www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> ГЕРБ-4. Да спрем рестарта на Матрицата!

Страници: (15) « първа ... 9 10 [11] 12 13 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ГЕРБ-4. Да спрем рестарта на Матрицата!
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 719
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Аз съм на мнение, че случилото се е само в наша полза. Даже, много в наша полза smil4334ad8a149e0.gif И ако се развие в посока "Анти-ГЕРБ" ще е още повече в наша полза. Българите? Всъщност, кои бяха, българите? Тези, дето искаха да ни режат чумбасите? Тези, които всеки ден ни мислят лошото и как да ни подгонят с МВР и да ни изгонят, където и да сме? Да, българите са един изчезващ народ smil4341944e6b0c8.gif като траките, важното е, да останем ние, изповедниците на Тенгриянството и нещата да се случват добре за нас и изключително лошо за всички, които са против нас! smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 12.4.2021, 12:44
Quote Post

Админ

Участник # 544

ГЕРБ извади Плашилата - Виденов, Тройната и Орешарски, но Дончев, ти трябва да разбереш, че политиката се подчинява и на законът "Всичко тече, всичко се променя"(Panta rhei, panta chorei), т.е. два пъти в една и съща вода на реката не можеш да се окъпеш. Вие, не дадохте на Българите да се окъпят във златната вода на реката, сега те искат да се окъпят поне в сребърната... Затова ГЕРБ трябва да отече като всяка една вода в реката, иначе се превръщаме в блато, което поглъща всички нас! Философче си ти, но аз съм Философът! smil4334ac775281d.gif smil4334ac775281d.gif smil4334ac775281d.gif smil4341944e6b0c8.gif

Дончев: Сведохме политиката до песни и танци, а тя е решения
ГЕРБ готви състав на правителство, което да работи от първия ден

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/04/12/don...#comment-newest

Гроби Таласома
преди 1 секунда
До Забележителното е
Това въобще не се дължи на ГЕРБ,а е въпреки ГЕРБ! И в това е парадокса. Това, че са ви подминали го дължите на Тангра и на Тенгриянството, което иска да съхрани остатъка от Българите;))) С една дума, има още да се преминава, но някои ще си отидат в това Преминаване. Никой не е вечен, особено, небългаринът;)))

Забележителното е
преди 2 минути
че за 11 години управление ГЕРБ са строили и увеличили заплати и пенсии в пъти без въобще да променят данъчната система и увеличават данъчното бреме и то по време на управлението им сме минали през три големи световни кризи - икономическа, мигрантска, пандемична.

Гроби Таласома
преди 1 секунда
До Инфо

Точно така!

Инфо
преди 3 минути
За 2020 година България е намаляла с 34 943 души. Това обаче е около средната стойност за последните 20 години. Тоест няма съществена разлика от последните 20 години.
Намаляваме си със същата скорост със и без ГЕРБ. Със и без корона вирус. Със и без емиграция.
Просто си намаляваме независимо то ситуацията. Докога не се знае.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Проблемът за Биков и ГЕРБ като цяло е, че силният и спечелилият изборите, т.е. победителят, не би трябвало да се съобразява с никого, а да си направи правителство без да се съобразява с когото и да е! Победител, който се съобразява с някого, за да управлява, не е победител! Той е, просто пръв сред Губещите! Победителите са тези, които са против ГЕРБ, независимо тяхната разнослойност, т.е. Българите;))) Както казах и преди 5 години на Българите, ако искат да са Пoбедители, трябва да направят така, че да стъжнят комфорта на ГЕРБ;))), иначе губещите са те, като народ, а тези, които управляват зад ГЕРБ ще са винаги печелившите за негова сметка.

