www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Парламент. и президентски избори в Годината Шегор

Страници: (15) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Парламент. и президентски избори в Годината Шегор, Крахът на Румен Радев
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 442
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

На фукнята на евентуалният бъдещ премиер, колко велика била докторската му дисертация, един друг доктор, университетски преподавател, като разбра, че е философ, каза: "- Този трябва да ми плати, за да му прочета дисертацията, не, аз да му плащам!"
Колкото до това колко души бил управлявал... колко познато и актуално ми звучи това тщеславно изказване;))) Вие, знаете ли, че кметският наместник на Ситово, в началото са фукареше и казваше: Абе, кви сте вие бе, аз съм управлявала 300 мъже", на което аз й отговорих: "- Да, ама нема да можеш това с 301-вият";))) Впоследствие, какво се оказа? Оказа се, че дори не може да управлява самата себе си! А там, където е работила е разбила работният колектив на парчета посявайки в него омраза и интриги и са я изгонили за това! Сега, ще прави тортички в Ситово за Богородица;))) Просто ви, казвам, какво реално може да стои зад такива думи: "Управлявал съм 9 души"

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/6748...IpsECbeLvKY37uY
PMEmail Poster
18j
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

QUOTE (Йордан_13 @ 5.8.2021, 13:01 )

Подкрепа за Пламен Узунов е смърт за БСП! И без това, зад Корнелия наднича АБВ-еецът, бивш зам.кмет на Община Родопи, г-на Маринов! А на какво се дължи тази негова политическа кариера? Най-вероятно заради действията му в Ситово. Окаже ли се, така, БСП си заминава като партия и то завинаги! Просто кариеризмът на некои човеченца, малки човеченца ще погуби Столетницата;))) Абе, нема как да си на 100 години и да смяташ, че ще живееш още 100 или вечно;)))

"Шефката на БСП обяви още, че ако ИТН не успее със съставяне на правителство и третият мандат отиде при левицата, то ще предложат настоящия служебен кабинет да бъде одобрен за редовен такъв от парламента."

БСП предлага служебния кабинет, ако вземе мандата
Нинова: Или писмено споразумение с ИТН, или няма подкрепа

https://segabg.com/hot/category-bulgaria/bs...o-vzeme-mandata

Няма друг вариант. Аз съм се убедил, че тоя кенеф на Посрано 20 трябва да се разтури. Прекалено много влияние е съсредоточено в една сянка на някогашна институция, зад която са се сврели голям брой безполезни и даже вредни човечета. Имаше времена когато се бях подвел по разни изказвания на местни и други лидери, и съм търсил подкрепа за разни инициативи, защото съм си мислел, че могат да имат окажат въздействие в институциите. Но там кръговете на влияние и пробойните са толкова много, че тъкмо нещата са уговорени и течението се сменя. Както си вкарал нещата по течението и започваш да вървиш срещу течението. Това е съвсем различна среда, където ако нямаш силни позиции и пряк икономически интерес има риск да си изхабиш енергията напразно. А освен това, през последните години там се съсредоточиха тотални некадърници, които няма как да печелят избори и борят каузи.

Та Корнелия беше добър вариянт за лидер - с нейния кръг от тотални интересчии, за да се види 'Столетницата' ще има ли ерудицията да се оздрави, а и да се пробват способностите на тази с големите претенции. Явно и по двата параграфа провалът е тотален. Но аз честно казано не знам вече кого да подкрепя дори и виртуално. Гешев скача на Узузнов, Иванов скача на Гешев, Черепа скача на Бойко, всички са срещу ГЕРБ и ДПС, Служебното правителство е съвсем отделна пиеса. По същото време започнаха да оправдават разни гагнгстери, които Бойко с Гешев баха подпетили. Незнам какво да си мисля, но усещам намесата на Висшите Сили, за което съм се молил много пъти и ми е все едно. Да загиват всичките. Това пък съм го предвидил отдавна! Един ден ще се събудим и тях няма да ги има около нас.

