www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Продадоха и самите нас

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Продадоха и самите нас
Биргюн
Публикувано на: 19.5.2006, 19:08
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 84
Участник # 322
Дата на регистрация: 6-April 06

QUOTE (Orphic @ May 14 2006, 06:45 PM)
В началото на 80-те в махалата имаше един гаден случай - убийство на младо момче и момиче. Момичето беше племенница на Чочоолу. После дойде геноцида. Виждал съм как хвърлят циганин в уазката отзад, при кучетата, и не мога да ви опиша какво се чуваше отвътре. Виждал съм как смазват от бой цяло циганско семейство, барабар с ревящите циганета. Гледал съм хайки, по-зловещи и от най жестоките кадри, които вие, деца, от време на време гледате по телевизията. Двадесет коли с по 3-ма милиционери и едно огромно куче се нахвърлят като лавина върху циганска сватба. После не може да се опише. А в райнното управление по цяла нощ ДОБРОВОЛЦИ млатеха до смърт цигани, щото така им е кеф. Положението беше отвратително.

За Столипиново става дума...

Така трябва. smil4334af067a7a3.gif
И кой е тоя дето се оплаква?
PM
Янга
Публикувано на: 19.5.2006, 23:12
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

QUOTE (Orphic @ May 14 2006, 06:45 PM)
В началото на 80-те в махалата имаше един гаден случай - убийство на младо момче и момиче. Момичето беше племенница на Чочоолу. После дойде геноцида. Виждал съм как хвърлят циганин в уазката отзад, при кучетата, и не мога да ви опиша какво се чуваше отвътре. Виждал съм как смазват от бой цяло циганско семейство, барабар с ревящите циганета. Гледал съм хайки, по-зловещи и от най жестоките кадри, които вие, деца, от време на време гледате по телевизията. Двадесет коли с по 3-ма милиционери и едно огромно куче се нахвърлят като лавина върху циганска сватба. После не може да се опише. А в райнното управление по цяла нощ ДОБРОВОЛЦИ млатеха до смърт цигани, щото така им е кеф. Положението беше отвратително.

За Столипиново става дума...

Това страшно ми напомня "Циганското гето" на Йозер. smil4334af067a7a3.gif
Явно подобни картини ще си останат само блян в близките десетилетия...
PM
Запознат
Публикувано на: 22.5.2006, 10:14
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Не искам повече да виждам цигани! Понеже не съм расист, и виждам, че просто няма как да се изтрият от България, предлагам:
- Никаква толерантност и търпимост от страна на Българите;
- Ако циганите искат да живеят и да се размножават, това да става с техни финансови средства, а не с наши. Отказвам да плащам за това!
- Ако не искат никой да ги закача, трябва и те да не закачат никой от Българите. Иначе длъжни няма да им бъдем.
- Всеки вой на циганин, включително и тяхни организации, да се игнорира, защото това са долни цигански инсинуации, целящи да омаломощят Българите, да им вменят вина и да възбудят съжаление и съчувствие. На това разчитат, понеже знаят, че имаме съвест!
- Ако някой циганин иска да се нареди до българин, като равен, нека без да се рекламира, да действа като Българин. Иначе няма право!
- Чуете ли вой от циганин, че Българин му е виновен за нещо, да знаете, че иска нещо без да дава от себе си! Иска Вие да дадете вместо него!
- Циганските проблеми си остават цигански, а не български!
- Толерантността и търпимостта, която ни карат да проявяваме към тях е еднопосочна! Тоест, ние към тях и в никакъв случай те към нас!
- В момента, те са по-добре от нас, благодарение на нас Българите! И забележете как ни вменяват вина за това!
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020