Тома Биков: Бихме се съобразили с исканията на ИТН
Има нова ситуация и трябва нов подход, смята депутатът

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/04/13/tom...#comment-newest
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 13.4.2021, 10:56
Quote Post

Админ

Участник # 544

"Винаги готови, винаги готови, че сме готови, да се престроим! Няма каак, няма каак, няма как...";)))
А уж за ГЕРБ властта не бе самоцел! Оказа се, че Властта е всичко за ГЕРБ,т.е. те са призвани да управляват, независимо дали светът ще загине или не, въпросът е, да са те и Буци, па да е министър председател. Техните социолози и политолози, помним как внушаваха медийно преди 2 години, че няма нужда от нови избори, защото щели да възпроизведат същото Статукво, но не се възпроизведе същото Статукво, възпроизведе се, нещо малце по-различно!;)))

Георг Георгиев: Само ГЕРБ е готова да състави правителство
Лидерът на спечелилата партия да е премиер, поиска той

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/04/13/geo...#comment-newest

Кръпка, едно е да пиеш бира на Античният в Пловдив и да се правиш на хипар, както прайше, навремето, съвсем друго е да блеснеш като лакеят на Бойко;))) Кажи си го просто: Гладен бех, Бойко ме купи и аз се съгласих да му осигурявам подкрепа в музикантските среди и в общественото пространство върху което имам влияние, т.е. вече не съм хипар, не съм фрий;))), а съм политик. Тогава си сложи костюмът, вратовръзката, подстрижи се, лакирай си ноктите и бъди част от ГЕРБ!

Васко Кръпката: Слави е по-опасен в телевизията, есента ще има протести
Чалгата отдавна е в политиката, смята рок легендата

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/04/13/v...protesti.486803

Едно доста неподходящо време за туризъм....;))))
Та, не ви ли говорих, че април е един типично зимен месец?

Циклони свалят градусите и носят дъжд през следващите две седмици
12 април можело да остане най-топлият ден за април

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2021/04/13/cik...EfHionik03nf4ks

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 13.4.2021, 11:22
Quote Post

Админ

Участник # 544

Митов, първом не искаш да бъдете заобикаляни, след това казваш, че може и да бъдете опозиция. Победените Победители! Парадокс, а, Митов? Нима не беше така и през 2013-та? Да, така, беше, но сега нещата са малко по-различни и в партиите и в политическите фигури има разлика, както и в ситуацията, която наистина успяхме да доведем до крайното противопоставяне, за да потърсим вашата изолация. Искам да разберете, колко е лошо, да изолираш социално един човек, да му попречиш, да извърви Пътят си! А моят Път не е вашият Път!

smil4334a62fd4260.gif

Даниел Митов: Иска ми се всички партии да си говорим нормално
Една държава не се управлява с крясъци, каза депутатът от ГЕРБ

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/04/13/dan...#comment-newest
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 13.4.2021, 21:01
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 2 435
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

QUOTE (Йордан_13 @ 10.4.2021, 0:20 )
Аз съм на мнение, че случилото се е само в наша полза. Даже, много в наша полза smil4334ad8a149e0.gif И ако се развие в посока "Анти-ГЕРБ" ще е още повече в наша полза. Българите? Всъщност, кои бяха, българите? Тези, дето искаха да ни режат чумбасите? Тези, които всеки ден ни мислят лошото и как да ни подгонят с МВР и да ни изгонят, където и да сме?  Да, българите са един изчезващ народ smil4341944e6b0c8.gif като траките, важното е, да останем ние, изповедниците на Тенгриянството и нещата да се случват добре за нас и изключително лошо за всички, които са против нас!  smil4341944e6b0c8.gif  smil4341944e6b0c8.gif  smil4341944e6b0c8.gif

Неуспехът на "патриотичните" формации да влязат в парламата показва колко зле е станало с идеята за национализма. Както преди време НДСВ компрометираха идеята за монархизма, така сега разни Златни пръсти, Шкембе и евреи-воеводи дадоха своя принос за всеобщата победа на евроатлантизма, който видите ли нямал алтернатива. Нацията умря, няма я! Е, малкото които останахме ще търсим други начини. Не си мислете, че ще има спокойствие. То свърши на Еднажден 2019 година.
Велико Синьо Небе, освободи Пътя от враговете ни!
PM
18j
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