PM
Петър.
Quote Post

Участник

Съобщения: 450
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 30-March 13

QUOTE (Йордан_13 @ 5.8.2021, 14:03 )
На фукнята на евентуалният бъдещ премиер, колко велика била докторската му дисертация, един друг доктор, университетски преподавател, като разбра, че е философ, каза: "- Този трябва да ми плати, за да му прочета дисертацията, не, аз да му плащам!"
Колкото до това колко души бил управлявал... колко познато и актуално ми звучи това тщеславно изказване;))) Вие, знаете ли, че кметският наместник на Ситово, в началото са фукареше и казваше: Абе, кви сте вие бе, аз съм управлявала 300 мъже", на което аз й отговорих: "- Да, ама нема да можеш това с 301-вият";))) Впоследствие, какво се оказа? Оказа се, че дори не може да управлява самата себе си! А там, където е работила е разбила работният колектив на парчета посявайки в него омраза и интриги и са я изгонили за това! Сега, ще прави тортички в Ситово за Богородица;))) Просто ви, казвам, какво реално може да стои зад такива думи: "Управлявал съм 9 души"

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/6748...IpsECbeLvKY37uY

Един поглед е достатъчен, за да се разбере що за самодоволен и нарцистичен изрод е въпросния масон.
Следващият текст е тенгрианска мъдрост, която е видимо неприсъща за един масон като Пламен Николов.

"Огъваш се - и оцеляваш.
Извиваш се - оставаш прав.
Вдлъбваш - изпълва се.
Устояваш - и си винаги нов.
Имаш ли малко - добиваш.
Имаш ли много - загубваш.

Тъй че
мъдрият приема за мяра на всичко Едното.

Не изтъква себе си - и затова е прочут;
Не налага своето - и затова е пример за останалите;

Не се хвали със заслуги -
и затова получава признателност за делата си;
Не се величае -
и затова е водач.
Именно понеже с никого не си съперничи -
няма под небето някой, който да му е съперник.

Та, дето са казвали някога;
"Огъваш се - и оцеляваш",
не са никак празни думи.

Наистина - към цялотата всяко нещо се възвръща."

Въпросната ложа, към която този принадлежи ще трябва да си избират нов човек за длъжността. Този няма да го бъде!
PM
anti666
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 322
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

User posted image
Новият главен секретар на МВР!

Този синковец на потомствен милиционер е въпросният бивш началник на 1-во РПУ Пловдив, който миналата година организира гоненията и опита за арест на един невинен човек. По скалъпено обвинение, че е защитил имота и семейството си от нежелани навлеци. Което е всъщност претекст, истинската причина е мократа поръчка на ложа “Слънце” срещу админа на Движение “Воини на Тангра”. И ако тогава през май 2020, имаше ресурса само на едно РПУ, сега сатанистите от ложата му дават целия държавен ресурс. Това чрез корумпирания Пламен Узунов и другия масон от ложата (крадец на дисертации), който го готвят за негов началник. Каква шеметна кариера само!
Правете си сметката за какво иде реч. Злото тържествува!
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Групичката на Пловдив, масоните, Георги Гергов, те кадруват в Агенция "Митници" през съветниците на президента. Това е 100% сигурно, документирано е", заяви Миленов, а след това описа най-различни схеми, през които се били крадени парите на българските граждани.

"Въпрос на часове беше вътрешното министерство и ДАНС да изкарат информация, касаеща сметките и лицата, през които например Пеевски и Борисов държат онези акумулирани пари, а не да се правят едни циркове, които ги прави районният инспектор, кварталният, да викаш Борисов да си признае, че е извършил престъпление и след това по Закона за МВР може да му напишеш протокол за предупреждение. Това беше много слаба проява на Рашков. Не знам на какво се дължи - дали професионална слабост... Не може да е това, може би има друга причина, защото той ми е бил преподавател по наказателен процес. Говорили сме с него, аз съм му предавал опит, преди да го назначат за шеф на Бюрото за контрол на СРС-та, за пропуските при СРС-та", изрази разочарованието си бившият служител на службите.

Росен Миленов за ФАКТИ: Българите виждат, че зад екипа на Трифонов прозира ръката на ДПС

https://m.fakti.bg/video/601819-rosen-milen...bYH_cBHS2miJZ7E
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

"Това беше много слаба проява на Рашков. Не знам на какво се дължи - дали професионална слабост..."

Най-накрая служител на ДАНС, макар и бивш, да заговори за масоните и ложите им в Пловдив! И да каже как управляват МВР!
Аз ще ви кажа защо Рашков е блокирал по този начин дейността на ДАНС;))) Много просто е! И той е масон!
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Дончева, сегашната политическа ситуация е резултат от вашите управления в миналото! ;))) Факт, който би трябвало да отчетеш, когато говориш в телевизионните студия и да признаеш лична вина! Време е политиците имали отношение към управлението на държавата в миналото да признаят личният си провал като политици в лицето на днешната ситуация! Помните ли, че 2005-2006 ви казвах, че ще дойде този ден? Не помните!;))) Но, той дойде!

