е работа на европейците;))) Тях историята особено много, не ги интересува, но руснаците, да руснаците, обаче, много живо ги интересува, защото от това зависи съществуването им!;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

https://www.youtube.com/watch?v=neZT-2fZCs0&themeRefresh=1
"Украйна няма да даде задна". Това и аз го знам;))) Украинците нема да капитулират, защото са прави за себе си. Така е, и знаят кои са;))) Но, съвременните тукашни българи биха дали задна;))) оти днес, немат предна;)))

Десет офицери от НАТО убити в Днепропетровск, докато пирували в ресторант
https://trud.bg/a/articles/%D0%B4%D0%B5%D1%...%B0%D0%BD%D1%82

Мир нема да има. Точно обратното и тука ша завалат призовки за "всеки случай". За всеки случай при всеки случай;))) Щото американците казаха, че не искат да се бият и тва требе го праат европейците;)))
Според мен, Зеленски е дал координатите на двойните агенти и така си отмъщава на Тръмп. Просто този ракетен удар е част от политиката. Така, Зеленски показва на Тръмп, че не трябва да иска толкова много.

https://www.facebook.com/100076135936451/vi...702425387295789
Не ми пука;))) Аз вече съм умирал на война. Не е кой знае, кво. В този си живот, не съм сигурен, обаче, дали ша ми е отредено тва щастие;))) Иначе, да, по принцип, мобилизацията е хитрост, с която се отърваваш от тия, дето са против тебе, един път и втори път, те ти спасяват богатият задник, т.е. работат за тебе, щат не щат;)))

https://news.bg/int-politics/isw-prodalzhav...-v-ukrayna.html

Зеленски заяви, че България, Турция, Великобритания, САЩ, Франция и Румъния могат да действат като потенциални наблюдатели, но заяви, че всички страни ще проведат вътрешни и международни консултации относно "готовността" си за извършване на мониторинг.
==========================================================

Нали виждате, кой Зеленски посочва като първа държава за наблюдател? Гледайте да се окендзате и да се фанете на акъла на Митрофанова, Костя, Малинов и другите пеераси. България трябва да е там независимо дали това на днешна Русия и харесва;))) Ние исторически сме длъжни и към българите, които живеят там, днес, сме длъжни!

Кремъл: Националистите в Украйна набират сила
===========================================================

https://trud.bg/a/articles/%D0%BA%D1%80%D0%...%B8%D0%BB%D0%B0

AЗ СЪМ НАЦИ, НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ! Хайде сега всички с мен, новият български слоган: AЗ СЪМ НАЦИ, НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ!
Дърт пеерас, народите не искат да бъдат руснаци, затва са наци! НАЦИОНАЛИСТ= БЪЛГАРИН, КОМУНИСТ = РУСНАК!
Бъдещето не е възкресение на мумии!;)))