QUOTE (Йордан_13 @ 9.4.2021, 23:20 )
Аз съм на мнение, че случилото се е само в наша полза. Даже, много в наша полза smil4334ad8a149e0.gif И ако се развие в посока "Анти-ГЕРБ" ще е още повече в наша полза. Българите? Всъщност, кои бяха, българите? Тези, дето искаха да ни режат чумбасите? Тези, които всеки ден ни мислят лошото и как да ни подгонят с МВР и да ни изгонят, където и да сме?  Да, българите са един изчезващ народ smil4341944e6b0c8.gif като траките, важното е, да останем ние, изповедниците на Тенгриянството и нещата да се случват добре за нас и изключително лошо за всички, които са против нас!  smil4341944e6b0c8.gif  smil4341944e6b0c8.gif  smil4341944e6b0c8.gif

И аз мисля,че нещата се подредиха много добре, в много отношения, но най-вече заради това, че бантустанецът ще преживява поредици от студени душове докато не престане да политиканства и не започне да действа. Защото 2030 е само хоризонт, а не крайна точка - до там пътят е ръмбав, но от там следват нови хоризонти.
Каква е реалната ситуация?
Двама куци, прости и сакати олигофрена се ръгат за царската длъжност в държавата, трактора, който беше рекетьор номер 1, преди да дойде цецо-тъпото - сега вече е заел най-високата длъжност т.е. прецедател на парламенто, левицата заора окончателно защото левичарите за напълно изфирясали отгоре, патриотите приключиха сезона, за да настъпи епохата на патриот-чалгата, евреинът-глобалист шорош отново ще скланя везните на парламентарното гласуване, черепа отново има парламентарна група, а медиите вече 1 месец бълват пълни идиотщини изсмукани от мозъчните пръдни на нЕкви политически некролози.
Е вмирисаният бантустанец-политикан се баня възторжено в тази тиня, но скоро Откровението ще настане всеки ден. Студен душ всеки ден очаква обществото. Властимащите са вече собствената си опозиция, защото опозиция няма, но и властимащи няма, така че ние сме на ход.
Обаче -ние- нещо не може да се организираме, така че ни очакват години и години цикъл. Аз лично не се оплаквам! Усещам Барис как застъпва леко но решително и само чакам да видя изпържвацията, която предстои. Той засега само я размахва - Саръджата.

smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
18j
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

User posted image

Двамата първенци на дълбоката държава в България в напревара за царското място. От цялата работа стана ясно, че Бойко приключи със футбола, а Слави приключи с концертите.
Благодаря ти Шегор! Твоята ирония е Благодат Небесна.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 21.4.2021, 11:56
Quote Post

Админ

Участник # 544

Това го подочух месец преди изборите като инфо, но тъй е;))) многото пари правят човекът техен роб;))) А още повече финансовите занимания с руснаците. Затова, 2005-та ли беше, когато руснаците ни предлагаха парите си, да станем партия, аз лично, а и други хора, категорично се противопоставихме. Беден, но независим, вместо богат, но зависим! Защото, само бедни, можем идейно да развием Тенгриянството. То е по-важно от всичко друго, дори от политиката. Та, парите отидоха при Волен;))) след Волен, подочувам, че са отишли във "Възраждане". А и един от основните ми доводи беше, че ние, като тенгрияни, сме абсолютното малцинство и няма да бъдем припознати политически, най-много да съберем 1%, поради парите, да вземем субсидия, да се поохраним чрез нея и така духовно и политически да се самоубием.