Татяна Дончева: Трифонов не е и не може да бъде партиен лидер
Тя се подигра с последния, изпратен от Тошко Йорданов документ

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/08/07/tat...#comment-newest
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Служебното правителство натрупа дивиденти в очите на електората за двумесечното си управление, което е нещо съвсем нормално, защото основната линия, която следваше бе да поправи грешките на ГЕРБ;))) Да, но вече като редовно, то ще трябва да следва политиките на политическата сила, с чийто мандат е станало такова, сиреч, това ще са БСП и "Изправи се", които още от 13-ти юли ратуваха да си остане то;))) и тогава вече може и да сгреши, а когато греши, грешките са на гърбът на електоратът;)))

Стефан Янев: България влиза в период на непредсказуемост
Според него не е ясно колко би издържало управлението
7 авг 2021 11:52, Нели Христова
22

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/08/07/ste...#comment-newest
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Аман от амбициозни хора в тази държава! Държавата на нереализираните амбиции;))) Абе, гледайте си животът и не съсипвайте, животът на другите!А, какво искаме? Не, не искаме просто едни свръхамбициозни, млади и успели евроатлантици, искаме Български Саракт!

Ива Митева: Кабинетът на ИНТ ще бъде гласуван в сряда
"Политиките ни са амбициозни и съвпадат с много от другите партии, каза тя

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/08/07/iva...v-sriada.499645
PMEmail Poster
18j
Quote Post

Отдаден

Участник # 3 534

QUOTE (Йордан_13 @ 7.8.2021, 13:06 )
Дончева, сегашната политическа ситуация е резултат от вашите управления в миналото! ;))) Факт, който би трябвало да отчетеш, когато говориш в телевизионните студия и да признаеш лична вина! Време е политиците имали отношение към управлението на държавата в миналото да признаят личният си провал като политици в лицето на днешната ситуация! Помните ли, че 2005-2006 ви казвах, че ще дойде този ден? Не помните!;))) Но, той дойде!

Няма никаква оправия в републиката на злото. Тия утрепки бяха заминали в небитието, и гледаш намери се пак кой да им плаща протестите и да ги върне през задния вход.

Това животно Дончева е фронт линията на Трактора, досущ както Янаки Стоилов - понастоящем министър на Правосъдието. И логично, гледам, че делата на Ал. Петров завехнаха точно за 2-3 месеца и даже Прокуратурата не ги качва на горна инстанция. Е да ама неговите рекетьори - съда ги оправдава, но пък Небето - не!

Антон Петров-Хамстера загина на офроуд
https://bntnews.bg/news/anton-petrov-hamste...164317news.html

Очакваме подобно развитие и с рекетьорите му от политическата сфера.

PM
Йордан_13
Публикувано на: 10.8.2021, 15:30
Quote Post

Админ

Участник # 544

ИТН изцяло играха за Радев, с фигурите на Николов и Илиев! Особено с Илиев! Това неслучайно ви го казах, ма вие се мислите за много умни. Няма как човек като Трифонов да управлява цяла държава! И ако Бойко беше Абсурдът, Трифонов е Абсурдът на Абсурдите! Тъй, малко философия за Николов. Аз смятам, че ГЕРБ, ако са умни, това е техният момент, да излъчат подходяща фигура за президент, не Бойко, разбира се, инак Пламен Узунов, т.е. масонската ложа "Слънце" ще управлява България, неизвестно докога!

Обрат! ИТН няма да предлага проектокабинет, ДБ и ИБГНИ били предатели
Партията на Слави Тифонов ще подкрепи Румен Радев на вота за президент

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/08/10/obr...#comment-newest
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Така е, Нинова, в такава ситуация, досега, не сте били, хехехехехе... А защо сте?! Ето на този въпрос, ако намерите отговорът, тогава ще излезнете от нея. Защо сте?
Спомнете си, че ви казвах: Българската държавност е Собственост на Тангра! Вие това не го вервахте, мнозина не го верваха, дори приятелите ми, не го верваха и се сърдят и цупят, плачат за Бойко! Нямате управление, защото нямате Властта! Властта ви бе отнета от Небето! Не от мен! Аз само изпълних Волята Му! А, вие, какво направихте? Нападнахте ме с подопечните си кметове и кметици и МВР! А, сега, доволни ли сте? Получихте ли, Властта, хм? Парите не правят управлението на една държава! Това, че си забогатял, грабейки от другите, не означава, че притежаваш Харизмата да управляваш! Това, трябва да го научат, всичките 6-7 милиона обитаващи територията, празни глави! Пак ви казвам: моите гащи са прокъсани, но аз изпълних Волята на Небето!