https://trud.bg/a/articles/%D0%B0%D0%BB%D0%...%82%D0%B8%D0%BD

Теза+Антитеза = Синтеза сиреч за да я има Синтезата е необходим теренен сблъсък, който да открие, че всъщност те са едно.
Дугин: Тръмп и Путин прекрояват света в "нов световен ред"
Александър Дугин, известен също като "идеолога на Путин“, заяви миналия месец, че Западът "вече не съществува като обединено цяло", докато Доналд Тръмп и Владимир Путин прекрояват света в "нов световен ред", основан на "консервативна революция".
=======================================
Съветският модел не е работещ модел. Това е РФ, днес - един модернизиран съветски модел, но със същата идеология насочена срещу свободата на личността. Това, което поставя несъмнено под заплаха РФ е свободата на личността. Защо? Защото тя води до национално самоосъзнаване в народите й, че не са руснаци и оттам до национална независимост и отхвърляне на руската идентичност и култура, каквито по принцип са една илюзия. Те не съществуват. Московитите нямат култура също като западняците, междувпрочем. Украинците, обаче са друго нещо. Те имат култура и я показват! А, при московитите, ако говорим за култура, то това е култура на разрушението;))) Европа, едва ли ще стои да я приведат в "модела Тръмп". По-скоро ще има ТСВ отколкото Европа да бъде прекроена политически, идеологичекси и културно. Няма как. Иначе, да, руските саботажи на европейският континент ще продължават. За България, РФ не е никак добър модел. Ние си имаме наш, стар, древен модел - Българският Саракт и не ни трябват руснаците. Нещо повече, те са от основните врагове на този модел! Така че, Украйна не е тяхна. Украйна, това е Черна България и това ще стане ясно, впоследствие. Аз, като българският Дугин, казвам, че НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ ЗА РУСИЯ В ЕВРАЗИЯ, А ЗА БЪЛГАРИЯ!;))) И ако се говори за Русия, това трябва да е в минало време! ЕДИН ДЪРТ ПЕДЕРАС КАТО ДУГИН НЕ МОЖЕ ДА ВИ ОПРЕДЕЛЯ КАК ДА ЖИВЕЕТЕ!
===========================================
Според Дугин Канада и Гренландия могат да попаднат под контрола на Съединените щати, докато части от Източна Европа могат отново да станат руски. При тези условия Европа или трябва да стане велика, или да изчезне. Дугин смята, че в момента на Запад се извършва "истинска консервативна революция", а "Тръмп и неговите съюзници" са променили курса на ориентацията на колективния Запад на 180 градуса. "Нещо повече, колективният Запад като цяло вече просто не съществува", каза идеологът на Путин и добави, че "Западът" сега се състои от САЩ или "Велика Америка" и Европа, която "все още е либерална и глобалистка".
Според Александър Дучин Европа "трябва да бъде приведена в съответствие" с модела на Тръмп." С други думи", смята Дугин, "Европа или трябва да бъде велика, или да спре да съществува, докато всички ние забравяме за нея".
"Украйна е наша. Точка. Украйна трябва да принадлежи на нас и на никой друг. Нито на Европа, нито на Америка", заяви Дугин. В допълнение към Украйна, "Беларус, балтийските страни и части от Източна Европа трябва ясно да принадлежат на нас в новата карта на глобалното преразпределение. Няма съмнение в това", категоричен бе той.
==========================================================

Аз съм на мнение, даже, че отвързването ни от съветската сфера и прехвърлянето ни в европейската сфера на влияние е един много прецизен и много тънък ход на руснаците, двояк ход. Един път те насочват нашето съзнание към Европа и към Елада и Рим конкретно отклонявайки нашето внимание от другите Българии, чиято поява на политическата карта в Евразия означава смърт за РФ и втори път, ние се превръщаме в техен "троянски кон" в ЕС. Защо? Защото всичко това се осъществява с един и същи елит, техният елит;))) Затова, той по заповед от Москва се трансформира от социалистически, т.е. руски в капиталистически, т.е. американо-европейски. Това е един и същ "елит", който никога няма да тръгне да се занимава с национална идея и национален идеал, той просто ще слугува. И го прави много добре, съвършено добре! Затова усилено започна да се отхвърля тюрската историческа теория, която ни приобщаваше с Евразия (забележете, това е много тънък момент) т.е. с другите Българии и ние бехме хвърлени в тракийската хипотеза, която ни приобщава с Елада, Рим и Европа, надувайки клаксона, колко сме велики именно чрез това. И същевременно това ни разделя с бездна от възможността за обединение с българите в Евразия. Това не е работа на европейците;))) Тях историята особено много, не ги интересува, но руснаците, да руснаците, обаче, много живо ги интересува, защото от това зависи съществуването им!;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

По принцип футуристичните филми и фантастиката кат цяло е за тва, за да ви кажат кво бъдеще ви готват и че това бъдеще, макар и високотехнологизирано е дори по-лошо от днешното настояще. Единствената еволюция на човека е да създава все по-съвършени оръжия за самоубийство;))) В това няма елементарна логика и е ясно, че зад това стои Яга Албасти;))) Каква еволюция е това, бъдещето ти да бъде с все по-високи и съвършени технологии за убиване на хора? Ясно е, че такова бъдеще се чертае и проектира от същности, които мразят хората по принцип и човечеството като цяло. И това не е еволюция, това е деволюция !

https://trud.bg/a/articles/the-national-int...%BE%D0%B2%D0%B5
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (10) « първа ... 8 9 [10]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020