Пеевски пребит в Дубай, кърпят го в Швейцария, търси укритие в Катар

https://frognews.bg/novini/peevski-prebit-d...Wj88q2LBYdp39KM
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 21.4.2021, 12:03
Quote Post

Админ

Участник # 544

Часът на Истината, настъпи, да видим кой е предал предварително "четата" и се е договорил с Борисов зад кулисите. Дали има такъв?;))) За мене, пиолитиката винаги е била Процес, т.е. нищо не е предопределено до последно. Затова не проявявам особени емоции, не се вайлма, плача и т.н. Змия требе да е човек, ако участва в нея;))) Инак, колко точен съм в преценката си за ГЕРБ, че първи на мушката им ще е ДБ;))) Насипното мнозинство "Анти-ГЕРБ" в сегашната Парлама е много удобно за Борисов, защото може да притиска и цака един по един и от мнозинство срещу него, да ги обърне в мнозинство за себе си;))) Защото нема как да противостоиш на партия с един лидер, военен тип, каквото е ГЕРБ, ако си 5 партии "орел, рак и щука". Тогава всичко заминава на боклука;)))
Защо ДБ, обаче? Не само, защото имат как да се разберат, а защото те са с 27 депутата към тях прибавете ДПС и имате 132, достатъчно за стабилно правителство ;))) , а пък, ако не щат ДПС в кадър, зад кадър ще имате "правителство на малцинството". Да не забравяме, че Борисов при "Борисов 3" рече, че най-близка идеология и разбиране ГЕРБ има с ДПС, но ги оставя "в резерва";)))

ГЕРБ първо ще търси подкрепа за правителство от "Демократична България"
След това на разговори ще бъдат поканени и "Има такъв народ", обяви Митов

https://www.dnes.bg/politika/2021/04/20/ger...#comment-newest

ГЕРБ кани за среща ДБ, търси подкрепата от тях
Партиите, които не говорили с ГЕРБ, търсили "сламен човек"

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/04/21/g...-ot-tiah.487791

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 21.4.2021, 22:33
Quote Post

Админ

Участник # 544

ГЕРБ връща мандата до часове
"Дeмократична България" и "Има такъв народ" отказаха подкрепа

И аз искам да видя, при вчерашната и днешната декларация на Борисов, че нема се коалира с БСП и ДПС, дали ще го направи, ако мандатът отиде при БСП;))) Но, според мене, отказът на ИТН и ДБ, не да се коалират, а просто да приемат подкрепата на БСП за правителство, няма да им донесе, повече от 10 нови депутата на следващите избори, но ГЕРБ, тогава могат да имат пак 95;))) Сега е времето да видим, дали ширещите се приказки в интернет срещу Корнелия, че обслужвала Борисов, които се говориха, както вътре в БСП, така, гледам и от ИТН и от другите формации, имат основание;))) Ами, ако нямат?;))) Тогава? Политиката си е игра и риск. И аз рискувах на местно ниво и като цяло загубих повече, отколкото спечелих, на този етап, но, така са нещата.

==================================================

Станислав Балабанов от ИТН пък коментира темата пред БНР, припомняйки отказа на премиера в оставка да се яви в парламента.„Поканихме Борисов на изслушване – него го няма. Така че те могат да правят каквото си искат, въпросът е ние какво решение ще вземем. Като сме казали, че няма да се водят разговори за кабинет с тези партии от статуквото, няма да се водят“, заяви Балабанов. А относно бъдещето на проучвателния мандат добави енигматично: „Когато дойде при нас, ние ще решим какво ще правим и ще стане ясно. Ако случайно мандатът отиде в трета партия по избор на президента, бъдете убедени, че тази партия предложи ли кабинет, ще бъде подкрепен вероятно от ГЕРБ в пленарна зала - ще видим една много странна и брутална коалиция. Това готвят, според мен“.

https://segabg.com/hot/category-bulgaria/ge...mandata-chasove
PMEmail Poster
anti666
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 2 435
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