https://news.bg/bulgaria/ninova-bezotgovorn...i-do-dupka.html
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 11.8.2021, 10:01
Quote Post

Админ

Участник # 544

Навремето, Бойко разправяше, че президентът бил просто един Фигурант;))) А какво се оказва, сега? Самите гербери чакат Фигурантът да ги оправи, хахахахаха... голема веселба! Всички партии са в тотална идейна и политическа немощ! А, представете си, че и Фигурантът не знае, какво да се прави... Защо? Защото требе се допита до Пламен Узунов и масонската ложа "Слънце". А, представете си, че и мейсънс ложата не знае, какво да прави... Тогава? М-да, ще закриваме държавата!
БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е СОБСТВЕНОСТ НА ТАНГРА! АКО НЕ СТЕ С ТАНГРА СИ ОСНОВЕТЕ ДРУГА ДЪРЖАВА! СТИГА, ДА МОЖЕТЕ ДЕ, АХАХАХАХАХАХАХААААААААА....

НС в задънена улица, чака Радев да каже как да продължи
Стигна ли се до парламентарна криза?

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/08/11/n...#comment-newest
PMEmail Poster
18j
Публикувано на: 11.8.2021, 12:09
Quote Post

Отдаден

Участник # 3 534

Нов казус около образованието на Пламен Николов - той отговори за университета в Клагенфурт
https://www.google.com/amp/s/dariknews.bg/a...genfurt-2279927

Тоя гл0пак го разкриха, че е шанаджия и на следващия ден се на$ра и подаде оставка преди да са го назначили. И сега той се обяснява ама стипендиант пък дисертация. Абе дри#льо сещаш ли се как изглеждаш в очите на хилядите българи, които са завършили докторат както си му е реда, в някой български или някой австрийски университет. Николов е позор за образа на своята организация. Цяла една прослойка от научните среди трябва да разбере какви боклучари са тия. Премиера им избран на кастинг по телевизията на чалгата, със шанаджийски дипломи, които развява насам-натам. И сега ми държи реторика кой какво бил предал в политиката. Ти си фалшификат като партията ти и като масонската ти ложа, заедно с оня колегата преписвача.
Няма такъв цирк. На Слави калинките са по-калинки от на 6ойко калинките. И така ще е с всеки следващ политикан докато не се изрине това пространство.

Ама дайте им места бе, дайте да видим кого ще изкарат соросоидите и Мая да видите, че е същото. Но в крайна сметка, както Йордан казва, вероятно Радев ще се опитва да се качи най-отгоре по неговия наглярско демагогски начин. Но няма да успее поради същата причина, поради която и БСП е обречена. Там просто няма човешки ресурс, който да задвижи агитационната машина. Правенето на избори е много специфична дейност. Те не се правят от клоуните качени на сцената, а от цял апарат, който трябва да работи безотказно. В един предизборен щаб не може да има авторитарни игрички. Дойде ли време за избори - организацията - включително лидера се подчинява на екипа, който работи по агитацията. Обаче политиката в момента е пълна с его-маняци, които разбират от всичко - от фотография до купуване на цигански гласове и затова ходят с пълни гащи и се усмихват срамежриво заради всяка издънка. Всичко това трябва да се изрине преди да може да има нормално управление. Изобщо идеята как да се изгради държавността и институциите предстои да се оформи. Доста лицемерие трябва да се отхвърли.

PM
18j
Публикувано на: 11.8.2021, 12:20
Quote Post

Отдаден

Участник # 3 534

Но да се върнем на стипендианта Николов, който представил квитанциите за наем на жилището си в Австрия. Що за де♤ил - 20 години след като е завършил - си пази квитанциите...
..от Австрия, където държавна сигурност изнесе парите на България, а после се изтрепаха за тях..
Получил той някаква стипендия, чрез някоя масонска организация, за да го запознаят с лицата на ДС в Австрия, на които някой ден може и да рапортува...
накрая му издали сертификат от местния 'библиотекарски университет' където местните масони си придават легитимност...
а нашия се изхитрил и го регистрирал в беге-то като докторат...
Регистрирал си масонските градежи като докторат.
Ама те в НАЦИД не ядат домати с колци, апък и австрийците се оказаха много любопитни, та сега трябва версията да се разгърне. Тоя е пълен о£игофрен
Какъв е извода?
Ако си шанаджия - стой далеч от политиката в България. Направо ше те разцепиме и си приключен! Айде сега елате повече! smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif

PM

Topic OptionsСтраници: (15) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020