ГЕРБ-Щавачи паднаха от власт, поне засега. Тепърва трябва да се почне разграждането на паразитните им структури, окопали се във всички тъкани на обществото. Процес дълъг и труден, който ще води до стабилен период на нестабилност. Това, от което имаме ние нужда като глътка въздух.
Днес ритуално заколих една голяма тиква и ще я запека на бавен огън.
Повод за радост от имплозията на ГЕРБ няма, но това беше първото необходимо условие. Затова и Корни трябва да се задържи на власт, за да се парира една бъдеща коалиция сега или при нови избори с ГЕРБ.
Ние си продължаваме по нашия път, а той не е техния път.
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Гроби Таласомо
преди 1 секунда
Тонката го нема, за да му кажа, че правителство на ГЕРБ в 45 НС, нема да има;))), т.е. "Борисов 4" не се случи;))) въпреки желанието на мнозина!

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/04/23/ger...#comment-newest
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.4.2021, 20:34
Quote Post

Админ

Участник # 544

Мандата, та мандата...;))) Бойко, да не го бе връщал, бе човек, щом толкова те топли тази хартия;))) Ти, нали беше победител? Е, видя, взе хартията въртя я, въртя я и никой не поиска да се подпише под нея. Сега, какво плачеш? Време имаше достатъчно, вие решихте да я върнете, защото никой не ще с вас! Просто е! Броят на бълг. граж. общо във всички останали партии е по-голям от твоят! И всички са против теб! Това е Краят, знаеш, го, не го прави да е тъжен;)))

Борисов упрекна президента, че бави връчването на втория мандат
ГЕРБ ще представи нови кметове преди местните избори, обеща лидерът на ГЕРБ
24 апр 2021 15:42, Анисия Иванова
356

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2021/04/24/bor...#comment-newest
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Слави Трифонов вижда неизбежна катастрофа, ако опита да състави кабинет
https://news.bg/politics/slavi-trifonov-viz...c1JITFyAaEpGFYE

Принципно е така. "Борисов 4" щеше да се възпроизведе, но според мен, тази ситуация се получи, не само заради ИТН, но и заради ДБ и ИМБ, гласовете се разпределиха помежду тях, а немалка част отидоха в партии, които не влязоха в 45 НС, т.е. българинът гласува така, че сам блокира политическата система. Нещо, за което говорех още от 2016 г. Тогава Цветанов ми скачаше от телевизионните канали: "Те искат да блокират политическата система". Тогава му отговорих, че ние нямаме избор: немаме пари да участваме в политиката, немаме пари, за да поведем въоръжена борба, значи ползваме това, което все още имаме като граждани на РБ;)))

"По негови думи, ако ИТН не е е участвала в изборите, статуквото е щяло отново да победи.
"Щяха отново да управляват ГЕРБ и техни патерици, БСП щяха да са опозиция, ДПС щяха да имат своите функции. Докато сега цялата система се променя", изтъкна той.
Трифонов запита какъв е проблемът да има избори. Това по негови думи е логичният път на демокрацията. При евентуални предсрочни избори той призова гражданите да гласуват."

Хубавото е, че има хора, дето главата не ги слуша;))) Щото, ако се осланяш на акълът на днешният българин, става страшно - хапкане, пийкане, спокойствие, почивки, ебане, пътувания из светот и хилядолетно и безметежно нанкане. Герберите са тикви, които също не ги слушат главите, но поради причината, че в черепното им пространство обитават Бойко, парите и европроектите, т.е. герберът е болният луд! Защото има позитивно луди хора и негативно луди хора. Последните наричаме "гербери";)))

"Той чувал исканията на хората - че искали да живеят спокойно. Не ГЕРБ подлагат хората на политически шокове, а другите политически партии, изтъкна Чолаков. Без подкрепата на ГЕРБ няма да бъде съставено правителство, но аз не мога да си представя как партия с 14 души в парламента може да състави такова. Време е да пораснем, категоричен бе Чолаков."

https://news.bg/bulgaria/v-gerb-se-nadyavat...-balgarina.html

PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (15) « първа ... 9 10 [11] 12 13 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020